Corona World Order Regime is Fascisme

Hoe ziet de toekomst eruit?

Een andere wereld

De nieuwe volkseconomie ingeluid

Einde van de centrale bank economische cyclus

Donald Trump herkozen als eerste president van nieuwe Amerikaanse republiek

 

 

Werkloosheid is vier keer zo hoog

Alle regeringen ter wereld, op een paar na, verkeren sinds de jaren dertig in een staat van faillissement vanwege de Rothschild-misdaad-cabal. Deze criminelen hebben honderden jaren lang economische Boom en Bust cycli gecreëerd, waaronder de crash van 1929 met de Grote Depressie van de jaren dertig en meer recent de crisis van 2007/8. De meeste economen, hebben geen idee wat aan de hand is, ze zeggen dat boom en buste deel uitmaken van een natuurlijke ‘economische cyclus’. Wat onzin is; deze cycli worden vooraf systematisch gepland door speciale belangengroepen, zoals de Rothschilds en hun cohorten, die de meeste centrale en grote banken bezitten en controleren.

 

De economie wordt voor onze ogen verwoest. Nooit eerder in de geschiedenis – inclusief de Grote Depressie – zijn er zoveel mensen werkloos geworden. En het feit dat ze allemaal tegelijk werkloos werden, is nog erger. Eind maart 2020 hadden reeds vele miljoenen mensen een aanvraag voor werkloosheidsuitkering ingediend vanwege COVID-19.

 

En nog steeds stelt niemand de echte vragen;

“Hoe komt het dat het financiële systeem zo erg door een virus wordt getroffen waardoor de hele economie instort?” Of: “Zal eenmalige stimulans de economie daadwerkelijk herstellen – of juist de mensen nog afhankelijker maken van de overheid?” Of zelfs: “Wat zijn de dollar/ euro en alle andere valuta’s eigenlijk nog waard als ze onbeperkte hoeveelheden ervan printen?”

 

Maar dit lijkt allemaal niets uit te maken. Iedereen wil een snelle oplossing. En een gemakkelijke uitkering. Politici geven hieraan graag gehoor. Helaas zal dit de mensen die ze moeten helpen nog meer schade bezorgen.

 

Veel mensen die hun baan hebben verloren, zijn degenen die dat het minst kunnen dragen, zoals uurloners en degenen die op of rond het minimumloon verdienen, zij bezitten geen of weinig spaargeld om hen door de moeilijke tijd heen te helpen. De nieuwwerkloosheidsaanvragen zijn enorm – vier keer zo hoog als het vorige record van 40 jaar geleden!

 

Feit is dat de meeste overheden hebben gelogen. Mensen die werkloos werden, kregen aanvankelijk te horen dat ze in aanmerking kwamen voor financiële steun, maar in de meeste gevallen blijkt de aanvraagprocedure niet uitvoerbaar te zijn. Omdat veel werknemers, zoals Uber- en taxichauffeurs en soortgelijke zelfstandige werknemers die voor eigen rekening werken, wordt gevraagd loonbewijzen te overleggen, iets wat ze niet hebben. Deze zelfstandigen werken niet met loonstrookjes.

 

Degenen die zich hebben aangemeld, wachten weken op een antwoord van het nationaalwerkloosheidsprogramma. Hun aanvragen zullen waarschijnlijk worden afgewezen, waardoor ze voor onbepaalde tijd geen inkomen genieten. Als ze van plan zijn hun klein bedrijfje te heropenen, komt de politie langs om een ​​boete op te leggen en het bedrijfje weer te sluiten. Er is geen oplossing voor deze werklui, die hun gezin moeten voeden.

 

Kleine en middelgrote bedrijven zitten in grote problemen. Zij zijn degenen die in deze moeilijke tijden geen manier kunnen vinden om te functioneren, terwijl rekeningen en vaste lasten betaald moeten worden. Ze moeten huur en andere kosten betalen voor hun vestigingsplaats. Velen zijn betaling verschuldigd voor hun voorraad. Restaurants die de omschakeling naar afhaalservice niet kunnen realiseren, fitnessstudio’s, sportscholen, kledingwinkels en nog veel meer onafhankelijke winkelbedrijven, zullen na de door de overheid opgelegde onderbreking nooit meer heropenen.

