De slapende massa vertraagt het Q-plan

De DS-satanische controle is lange termijn samenzwering

Alleen onze Massale Ontwaking bevrijdt planeet Aarde

Q en Trump Team gepresenteerd op Soundcloud

 

Hoe het allemaal begon

Een invloedrijke groep genaamd ‘Q’ werd in 2012 opgericht. De naam Q werd gekozen omdat niemand ooit hun ware identiteit zou leren kennen, tenzij ze zichzelf aan de wereld zouden onthullen. Deze alliantie wilde opereren als een invloedrijke alwetend, maar anonieme groep, die in het geheim werkt zonder angst voor vergelding door de Deep State.

 

Ze selecteerden Donald Trump als hun beste kandidaat als volgende president, naafloop van Obama’s tweede termijn. Trump werd niets verteld over het Q-team zelf, noch werd hem verteld dat de tussenpersoon lid was van de Q-groep. Trump kreeg alleen te horen dat een kleine geheime groep van rijke en invloedrijke mensen in het geheim met hem zou samenwerken. Er werd hem verteld dat hij zijn eigen geld moest besteden aan zijn verkiezingscampagne.

 

Zelfs de boodschappers, die Q naar Trump stuurt, hebben geen direct contact met Q. Elk stukje informatie wordt gecommuniceerd via een tussenpersoon. Het Q-managementteam bestaat uit ‘tien oprichters’, allemaal aangeduid met ‘Q’. Ze zijn “De Cirkel”. Zij rekruteerden nog tien andere vertrouwde medewerkers die gezamenlijk “De binnenste cirkel” vormen. Deze leden bekleden functies binnen het Witte Huis en in de regering van Trump.

 

Al deze verkozenen vergrootte de macht en invloed van de Q-groep. Ze zijn allemaal 100% loyaal aan de grondwet, evenals Trump, en ze staan ​​volledig achter zijn actie met betrekking tot deze monumentale onderneming. Geen van deze spelers is bekend met de details van de Q-cirkel-plannen en ze weten zelfs niet wie ze zijn. Het belangrijkste doel is om te breken met de Globalistische fundamenten.

 

President Donald Trump heeft het zeer moeilijke en gevaarlijk proces doorlopen van het testen van de gemoedstoestand’ van degenen die het dichtst bij hem staan, met als doel te bepalen wie de waarheid vertelt, wie gecompromitteerd is, wie corrupt is, wie een levensvatbare bondgenoot kan zijn, en het belangrijkste, wie een bedrieglijke vijand is.

 

De grootste potentie binnen de Deep State is massaal georganiseerd tegen Trump en de bevolking. Ze controleren de meeste reguliere media-MSM en de meeste beveiligingsinstituten. Zelfs in de regering van Donald Trump zit een nest met onruststokers die samen een volwaardig oorlogskabinet vormen.

 

De Deep State Shadow Regering wil oorlog. Daarom promoten hun marionetten in het Congres (Parlement) oorlog. De indruk die wordt gewekt, is dat de regering-Trump zich voorbereidt op oorlog, wat niet het geval is. Onthoud dat er twee verschillende regeringen aan het werk zijn; de Deep State Schaduw regering en de Trump-administratie. Dit maakt het voor de niet volledig ontwaakte buitenstaanders behoorlijk moeilijk te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. Beiden doen alsof ze de legale regering zijn op praktisch hetzelfde moment en niveau.

 

Het doel van president Trump is om het moeras in Washington, D.C. volledig leeg te zuigen. Het is een legale nachtmerrie voor de regering-Trump, want officieel kan de president niet veel doen. Er zijn honderdduizenden werknemers die binnen de regering werken en velen zijn Deep State-agenten die elke kans grijpen ijverig tegen het Trump-team in te gaan.

