De centrale bank economie gaat kapot

De werkloosheid is gestegen tot ongekende hoogte

Instorting economische activiteit is een Duivels Plan

Imperial New World Agenda in uitvoering zonder militaire interventie

 

 

Nieuw ontstane realiteit

Ellende zonder einde. Wat nu te zien is, is slechts het kleine topje van de ijsberg. Het ergste moet nog komen – wanneer over een paar weken of maanden een duidelijker beeld ontstaat welke industrieën zullen blijven leven of sterven, en nog meer mensen worden verbannen naar de economische armoede.

 

De wereld is een krankzinnig asiel geworden, maar de meerderheid van de samenleving slaapt nog om de waanzin op te merken over wat echt gebeurt met de Coronavirus-pandemie. Het is van het grootste belang dat meer mensen over de hele wereld wakker worden en de nieuw opkomende realiteit gaan begrijpen. Dat wat historisch is geleerd, gesocialiseerd en werden opgevoed met de overheid als waarheid te geloven, niets anders is dan een voorbeeld van regelrechte Bull Shit propaganda.

 

Om een ​​betere toekomst te creëren, moeten mensen eerst het verleden leren kennen. Het kan niet zo zijn, dat de verbeteraars het verleden wegschrobben, zoals gebeurde in de culturele revolutie van 1966 – 1976 in China. Waar oude gewoonten en gebruiken, oude culturen, en oude ideeën die niet overeenkwamen met hun waarheid werden weggevaagd. Deze manier is niet de juiste weg om van het verleden te leren, slechts om het als stof aftevoeren.

 

De manier om meer geld te verdienen is bekend. Vroeg opstaan. Hard werken. Veel Leren. Sparen. Investeren. Ondernemingen opzetten. Dat heeft voor elke samenlevingsgemeenschap gewerkt. Maar tegenwoordig is het geld nep, de rijkdom is nep en de vooruitgang is ook nep.

 

De hele banksector profiteert intussen van biljoenen aan weggeefacties van centrale banken. Meer geld sparen op deposito’s bij banken die eigendom zijn van de cabal, zal nietsdoen voor de meerderheid van de bevolking in de huidige centrale bank Main Street economie. Maar het zal een grote bonus zijn voor de bank Elite.

 

De centrale bank economie gaat kapot

De centrale bank economie gaat achteruit en wordt niet meer gezond. Volgens Yelp gaat 53% van de restaurants niet meer open. Gemiddeld zal 43% van de bedrijven niet worden heropend, en grote bedrijven van de cabal gaan deze opslokken. Hier is een krantenkop: ‘Grote hotels kunnen profiteren van hulp’. Dat klopt, meer miljarden en nog meer miljarden aan geld gaan naar grote hotelketens. Waarom gaan de aandelenmarkten omhoog? De Centrale Banken pompen geld in deze grote bedrijven dat sinds de pandemie is begonnen, ze zijn ongeveer 650 miljard euro rijker geworden. Wij mensen zijn allemaal slavenarbeiders geworden op de plantage van de cabal. Hier zijn enkele kruimels om je te laten zien hoe.

 

‘Volg het geld’, alle wegen leiden naar de Rothschilds en hun formule om controle te krijgen over de geldhoeveelheid van een land en vervolgens alle wetten en regels te maken. In het proces, om controle te verkrijgen over de geldvoorraad van een land, en in hetzelfde proces de goudvoorraden van elk land te stelen. Ze geven compensatie in gedrukte euro’s of Amerikaanse dollars, de leningen worden tegen rentevergoeding door het IMF van Rothschild verstrekt.

 

De Rothschilds accepteren geen competitie. De eerste fase van ‘s werelds grootste Ponzi-schema is geslaagd. Vervolgens is het de onderdrukking en uiteindelijk de verwijdering van de prijs van goud en zilver. Waarna, door wanhopige centrale bankiers de vernietiging van de wereldeconomie met continuerende activiteit wordt voortgezet, om dan president Trump de schuld te geven voor het falen van het monetaire systeem. Wat niet het geval is.

 

De werkloosheid is gestegen tot ongekende hoogte

Mensen beginnen langzaam de schade in ongehoorde proporties te beseffen. In de eerste vier maanden van deze zogenaamde, criminele door de WHO gedomineerde pandemie, wordt een wereldwijde ramp waargenomen die qua omvang veel groter is dan de crisis van 1929-33 en 2008-09. Nog nooit eerder in humane geschiedenis is zoveel ellende ontstaan.

