Een alles omvattende bankencrisis

Fake Geld-effect

Rijkdom gaat van fiatgeld naar goud

Edelmetalen gaan naar stratosferische hoogten

Wakeup bericht

 

 

Niet omkeren

Echt geld is gebaseerd op natuurlijke kenmerken, zoals het feit dat het intrinsiek waardevol, duurzaam, deelbaar, uniform, draagbaar, schaars en algemeen geaccepteerd is; deze kenmerken zijn essentieel voor een ruilmiddel om een ​​eerlijke standaard te vormen voor algemeen aanvaarde betalingen, wat niet het geval is met het huidige schuldgeld van de centrale banken.

 

Alles kost geld – lockdowns, bailouts en boondoggels ook. – Yahoo! Finance meldt dat de consumentenbestedingen zijn teruggekeerd naar het niveau van vóór de pandemie: maar er is een groot verschil. Vóór de pandemie besteedden consumenten geld dat ze hadden verdiend. In juni gaven ze geld uit met een lont erin.

 

In de VS en de EU ontvangen meer dan 80 miljoen mensen een werkloosheidsuitkering, waarvan ongeveer twee derde meer geld krijgt door niet te werken dan dat ze voordien met werken verdienden.

 

De wereldeconomie is in ruw water terechtgekomen, met golven die over de relingen slaan. Maar in plaats van zich om te draaien en terug te keren naar een veilige haven, sturen de banksters naar nog zwaardere zeeën, met meer biljoenen COVID-stimulus.

 

Met een verwacht te kort van $ 8 biljoen tegen het einde van dit jaar, zijn door het nepgeld de hersenen van de geldmeesters gedesoriënteerd. – Vernietig de economie met belastingen en regelgeving, maak mensen afhankelijk van de overheid en druk geld af om aan de burgerlijke massa weg te geven. Maar praktisch gegarandeerd wordt het nepgeld in hun gezicht opgeblazen. En als het geld op geblazen is, gaat alles.

 

De Centrale Banken maken dit uitgavenfestival mogelijk door geld te drukken – “wat er ook voor nodig is” teneinde de boot rechtop te houden. Hoewel elke dwaas kan zien dat dit een recept is voor een ramp, omdat het een nooit eindigende uitgave is, met meer regelgeving, meer schulden en tekorten en meer gelddrukkerij om ervoor te betalen. De juiste manier om geld te verdienen is bekend. Vroeg opstaan. Werk hard. Leren. Sparen. Investeren. Start ondernemingen op. Dat heeft voor elke groep van de samenleving gewerkt. Maar tegenwoordig is het geld nep, de rijkdom nep en de vooruitgang is ook nep.

 

Door nepgeld en nepkrediet uit te geven, hebben ze opzettelijk het immuunsysteem van de economie aangetast. De enige manier om deze zwendel gaande te houden, is door enorme hoeveelheden meer nepgeld en nepkrediet toe te voegen.

 

Een alles omvattende bankencrisis

De kans op grootscheepse wanbetalingen neemt in deze hedendaagse situatie toe. Wanneer is moeilijk te voorspellen, maar duidelijk is; dat er geen uitweg is uit deze situatie terwijl veel banken niet kunnen worden gered. Deze banken kunnen alleen worden gespaard als er tonnen fysiek goud beschikbaar is, maar dat is niet waarschijnlijk? Met de continuering door centrale banken biljoenen waardeloze valuta uit te geven, kunnen mensen het vertrouwen in het hele systeem gaan verliezen evenals in de regels, de instellingen en de principes ervan.

 

Het is goed mogelijk dat binnenkort een COMEX-default in de levering van goud komt, dan worden de contracten contanten afgewikkeld en niet met fysiek metaal. Hoe vaak kan de goudmarkt dit doen? Goudspecialist Alasdair MacLeod zegt; “Ik denk dat dit het einde van de termijnmarkt zal zijn, omdat niemand deze markt meer zal vertrouwen voor de levering van goud. Ik bedoel, dat dit dan aantoonbaar is mislukt. Dus waarom zou iemand nog een keer het risico nemen? Ongetwijfeld is de leveringsmislukking van COMEX-contracten een zeer ernstige feit.”

 

Fake Geld-effect

Wat gebeurt er met de prijs van goud? MacLeod zegt: “De prijs is al op weg naar oneindig of, beter gezegd, de dollar is op weg naar nul. De vraag, waarvan ik denk dat je echt het antwoord wilt weten, is hoe lang duurt dat?