 

De wereld heeft veel meer Patriotten nodig, mensen die wakker zijn en verlangend zijn deel te mogen nemen aan deze strijd, door het Team van Trump, zijn Patriotten en de Q-beweging te steunen, teneinde onze planeet te bevrijden van de Deep State-globalisten. Het boek DE GROTE ONTWAKING is daarbij een ​​goede gids, met talloze internet-links voor diepgaand individueel onderzoek, om te begrijpen waar we naartoe gaan en hoe we ons doel kunnen bereiken. We moeten meer dan 50% van de bevolking wakker hebben, voordat de laatste stap kan worden gezet, om chaos en rellen te voorkomen.

 

De slapende massa vertraagt het Q-plan

Houd er rekening mee en begrijp hoe moeilijk het is te leven in een wereld van mensen die diep in slaap zijn. Het grootste deel van de tijd van Trump wordt besteed aan het wekken van de massa door herhaaldelijk te spreken over de Federal Reserve Centrale Bank, de Clinton Foundation, de MSM-nepnieuwsmedia, het blootleggen van nep-politieke partijpartijen en nog veel meer belangrijke frauduleuze activiteiten, zoals o.a. PizzaGate pedofilie. Dit alles wordt ondernomen opdat mensen vertrouwd raken met de realiteit van wat al heel lang aan de gang is.

 

Het zuurverdiende geld van alle belastingbetalers wordt via de centrale bank van Rothschild overgeheveld aan hun particuliere bank in Londen, waar het vervolgens wordt doorgesluisd aan de particuliere Vaticaanbank en van daaruit over de hele wereld wordt verdeeld via hun andere banken. In dat proces worden de zakken van insiders en van grote bedrijven CEOs gevuld. Daarna worden deze belastinggelden terug geleend aan de eigen overheden om daarover rente te laten betalen. Met andere woorden; belastingbetalers moeten hun eigen, eerder betaalde belastinggeld terug-lenen, maar nu met rentekosten. Is dat geen FRAUDE?

 

Wees ervan overtuigd dat bijna elke gelieerde regering omgekocht en betrokken is bij deze zwendel, die zal worden aangetoond en bewezen zodra de boeken van de centrale bank wereldwijd onafhankelijk kunnen worden gecontroleerd.

 

Het Q-Plan omvat het verwijderen van de Deep State, inclusief het centrale bank geldsysteem van de Rothschild Bankster Cabal, die de Federal Reserve en alle andere centrale banken bezitten en beheren, verder ook de IRS, belastingdiensten, schatkisten, het IMF, BIS, Wereldbank, VN en talloze andere instellingen die allen eigendom zijn van de cabal: Nu het drugskartel voor zwart geld praktisch is uitgeschakeld, zal de confiscatie van deze instellingen een einde maken aan de geldstroom naar de Deep State, en daarmee uiteindelijk hun invloed.

 

De Vaticaanbank heeft een corrupt banksysteem onderschreven middels oude heersende wetten met betrekking tot onbenutte eigendommen van het Gemenebest. Multinationale banken opereren als beveiligingsinvesteerders, terwijl elke bank patenten en bepaalde delen van het totale systeem controleert.

 

De wortels van de problemen van vandaag laten duidelijk zien dat de geschiedenis geen willekeurige reeks gebeurtenissen is, maar eerder een zorgvuldig gepland ‘ontwerp’ van landonteigening, vermogensdiefstal, het stelen van grondstoffen en in beslagname van onze vrijheid d.m.v. de Corona-quarantaine, uitgevoerd door een klein aantal rijke en ‘bevoorrechte’ individuen die op wereldheerschappij aansturen. Dit is op zo’n enorme schaal ondernomen dat het bijna onbegrijpelijk lijkt. Maar zoals het oude gezegde luidt: ‘De best bewaarde geheimen zijn verborgen in het volle zicht.’

 

Alles wat over de hele wereld wordt waargenomen is gemanipuleerde illusie. Zoals o.a. financiën, waaronder bankieren, aandelenmarkten, valuta’s of wat dan ook meer, alles is gewoon een trick voor het winnen van vertrouwen.

