Onze keuze gaat de ontwikkeling van onze toekomst bepalen

Verwijdering van criminele Deep State-regeringen en politici

De oorlog tegen de onzichtbare coronavijand is sociale zelfmoord

Vaccinschade veroorzaakt niet slechts één symptoom

De laatste fase van het PLAN

 

Mensen moeten massaal wakker worden

De wereld is een gekkenhuis geworden, maar de meerderheid van de samenleving slaapt nog steeds om de waanzin op te bemerken wat werkelijk plaatsvindt vanwege de Corona-virus pandemie. Net zoals krankzinnige dromen niet in twijfel worden getrokken, stellen sommige mensen hun krankzinnig leven nooit in twijfel. De implicaties van massaal slaapwandelen zijn duidelijk: miljarden slapende mensen hebben de wakkere machthebbers het voordeel gegeven. Want, slapende mensen zijn gemakkelijker te controleren.

 

De Corona-pandemie was niet dodelijk voor de mensheid, maar had een dodelijk effect op de economie: de internationale mobiliteit kwam tot stilstand, verwoestte industrieën zoals o.a. toerisme, horecasector, reis industrie en het wereldwijd opbreken van toeleveringsketens.

 

De omgekochte, criminele en corrupte marionettenregeringen vergrootte hun gezag door het opleggen van waterdichte regels en beperkingen, voor het verplicht dragen van gezichtsmaskers, het sociaal afstand houden en lichaamstemperatuurcontroles in openbare ruimtes zoals o.a. luchthavens, treinstations en supermarkten. Zelfs nadat het virus was weggeëbd, bleef deze autoritaire controle en supervisie bestaan of werd zelfs verscherpt.

 

Voor degenen die wakker zijn, worden vier aspecten steeds duidelijker: mensen zijn geprogrammeerd en hun geest is gecontroleerd om een ​​geleidelijk verlies van hun vrijheid en welvaart te accepteren. Dit leidt tot de totale medische staat van beleg, met gedwongen verplichte vaccinaties, ontworpen voor optimale invaliditeit en uiteindelijk massale opruiming; Het maakt deel uit van het occulte ritueel van de Deep State voor dictatuur, door de mensheid te verzwakken en belachelijk te maken en stap voor stap meer van hun vrijheid te laten verliezen; Het is de ergste tirannie in onze samenleving, niet alleen gepleegd door je regering, maar ook door de marionetten van de medische staat van beleg die zich nu op alle niveaus laten zien voor wat ze werkelijk zijn, ze zijn de grootste vijand van het volk!

 

Op alle bestuursniveaus worden we ondermijnd door degenen die van plan zijn onze samenleving en ons als mens te vernietigen. Het volk, zal dan moeten ontwaken en het politieke contract met onze surrogaatoverheden heroverwegen om ze uit hun gezag te verwijderen. De mensheid moet vechten voor gerechtigheid, waarheid, vrede en vrijheid volgens de universele wetten van onze Schepper, naar wiens beeld we soevereine wezens zijn.

 

Bij de meerderheid van het volk zit hun bewuste ziel opgesloten in een mentale gevangenis, alleen gekoppeld voor tijd, arbeid en energie. Deze mensen hebben geen of weinig vrije wil omdat ze hun bewustzijn hebben verwaarloosd toen dat nodig was. Ze blijven zich gedragen als schapen en zullen nooit loskomen van deze waanzin. Word wakker en blijf aan slag om te vechten voor je vrijheid, en een vrije wereld zonder dictatuur.

 

Let op: er is geen enkele redder voor deze wereld. Er zijn vele redders, als veel mensen massaal wakker zijn geworden. – Begin te kijken naar de wereld van vandaag; het is boeiend te zien hoe het verborgen regime uit elkaar valt.

 

Onze keuze gaat de ontwikkeling van onze toekomst bepalen

Wij mensen beleven nu een transitieproces. De mensheid beweegt zich naar een hoger bewustzijn, van de derde dimensie naar de vierde dimensie, terwijl sommigen wakkeren zijn aangekomen in de 5e of zelfs 6e dimensie van bewustzijn.

 

Deze dimensies zijn het best te begrijpen in vergelijking met het keuzescherm van een radio waar meerdere zendstations tegelijkertijd uitzenden, maar alleen in de 3e dimensie kan één station tegelijk worden beluisterd. In hogere dimensies kunnen meerdere stations tegelijkertijd worden gevolgd en zo worden bij de 5e meerdere frequentiebanden samengevoegd, om op hetzelfde moment te worden gevolgd.

 

Hoger bewustzijn levert meer positieve energie en een breder inzicht over de planeet. Het elimineert alle negatieve energie die gedurende duizenden eeuwen op de mensheid is geïmplementeerd. Gedurende deze periode functioneerde de meerderheid van de mensheid vanuit een oud, negatief bewustzijn van oorlog, geweld, wreedheid en de behoefte naar macht. Dit verandert nu. De verandering lijkt misschien traag; maar wees gerust, de mensheid verschuift naar vrede, samenwerking en vriendschap.

