Zeg nee tegen lockdown en sociaal afstand houden

De nep-pandemie quarantaine vernietigt rijkdom en economie

Digitale valuta voor volledige controle is eenvoudiger te vernietigen

Hoe groot is de kans op goud confiscatie?

Verplichte vaccinatie

People Power verslaat Deep State

 

Wees blij dat je nog leeft, immuun vreemde gifstoffen werden vooraf verwijderd

Het hele coronavirusscript is uiteindelijk het resultaat van onkunde, irrationele angst en volslagen misleiding. Het is een modern, ongeëvenaard succes voor de Deep State mainstream media-gedreven opsluitwurggreep agenda. Dat hun strijdwapen is tegen leven en vrijheid. Wat precies deze agenda behelst, is een zinvolle vraag?

 

In werkelijkheid is het hele coronavirusfiasco vanaf het begin een hoeveelheid van complexe, besluiteloze, tegenstrijdige informatie en instructies geweest. De schuldgame lost niets op, maar misschien een stapje terug doen om een ​​tijdlijn van feiten te onderzoeken en de details te achterhalen, kan meer duidelijkheid brengen in de epische mislukking van de huidige sociale afstand.

 

Virussen doden niet. Het coronavirus is echt, maar niet zo ernstig als oorspronkelijk gepland door de Deep State-cabal, omdat de patriotten, onbekend bij de DS, in het geheim immuunsysteem vreemde gifstoffen uit het virus hebben laten verwijderen, en het virus veranderde in een gewoon milde versie van een griepepidemie. Iedereen zou de patriotten heel dankbaar moeten zijn dat ze nog leven, omdat ze de immuun vreemde gevaarlijke gifstoffen vooraf lieten verwijderen. Het was het plan van de satanisten met dit giftige virus tot 80% van de bevolking te doden, en de rest te chippen en te doden met een giftig vaccin.

 

Op dit moment; winnen de Angstverkopers nog steeds behoorlijk terrein. Ze zuigen het bloed uit de mondiale economie van de centrale bank, die niet weer normaal wordt. Wie zijn de boosdoeners? Je eigen regering, politici, bankiers, big business, ze hebben gezamenlijk de controle en het volk mag niets terugzeggen.

 

Een door de Europese Commissie gepubliceerd rapport onthult dat de EU sinds 2018 van plan was het toepassingsgebied van vaccinatieprogramma’s uit te breiden, met inbegrip van de uitgifte van een “algemeen geldend vaccinatiekaart/ paspoort” voor alle EU-burgers.

 

De EU heeft ruim voor de huidige “pandemie” een onderzoek gepubliceerd naar de houding van het publiek ten opzichte van vaccins. COVID-tegenmaatregelen, die nu aan het publiek zijn gepresenteerd als noodmaatregel zojuist opgesteld, bestonden in feite al eerder omdat deze plannen al lang voordat het virus uitbrak waren opgesteld.

 

De meeste veldhospitalen voor behandeling van coronaviruspatiënten die in de Verenigde Staten werden gebouwd en die de belastingbetaler $ 660 miljoen heeft gekost, hebben nooit één patiënt behandeld. De gouverneur van Michigan, Gretchen Whitmer, voerde een beleid om herstellende COVID-19-patiënten naar verpleeghuizen te sturen in plaats van naar veldhospitalen. Michigan betaalde die faciliteiten $ 5.000 voor elke behandelde COVID-19-patiënt.

 

Meer dan 4300 herstellende coronaviruspatiënten werden naar verpleeghuizen in New York gestuurd op grond van een richtlijn die uiteindelijk werd geschrapt vanwege de beschuldiging dat het dodelijk effect werd versneld. New York en verschillende andere staten hebben de verpleegfaciliteiten wettelijk immuniteit verleend, zodat deze niet kunnen worden vervolgd voor dit soort besmetting.

 

De autoriteiten in het VK kregen met soortgelijke kritiek te maken. De officiële verdediging van dit onverstandig beleid is dat het voor ernstige gevallen noodzakelijk was bedden in ziekenhuizen vrij te houden, maar er zijn aanwijzingen dat het tekort aan bedden en medisch personeel nooit is opgetreden.

 

Epidemiologen in Washington hebben toegegeven dat meerdere slachtoffers van schotwonden ook met de diagnose coronavirus werden geregistreerd als COVID-19-sterfgevallen. De staat beschouwt momenteel iedereen die sterft als overleden aan het virus. Desalniettemin blijft de epidemioloog op de loonlijst van het ministerie van Volksgezondheid beweren dat het aantal virussterfgevallen wordt onderschat.