 

Een voor een staren gezinnen over de hele wereld naar verdwijnend inkomen, hogere lasten, zonder echte mogelijkheden om nieuwe banen te vinden. Een WW-uitkering, als die er is, is maar een oplossing voor korte termijn. Als er ooit een kans zou zijn om Universal Basis Inkomen (UBI) in te voeren, zouden mensen dat met open armen verwelkomen, en deze crisis zou voor hen verledentijd zijn.

 

Corona World Order Regime is Fascisme

Natuurlijk brengt de UBI veel problemen met zich mee, waaronder niet in de laatste plaats de relatie tussen heer en lijfeigenen op een glibberige helling naar het fascistisch-sociale kredietsysteem en verdere integratie in de Nieuwe Wereldorde. Op dit moment kijkt iedereen naar effecten op korte termijn, maar de mensen zullen de effecten van deze situatie heel lang blijven voelen. In feite zal dit waarschijnlijk de economie voor altijd veranderen.

 

De fascistische Deep State wil socialisme, met de macht en rijkdom in hun handen. Onafhankelijk denken en bewustwording zijn in strijd met hun strategieën. Ze willen gehoorzame volgers die elke vorm van zelfverdediging nalaten. Ze nemen het weg in naam van de redding van de planeet, het klimaat en meer. De mensen hebben hun macht weggegeven aan hun regering. Neem het dus terug door op grote schaal te protesteren en anderen wakker te schudden om hetzelfde te doen.

 

De Deep State is een matrixsysteem van macht over de regering en instanties die duizenden jaren teruggaan. Hun belangrijkste basisstrategieën zijn: landen destabiliseren; hun economieën verpesten; productiebanen naar plaatsen te sturen waar virtueel slavenarbeid het werk doet; en om de grief nog erger te maken, exporteren ze de goedkope producten uit die slavenfabrieken terug naar de naties die de banen hebben verloren, om aan consumenten te verkopen zonder geld met goedkoop krediet. Terwijl de meeste van deze dingen worden gekocht die ze eigenlijk niet nodig hebben, om binnenlandse producenten verder te ondermijnen, waardoor die gedwongen worden ook hun deuren te sluiten en nog meer werknemers te ontslaan.

 

Ze lossen dan de economische chaos op door orde te scheppen. Wat voor soort orde? Natuurlijk de Nieuwe Wereldorde. Dat uiteindelijk één wereld zonder nationale grenzen creëert, onder één beheersysteem, met een geplande wereldeconomie, om de stabiliteit te herstellen, voor het welzijn van iedereen en voor duurzame harmonie. Maar geloof dat niet ze liegen en bedriegen te gelijker tijd door hun mond, oren en neus.

 

De realiteit is ongetwijfeld dat onze macht is weggegeven aan regeringen om de mensen van hun persoonlijke verantwoordelijkheid te ontlasten, onder de slogan van sociale gelijkheid, terwijl de overheid niet eens voor zichzelf kan zorgen. Mensen moeten erachter komen dat de meerderheid van de politici in de regering corrupte criminelen zijn die rijkelijk op onze kosten leven.

 

Velen van ons zijn sociaal gemanipuleerd tot het punt waarop ze het kritisch denken verloren hebben en misplaatst hun vertrouwen zoeken in religie, overheden en ondernemingen. Erger nog, hun overtuigingen en meningen worden gevormd door de mainstreammedia, omdat ze te lui zijn om zelf hun onderzoek te doen om erachter te komen wat werkelijk aan de hand is. Zij zijn degenen die gezichtsmaskers dragen in de overtuiging dat ze worden beschermd. Waartegen?

 

Desalniettemin is de chaos die de mensheid en de aarde doormaakt de val van de tirannen van de diepe staat, hun draconische wetten maken plaats voor eenheidsbewustzijn en universele wet. Waarin Eenheidsbewustzijn waarheid is.

 

Hoe ziet de toekomst eruit?

Op dit moment is het vrij moeilijk zich voor te stellen hoe een toekomst gevuld met golven van pandemische virussen, een verwoeste economie en grote financiële verliezen eruit zal zien. Maar sommige dingen die kunnen worden verwacht, zijn periodieke periodes van sociale afstand, periodes van interactie. Bedrijven zoals restaurants, bioscopen, bars, winkelcentra, reiservaringen en sportlocaties zullen nooit meer hetzelfde worden als ze het overleven, ze zullen alleen met tussenpozen kunnen werken.

