Het begin van de satanisten dictatuur

Bewustzijn en Eenheid zijn in tegenspraak met Elite plannen

Gezichtsmaskers een risico voor gezonde mensen Virussen zijn niet dodelijk

Onze nieuwe wereld

 

De echte pandemie

De chaos die de mensheid en de aarde doormaakt is de val van de tirannen; de Draconische Wetten maken plaats voor Eenheidsbewustwording en voor iedereen Gelijke Wet. Het Deep State-imperium, gebaseerd op oude wetten, heeft geen basis meer, het zal falen en iedereen die binnen deze muren leeft omlaaghalen. Religieuze, politieke en zakelijke activiteiten die niet zijn afgestemd op het eenheidsbewustzijn of de Gelijke Wet, die bekend staat als “waarheid”, moeten herstructureren of mislukken.

 

Wat mensen echt angst inboezemt, is niet de angst om te sterven aan een infectie van Covid -19, maar de angst van degenen die de wereld regeren en die alle naties ertoe dwingen zich te onderwerpen aan hun doel van totaal despotische macht over ons te verkrijgen in onze Natie. Covid-19 of Corona is niets anders dan sciencefiction.

 

Alles dat zich niet bevindt op de specifieke aardfrequentie voor het ontwakings- en genezingsproces, staat niet open voor inkomende ascensie-energieën, t.w. inkomende gouden golven van harmonische frequenties voor eenheidsbewustzijn, aanpassing, of falen. Dit geldt ook voor ons lichaam. Rekening moet worden gehouden met wat gebruikelijk heet ascensie symptomen. Dit is geen fantasie, het is meetbaar, en serieuze wetenschap van feiten. De vraag is: ben je op de hoogte van de Schumann-resonantie?

 

Schumann-resonanties zijn Mondiale elektromagnetische resonanties, gegenereerd en opgewekt door blikseminslagen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer. Alle mensen die niet gesynchroniseerd zijn met de aardfrequentie, kunnen niet in harmonie leven, omdat ze symptomen en stoornissen voelen en vertonen die kunnen variëren van angst, slapeloosheid, ziekte of een beperkt immuunsysteem, enz. Omgekeerd wanneer mensen het lichaam synchroon houden, zijn ze in volledige harmonie en in staat zichzelf te genezen en hun vitaliteit te vergroten. Intensieve metingen van de Schumann-resonantie bereikten uiteindelijk een frequentie van precies 7,83 Hz, en wat nog interessanter is; deze frequentie is ook van toepassing op zoogdieren.

 

De oude Indische Rishis, de voorlopers van de yogi’s, noemden 7,83 Hz de frequentie van OM, die symbolisch de goddelijke energie of Saki belichaamt. De drie belangrijkste kenmerken hiervan zijn: schepping, instandhouding en bevrijding. Een samenvatting uit de wetenschapswereld die ontdekt wat de yogi’s reeds wisten, wordt hier in meer detail gegeven.

 

Als OM wordt gezongen, trilt het met de frequentie van 432 Hz – dezelfde trillingsfrequentie die in alle dingen in de natuur voorkomt, genoemd door de yogi’s GAYAN, wat betekent; het ritmisch zingen in de natuur, zoals het zingen van vogels of het huilen van de wind. Om is het basisgeluid van het universum; het symbolisch en fysiek zingen stemt ons af. En erkent onze verbinding met alles in de wereld en het universum.

 

Als kanttekening: de muziek van vandaag is door de cabal gemanipuleerd en ingesteld op 438 Hz, dat gemakkelijk angst en ergernis veroorzaakt omdat het de menselijke ziel irriteert. Zelfs onze omgevingsfrequentie 7.83 HZ is verlaagd om de zielen van satanisch Luciferianen beter te accommoderen.

 

Professor W.O. Schumann van de Universiteit van München onderwees zijn studenten in 1953 over de fysica van elektriciteit toen ze ontdekten dat de holte van de aarde zeer specifieke pulsaties veroorzaakt; d.w.z. de trillingsimpuls van planeet Aarde.