 

Zeg nee tegen lockdown en sociaal afstand houden

Dr. Pamela Popper, lerares en adviseur op het gebied van op voeding gebaseerde geneeskunde, beoordeelt de COVID-19-overlijdensstatistieken en laat zien dat ze opzettelijk zijn vervalst om de vermelde aantallen groter te doen lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Als ze praat over de ondraaglijke prijs die aan deze leugen is verbonden, heeft ze het niet over de economische prijs van een verpletterde economie, maar over de psychologische en spirituele prijs die kwetsbare hulplozen belast. Sommigen zijn zo wanhopig dat ze zelfs hun eigen leven willen nemen. Ze concludeert dat het tijd is dat de mensen opstaan ​​en gewoon nee zeggen tegen opsluiting, sociale afstand, vaccins en de rest van het pandemie theater.

 

Omwille van een vermeend virus beweert het WHO, eigendom van de Deep State, dat het extreem dodelijk is, en zich snel verspreid. Bijgevolg heeft dit over de hele wereld, op enkele uitzonderingen na, de bevolking volledig opgesloten, iets wat in de geschiedenis van volksgezondheidsepidemie nog nooit eerder is gebeurd. De fundamentele burgerlijke vrijheden zijn verdwenen, terwijl de medische pandemie waarheid wordt misbruikt en vaak is gebaseerd op twijfelachtige statistieken.

 

Meer dan 600 artsen ondertekenden een brief aan president Trump waarin zij hem opriepen in de Verenigde Staten de blokkades die de economie van het land verplettert, te beëindigen. De dokters zeggen dat het verlies aan levensvreugde de oorzaak is van armoede, gemis aan woonruimte, wanhoop, alcoholisme, drugsgebruik en zelfmoord. Volgens deze artsen zijn de effecten dodelijker dan het virus.

 

De nep-pandemie quarantaine vernietigt rijkdom en economie

Het publiek is gedesillusioneerd en op hun hoede voor de constante stroom van leugens en misleidingen van autoriteiten en politici, ondersteund door onware negatieve reguliere mediaberichten, met nieuwsberichten die aansluiten op DS-agenda.

 

Mensen zien hun wereld veranderen en ze willen begrijpen wat er gebeurt en waarom. Ze willen geïnformeerd worden zodat ze voorbereid kunnen zijn. Ze willen de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken, in plaats van dat ze worden verteld wat ze moeten doen door corrupte autoriteiten en instellingen die voortdurend liegen en bedriegen, en hen onnodig in de onware Covid 19-pandemie quarantaine hebben geleid. Hun vrijheid van vrij bewegen is weggenomen.

Wat is het echte economische resultaat van deze pandemie? En wat betekent het vooral voor de mensen binnen de economie? Echte rijkdom wordt niet gecreëerd en veel van bestaande rijkdom wordt vernietigd.

 

Dat zal de totale hoeveelheid echte rijkdom in de wereld verminderen, terwijl de kwantiteit van gedrukte valuta in omloop stijgt. Dit zal op langere termijn dus inflatoir zijn. Maar het kan eerst een deflatie worden als er veel faillissementen en wanbetalingen op obligaties optreden, instorting van de aandelenmarkt en dergelijke. Maar de centrale banken zijn het benauwdst voor deflatie en zullen deze koste wat kost bestrijden door geld te drukken.

 

Dat veroorzaakt tegelijkertijd verschillende effecten in verschillende delen van de economie. Omdat mensen nu armer zijn, kunnen ze zich niet veroorloven om zoveel rundvlees te eten; er zal dus minder vraag zijn naar rundvlees. Maar ze moeten nog steeds eten. Wat gaan ze dan eten? Misschien kopen ze meer aardappelen, rijst en bonen. Dus tijdens een hausse stijgt de prijs van rundvlees en daalt de prijs van aardappelen,  rijst en bonen. Bij een buste gebeurt precies het tegenovergestelde.

 

Uiteindelijk zal de grootste depressie allertijden zeer inflatoir zijn, omdat de hoeveelheid valuta enorm zal stijgen. Retailprijzen zullen dat zeker weerspiegelen omdat er minder echte rijkdom is voor het meerdere geld in omloop om op te jagen.

