Mensen bepalen zelf het einde van COVID

Als we het nu niet beëindigen, zal het binnenkort onmogelijk zijn het te beëindigen!

Zullen meer mensen gaan vechten voor hun vrijheid?

Eén wereldregering

Big Brother houdt je in de gaten

De medische maffia valt je immuunsysteem aan

COVID-19 Pandemie is de Nieuw Wereldorde Routekaart

Covid Hoax voor totale bewaking, controle en slavernij

Elke lockdown; elke sluiting; elk maskermandaat; elke beperking in omvang van de menigte; elke geforceerde temperatuurtest; elke reisbeperking; elke verplichte coronatest; elk individu dat zijn/ haar baan verliest vanwege persoonlijke uitspraken in tegenspraak met het officiële verhaal; elke daad van censuur op sociale media; elke kerk die stopt met bijeenkomen; elke poging je mogelijkheid in eigen levensonderhoud te voorzien, te winkelen, te bankieren, te aanbidden, te recreëren, te socialiseren of deel te nemen aan vrij ondernemerschap, is een opzettelijke aanval op je vrijheid.

 

Dit zijn niet zomaar ongemakken. Dit zijn berekende, walgelijk, destructieve, draconische, demonische en vervloekte aanvallen op jouw vrijheid. Hoe lang ga je dat tolereren?

 

Dit zal niet eindigen totdat de mensen zelf besluiten er een einde aan te maken. En als we niet snel een einde hieraan maken, is het te laat om er een einde aan te maken. – Deze coronacrisis gaat niet over gezondheid; het gaat over controle. Het gaat over de afschaffing van onze vrije samenleving en de introductie van slavernij. De planners van deze aanval rekenden op Anthony Fauci en Deborah Birx en hun medeplichtigen in de regering en de media om voldoende angst in de harten van het volk te zaaien om hen ertoe te brengen hun essentiële vrijheid op te geven om veilig te leven.

 

Het zogenaamde nieuwe normaal is niets anders dan het oude totalitarisme. Iedereen die zich niet realiseert waar deze totale bewaking, controle en slavernij naartoe leidt, let niet op. – Er komt een nieuw coronavirusvaccin aan, waarin giftige stoffen zitten, ze zullen vaccinatie voor iedereen verplicht stellen. Mensen worden tijdens hun leven geconfronteerd met de grootste aanval op hun gezondheid en burgerlijke vrijheden. Gooi die stomme maskers weg. Weiger ze te dragen. Maskers bieden niet alleen ‘geen enkele bescherming’ tegen virussen; ze zijn zelfs schadelijk voor de gezondheid van de drager. Het doel van verplichte maskers is om het publiek te conditioneren voor de acceptatie van de opkomend verplichte coronavaccinatie.

 

Zullen meer mensen gaan vechten voor hun vrijheid?

Nou, als ze dat niet doen, zullen ze al snel geen vrijheid meer hebben om voor te vechten. Bijna iedereen weet dat het sterftecijfer en zelfs het besmettingspercentage van COVID-19 schandalig overdreven is. Als hier nog enige twijfel over bestaat, zouden de laatste uitspraken van dr. Pamela Popper aan het bestaande bewijs dit moeten wegnemen. Het vervalsen van de pandemie is in de eerste plaats om iedereen elektronisch te kunnen chippen en om de wereldbevolking met 90% te verminderen via het Eugenie-programma van de Deep State, waarin Bill Gates de hoofdrol speelt.

 

De COVID-lockdown is een voorbeeld van flagrant wanbeheer, met geschatte totale kosten in verloren output, gelddrukkerij, en overheidstekorten die gemakkelijk kunnen oplopen tot minstens € 10 biljoen tijdens de lockdown-periode. De pandemie levert simpelweg meer munitie voor prietpraat over “cultuuroorlogen”, waardoor burgers verder worden afgeleid van de oplichterij, corruptie en incompetentie van het overheidsbeleid.