 

Zijn opvolger; Dr. Herbert König vergeleek menselijke eeg-opnamen met natuurlijke elektromagnetische velden van de omgeving. En ontdekte dat er inderdaad een correlatie bestaat tussen Schumann-resonantie en hersenritmes. Deze relatie tussen aardfrequentie en hersengolven is onderzocht en bevestigd door onderzoekers over de hele wereld.

 

Het begin van de satanisten dictatuur

De oorsprong van het leven gaat veel verder terug in de tijd dan algemeen bekend is – en nog steeds minder bekend als episodes van de menselijke geschiedenis. De oorsprong begon buiten de grenzen van deze planeet en vindt z’n kiem in sterrenrijken, galactische federaties, uitheemse species en beschavingen, zoals die van Atlantis, Lemuria, Mu die eerst onlangs werden ontdekt.

 

De Anunnaki van planeet Nibiru organiseerden een grote strijdgroep tegen Atlantis met het plan om het beschermende krachtveld van de aarde te exploderen door explosies te veroorzaken om de controle over de Gizeh-Sterrenpoort over te nemen, om hun doel te bereiken de aarde binnen te dringen.

 

Ongeveer 450.000 jaar geleden arriveerde een groep humanoïde Aliens per ruimtevaartuig op planeet Aarde. Ze kwamen van een planeet die ongeveer driemaal zo groot is als de aarde, die door de Soemeriërs Nibiru werd genoemd. Nibiru werd in de oude Soemerische literatuur beschreven als de twaalfde planeet van ons zonnestelsel. De Soemeriërs waren de moderne mens ver vooruit op het gebied van astronomie, verklaart Detroit News in een artikel. De Soemeriërs telden ook de Maan en de Zon als planetaire lichamen, en bereikten daarmee het totaal van twaalf, hetzelfde aantal waaruit de vergadering van Anunnaki-vorsten bestaat.

 

Deze humanoïde buitenaardse wezens zijn satanisten, o.a. afkomstig van planeet Saturnus, die de mensen op aarde misbruiken als hun slaven om het goud van planeet Aarde te delven dat ze gebruiken om redenen langer te leven. Toen het aantal mensen op aarde de hun vastgestelde grenzen was ontgroeid, verminderden ze het aantal inwoners. Zoals ze in het verleden ook deden met de zondvloed, toen alleen Noach met zijn Ark en dieren overleefden, dankzij de hulp van Enki, die de aardmens genetisch had hervormd, tot homo sapiens zoals tot op de dag van vandaag bekend.

 

Bewustzijn en Eenheid zijn in tegenspraak met Elite plannen

In wezen tast de pandemie het sociale bewustzijn aan. Enige kennis is nodig om te helpen bij het identificeren van sociale engineering-programma’s, de plannen van de global elite, en hoe hiervan niet het slachtoffer te worden. De global elite wil dat de bevolking met 90% wordt verminderd. Ze willen totale controle en bewaking over elk aspect van je leven. Ze willen socialisme, met de macht en rijkdom in hun handen. Het bewustzijn en eenheid staan ​​hun plannen rechtstreeks in de weg. Dat is de reden dat ze ons alles van waarde willen afnemen. Ze doen dit in naam van het behoud van de planeet Aarde en het klimaat. Als iedereen in quarantaine wordt geplaatst en zich verplaatst in elektrische voertuigen met beperkte reikwijdte, kunnen ze ons beter controleren. Wees ervan verzekerd dat alle klimaat- en andere nieuwe bepalingen zijn ontworpen om de rest van ons op te sluiten in beperkt aangewezen ruimtes en gebieden.

 

De wereldwijde quarantaine van Corona of Covid-19 is de eerste stap in deze richting. Er zijn hier slechts twee mogelijke scenario’s. En dat verklaart gelijk de mentaliteit van de cabal: Ofwel, het is een ramp en duizenden mensen sterven aan dit koude virus, het kan ze niets schelen! Of het hele virus is een Hoax. Maar helaas willen jullie idioten alles geloven, dus ze zullen het rechtuit in je domme gezicht wrijven, door mensen te vertellen een gezichtsmasker te dragen en zichzelf sociaal op 2 meter afstand te distantiëren! En inderdaad, ze hebben gelijk, gezien het aantal dragers van maskers is ongeveer 95% van de mensheid gehoorzaam stomme volgers.