 

Anders dan in 2008 gaat dit keer niet al het geld naar de beurs. Veel filtert naar de detailhandelssector. Herinner, dat het in de jaren zeventig ‘slechte inflatie’ werd genoemd, waarbij de winkelprijzen stegen en de prijzen van financiële activa daalden.

 

De afgelopen 20 jaar is er sprake van ‘goede inflatie’ waarbij de financiële prijzen zijn gestegen en de detailhandelsprijzen relatief op niveau bleven. Hoogstwaarschijnlijk wordt het nu “slechte” inflatie, met een enorme stijging van detailhandelsprijzen. In ieder geval komt het erop neer dat de gemiddelde levensstandaard behoorlijk daalt. De bevolking wordt onrustig, terwijl ze de overheid zien als de hoorn des overvloeds. Maar deze is failliet. Het enige wat ze kunnen doen is geld afdrukken. Het wordt net als in Argentinië en Venezuela. Dit betekent meer fascisme, wat de bedoeling is van de Deep State.

 

Digitale valuta voor volledige controle is eenvoudiger te vernietigen

Een eeuw geleden gebruikten mensen fysiek geld. Ze hadden bankbiljetten en munten en daarmee konden ze gemakkelijk de koopkrachtvermindering van hun zuurverdiend geld waarnemen. Maar tegenwoordig gebruiken mensen kaarten om te betalen, dat maakt het wat ondoorzichtiger de daling van de koopkracht van hun geld te zien.

 

Het maakt het alleen voor de DS veel gemakkelijker de valuta’s te vernietigen. Dan in het verleden mogelijk was, toen het merendeel niet eens een bankrekening had en iedereen echt goud en zilver gebruikte als geld. Dit is o.a. de reden waarom de Deep State naar een volledig digitale valuta wil overgaan.

 

Misschien geven ze iedereen een gratis smartphone om toegang tot hun rekening te hebben. Op het moment iedereen een rekeningnummer voor digitale valuta heeft; hebben overheden de volledige controle. Traditioneel contant geld is op weg naar het verleden. De overheid weet wat is gekocht, wat is verkocht en wat iedereen bezit. Ze kunnen je rekening debiteren en crediteren met de druk op knop op hun computer. Je smartphone wordt je enkelband; het soort dat ze aan gevangenen geven. Deze trend is sterk in opkomst. De wereld lijkt op de dystopische scifi-roman 1984 van George Orwell, ondertussen bekend als Agenda 2030. Wees ervan overtuigd dat dit echt is en geen complottheorie. Helaas is de mentaliteit van de meeste mensen nog steeds bedroevend kalm, gelaten en schaapachtig volgzaam.

 

Inmiddels zijn de volgende fases van de “bewakingsstaat” aangebroken. Politiediensten gebruiken drones die op afstand je lichaamstemperatuur kunnen scannen. In Dubai deden ze verplichte bloedonderzoeken voordat mensen op hun vlucht konden stappen om het land te verlaten.

 

De sociale afstand van vandaag is van kracht, omdat ze je schaduwen via je smartphone, en wanneer te veel telefoons dicht bij elkaar staan, worden de signalen verstoord. Dat is de verborgen reden achter sociale afstand, omdat deze afstand belangrijk is voor betrouwbare signaaloverdracht. Dit stelt hen ook in staat jouw gedachten of elke uitspraak van je die in strijd is met hun politieke en ideologische agenda te screenen. Kritiek en Anti-staat gedachten worden opgevolgd door de Gedachten Politie, die nu in staat is daders te lokaliseren en te arresteren.

 

Hoe groot is de kans op goud confiscatie?

En hoe zit het met de kansen op een nieuwe goudconfiscatie? De meeste mensen zullen zich hierover geen zorgen maken, omdat ze geen goud bezitten, dus waarom zou de DS haar tijd verspillen? Het heeft weinig zin goud in beslag te nemen, omdat het te weinig mensen betreft.

 

Alhoewel tegenwoordig van alles kan gebeuren. Actuele gebeurtenissen lijken op sciencefiction. Je kunt elk scenario verzinnen. Het is allemaal mogelijk. Wie raadt hoe elke stad ter wereld post-pandemie eruit zal zien, en dat gebeurde nog maar enkele maanden geleden?

 

Het idee is ontstaan voor een gegarandeerd jaarinkomen (UBI) dat iedereen krijgt, alleen voor het bestaan van iemand. Dat is niet alleen een crimineel idee, maar ook een totale ramp. Maar misschien kan er nog iets anders uit voortvloeien.