 

De schade is van ongehoorde omvang. In de eerste vier maanden van deze zogenaamde, door de WHO uitgeroepen pandemie als wereldwijde ramp, overtrof ruimschoots de economische schade van de crisissen in 1929-33 en 2008-09. Nooit eerder in de opgetekende menselijke geschiedenis is zoveel ellende gecreëerd. Faillissementen zijn er in overvloed, de aandelenmarkt kelderde met meer dan 30%, met enkele ups en downs – voor “snelle winstneming” door de rijken en machtigen, over de ruggen van kleine investeerders.

 

De universele Covid-lockdown heeft ook geleid tot een ineenstorting van productieve activa, die nu een gemakkelijke prooi worden om door grote bedrijven goedkoop te worden opgekocht – de werkloosheid is gestegen tot hoogten die de moderne mensheid nog nooit heeft meegemaakt, momenteel hebben 40 miljoen mensen geen baan. Daarin zijn niet inbegrepen degenen die het zoeken naar een baan hebben opgegeven of eerder werkloos zijn geworden. Het is ellende zonder einde. En dit is slechts het kleine topje van de ijsberg. Het ergste moet nog komen – wanneer over een paar maanden een duidelijker beeld ontstaat over welke industrieën zullen leven of sterven, en hoeveel meer mensen zullen worden gedegradeerd tot economische paupers.

 

Eén wereldregering

Dus, wie zit achter dit alles? – Nou, zonder namen te noemen, omdat aan jou over te laten, zijn er verschillende rapporten en gebeurtenissen die een dergelijke pandemie reeds hebben “voorspeld”. Een van de meest prominente is het Rockefeller-rapport uit 2010 dat “Lock Step scenario” werd genoemd – hetwelk in verrassend veel details beschrijft wat nu gebeurt.

 

Volgens dat rapport zou het erger moeten worden en moet de huidige pandemie later dit jaar of in voorjaar 2021 worden opgevolgd door een krachtiger golf. Vreemd genoeg voorzien de economische projecties van het IMF ook al voor een post-Covid-economie, in drie scenario’s, waarvan er twee een nieuwe uitbraak beschouwen, in de tweede helft van 2020 dat nu zo te zien is begonnen, of in begin 2021.

 

Ze plannen een Wereldregering, ook wel de Nieuwe Wereldorde of de Een Wereldorde genoemd – die sinds het laatste deel van de vorige eeuw in voorbereiding is. Het vereist totale controle over de bevolking en een aanzienlijke bevolkingsreductie.

 

Dat is waar de eugenetica om de hoek komt kijken. Veel van de Rockefeller clubleden, bekend als de “Bilderberg Society”, pleiten al decennialang voor bevolkingsvermindering, inclusief wijlen Prins Bernhard der Nederland en nu Bill Gates.

 

De hele opzet van het coronavirus is de wurggreep d.m.v. de lockdown, alles volgens de door de Deep State mainstream media gestuurde Agenda. Dat is hun oorlogswapen tegen leven en vrijheid. In werkelijkheid is het hele fiasco van het Coronavirus sinds het begin een opeenstapeling van complexe, besluiteloze, tegenstrijdige informatie en instructies geweest.

 

Virussen doden niet. Het coronavirus is echt, maar niet zo ernstig als oorspronkelijk was gepland door de Deep State-cabal, omdat onbekend bij de DS, de patriotten in het geheim de vreemde gifstoffen tegen het immuunsysteem van de bevolking uit het virus hebben verwijderd en het virus hebben veranderd in een gewone milde griepachtige -versie. Dit ontwapent de bedoeling van de satanisten om met deze COVID-gebeurtenis tot 80% van de bevolking te doden, en de rest te chippen en langzamer te doden door verplichte giftige vaccinatie. Hetwelk wordt afgedwongen door de afgifte van een “algemene vaccinatiekaart/paspoort” verplicht voor elke burger.