 

Naar mijn mening niet erg lang. Waarschijnlijk tegen het einde van dit jaar, omdat er iets anders op de achtergrond gebeurt, en dat is een bankencrisis. Dit is het natuurlijke gevolg van de inkrimping van het bankkrediet – schuld spiraal – dat in 1929 tot 1932 eindigde in een horrorshow.

 

Als een bank ineenstort, dalen die vermogenswaarden tot nul. Met het gevolg natuurlijk; dat de rente op obligaties begint te stijgen vanwege de inflatoire gevolgen van een financiële ineenstorting. In dat stadium wordt overheidsfinanciering onmogelijk omdat overheden nu al failliet zijn.

 

Volgens MacLeod, zullen aandelen, de dollar, andere valuta’s en obligaties allemaal gelijktijdig dalen, en legt uit: “Dat is de les uit de geschiedenis. Alles verdwijnt gewoon. Als je de valuta vernietigt, vernietig je alle financiële activa die ermee zijn geprijsd. Dat gebeurt gewoon. Het gaat gewoon.”

 

MacLeod bevestigt dat de problemen met de valuta eind dit jaar zullen plaatsvinden. Hij denkt dat de problemen bij COMEX aanzienlijk voordien zullen optreden, omdat alles verband houdt met de alles omvattende bankencrisis.

 

Een bankencrisis komt zeker. Er is geen manier om dit te vermijden. De koopkracht van alle valuta gaat naar nul. Dan is $ 1.800/ ounce voor de prijs van goud en $ 19 voor de prijs van zilver niets vergeleken met waar het dan naar toegaat. Goud gaat nog veel meer stijgen. En dat is de reden waarom echt geld en het nep geld steeds verder uit elkaar gaan. Naarmate de onzekerheid toeneemt; gaat de prijs van goud verder omhoog.

 

Dit is nu het Fake Geld-effect; Goud is dit jaar tot nu toe met ongeveer 24% gestegen en nadert zijn hoogste punt ooit van ongeveer $ 1.900 per ounce. Terwijl zilver goud volgt naar veel hoger en spoedig $ 100 per ounce zal bereiken?

 

Denk hierover na; dit is een grote gebeurtenis die nu plaatsvindt, niet omdat er veel goud en zilver wordt gekocht, maar omdat mensen beginnen te beseffen wat er aan de hand is met de koopkracht van hun geld, de dollar, het pond, de euro enzovoort. En dat is het belangrijkste om in gedachten te houden.

 

Tegen het einde van dit jaar zullen de dollar en vervolgens alle andere valuta’s zijn vernietigd en is de prijs van goud en zilver oneindig hoog. De ineenstorting zal waarschijnlijk zo snel gaan dat, bij gebrek aan andere informatie, het beste is om je nu alvast in te dekken met de aankoop van goud en zilver, als een soort verzekeringspolis voor het geval deze analyse juist is.

 

Rijkdom gaat van fiatgeld naar goud

Belangrijk is te weten; dat alles echt goed uitziet voor de edelmetalen. De fundamentele factoren die de goudprijs omhoogdrijven zijn goed bekendgemaakt en beginnen een impact te hebben op de dollar, die zwak is en in ernstig neerwaartse trend verkeerd.

 

Goud is gedurende het laatste jaar en dit jaar wereldwijd op recordhoogten vergeleken met de meeste fiat-valuta’s. De Amerikaanse dollar is hierin de laatste grote hindernis die valt. Zodra goud eindelijk naar een nieuw record boven $ 1910/ ounce stijgt, kun je een bullmarkt verwachten van het type zoals in de jaren 70s plaatsvond, voor zowel in goud maar met name in zilver. Omdat toen ook zilver steeds meer omhoog ging.

 

Het verloopt natuurlijk nooit in een rechte lijn, maar toen steeg het zilver in tien jaar tijd van het startpunt van $ 1,20 tot haar piek van $ 50 in 1980. Zilver bereikte dat niveau van $ 50 in 2011 opnieuw, en de verwachting is dat zilver binnenkort $ 50 zal bereiken en hoger.