 

Zoals voorgesteld, zou de inkomstenbelasting worden afgeschaft – wat overigens een heel goed idee is, zij het niet om de redenen die de DS zich voorstelt. Ze denken erover na om dit te doen met de Moderne Monetaire Theorie, waarin landen die hun eigen valuta uitgeven, nooit zonder geld kunnen komen te zitten, zoals dat mensen of bedrijven kan overkomen. Dus: “Waarom niet gewoon het geld printen?” Het is eigenlijk logisch, want het bedrag dat wordt gecreëerd, is sowieso een totale overbelasting voor de inkomstenbelasting.

 

Op dit moment zit het deksel nog op de snelkookpan, want de economie zit op slot. De vraag is: hoe zal het zijn als het deksel eraf gaat en mensen naar buiten kunnen gaan, rond kunnen dwalen en rond kunnen rijden? En geen baan hebben? Hun banen zijn verdwenen, hun bedrijf is failliet en veel van die banen en bedrijven komen gewoon niet meer terug.

 

Hun creditcardschuld, studielening, hypotheekschuld en hun huurbetalingen bestaan ​​echter nog steeds. Die gaan niet weg. De schuld zal alleen verdwijnen, als de valuta waarin de schuld is uitgegeven uiteindelijk is vernietigd. Maar dan is ook het bezit van iemand anders (de geldgever) vernietigd. Dit zal een zeer serieuze zaak worden voor klassenstrijd – t.w. tussen de haves en none haves.

 

Dit wordt een echte puzzel. Hoe kom je hieruit? De goede oplossing is; schaf overheidsinstanties af. Om te beginnen verlaag de overheidsuitgaven en belastingen met 50%, breng de troepen naar huis, schaf de centrale banken af, enz., enz. En begin wereldwijd met het Quantum Financial System. Dat is echter het laatste dat de DS vrijwillig doet. Dus vergeet dat voor dit moment, want dit is het enige dat absoluut niet zal gebeuren, zolang de DS aan de macht is.

 

Uiteindelijk willen mensen weer aan het werk. Betekent dat onvrijwillige vaccinatie? Het lijkt erop dat ongeveer 60% van het schapenvolk wil dat de quarantaine doorgaat totdat ze er zeker van kunnen zijn dat het virus verdwenen is. En dat betekent dat ze willen wachten tot de regering een vaccin goedkeurt.

 

Verplichte vaccinatie

Maar zo’n acht miljard mensen vaccineren heeft ernstige nadelen. De overheid kan niet met hun vingers knippen en tientallen tot honderden miljoenen mensen in hun land vaccineren. Iedereen vaccineren is dus onmogelijk. Bovendien duurt het minimaal drie jaar, voordat een getest vaccin mag worden toegepast.

 

Mensen gaan zich niet opstellen als robots op basis van louter een indicatie. Ze zullen waarschijnlijk denken dat de pandemie niet meer zo ernstig is. Het zal zijn zoals de gewone griepprik. Sommigen nemen het, anderen mogelijk niet.

 

Ze moeten dus de omstandigheden definiëren waaronder vaccinatie verplicht is. Promoot dat samen met de aanmoediging voor mensen het vaccin te nemen. Met muur tot muur propaganda op tv. Wijdverbreide schaamte, met beschuldigingen aan degenen die weigeren het vaccin te nemen door die in diskrediet te brengen. De gebruikelijke onzinverhalen over mensen die het vaccin niet namen en stierven, of het virus verspreidden naar anderen die stierven.

 

Maar het is nog erger dan dat. Als het vaccin uitkomt, vanwege de ramp die is geweest. Zullen Wakkere mensen geen zin hebben om het onbekende en onnodige vaccin te nemen. Bovendien, zullen de domino-effecten van deze hysterie gewoon catastrofaal zijn. Wees er dan zeker van dat ze het ongetwijfeld verplicht zullen stellen.

 

Dus nogmaals, alles is mogelijk. Als dit allemaal is gebeurd, moeten mensen uiteindelijk een certificaat of een inwendige chip van vaccinatie bij zich hebben als ze ergens heen willen. Als dat niet kan worden getoond, laten ze je niet vliegen. Zo zullen deze dingen worden ingevoerd.

