Tientallen biljoenen gedrukte valse valutaeenheden

Levensstandaard daalt

Gemanipuleerde verkiezingen

Virus versus goud

 

De vernielde centrale bank economie gaat over in hyperinflatie

Een paar tikken op het toetsenbord, en plotseling verschijnt een bedrag dat min of meer gelijk is aan het hele jaarlijkse bbp van Nieuw-Zeeland of Peru. Dit is de hocus pocus magie waarmee centrale banken (CB) en regeringen beweren dat ze de economie zullen “stimuleren” en de verliezen van hun lockdown door het C-virus zullen compenseren.

 

In de afgelopen zes weken hebben ze $ 2,26 biljoen toegevoegd. Dat is hetzelfde als het bbp van Groot-Brittannië. En Goldman Sachs zegt dat de VS op schema ligt om de komende twee jaar een tekort van $ 6 biljoen te hebben. Dat is meer dan het bbp van Duitsland of Japan. – Nergens ter wereld wacht $ 6 biljoen, of zelfs maar $ 1 biljoen, op financiering van de grote uitgaven door de overheid. Dit alles zal moeten worden gefinancierd door de Centrale Bank, dat betekent dat op zo’n grote schaal geld wordt gedrukt dat dit het dak van de hele CB-wereldeconomie zal wegblazen.

 

Consumentenaankopen, goed voor 70% van het bbp, zijn ondertussen gedaald, wat betekent dat het geld nog niet in omloop is en wordt gebruikt om schulden af ​​te lossen of wordt gespaard bij banken, het is duidelijk dat niemand investeert. Eerder vroeger dan later zal dit geld weer in omloop moeten komen, en in alle opzichten zal dit een periode van hyperinflatie inluiden, d.w.z. te veel geld dat op te weinig goederen jaagt.

 

Hyperinflatie vindt plaats als het banksysteem ten ondergaat. Mensen verliezen het vertrouwen in het geld zelf, en in de mensen die het beheren. Houders van buitenlandse dollars zullen zich zorgen maken dat de Fed te veel geld afdrukt. Het kan zelfs goed economisch nieuws zijn dat hen in moeilijkheden brengt; ze kunnen anticiperen op hogere inflatiecijfers en een uitverkoop van de dollar, waardoor de waarde van hun dollarreserves daalt. Ze komen er misschien achter dat ze beter af zijn door te diversifiëren in goud en/ of zilver.

 

Want, als ook andere investeerders en huishoudens de dollar zien dalen, raken ze ook in paniek. Al snel zoeken mensen in kasten en laden, op bankrekeningen en onder matrassen, naar dollars/euro’s om ervoor te zorgen dat ze die zo snel mogelijk kunnen uitgeven. Dat is het moment waarop fiat currencies de hyperinflatoire fan raken.

 

Wat er gebeurt bij hyperinflatie, is dat mensen dingen gaan kopen, letterlijk van alles, in de wanhoop om hun geld kwijtraken, al hun geld uitgeven om dingen in te slaan die in de toekomst meer gaan kosten, omdat hun geld in de toekomst minder waard is. En dan, als reactie op deze verhoogde vraag stijgen de prijzen alsof ze door een raket zijn aangedreven.

 

Deze paniekaankopen doen de prijzen nog verder stijgen, als gevolg van de oude dynamiek van vraag en aanbod, en versterken zo de hyperinflatoire prijsstijgingen. Dat zorgt weer voor meer paniek bij kopers. Waardoor de prijzen nog hoger en sneller stijgen. Dat wederom zorgt voor nog meer paniek bij kopers. Nu, je krijgt waarschijnlijk het idee, de omloopsnelheid van geld neemt snel toe. Het resultaat is dat iedereen die geld heeft dat hij niet kan uitgeven, geleidelijk failliet raakt.

 

Er kunnen in dit traject veel dingen gebeuren. Het is nog niet zo lang geleden – 1996, dat Argentinië het ‘Weimar Duitsland’ van Zuid-Amerika beleefde. Dit wil niet zeggen dat hyperinflatie nu op handen is, maar gezien het huidige inflatoire klimaat wordt dit snel een ernstige bedreiging, als gevolg van te veel gedrukte liquiditeit die niet snel genoeg uit het financiële systeem kan worden verwijderd. Dit wijst op zelfgecreëerde oorzaken in het bijzonder teweeggebracht door alle centrale bankiers over de hele wereld. Die de economieën in gevaar brachten met hun respectievelijk ambitieus gelddrukken. Het wijst in het algemeen op de zwakte van de dollar/ euro/ yen – en alle andere papieren valuta’s. Maar in werkelijkheid is wereldwijd de valutamarkt niets meer dan een race naar de bodem. Dat is het argument nu harde activa zoals goud en zilver aan te schaffen, deze kunnen de centrale bankiers niet vermeerderen met drukken.