 

Zilver is de laatste tijd stijging leider t.o.v. goud geweest, met een verhouding goud/ zilver die terugliep van 140 naar 92 ounces zilver voor 1 ounce goud. De ratio was 30 in 2011 en het wordt aangenomen dat dit niveau weer zal worden bereikt – en nog waarschijnlijker zal worden overtroffen tot een nog lagere ratio, in de zojuist gestarte bullmarkt.

 

De vraag naar fysiek metaal is enorm. Stel je voor hoe het zal zijn als de $1900 grens is overtrokken, en een bankencrisis aan de mix wordt toegevoegd. De haast om naar de veiligheid van fysiek goud en zilver te vluchten zal dan ongekend zijn.

 

De verhouding tussen fiat-valuta en fysieke edelmetalen is nog nooit zo hoog geweest als nu het geval is. Met andere woorden, er zal in de komende weken en maanden veel rijkdom worden overgeheveld van fiat-valuta’s naar goud en zilver.

 

Zelfs zilver zou heel snel in prijs kunnen verdrievoudigen, iets wat nog nooit eerder in de geschiedenis is waargenomen. De rally in zilver sinds maart won in de afgelopen twee weken gestaag over goud, sinds het begin van het derde kwartaal heeft het een indrukwekkende prestatie neergezet en heeft het eindelijk haar technische kracht getoond.

 

Bedenk; Het huidig particuliere schuldgeldsysteem van de Federal Reserve Central Bank is een gemanipuleerd systeem om de insiders te laten stelen van de buitenstaanders. Ze beheersen de nominale papierwaarde van onze valuta dat in de eerste plaats geen geld is, ze liegen over wat er werkelijk aan de hand is, stelen rijkdom van spaarders en werkers, vullen hun eigen zakken en betalen gestolen geld aan hun zombie – bank – vrienden om die overeind te houden. Dat is zoals het altijd is geweest en volgens hen altijd zou moeten blijven.

 

Edelmetalen gaan naar stratosferische hoogten

Uiteindelijk zal de onbetaalbare schuld de prijs van edelmetalen naar stratosferische hoogten drijven, dat is wast en zeker. Wees verstandig en koop edelmetalen voordat het te laat is, t.w. de prijs exceptioneel omhooggaat. Bedenk; De hoogtijdagen van door schuld gedekt fiat-geld zijn voorbij. De wereld is op weg naar geld dat inwisselbaar is voor vaste hoeveelheden goud of zilver. Goud en zilver zijn echt geld. Het is het allerbeste geld. Het is het enige geld dat al meer dan 5.000 jaar de tand des tijds heeft doorstaan.

 

Wakeup bericht

In diverse landen en regio’s over de hele wereld worden door wakkere burgers groepen geformeerd, met het initiatief als patriotten bij te dragen aan de bevrijding van planeet Aarde.

 

Een ander uitstekend idee is gelanceerd om de stille, maar wakkere meerderheid te motiveren zich aan de wereld te tonen door de nationale vlag uit te steken ter ondersteuning voor de herverkiezing van president Trump. Sleutelmarionetten zoals o.a. Obama, Clintons, Merkel, Rutte en Macron kunnen niet en publiek worden gearresteerd voordat meer dan 50% van de bevolking wakker is.

 

De stille wakkeren moeten zich tonen als aanmoediging voor het Trump Team en de Patriotten waartoe ook wij supporters behoren. De Globalistische maffia moet voor eens en altijd worden verwijderd. Help mee, door overal ter wereld iedereen die wakker is te motiveren de nationale vlag uit te hangen en te laten wapperen tot na de herverkiezingen op 3 november aanstaande. Dit is de allerbeste visuele demonstratie van onze solidariteit, welke waar mogelijk zal moeten worden doorgevoerd.

 

FWC wil helpen alle belangrijke wakkere actiegroepen te verenigen door een betrouwbaar communicatienetwerk tussen deze groepen op te zetten voor de uitwisseling van ideeën, suggesties en activiteiten. Dit netwerk voor betere samenwerking zou een basis kunnen worden voor toekomstige autonome regionale civiele herstructurering.

 

Uiteindelijk kunnen nieuw te vestigen lokale samenlevingen vanuit deze verenigde basis samenwerken. Elk initiatief is welkom. Help mee bij het identificeren van lokale actiegroepen voor wederzijdse uitwisseling en ondersteuning. Maak je groep bekend door contact op te nemen met: Final Wake Up Call.