 

Het enige wat nog ontbrak, was een wekker; Volgens Bloomberg is die vorige week gearriveerd, omdat verhuurders aan de detailhandel aan duizenden huurders aanmaningen voor wanbetaling hebben verzonden, die op hun beurt een ineenstorting van hun verkoop en cashflow hebben ervaren als gevolg van de COVID-19 pandemische quarantaine, en eenvoudigweg niet in staat zijn om voor hun schuldverplichtingen te betalen. Volgens Bloomberg hebben restaurants, warenhuizen, kledingzaken en gespecialiseerde ketens aanmaningen ontvangen van verhuurders – van wie sommigen al drie maanden achterstand op huurbetaling hebben.

 

Er staat enorm veel op het spel want ook verhuurders lijden eronder. Over April is een geschat bedrag aan huur van 7,4 miljard Euro niet betaald, of ongeveer 45% van wat verschuldigd is, volgens een recente analyse bleek ook dat slechts een kwart van de verwachte huurbetalingen door verhuurders werd ontvangen.

 

Ook de autoverhuursector is ernstig getroffen. Hertz kondigde aan dat het eerder probeerde genoeg auto’s te verkopen om het hoofd boven water te houden, maar dat werkte niet. Begin maart verkocht Hertz 41.000 gebruikte auto’s in de Verenigde Staten, maar trapte op de rem toen de opbrengsten krompen en autoveilingen stopten toen het aantal kopers van een klif viel. De prijzen voor gebruikte auto’s daalden vervolgens in april met 34,4% en met een hoop nieuwe voorraad op de markt zullen de prijzen waarschijnlijk nog verder dalen, waardoor het voor Hertz en anderen buitengewoon moeilijk wordt om uit de rampzalige situatie te geraken.

 

De nieuwe focus gaat liggen op thuiswerken in bedrijven waar dat mogelijk is. Het vermogen als bedrijf of werknemer om in die richting te veranderen, zal het verschil zijn tussen het binnenhalen van een inkomen of niet, tenzij je in een of andere essentiële onderneming of handel werkt.

 

Thuisonderwijs zal een langdurige omschakeling vereisen – kinderen zullen tijdens virusuitbraken niet in een reguliere schoolomgeving kunnen verkeren.

 

Een andere wereld

Mensen gaan kijken naar een geheel andere wereld, een afstand van 2 meter, immuniteitspaspoort en dystopische trackingmethoden d.m.v. je telefoon. Bedenk dat dit reeds lang geleden werd aangekondigd. ‘Big Brother volgt je,’ dat nu duidelijk een feit wordt. De vorm van leven die we voor COVID-19 leefden, komt niet meer terug alsof er niets is gebeurd. En elke dag dat de opsluiting van kracht blijft verkleint de kans daarop nog verder.

 

Mensen moeten accepteren; dat dit het moment is waarop ze het beste kunnen uitzoeken hoe ze door de post-COVID-wereld die te wachten staat, kunnen navigeren. Dit betekent niet dat je nooit meer gelukkig kunt zijn. Dit betekent niet dat je alles kwijtraakt. Het betekent dat de dingen anders zullen zijn en als je dat niet accepteert, zal je aanpassingsperiode gevaarlijk lang worden. Hoe eerder mensen de nieuwe regels begrijpen, hoe beter af ze zijn. Wees gerust, de dingen zullen anders zijn. En we zullen ons aanpassen, conformeren en overleven.

 

Maar hoe verder? De natuur heeft haar eigen programma. De COVID-19 komt en gaat. Het aantal gevallen van het virus heeft inmiddels mogelijk gepiekt. De doden zijn begraven en het leven gaat door. Maar de corrupte DS-maffia is zoals altijd nog steeds bovenop ons.

 

Door de banken uitgekochte bedrijven zullen nimmer leren kapitaal te sparen voor een regenachtige dag. In plaats daarvan delen ze de buit uit aan managers en aandeelhouders, waardoor ze nog zwakker worden. Ook huishoudens zullen merken dat gratis geld aantrekkelijk is; ze blijven erop rekenen. Veel mensen zullen meer geld verdienen door werkloosheid uitkering te innen dan daadwerkelijk te werken.