 

Als een gezichtsmasker urenlang wordt gedragen, kan het de zuurstofvoorziening in het bloed met wel 20% verminderen, wat kan leiden tot bewustzijnsverlies, zoals de ongelukkige kerel die rondreed in zijn auto met een masker op, waardoor hij flauwviel, zijn auto liet crashen en verwondingen opliep. Wees verzekerd, dat diverse ouderen of iemand met een slechte longfunctie ook flauwvalt, wat dan geteld kan worden als meer Corona-sterfgevallen.

 

Mensen wordt wakker, deze quarantaine is een tirannie van je overheid, waar gezonde mensen met opzet worden opgesloten. Protesteer massaal tegen je regering om hen te laten weten dat je het niet eens bent met hun beleid, of stuur ze anders naar huis.

 

Gezichtsmaskers een risico voor gezonde mensen Virussen zijn niet dodelijk

 

“Door een masker te dragen, kunnen de uitgeademde virussen niet ontsnappen en concentreren zich in de neusholtes, dringen de reukzenuwen binnen en beschadigen de hersenen.” Verklaart de arts Russell Blaylock, MD

 

Mensen worden ernstig gehersenspoeld en gevoed met tal van angsten en tegenstrijdige maatregelen, soms net zo absurd als het dwingen van jonge kinderen gezichtsmaskers te dragen.

 

Onderzoekers ontdekten dat ongeveer een derde van de werknemers hoofdpijn kreeg door het gebruik van het masker, de meesten hadden reeds bestaande hoofdpijnklachten die verergerden door het dragen van het masker. 60% had pijnstillers nodig voor verlichting. Wat betreft de oorzaak van de hoofdpijn, terwijl de riempjes en de druk van het masker oorzakelijk kunnen zijn, wijst het grootste deel van het onderzoek op hypoxie en /of hypercapnie als oorzaak aan. Dat betekent; een verlaging van de bloedoxygenatie (hypoxie) of een verhoging van het bloed C02-gehalte (hypercapnie).

 

Wat dodelijk kan zijn, is elke aandoening zoals longontsteking of hartfalen veroorzaakt door iets dat een cytokine-storm wordt genoemd. – Cytokine is het fysieke proces van celdeling. – Veroorzaakt door een ernstige immuunreactie, tegen nieuwe soorten gifstoffen waarbij het lichaam te snel te veel cytokines in de bloedbaan afgeeft. Cytokines spelen een belangrijke rol bij normale immuunreacties, maar als er een groot aantal in één keer in het lichaam vrijkomt, kan dit schadelijk zijn.

 

Nieuwe soorten toxines worden niet herkend, dus er is geen specifieke verdediging, als het lichaam eenmaal ernstig ermee is bestormd, wordt de productie van cytokines honderd of zelfs duizend keer groter dan normaal, wat door artsen cytokinestorm wordt genoemd. Uiteindelijk wordt het immuunsysteem zelf de moordenaar. Maar dit gebeurt alleen wanneer geconfronteerd met een vreemd gif dat nog niet eerder in grote hoeveelheden is ervaren.

 

Virussen zijn niet dodelijk. Het coronavirus is echt, maar niet zo ernstig als oorspronkelijk gepland door de Deep State, omdat de patriotten, voor de DS onbekend, heimelijk de gifstoffen uit het virus hebben verwijderd en in een milde versie veranderd. Mensen moeten dankbaar zijn dat dit onbekend gevaarlijke gif werd verwijderd, omdat het de bedoeling van de satanisten was met deze gebeurtenis tot 90% van de bevolking te doden en de overlevenden RIFD-te chippen met een giftig vaccin.

 

Het is ongelooflijk, midden in de grootste gezondheidscrisis van de afgelopen 100 jaar, melden ziekenhuizen een toename van lege bedden. Verpleegsters worden ontslagen. En artsen melden zo’n duik in hun activiteiten dat velen hun huur niet kunnen betalen.