 

Big Brother houdt je in de gaten

De door de Deep State gecontroleerde regering moet weten wat door burgers wordt gekocht, verkocht en wat ze bezitten, waarom contante betalingen binnenkort volledig zullen worden afgeschaft. Ze kunnen je rekening debiteren en crediteren door middel van een computerbeweging. Je smartphone is je enkelband geworden; het soort dat ze ter controle aan gevangenen geven. Deze trend is volop gaande. De wereld begint te lijken op George Orwells dystopische sciencefictionroman 1984, ‘Big Brother is Watching You’. Beter bekend als Agenda 2030, onder de codenaam COVID 19 dat refereert aan 19 van 1984, Corona Vaccinatie met Identificatie Digits. Wees ervan overtuigd dat dit echt is en geen complottheorie. Ondanks de houding van de meeste mensen, die vreemd kalm, volgzaam en schaapachtig inert blijven.

 

Degene die de waarheid kennen en niet aarzelen deze uit te spreken, wordt het zwijgen opgelegd door ze van het internet te verwijderen, zoals onlangs is gebeurd met de FWC-site, om vervolgens via een smeer campagne FWC-samenzweerders of leugenaars te laten verklaren via de MSM en de medische maffia.

 

Denk erover na; dit vaccinatieprogramma is waarschijnlijk de belangrijkste aanslag op jouw gezondheid. Maar er zijn andere aanvalsmechanismen waarvoor je moet worden gewaarschuwd. Chemtrails en 5G-straling zijn, net als de vaccins, ook besmettingssystemen d.m.v. gezondheidsschadelijke stoffen en stralingen. Zodra wanhopige mensen eraan gewend zijn iets intraveneus in te nemen dat hen zogenaamd helpt en beschermt, en dan vrijwillig en zelfs gretig in de rij gaan staan ​​om hun vaccinatie te krijgen, is het perfecte toedieningssysteem opgezet. Hier is de waarheid over vaccinaties.

 

Behalve dat mensen worden gebombardeerd met drugs en vergiftigd voedsel – worden lucht en water ook gemanipuleerd met dodelijke chemicaliën om de bevolking te elimineren met schadelijke ingrediënten zoals fluor, barium, strontium enz. In combinatie met vaccins die zijn beladen met kwik en andere toxines en adjuvantia – die samen een giftige cocktail van middelen vormen om ons immuunsysteem opzettelijk zwaar te beschadigen en te verzwakken, onder toevoeging van vreemde virussen die in deze vaccins zijn ingebed. Bovendien – worden, reeds lang geleden uitgeroeide ziekten opnieuw geactiveerd en zijn genetisch gemodificeerd tot nieuwe, meer virulente stammen.

 

Deze infecties hebben in het verleden niet zo effectief gewerkt voor de elites, zoals Aids, SARS, Mexicaanse griep en Ebola. En anderen, zoals o.a. de Mexicaanse griep, hadden veel minder gevallen opgeleverd dan de normale seizoen griepen, waarvan nu de statistieken zijn begraven t.b.v. de huidige mediahype.

 

Gelukkig lijkt het erop dat het menselijk immuunsysteem redelijk goed is in het weerstaan ​​van invasies door vijandelijke virussen. Daarom is een totale oorlog met ons veerkrachtig immuunsysteem ontstaan. Net als onze onblusbare geest en eeuwig bewustzijn, is het verbazingwekkend dat het menselijk lichaam ongelooflijk adaptief en zelf-genezend vermogen heeft. Als we gewoon gezond eten, het juiste voedsel eten en redelijk voor onszelf zorgen, slagen de aanvallers er niet in ons neer te halen. Hun pijlen zijn gericht op ons immuunsysteem; ze ondernemen alles dat ons kan verzwakken.