 

Wanneer hyperinflatie optreedt, kunnen de kosten van een brood in korte tijd van € 3 tot € 10 tot € 100 of zelfs tot € 1000 oplopen. Het is reeds eerder gebeurd onder vergelijkbare omstandigheden. In een vertrouwenscrisis in valuta’s wordt Hyperliquiditeit in korte tijd hyperinflatie vanwege de hoge omloopsnelheid van het geld. In het kort; Hyperinflatie is altijd een valutagemotiveerde gebeurtenis.

 

En dit is de situatie waarin GESARA en het nieuwe QFS zal worden geïntroduceerd, om de wereldbevolking te redden van een ramp. GESARA is de Global Economische Security en Reform Act. Niet te verwarren met de “Great Reset” van de DS Nieuwe Wereldorde.

 

De Global Currency Reset (GCR) maakt alle goud gedekte valuta’s de standaard van de wereld, terwijl de ‘Great Reset’ het idee was van de NWO voor een ‘One World Gouvernement’, door de introductie van GESARA onmogelijk wordt gemaakt.

 

De invoering van de goudstandaard verhoogt de koopkracht van het volk, bijvoorbeeld een huis dat onder het bestaand monetaire systeem 200.000 euro kost, kost onder een goudstandaard tot 90% beduidend minder. Van vitaal belang is, dat de goudstandaard de macht over het geldsysteem overdraagt uit handen van overheden en banken aan het volk.

 

Tientallen biljoenen gedrukt valse valutaeenheden

Japan, de EU en de VS hebben alle drie falende economieën. En ze hebben ze tegelijkertijd om dezelfde reden: in die landen zijn consumenten terughoudend om te lenen. En zonder lenen, kunnen ze hun consumptie niet verhogen. Huishoudens bezuinigen om drie redenen. Ten eerste worden ze ouder. Twee: hun werkelijke inkomen stagneert of daalt. En drie, ze hebben al te veel schulden. Dit maakt de neergang in deze landen vergelijkbaar. Ze worden alle drie geleid door consumenten die graag hun huishoudbalans willen herstellen.

 

De meeste mensen op het westelijk halfrond en Japan ondervinden aanzienlijke inflatie in voedsel- en energieprijzen. De echte niet-gemanipuleerde voedselinflatie ligt in veel gevallen tussen de 10 – 20%. Nauwkeurige cijfers worden echter niet gepubliceerd, aangezien de waarheid voor het publiek verborgen moet blijven.

 

De tientallen biljoenen gedrukte dollars, euro’s en yen zijn tot nu toe voor een groot deel niet in de reële economie terechtgekomen. Ze waren bedoeld om aandelen- en vastgoedmarkten en de balans van de banken te ondersteunen, waardoor dat geld in de banken bleef.

 

Een belangrijk aspect om te weten is dat activamarkten zoals aandelen, onroerend goed en obligaties niet worden gemeten in de inflatiecijfers. Deze markten hebben echter triljoenen dollars/ euro’s/ yen aan geldinstroom ondervonden. Dus, als wordt verteld dat het nieuw gedrukte geld de economie moet ondersteunen, is dat een pertinente leugen. Dat geld was altijd al bedoeld om de banken te redden en de elite en bankiers ten goede te komen. Deze activa zijn nu in gigantische bubbels geraakt. Edelmetalen en ruwe olie zijn twee activacategorieën die in gedachte komen, die niet in een bubbel verkeren.

 

Als, deze activa in de inflatiecijfers zouden zijn meegerekend, dan zou de inflatie veel hoger zijn uitgevallen. Maar is nu ten goede gekomen aan een kleine minderheid die deze activa bezitten. Erger nog, deze veroorzaken onhoudbare zeepbellen in aandelen, en onroerend goed, zonder dat het de wereldeconomie ten goede komt. Terwijl, in overeenstemming met betrouwbare gegevens, in de beroepsbevolking meer mensen werkloos dan actief zijn.