 

Hun plan om planeet Aarde volledig over te nemen is tot voor kort zeer succesvol geweest, door hun manipulaties achter andere trawanten te verbergen; bereikt door middel van steekpenningen en omkoperij controleren de rijke heersers en duistere elite mensen als marionetten aan touwtjes opereren, en zo is dat gedurende talloze eeuwen het geval geweest.

 

Al deze verstoringen zijn reeds honderdduizenden jaren aan de gang. Zolang het goed gaat – expanderen rijken – en dan op een moment gaat het niet zo goed meer, en uiteindelijk stort alles in. Hoogstwaarschijnlijk is in de huidige samenleving wereldwijd de centrale bank economie van alle naties dicht bij de piek van de curve en kan spoedig instorten.

 

Elke opmerking dat president Trump een instrument is van de Deep State is absurd en absoluut belachelijk, het bevestigt dat de criticus weinig of geen onderzoek heeft ondernomen of geïnfiltreerde bronnen gebruikt. Om de werkelijkheid eer te tonen; President Donald Trump heeft de schaduwregering die bekend staat als de Deep State meer dan welke andere president dan ook in de geschiedenis geconfronteerd, en dat betreft ook president John F. Kennedy die tijdens zijn herverkiezingstoer in 1963 in Dallas Texas door de Deep State werd vermoord.

 

De DS-satanische controle is lange termijn samenzwering

De Diepe Staat is de bron van alles wat slecht en negatief is op planeet Aarde. Om de komende moeilijke tijden te overleven, is het essentieel te begrijpen waar het allemaal omdraait. De Deep State is samengesteld uit top-echelon-medewerkers uit meer dan een dozijn machtige officiële agentschappen ondersteund, zoals de CIA, FBI, NSA, IMF, CFR, BB, BIS, WHO, IMF, WB, Topgeneraals, Admiraals en andere militaire functionarissen, lange termijn congresleden, senatoren, parlementsleden, Lords, directeuren van alle belangrijke toezichthoudende instanties en CEO’s van de meeste multinationals, waarvan de meerderheid van aandelen eigendom is van de DS. Terwijl alle andere overheidsinstanties hun speurhonden zijn.

 

De satanische controle van de Deep State is het resultaat van een zeer goed georganiseerd lange termijn samenzwering met als doel de Nieuwe Wereldorde te vestigen, gebaseerd op de Luciferiaanse revolutie tegen God en de Natuur.

 

Dit zijn de faraonische Tempelierbankiers van Zwitserland met hun 5e Kolonne Vrijmetselaars en Jezuïeten. Ze vormen de heersende oligarchie over de hele wereld. De regerende farao’s zijn afkomstig uit de occulte mysteriereligies van Lucifer, die uit Babylon en Egypte kwamen. Ze worden nu geïdentificeerd als de Global Elite of Deep State-cabal, die ons zien als hun slaven en eigendom, om met ons te doen wat ze willen.

 

Edward Snowden, de Amerikaanse klokkenluider die het land moest ontvluchten na het onthullen van de ongrondwettelijke en onethische praktijken van de National Security Agency waar hij werkte, onthult dat de veiligheidstroepen in elk groot land ter wereld nu in real-time toegang hebben tot elk denkbare functie van je smartphone – inclusief je microfoon, camera, sms-berichten, bezochte locaties en mensen met wie je op straat hebt gesproken – zelfs als je denkt dat je telefoon is uitgeschakeld. Hij concludeert dat dit een instrument van tirannie is. Hij eindigt met de vraag: wat gaan we ermee doen? Denk erover na; Zwijgen en niets doen is geen optie.

 

Alleen onze Massale Ontwaking bevrijdt planeet Aarde

Onze alles overrompelende, oncontroleerbare en niet te stoppen massa-ontwaking is waarvoor de heersende elites van de wereld het meest bang zijn, omdat we hen en hun complices in aantal ver overtreffen. In dat geval; weten ze niet hoe ze met ons moeten omgaan, zelfs niet met hun meest geavanceerde technologieën.