 

De nieuwe volkseconomie ingeluid

Maar FWC is van mening dat het leven na de corona gebaseerd zal worden op de nieuwe volkseconomie, bevrijd van schuldslavernij en onnodige belastingen. Het leven zal voor iedereen aanzienlijk gaan verbeteren.

 

In feite is het hele coronavirusfiasco sinds het begin een opeenstapeling van complexe, besluiteloze en tegenstrijdige beslissingen geweest. De schuldgame lost niets op, maar misschien is het beter een stapje terug te doen om de ​​tijdlijn van feiten te onderzoeken en de details te achterhalen, dat meer duidelijkheid brengt in de epische golf van sociale afstand.

 

Op dit moment, winnen nog steeds de angstverkopers. Ze zuigen mondiaal het bloed uit de centrale bankeconomie, welke nooit meer gezond kan worden. Wie zijn de boosdoeners? Je eigen regering, politici, bankiers, ze hebben gezamenlijk de controle en het volk mag niets terugzeggen.

 

De daling van de economie is uniek omdat dit nog nooit eerder zo is gebeurd. Deze economie wordt nooit meer normaal. Een poll heeft geleerd, dat minstens een derde van de kleine en middelgrote bedrijven niet meer terugkomt. Maar de angstverkopers schreeuwen dat alles weer terug zal keren, echter dit gaat niet gebeuren. Erger nog, ze hebben de vrijheid van mensen op grote schaal inbeslaggenomen.

 

Mensen hebben geen rechten, de overheid heeft de leiding en zij beslissen over alles wat je wel en niet mag doen. Net als na 9/11, maar nu nog veel erger voor het volk. De nieuwe woningstarts daalden met 30%, terwijl de aandelenmarkt steeg, alhoewel de kwaliteit van de ondernemingen daalde.

 

Als je je vaccinatie niet hebt genomen, mag je niet in het vliegtuig reizen of je rijbewijs verlengen. De hele markt is een dwaasheid geworden, volledig gemanipuleerd door de centrale banken. Het is inflateren of sterven.

 

Hoe zit het met het verbeteren van je immuunsysteem? Alleen de mensen met ademhalingsproblemen in bejaardentehuizen sterven. En voor deze mensen is de hele natie opgesloten en is de vrijheid van gezonde mensen wegenomen of wat er nog van over was. Realiseer je dat we leven onder de dictatuur van onze marionettenregering die onder controle staat van de Deep State.

 

Einde van de centrale bank economische cyclus

De wereld bevindt zich nu in de nabijheid van het einde van de langste expansieve conjunctuurcyclus in de geschiedenis. Er zijn nu recordhoge aandelenmarkten en onroerendgoedprijzen, na een opmars van 10 jaar naar de top, met prijzen die meer dan 200% hoger zijn dan in 2009.

 

Beide recordhoogtes werden mogelijk gemaakt door een recorduitbreiding van het basisgeldaanbod – met andere woorden duidelijke inflatie. Door hun kwantitatieve versoepelingsprogramma’s (QE); hebben de centrale banken de afgelopen tien jaar meer geld aan het monetaire systeem toegevoegd dan in de negentig jaar ervoor van hun bestaan.

 

Elke poging tot heropleving door extra geld in de economie te pompen, zal alleen maar tot inflatie leiden en de toekomstige economische vooruitzichten verslechteren. – Schuld en speculatie van dit moment zijn kenmerken van het verleden en zullen in de toekomst niet meer kunnen voorkomen.

 

Op dit moment is de omkering begonnen van de economische expansiecyclus dat contractie wordt genoemd. (Zie bijgevoegde grafiek). Dit betekent minder consumptie, minder schulden en meer besparingen. En onder zulke omstandigheden verandert de economie in een depressie.

 

Verwacht geen gezonde nieuwe boom, de wereld is getuige van een ziek echo van het voorgaande. Regeringen, worden geleid door de poging de zeepbel opnieuw op te blazen met garanties en weggeefacties die gelijk zijn aan de jaarlijkse productie van de grootste economie ter wereld.

 

Het publiek is gedesillusioneerd en op hun hoede voor de constante stroom van leugens en misleidingen van politici, ondersteund door negatieve reguliere mediaberichten, met berichtgeving die aansluit op hun bedrijfsagenda’s, wat nog een flagrant understatement is.