 

Erger nog, Bill Gates is de belangrijkste investeerder in deze vaccin-business, hij zal alles doen om zijn vaccins toe te passen; Herinnerend een ontmoeting met hem in het begin van z’n carrière, gaf hij een onprettig satanische uitstraling af. In die tijd was zijn MS Dos inferieur aan Apple ‘s Macintosh OS-software voor het toen opkomende computertijdperk. Maar verrassend genoeg werd de software van Gates de standaard en werd de kwaliteit van Apple als minderwaardig beschouwd. Terwijl zijn opkomst tot roem, fortuin en macht indrukwekkend verliep.

 

Van bijzonder belang is het feit dat zijn vader, een bankier, het hoofd was van de “Gepland ouderschap” beweging. De familie Gates was verbonden met een groep rijke intellectuelen die zichzelf eugenetici noemden. Deze groep pleitte voor zogenaamde volksgezondheidsprogramma’s om diegenen te steriliseren die door de elite als onwaardig voor voortplanting werden beschouwd. Hetzelfde programma werd door Hitler tijdens en voor de Tweede Wereldoorlog toegepast om een ​​superras van blonde Ariërs met blauwe ogen te creëren in nazi-Duitsland.

 

Om de terminologie aan te passen, werd dit later het ‘sterilisatieprogramma‘ genoemd. Terwijl, Eugenie werd veranderd in ‘populatiecontrole’. Dit verbindt de punten tussen het huidige vaccinontwerp en z’n levenslange ondersteuning voor ‘populatiecontrole’.

 

“Het vaccin, ontwikkeld en verdedigd door Anthony Fauci en gefinancierd door Bill Gates, gebruikte een experimentele mRNA-technologie …”

 

“Drie van de 15 testpersonen in hoge dosis range (250 mcg) leden binnen 43 dagen na ontvangst van hun prik aan een “ernstige bijwerking“. De fabrikant Moderna Inc. zag, toen haar aandelen kelderden, en erkende dat drie vrijwilligers systeem graad 3-effecten ontwikkelden die door de FDA wordt gedefinieerd als ‘het vermijden van dagelijkse activiteiten en medische tussenkomst vereist’. “

 

“Moderna liet alleen uitzonderlijk gezonde vrijwilligers deelnemen aan het onderzoek. Een vaccin met deze reactiesnelheden kan bij 1,5 miljard mensen ernstige gevolgen veroorzaken als het wordt toegediend op ‘elke persoon op aarde’. ” concludeert Robert F Kennedy Jr. in Kinderen Gezondheid Defensie, op 22 mei 2020.

 

Maar maak je geen zorgen, Bill Gates zal zijn DS-relaties weer benutten, zoals ook gebeurde met zijn MS Dos-software voor computers. Maar deze keer zijn het geen computers, maar mensen!

 

Wees gewaarschuwd: de vaccins die worden ontwikkeld, kunnen dodelijker zijn dan het virus en bevatten ingrediënten die de vruchtbaarheid verminderen.

 

People Power verslaat Deep State

Als de massa, de overgrote meerderheid van de bevolking die zonder werk zit, is ondergedaan met alleen de uiting van hun woede en zich op de een of andere manier bewust wordt van hun macht, hebben ze geen samenzwering nodig. Ze hoeven alleen maar op te staan en zichzelf te schudden zoals een paard de vliegen afschudt. Als ze ervoor zouden kiezen, kunnen zij de Deep State-cabal morgen verslaan. Vroeg of laat zal het toch bij hen opkomen dit te doen!

 

Laten wij de handen ineenslaan en gezamenlijk de Deep State omverwerpen. In grote schare is dit eenvoudig te verwezenlijken. Geregelde FWC- lezers die wakker zijn, kunnen de frontrunners zijn in de nieuwe volkseconomie. Politici zijn overbodig. Doeners heeft iedere Natie nodig. Om hieraan mee te werken is het noodzakelijk de achtergronden te kennen hoe het zover heeft kunnen komen dat het mensdom zich eeuwenlang als slaaf heeft laten misbruiken.

 

De enige bijdrage als erkenning voor het wakker worden en de wil mee te werken, is een donatie aan jezelf door aankoop van het boek De Grote Ontwaking. Geschreven als richtsnoer voor de overgang naar de nieuwe volkseconomie en als geduchte waarschuwing dat wat achter ons ligt, nooit weer mag gebeuren, waarvoor onderbouwde informatie noodzakelijk is. Inmiddels is dit boek in elke boekhandel en op bol.com beschikbaar. Toon je medewerking door dit boek te kopen.