 

Ook worden mensen door de opsluiting armer, ze hebben minder geld om naar de dokter of tandarts te gaan, of te besteden aan gezonde voeding en gezondheidszorg. Hoe dat hun leven gaat beïnvloeden, is nog niet duidelijk. Maar een kop van een VN-rapport waarschuwt reeds;

 

“Economische verwoesting kan meer levens kosten dan het virus zelf.”

 

Het zal geen verrassing zijn dat mensen het vertrouwen beginnen te verliezen in wat hen wordt verteld. Natuurlijk worden onze alternatieve stemmen door de MSM ‘samenzweringstheorieën’ genoemd.

 

Hieronder vallen ook universiteitsprofessoren, serieuze wetenschappers, nuchtere onderzoekers en hooggekwalificeerde artsen. Eenvoudig samengevat; de toepassing, van Hydroxychloroquine – HCQ, is het antwoord, goedkoop en effectief, en geen vaccins zoals wordt gepromoot om mensen heimelijk met RIFD te laten chippen voor betere controle en manipulatie van hun geest.

 

Het leven dat we vóór COVID-19 hebben geleefd, keert niet terug, alsof er niets is gebeurd. En elke dag de opsluitingen langer duurt, wordt die mogelijkheid verder verkleind. Dit betekent dat dingen anders zullen zijn en als je dat niet accepteert, zal je acclimatiseringsperiode gevaarlijk lang worden. Hoe eerder mensen dit leren te begrijpen, des te beter af zullen ze zijn. Het zal zeker anders zijn. Maar mensen zullen zich weer aanpassen en overleven, zoals altijd is gebeurd.

 

Dit brengt ons tot de enig mogelijke conclusie: autoriteiten in regeringen zijn ofwel idioten, dansen op de graven van de overledenen, of het zijn samenzweerders die deelnemen aan een dodelijke Hoax.

 

Voorts bewijst een analyse van het totaalaantal sterfgevallen sinds 2015 door alle crisis oorzaken heen tot dusver in 2020 ongewijzigd is gebleven. Dat betekent dat de enorme aantallen gerapporteerde COVID-19-sterfgevallen nooit hebben plaatsgevonden of dat het sterfgevallen waren door andere oorzaken die verkeerd zijn geclassificeerd als COVID-19 sterfgevallen. Ziekenhuisgegevens tonen aan dat bijna alle COVID-19 sterfgevallen werden toegeschreven aan mensen met een ander medische aandoening, die de doodsoorzaak had kunnen zijn. Het feit dat het totale sterftecijfer niet is gestegen, bewijst dat de pandemie een Hoax is. Zoals ook in het verleden gebeurde met de totaal valse meldingen van hiv-sterfgevallen in Afrika.

 

Mensen worden geconfronteerd met de volgende keuze: blijf de door de overheid opgelegde opsluiting volgen terwijl ze hun spaargeld zien opdrogen, of weer aan het werk gaan.

 

Mensen moeten beseffen dat ze hun macht hebben weggegeven aan regeringen om zichzelf te ontlasten van persoonlijke verantwoordelijkheid voor zichzelf te zorgen. Alleen om erachter te komen dat de meerderheid van de overheid in werkelijkheid corrupte en moreel verrotte narcisten zijn die alleen rijkelijk voor zichzelf zorgen op kosten van de bevolking.

 

Onze macht is weggegeven aan de elite en megabedrijven met één agenda, winst tegen elke prijs. Meer winst voor hen, minder voor ons! Alles ondernomen ten koste van de mens en de natuur. Dus de enig juiste conclusie is om nu je macht terug te nemen en de regering niet meer te gehoorzamen.

 

Deze virusgebeurtenis is vergelijkbaar met de vernietiging van de Twin Towers 9/11, maar een miljoen keer erger. Nog meer verwijdering van persoonlijke vrijheden, bewezen door de verplichting van sociale afstand. Teneinde ons voor te bereiden op de opsluiting voor de rest van het leven.

 

Om dankbaarheid en respect te tonen, moeten mensen op grote schaal gaan protesteren en hun regering en politici ontslaan. Laten we hopen dat dit de allerlaatste Deep State-aanval op de mensheid is geweest. Dankzij president Trump, de Patriotten, Q-Anons en Earth Alliance leven we nog.