 

Mensen zien hun wereld veranderen en ze willen begrijpen wat er gebeurt en waarom. Ze willen geïnformeerd worden zodat ze voorbereid kunnen zijn. Ze willen de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken, in plaats van dat wordt verteld wat ze moeten doen door corrupte individuen en instellingen die constant liegen en bedriegen, die hen onnodig in de nep-Covid 19-pandemische quarantaine hebben gevoerd. Het ergste is dat hun vrijheid van vrij bewegen is weggenomen.

 

Donald Trump herkozen als eerste president van nieuwe Amerikaanse republiek

Het Trump-team weet dat de Deep State de oorzaak is van deze economische neergang en daarvan de regering de schuld heeft gegeven, met het doel de kansen voor herverkiezing van president Trump te vernietigen. Het is dus belangrijk dat mensen op tijd voor de komende verkiezingen in november enige economische verbetering zien. Er is nog niets zichtbaar. Maar het Trump-team gelooft dat de volkseconomie voor de verkiezingen van 2020 in uitstekende vorm zal zijn. Als Donald Trump zonder twijfel zal worden gekozen als de nieuwe en eerste president van de Nieuwe Republiek Amerika.

 

Het oude USA Inc., eigendom van de Deep State maffia, is berooid en failliet en wordt afgeschaft. Wat een belangrijke verandering ten goede is. Zeer weinigen weten van het echte economisch monopolie-marktmodel dat van kracht was. Een model dat wordt gebruikt in socialistisch, communistisch en fascistische systemen. Dat de ‘concurrerende vrijemarkt’ van vandaag een mythe maakt. Mensen die de economische ellende de schuld geven aan het kapitalisme van vrije ondernemingen, zijn zich niet bewust van dit fascistisch systeem. Het ingrijpen en controleren door de overheid is precies de oorzaak dat de economische crisis heeft veroorzaakt een omstandigheid waarin de wereld al meer dan honderden jaren verkeert.

 

De nieuwe Amerikaanse republiek brengt Amerika terug naar de oorspronkelijke grondwet en hun eigen door activa gedekte valuta dat werkt op het Quantum Financial Systeem en de echt vrijemarkt, weg van interventie en manipulatie. Het door goud gesteund geldsysteem van QFS staat los van het schuldgeldsysteem van de Deep State en is vrij van interferenties en invloeden.

 

Wees verzekerd dat de komende verkiezingen door het volk zullen worden beslist, en niet, zoals voorheen, waarbij speciale door George Soros betaalde groepen worden ingezet om te vechten voor concurrerende maffia-facties.

 

De volledig wereldwijde herwaardering van de valuta is een cruciaal onderdeel in de toekomst van deze planeet. De realisatie ervan is gebaseerd op een ‘level playing field’ dat zich zal ontvouwen naarmate de RV –revaluatie-  plaatsvindt. Elk land moet in haar eigen volkseconomie financieel stabiel zijn en handelt op gelijke voet met andere landen. Dit wordt bereikt door de RV die de katalysator is voor deze verandering.

 

De QFS is in het geheim al geruime tijd in gebruik en verbindt reeds 193 landen. Zodra alle landen GESARA-hervormd zijn, vindt de overgang plaats; alle bestaande valuta’s worden digitaal en worden uiteindelijk weg gefaseerd. Eind dit jaar zal naar verwachting een ‘Flat Tax Law’ – Vlakke Belasting Wet – worden aangenomen, die alle belastingdiensten afschaft, terwijl de terugkeer van de goudstandaard alle centrale banken overbodig maakt.

 

Q Anon: ‘U staat op het punt iets te zien dat als een onmogelijkheid werd beschouwd. Tientallen mensen gaan de gevangenis in. En de meeste zijn bekende namen. Als Trump en Barr ermee gereed zijn, zal niemand dit soort verraad nog een keer proberen. ‘

 

En wat zou jij kunnen doen? Vertel het je vrienden, en zij op hun beurt aan hun vrienden hoe de wereld is gemanipuleerd ten nadele van alle volkeren. Nu onnodig thuis opgesloten zijn met honderden beperkingen op vrij omgangsverkeer. We zijn allemaal aangekomen in het proces van transformatie naar de volkseconomie.

 

Maak iedereen wakker en maak bekend dat wij, mensen spoedig de leiding zullen hebben, en geen leugens of bedrog meer accepteren van autoriteiten. De wereld zal voor ons allemaal een veel betere plek worden om gezond in en voor te leven!