 

Verwijdering van criminele Deep State-regeringen en politici

De verborgen schaduwregering laat zich nu openlijk zien en verliest haar angstgreep op ons naarmate meer mensen ontwaken uit hun langdurige sluimer. Dit zou kunnen betekenen dat er de komende maanden ongekende openbaringen gaan plaatsvinden, zowel qua omvang als grootte zonder historisch precedent, dat een opstand kan veroorzaken onder de niet-ontwaakte lieden.

 

We zijn aangekomen op het belangrijkste kruispunt in de wereldgeschiedenis; onze keuze zal de ontwikkeling van onze toekomst bepalen. Aan de ene kant is het de voortzetting van de Deep State-dictatuur naar meer machtscontrole op weg naar vernietiging van onze vrijheden, zoals nu valt waar te nemen, met de verplichting nutteloze maskers te dragen, sociale afstand te onderhouden met kostenverhogende reisbeperkingen, bedoeld om stap voor stap ons moreel te verpletteren en onze welvaart te beëindigen.

 

Aan de andere kant is het de creatieve opkomende ontbinding van de corrupte Deep State regeringen en politici, dat ons zal leiden naar welvaart, vrijheid en vriendschap.

 

Dit is de belangrijkste collectieve beslissing die we gezamenlijk zullen nemen. Zoiets is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van de mensheid. Maar zonder de steun van ten minste 50% van de bevolking kunnen de criminele Deep State-agenten en hun trawanten niet worden verwijderd vanwege mogelijk optredende chaos. We zijn nu in de wereldgeschiedenis aangekomen op de belangrijkste intersectie; onze keuze is doorslaggevend voor de ontwikkeling van onze toekomst.

 

Het is belangrijk dat iedereen probeert zo positief en optimistisch als mogelijk te blijven. Nog steeds zitten te veel mensen elke avond voor hun tv om geïndoctrineerd te worden met leugens van de MSM-controleurs met misleidende beelden en informatie. Ze accepteren onbewust de mainstream mediapropaganda die actualiteiten brengt gegrond op woede, onbehagen en angst. Houd ogen en geest open en wees je ervan bewust dat de wereld wordt gemanipuleerd door de ons gekozen autoriteiten, die op hun beurt worden betaald, omgekocht, gemanipuleerd en mentaal worden gecontroleerd door de Deep State-cabal die naast vele andere bekende persoonlijkheden ook alle zo ‘bewonderde’ royalty’s uit elk land met een monarchie omvat.

 

De patriotten zijn bezig al degenen te arresteren die betrokken zijn bij verraad, opruiing en misdaden tegen de mensheid. Er is een lopende operatie gaande met betrekking tot arrestaties en executies van bekende persoonlijkheden, die vooralsnog niet kunnen worden geïdentificeerd via betrouwbare Intel-bronnen. – De indicatie is; dat President Trump tegen het einde van het jaar deze zal bekendmaken. Verder is begrepen dat alle royalty’s zijn of binnenkort zullen worden verwijderd, gearresteerd en/of afgevoerd. Zelfs voormalige en huidige premiers zouden hierbij betrokken, gearresteerd of geëxecuteerd zijn met uitzondering van Victor Orban, premier van Hongarije. Het is inmiddels wel bekend dat in de afgelopen dagen in Zürich, Zwitserland, talloze Rothschild-bankiers zijn gearresteerd.

 

De oorlog tegen de onzichtbare coronavijand is sociale zelfmoord

Het nieuwste voorbeeld van overduidelijke samenzwering is de corona-crisis. Wat zich voor onze ogen afspeelt, is een wereldwijde afsluiting van alles, met gelijke ernst opgevolgd door bijna elke regering ter wereld; quarantaine, opsluiting thuis voor bijna iedereen onder het ‘voorwendsel’ om jou – de mensheid – te beschermen tegen een onzichtbare vijand – het coronavirus. Elke regering weet dat het een ramp is voor de nationale en wereldeconomie – het is sociale zelfmoord. Toch doen ze mee – met de bevelen van wie? – De Deep State-cabal, die denken dat ze nog steeds aan de macht zijn, maar dat is niet meer het geval. Het gaat er nu om dat het publiek ontdekt en waarneemt wie werkelijk hun vijand is, en hen onnodig vrijheidsbeperkingen oplegt.

 

De meesten van ons die op zoek zijn naar eigen informatiebronnen doen dat buiten de mainstream media gedomineerde overheid gedicteerde berichtgeving, met leugens, valse gegevensweergave en statistieken over COVID-infecties, evenals overdreven sterftecijfers. Wakkeren onder ons weten dat deze enorm zijn opgeblazen en moedwillig worden vervalst, om de angstfactor op te voeren en verlenging van de allesvernietigende lockdown te rechtvaardigen. Deze afschuwelijke fraude wordt niet alleen actief beoefend in de VS, maar ook in Europa. Een voorbeeld zijn Italië en Zwitserland.