 

Fluor, laat volgens een nieuwe studie gepubliceerd in het tijdschrift Toxicologie, duidelijk de cardiotoxische effecten zien, waaronder de verkalking en verharding van slagaders. Fluoride is extreem giftig, vooral voor mensen met reeds bestaande gezondheidsproblemen. Zelfs bij “lage” doses die door de overheid als veilig worden beschouwd, kan fluoride een dramatisch impact hebben op neurologische functies, hersenchemie en cardiovasculaire prestaties. Een gepensioneerde hoogleraar scheikunde veroordeelde kwik in vaccins en bevestigde informatie die werd vrijgegeven door een topwetenschapper die klokkenluider is geworden, t.w. William Thompson van het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention (CDC), die onlangs een onderzoek publiceerde dat een verband tussen vaccins bevestigde en autisme.

 

De medische maffia valt je immuunsysteem aan

Wanneer er een nieuwe ziekte opduikt, leert het immuunsysteem uiteindelijk de structuur te identificeren en schakelt de infectie uit. Ironisch genoeg, en niet per ongeluk, worden vaccins verondersteld de afweer tegen infectie te versterken, ze ondermijnen feitelijk de afweer van het lichaam door het immuunsysteem te bombarderen met levensbedreigende, giftige chemicaliën, DNA uit dierlijk weefsel, geaborteerde foetussen en vreemde eiwitten zoals levende of dode virussen en bacteriën. Begrijp nu; waarom baby’s en peuters, terwijl hun immuunsysteem nog steeds in ontwikkeling is, zo’n 25 vaccins krijgen, inclusief combinaties daarvan, vóór de kwetsbare leeftijd van twee jaar.

 

De door de Deep State gecontroleerde Big Pharma verdient miljarden dollars per jaar aan vaccins en nog veel meer aan de medicijnen voor degenen die last hebben van de bijwerkingen en schade ondervinden aan het immuunsysteem, veroorzaakt door vaccinaties. De giftige cocktails die vaccins worden genoemd, verstoren het genetisch decoderingssysteem van de hersenen, wat ook het geval is bij toegediende farmaceutische medicijnen die de bijwerking veroorzaken. Dit zijn helemaal geen bijwerkingen, maar eerder met opzet gecreëerde ziekmakende effecten. De satanische bloedlijnfamilies richten zich bewust op het immuunsysteem om het menselijk lichaam vanaf de vroegst mogelijke leeftijd te destabiliseren, en dit is de belangrijkste motivatie achter verplichte vaccinatie. Het is de vernietiging van het menselijk ras, zoals beschreven in het boek Brave New World van Aldous Huxley.

 

Als mensen gezond blijven, kunnen ze ze geen medicijnen en behandelingen verkopen, ze kunnen deze alleen verkopen als mensen ziek zijn. Homeopathische middelen zijn relatief goedkoop en waren zonder recept verkrijgbaar, voordat de cabal zich ermee begon te bemoeien, door deze te vervangen door medicijnen waarvoor een doktersrecept nodig is. Dit systeem is over de jaren vrijwel een monopolie voor artsen en Big Pharma geworden.

 

Tegenwoordig controleert de DS-cabal alle partijen in de medische netwerken, de WHO, voor dit doel speciaal opgericht, openbare beschermingsinstanties zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (USFDA) en de Centers for Disease control and Prevention; het farmaceutisch kartel en de artsenorganisaties. Samen met hun eigendom van de media hebben ze volledige controle over het spel en het verloop van het virus verhaal.

 

Wereldwijd sterven elk jaar acht miljoen mensen aan kanker – meer dan 500.000 in de VS. De voorspelling is twaalf miljoen in 2030. Kanker is de grootste doodsoorzaak voor mensen onder de 85 jaar, in de VS is dat een op de vier.

 

Dag na dag worden de vrijheden van mensen afgenomen, terwijl tegelijkertijd alle rechten worden geschrapt die hen zouden moeten beschermen tegen dit soort terrorisme, bewust gepleegd door de bloedlijnfamilies via hun controle over Big Pharma en regeringen. Ze weigeren systematisch mensen te genezen – terwijl geneeswijzen ook voor kankerpatiënten beschikbaar en uitvoerbaar zijn.

 

Dit werd reeds in 1969 verklaard door Dr. Richard Day (Rothschild Zionist) van de door Rockefeller gecontroleerde eugenetica-organisatie, Planned Parenthood.