 

Als alleen de massa, de overgrote meerderheid van de bevolking die nu zonder werk zit en zich rustig houdt eenmaal hun woede uitdrukt, zich op de een of andere manier bewust wordt van hun macht, hebben ze niet eens een samenzwering nodig. Ze hoeven alleen maar op te staan ​​en zichzelf te schudden zoals een paard zich de vliegen afschudt. Als ze ervoor kiezen, kunnen ze de Deep State-cabal morgen verslaan.

 

De belangrijke vraag is dus: hoe worden de mensen bewust? Eigenlijk is het vrij simpel; je wordt bewust door ervoor te kiezen. Door te handelen volgens zinvolle toevalligheden: het betreft alles wat mensen beweegt en inspireert. Reageer en onderneem actie door te luisteren naar je innerlijke stem, komend vanuit je ziel; let op intuïtieve gevoelens en drang.

 

Kiezen om bewust te worden betekent loskomen van de mind control-programmering; te ontsnappen aan de effecten van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gevangenis die om ons heen is gewoven middels onderdrukking door de overheid.

 

Hun vocabulaire is toegesneden om goede mensen in diskrediet te brengen die hun licht in het donker laten schijnen. Het is behoorlijk effectief geweest voor degenen die nog steeds slapen en door het leven zeilen in zalige onbewustheid. Het blijkt angst aan te wakkeren bij deze mensen, dus lopen ze weg van iedereen die probeert hen de waarheid te vertellen, door hun licht in de duisternis te laten schijnen.

 

De ‘niet-ontwaakten’ en ‘niet-bewusten’ worden zelfs boos en kritisch op degenen die hen de waarheid proberen te tonen. Het zijn de zeer goed opgeleide trouwe ‘schapen’, zij zijn de strijders van de grootse misleiding, dankzij frequent toegepaste ‘mind-control’-technieken. De meeste mensen gaan dagelijks naar hun werk en komen naar huis om naar hun hersenspoelende-tv te kijken en zo verder te gaan in de eeuwigdurende cyclus van hun schuld-slavernij-systeem, dat op zijn zachtst gezegd ver weg is van de realiteit.

 

Word wakker en observeer; doe dat altijd en overal, om het echte doel van de overheid te ontdekken, waardoor de weinigen de velen kunnen uitbuiten. Nooit eerder in de wereldgeschiedenis is zo’n grote verantwoordelijkheid op de schouders van een enkeling gevallen zoals is aanvaard door Donald Trump. Nooit eerder werden ‘Wij het Volk’ opgeroepen om als een eenheid te handelen om het uitbreken van een nieuwe wereldoorlog te voorkomen. Ons aan te sluiten bij de patriotten om planeet Aarde te bevrijden.

 

Helaas, willen veel mensen de waarheid niet horen! Het beste wat je op dit moment kunt doen, is jezelf informeren door het nodige onderzoek te doen. Een goede gids met gedetailleerde uitleg en talloze verwijzingen naar diepgaand vervolgonderzoek vind je hier.

 

Deel deze informatie met iedereen waarvan je weet die wakker is of kan worden. Hoe eerder we allemaal bevrijd zijn, hoe beter het voor ons allemaal is. Voorlopig zijn de slapers nog in de meerderheid. Ze zijn het eerste obstakel dat moet worden verwijderd voor het succes van deze historische revolutie. Om deze reden wordt de Deep State en de MSM door President Trump elke keer openlijk klemgezet door het publiek druppel voor druppel voor te lichten. Het laat zien hoe verantwoordelijke leiders en politici verraad, opruiing en misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan, en toe slaan voordat het publiek beseft wat werkelijk aan de hand is.

 

Ter aanmoediging van het Trump-team en de patriotten die strijden tegen de Globalistische maffia, kan elk wakker persoon tot na de komende verkiezingen op 3 november de nationale vlag voeren. Dit is de allerbeste visuele demonstratie van onze solidariteit met Q en Trump-Team.

 

Q en Trump Team gepresenteerd op Soundcloud

 

Blijf dit volgen, er komt nog meer voorwetenschap, in deel 2