 

Er zijn veel faillissementen, de beurs daalde tot voor kort met meer dan 30% – met enkele ups en downs – dat ‘snelle winstneming’ wordt genoemd vanwege de voorkennis voor de rijken en machtigen over de ruggen van kleine investeerders die met de brokken blijven zitten. Opdat hun vriendjes miljardairs hun vermogen tijdens de eerste 4 maanden in 2020 met US $ 406 miljard konden vergroten, volgens CNBC op 1 mei 2020.

 

De universele Covid-lockdown heeft ook geleid tot een ineenstorting van de productieve activa, die nu een gemakkelijke prooi zijn geworden te worden opgekocht door grote cabal-bedrijven om zodoende hun grip op de samenleving verder te vergroten. De werkloosheid stijgt tot ongekende hoogten, nooit eerder ervaren door de mensheid. Op dit moment zijn het meer dan 80 miljoen banen in de VS en de EU. Dat geen rekening houdt met degenen die het zoeken naar werk hebben opgegeven of werkloosheidsuitkering genieten.

 

Volgens Fox Business News gaat tot 40% mogelijk nooit meer aan het werk. De autoriteiten voorspellen dat de werkloosheid tegen het einde van het jaar 50% zal bedragen, vergeleken met 25% in de ergste recessieperiode van 1929. Dit zijn alleen Amerikaanse statistieken. De situatie elders is chaotischer, vooral in de EU kan het nog veel erger zijn.

 

Het International Labour Office (ILO) heeft aangekondigd dat binnen een paar maanden wereldwijd de werkloosheid 1,6 miljard mensen kan treffen, dat is de helft van de totale beroepsbevolking. Veel van deze mensen, vooral op het Zuidelijk halfrond, staan al aan de rand van de armoede of zelfs onder de armoedegrens en leven zonder spaargelden van de ene dag op de andere. Ze zijn nu veroordeeld tot de bedelstaf – en velen, misschien wel honderden miljoenen, sterven aan hongersnood, volgens het World Food Programma (WFP). Velen, zo niet de meesten van hen, hebben geen toegang tot gezondheidsdiensten, geen onderdak of enig andere vorm van sociale vangnetten, omdat de door COVID veroorzaakte economische ineenstorting zelfs de zwakke sociale zekerheden, die arme landen hadden opgezet, totaal heeft vernietigd.

 

Instorting economische activiteit is een Duivels Plan

Doe een paar stappen terug – dan wordt het duidelijk, dat het geen toeval is dat de hele wereld wordt getroffen door hetzelfde virus en vrijwel tegelijkertijd. Dat gebeurt niet van nature – maar kan, zoals het is, als het virus in elk land kunstmatig wordt geïmplanteerd – en wel tegelijktijdig. Er zit dus een duivels plan achter deze zogenaamde corona-crisis, welke niet eens een crisis hoeft te zijn, als we kijken naar de echte ziekte- en sterftecijfers – en niet naar de opgeblazen angstaanjagende cijfers van de MSM.

 

De economische activiteit over de hele wereld is ingestort, het bbp krimpt in het hoogste tempo ooit en de economische gegevens zijn slechter dan ooit in de geschiedenis. Elke sector van de economie krimpt en elke economische indicator wijst naar omlaag.

 

Nu al is het om gek van te worden, het is totale waanzin dat de Centrale Bank in de VS sinds 11 september 2019 elke nacht de bankensector heeft gered en dat de banken nu elke nacht meer dan € 4 biljoen nodig hebben! En daarover hoort niemand iets!

 

Deze ineenstorting is gemanipuleerd. Het was het doel van ‘handel met voorkennis’ en voorwetenschap. De angstcampagne speelde een sleutelrol bij de implementering van de beurscrash. In februari werd wereldwijd ongeveer 6 biljoen euro weggevaagd van de waarde van aandelenmarkten. Enorme verliezen zijn opgetreden onder privé besparingen van kleine beleggers, om nog maar te zwijgen van bedrijfsfaillissementen en bankbreuken. Het was een bonanza voor institutionele speculanten, waaronder zakelijke hedgefondsen. De financiële crisis heeft geleid tot aanzienlijke overdrachten van papieren vermogens naar een handvol financiële instellingen.