 

In veel gevallen realiseren mensen zich al in hun hart dat er iets mis moet zijn. Omdat de kleine stukjes waardeloos papier tegen de universele wet zijn. De enige waarde die deze stukjes papier hebben, is wat mensen denken dat deze waard zijn. Vele mensen zijn sociaal gemanipuleerd tot het punt waarop ze het kritisch denken hebben verloren en hun vertrouwen zoeken in het geloof, regering en de grootondernemingen, wat misplaatst is. Wat nog triester is, is dat zo velen nog afhankelijk zijn van het mainstream-nieuws om hun overtuigingen en meningen te vormen dat ze als hun emotionele stimulans zien. Het is een drug. Word wakker en besef dat perfecte macht altijd perfect corrupt is.

 

MSM-journalisten van bijna alle grote mediakanalen zijn lid van invloedrijke raden en geheime genootschappen, die onze nepwereld vormgeven. Maar de waarheid komt naar voren zodat we het allemaal kunnen horen en zien. Tenzij mensen het voor de hand liggende negeren, zoals velen al te lang doen. Wees voorbereid, het fundament van de samenleving zal worden opgeschud, zelfs als mensen de andere kant opkijken, opdat iedereen de nieuwe realiteit onder ogen gaat krijgen.

 

Besef, hoe de Deep State/ MSM worstelt om dit Corona-evenement levend te houden, er worden hoorzittingen gehouden, terwijl het eigenlijk een ramp is voor diegenen die ons angst aanjagen. Het lijkt allemaal op het voorgaande. Maar hopelijk beginnen mensen wakker te worden?

 

Onze nieuwe wereld

Op de hele planeet zal geen ruimte meer zijn voor leugens en bedrog, of het weglopen van de waarheid. De mensheid zal spoedig de irrelevantie en domheid inzien van het huidig financiële systeem dat iedereen tot slaaf maakt. Begonnen, vanaf het moment de Anunnaki op aarde arriveerden. Angst zal niet meer bestaan.

 

Al snel zullen mensen ontdekken wie en wat er werkelijk aan de hand is, en wie ze werkelijk zijn, wanneer ze hun ware oorsprong ontdekken. – Aan de ene kant zijn er de Zwarte Machten die al honderdduizenden jaren praktisch onbeperkt vrij spel hebben gehad over het oppervlak van de planeet, terwijl aan de andere kant de Machten van het Licht staan t.w. de Patriotten die grote inspanningen leveren om zo snel als ze kunnen de Zwarte Macht te verwijderen, d.w.z.. de duistere negatieve krachten op de planeet verbannen.

 

De patriotten vechten voor een geweldige toekomst, die echt is en gaat gebeuren. Om een paar dingen te noemen die gaan komen; Gratis energie, interstellaire reizen, tele-tijd-reizen, een door activa ondersteund QFS-monetair systeem, natuurlijke kuren voor genezing, het einde van de geldoplichting, en ook van chronische ziekten zoals kanker, methodologie om de atmosfeer te zuiveren van giftige en rampzalige Chemtrails en effecten van geo-engineering, de blootstelling aan GMO voedingsmiddelen gevaren, de terugkeer naar 100% biologisch voedsel, voeding zonder vergiftiging, beëindiging van 5G en afschaffing van giftige vaccine programma’s, met andere woorden, een echte Gouden Eeuw staat voor de deur. Veel ontwikkeling die verborgen waren, zullen worden gepubliceerd, en een groot deel van de verloren gegane geschiedenis zal worden teruggevonden en onthuld.

 

Help het aantal stomme gezichten dat een gezichtsmasker draagt te verminderen. Het is van groot belang dat alle mensen de onzin van sociaal afstand houden en het dragen van gezichtsmaskers begrijpen! Zolang er nog zo’n 90% gehoorzame idiote volgelingen bestaan, zal de wereld niet snel worden bevrijd. Eenmaal succesvol, zal de wereld een gezondere plek worden om te leven, alles zal verbeteren.

 

Wees behulpzaam en deel dit artikel met iedereen die je kent en motiveer je contacten hetzelfde te doen met die van hen. Het is absoluut noodzakelijk dat mensen wakker worden.