VICTORY

Hieronder staat een zelf verklarende video die laat zien hoe met slimheid in combinatie met hoge intelligentie de Deep State Cabal op een eerlijke manier zonder vuile trucjes wordt vernietigd.

 

Trump en de patriotten kenden reeds bij vooraf de corrupte agenda van de Deep State democraten, om de verkiezingen van 2020 in hun voordeel te vervalsen. Al in 2012 werd een plan ontwikkeld de DS in hun eigen val te lokken. Op deze video kun je zien hoe het plan heeft gewerkt. Iedereen die verantwoordelijk is voor de gepleegde verkiezingsfraude kan en zal worden opgespoord en vervolgd wegens hoogverraad tegen de natie.

 

De mensen moeten na dit gebeuren massaal wakker worden door te begrijpen wat zojuist onder hun neus heeft plaatsgevonden.

 

Met deze slimme lokoperatie, ontwikkeld door een psychologisch intelligentie-expert, wordt verteld hoe het functioneert de electorale malversaties en fraudeurs op grote schaal op te sporen.

 

Vooraf werden alle officiële stembiljetten voorzien van een watermerk en een gecodeerde code, verbonden met het Quantum Vote System (QVS) via gps. Dit betekent dat alle stembiljetten, zelfs de weggegooide, kunnen worden getraceerd en dat de verantwoordelijke daders en gepleegde misdaden kunnen worden aangetoond en bewezen.

 

Wees ervan overtuigd dat de Deep State Cabal uitgespeeld is, het is over en uit. Trump kan laten zien dat hij zijn herverkiezing heeft gewonnen met overgrote meerderheid, zoals de FWC al maanden geleden voorspelde.

 

Bekijk onderstaande video zo snel mogelijk voordat deze wordt verwijderd!