 

Het behoeft geen illusie, deze Covid operatie werd zorgvuldig gepland. Er is niets spontaans of per ongeluk. Deze economische recessie is ontstaan ​​op nationaal en mondiaal niveau. Deze crisis was op haar beurt al geïntegreerd in militaire en inlichtingenplanning van de VS en de NAVO. Het is niet alleen bedoeld om China, Rusland en Iran te verzwakken, maar ook om het economisch weefsel van de EU te destabiliseren. In de wereldgeschiedenis is deze crisis ongekend en kan worden gezien als een oorlogsdaad. Het is een actie van misdaad tegen de mensheid.

 

Imperial New World Agenda in uitvoering zonder militaire interventie

Het uiteindelijke doel van “Big Money” is om alle naties, met hun eigen instellingen en nationale economie, om te vormen tot “open economische gebieden”. Dat was het lot van Irak en Afghanistan. Maar nu kunnen ze het doen zonder troepen te sturen, door simpelweg dienstbare lees omgekochte corrupte regeringen en politici te integreren en te bevelen hun economie om humanitaire redenen te sluiten, t.b.v. de zogenaamde “Responsabiliteit voor Protectie” (R2P) act, zonder noodzaak van militaire interventie.

 

Dit is de imperiale Nieuwe Wereldagenda die nu wordt gerealiseerd. Om zodoende alle landen te privatiseren, en uiteindelijk de hele planeet te bezitten en te privatiseren! De tendens is gericht op centralisatie en concentratie van economische macht. Alle nationale overheden met een hoge schuldenlast zijn instrumenten van Big Money geworden. Het zijn volmachten. Belangrijke politieke benoemingen worden gecontroleerd door lobbygroepen die alle financiële instellingen van Rothschild vertegenwoordigen, waaronder Wall Street, het Military Industrial Complex, Big Pharma, Big Oil, de Corporate Media en alle Digital Communications Giants, enz.

 

De onuitgesproken bedoeling van het mondiale kapitalisme is de vernietiging van elke natiestaat en haar instellingen dat op ongekende schaal tot wereldwijde armoede zal leiden.

 

Hopelijk begrijpen mensen nu de tactiek van hun regering. Hoewel ze door het volk zijn gekozen, werken ze niet voor het volk, omdat ze worden betaald door de Deep State om Agenda 2030 te voltooien. Wees overtuigd; jouw regering is je grootste vijand.

 

Het grootste onopgeloste probleem is een mislukt economisch systeem. Negatieve rentetarieven en fiat-geld hebben de macht weggenomen van echte spaarders en echte bankiers en hebben deze geconcentreerd in de handen van de cabal, zij bezitten zowel de centrale banken als de Fortune 500-bedrijven en zijn nu bezig met een gigantisch zelfverrijkingsprogramma. Ze hebben hun geld gebruikt om controle over de media te kopen, zodat het politieke systeem is gedegenereerd tot het punt van disfunctionering.

 

En elke keer maken ze de situatie een beetje erger. En als het geld op is, gaat alles. Omdat geld, tijd en leven vertegenwoordigt. En als mensen het geld niet kunnen vertrouwen, verliezen ze het vertrouwen in hun instellingen, in het systeem, in de regering en in elkaar. En dit is het moment waarop mensen massaal moeten ontwaken, het is dringend vereist, want de strijd is nu, en als we de strijd die we nu voeren niet winnen, wordt de samenleving honderd keer erger dan deze nu is. Waarheid gecombineerd met feiten is ons allerbeste wapen.

 

Want waarheid met feiten is het sterkste wapen om de leugens van de bedrijfsmedia en de overheden aan te tonen.

 

Wordt een patriot en help het bewustzijn van andere mensen te vergroten door dit en elk ander artikel van het FWC te delen. – Onder bronvermelding van FWC; is Reproductie in andere talen of mediavormen toegestaan. Ons doel is zoveel mogelijk mensen wakker te maken.

 

Zodra 50% van de bevolking wakker is, komt de waarheid naar buiten, laten we samenwerken dit voor het einde van het jaar te realiseren.

 

Abonneer je gratis om op de hoogte te blijven, er komt meer…