 

Kinderen hebben 0,00% kans om te overlijden aan COVID, maar worden voor het leven geschaad door het sociaal afstand houden. Uit een wereldwijd onderzoek is gebleken dat COVID-19 nog nooit door kinderen aan volwassenen is doorgegeven. Volgens een ander onderzoek bestaat de overdracht van de ziekte door mensen die niet weten dat ze die hebben, bestaat ook niet. Daarom is sociale afstand op school niet gerechtvaardigd. Isolatie veroorzaakt depressie, gebrek aan slaap, slechte cardiovasculaire functie, cognitieve achteruitgang en verminderde immuniteit. Het verzwakt ook dat deel van de hersenen dat het leren regelt. De CIA ontdekte lang geleden dat isolatie de ideale manier is om een ​​gevangene te breken en dat het een psychologisch effect heeft vergelijkbaar met slaan of gemarteld te worden. Bekijk deze video.

 

Vaccinschade veroorzaakt niet slechts één symptoom

In wezen is het corona-virus een behandelbare luchtwegaandoening, en niet dodelijk, het kan worden voorkomen en genezen; risicogroepen, ouderen en mensen met chronische ziekten vereisen speciale aandacht en behandeling; dat het onnodig maakt de hele wereld af te sluiten om dit coronavirus te overwinnen, waardoor de economie en het levensonderhoud van miljoenen mensen werd vernietigd – dat een bijkomende schade betekent die het aantal coronaslachtoffers ver overtreft.

 

Dr. Moulden (vermoord i.o.v. Big Pharma) was ervan overtuigd dat het wijdverbreide gebruik van grote hoeveelheden vaccins niet het begin markeerde van een nieuw tijdperk van ziektevrij leven, maar dat het de introductie was van een nieuw tijdperk van universele ziektes.

 

Vaccinschade veroorzaakt niet slechts één symptoom; de reacties zijn eerder talrijk en gevarieerd. Bovendien kunnen vaccinreacties optreden kort na ontvangst van de injectie of jaren later. Vaak worden de reacties pas merkbaar nadat meerdere doses van verschillende vaccins zijn gegeven. De variabiliteit in reacties en de onvoorspelbare reactietermijn, geven de farmaceutische industrie en de medische instellingen die ze controleren het statistisch vertrouwen te kunnen beweren dat vaccins geen schade veroorzaken. Als binnen een bepaalde korte periode geen groot aantal bijwerkingen van één type is te zien, concluderen ze dat er geen schade is veroorzaakt.

 

Het publiek is gedesillusioneerd en op hun hoede voor de constante stroom van treurige mediaberichten en nieuwsverslagen die zich houden aan DS-bedrijfsagenda’s, dat op z’n minst een flagrant understatement is – mensen zien hun wereld veranderen en ze willen begrijpen wat gebeurt en waarom. Ze willen geïnformeerd worden om voorbereid te zijn. Ze willen de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken in plaats van dat ze wordt verteld wat ze moeten doen door autoriteiten en instellingen die constant liegen en bedriegen, en hen in de chaos heeft gestuurd.

 

De laatste fase van het PLAN

Opzettelijk heeft het gebrekkig monetair beleid, het economisch beleid en het politieke beleid deze voortdurende economische crisis veroorzaakt die blijft voortduren. De belangrijkste daders zijn de centrale bankiers.

 

Mensen begrijpen niet wat er aan de hand is, maar alles maakt deel uit van het PLAN, om mensen in deze laatste fase wakker te schudden, is het noodzakelijk dat ze situaties doorstaan ​​die erg ongemakkelijk zijn, zodat ze aan de grens komen van hun incasseringsvermogen, sommigen worden boos of raken van streek. En dat is wat nu te zien is. De Deep State en de MSM, denken dat ze de controle hebben en het precies verloopt zoals zij hebben gepland. Dat is niet het geval! Dit vindt plaats om de bevolking onbehaaglijk te maken, opdat ze het zelf kunnen zien en beleven. Dit is het ontwaken, de enige manier waardoor mensen wakker worden vanuit hun slaap! Met emoties en feiten die niet kunnen worden verenigd. Zonder zien, voelen en boos worden, zijn ze niet wakker te krijgen. De meerderheid zal wakker moeten zijn, om de laatste fase van het PLAN uit te voeren. T.w. de totale verwijdering van de geheime regering, de Deep State en hun marionetten politici.

 

Wordt een Patriot en deel dit artikel met iedereen die je kent, hoe eerder 50% van de bevolking wakker is, des te sneller is onze wereld bevrijd. Het is nu of nooit.