“We kunnen nu bijna elke kanker genezen. De informatie is beschikbaar in het Rockefeller-instituut, voor het geval besloten wordt deze vrij te geven.” Day voegde eraan toe: “Mensen laten sterven aan kanker of iets anders zal de bevolkingsgroei vertragen.” Hij vervolgde: “het plan is om de bevolkingsgroei onder controle te houden en uit te roeien door middel van medicijnen, voedsel, nieuwe laboratorium gekweekte-ziektes en de onderdrukking van de behandelingen voor kanker.”

 

De bloedlijnfamilies, de Illuminati, de Deep State cabal of hoe ze ook worden genoemd, zijn satanisten, ze hebben geen ziel en daarom doen ze wat ze doen. Big Pharma heeft geen interesse kanker te genezen omdat het onvoorstelbare fortuinen verdient door de symptomen ervan te behandelen met verwoestende medicijnen en cel-doding, en uiteindelijk mensen te doden met chemotherapeutische behandelingen die gemiddeld € 500.000 per patiënt opleveren. De bloedlijnfamilies willen dat mensen lijden en eerder sterven dan nodig is om de bevolking op te ruimen.

 

Als nu elke lezer van dit artikel, begrijpt dat hun eigen overheid, gekozen en betaald door het volk, hun grootste vijand is, is de wereld in een mum van tijd bevrijd van de Global Maffia en is absolute vrede, welvaart en welzijn gegarandeerd voor iedereen. Begin met het weggooien van je stomme gezichtsmasker!

 

COVID-19 Pandemie is de Nieuw Wereldorde Routekaart

Hieronder staat een Infographic-schema dat het 12 stappenplan weergeeft om met behulp van een vrijwel onbewezen “virus” de Nieuwe Wereldorde tot stand zal brengen. Het ligt precies op schema, tenzij wij mensen het tegenhouden. We zijn op dit moment gearriveerd op stap 8 en bewegen ons snel naar stap 9.

 

Na stap 9, zijn alle kansen dit proces te stoppen voorbij, omdat tegen die tijd, de meeste kleine bedrijven uit het bedrijfsleven zullen zijn verdwenen als gevolg van de illegale lockdowns. De enige ondernemingen die overblijven zijn fameuze online giganten die bovenmatig veel geld verdienen met de lockdowns.

Deze routekaart lijkt goed op schema te liggen met wat we nu op ons af zien komen. Het wordt de hoogste tijd dat de mensen wakker worden uit hun slaap, ZET DE TELEVISIE UIT, stop met het geloven in het verhaal dat de overheid verteld, en begin met je zelf af te sluiten van deze despoten en verdedig je vrijheid!

Bron: Sonsoflibertymedia.com

Als je deze informatie interessant, verhelderend, of waardevol vond, deel deze dan met iedereen die je kent om ze te wekken en voor te bereiden op wat komt. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te tonen dat je wakker bent, en hopelijk de stille wakkere meerderheid motiveert dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen wapperen, laat zien dat de cabal hun machtsgreep over ons verliest. Er volgt nog meer verhelderende informatie! Waarvoor je bent uitgenodigd je kosteloos in te schrijven.

 

Eenheid maakt macht

Ons bevrijdingsproces is niet meer te stoppen. Door ons te verenigen met andere gelijkgestemde mensen, creëert en vormt dit voor allen de beste realiteit. Wereldwijd ontstaan netwerken van ontwakende mensen, zoals in de omgeving van Marbella/ Malaga, die in slechts een paar maanden tijd van bestaan ​​een toenemend aantal deelnemers trekt, de groep is uitgegroeid tot meer dan 300 leden.

Als je je wilt aanmelden of wilt leren hoe je je eigen regionale of lokale groep kunt starten, neem dan contact op met FWC via email.

Regelmatig worden bijeenkomsten en lezingen in het Engels georganiseerd. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, met name in kleine gemeenschappen die de basis kunnen worden van onze toekomstig zelf beschikkende samenleving.