 

Levensstandaard daalt

De levensstandaard van de gemiddelde burger daalt al jaren. Het gemiddelde gezin kan slag op stoot geen € 1.000 in handen krijgen. Een recente peiling onlangs gepubliceerd laat zien dat 40% van de bevolking, als ze binnen 30 dagen over € 1.000 in contanten moet beschikken, deze niet kunnen bemachtigen. De zaken zitten dus behoorlijk vast, en als de economie weer van de klif glijdt, en dat kan eerlijk gezegd snel gebeuren, zullen er veel werklozen zonder geld met veel schulden zijn. De overheid kan hiertegen niets anders doen dan meer geld drukken.

 

De liegende MSM zal je hierover niets vertellen, maar het ‘schrijven’ hangt aan de wand. De waarheid is dat de inflatie voor voedsel en diensten al vele malen hoger is dan wat de afgelopen tien jaar is gerapporteerd. Mensen weten dit uit eigen ervaring. Ze hebben geen universiteitsprofessor nodig om dat te vertellen.

 

De centrale bankeconomie wordt voor onze ogen vernietigd. Nog nooit in de geschiedenis – inclusief de Grote Depressie – zijn zoveel mensen tegelijk werkloos geworden. En dit feit, is veel erger. Eind maart hadden 7,1 miljoen mensen werkloosheiduitkering aangevraagd vanwege COVID-19.

 

Veel mensen die hun baan verloren, zijn degenen die het het minst kunnen overleven – uurloners. Degenen die tegen of rond het minimumloon werken, hebben minder kans op een spaarrekening om de moeilijke tijd door te komen. Het aantal nieuwe werkloosheidsclaims is verbluffend – vier keer hoger dan het vorig record van 40 jaar geleden!

 

De economische problemen zijn nog groter dan dat. Kleine bedrijven die voor 70% van de banen zorgen, zitten in grote problemen. Degenen die in deze moeilijke tijden geen manier kunnen vinden te functioneren, moeten nog steeds overheadkosten en rekeningen betalen. Gezinnen op het westelijk halfrond kijken naar een afnemend inkomen, hogere prijzen, zonder echte mogelijkheden nieuw werk te vinden. De strategie van de Deep State is: landen destabiliseren; hun economieën ruïneren; miljoenen banen in de fabricage naar plaatsen te sturen waar virtuele slavenarbeid het werk doet.

 

Verkiezingen waren vervalst

Tijdens de laatste verkiezingen is bewust het grote publiek de deur naar hun ontwaking gewezen, Als alleen legale stemmen worden geteld, heeft president Trump met een aardverschuiving van 72 miljoen volksstemmen gewonnen. “De democraten waren duidelijk voorbereid op het plegen van fraude,” zei president Trump. Maar Trump en de patriotten kenden elk detail van de gepleegde fraude op voorhand. Ze besloten hen zichzelf te laten vernietigen.

 

De 77-jarige uitdager van Trump, levenslang een parasiet, ondanks zijn vele jaren dom gebleven, en bijna een halve eeuw lang – het grootste deel van zijn leven – doorbracht in de fantasiewereld van ouwe jongens onder elkaar in Washington DC, had volgens de media en de stemvoorspellers gewonnen. Ze hadden gezamenlijk besloten het publieke goed en grondig te bedonderen.

 

President Trump vertelde de pers dat de verkiezingen waren vervalst. En dat als ze het eerlijk hadden gedaan, hij zou hebben gewonnen. Ondertussen kon elke waarnemer zijn corrupte Republikeinse bondgenoten naar voren zien komen. Want zij zijn de meest begunstigden van dit systeem, dat hen, en miljoenen anderen in de elite die de wereld daadwerkelijk besturen, zeer rijk en machtig heeft gemaakt. Ze maakten gemakkelijk hun keuze; ze zouden de oplichting beschermen en president Trump in zijn eentje achterlaten.

 

Hoeveel fraude is gepleegd, zal misschien nooit bekend worden? Sommige districtshoofden in historisch Democratische blauwe steden zullen in verlegenheid worden gebracht als eerlijke verkiezingsuitslagen waren gepubliceerd. De meesten hadden reeds beloofd een overwinning voor Joe Biden te produceren. Tegen zaterdagmiddag hadden ze die geleverd. De helft van de natie sprong van vreugde. De media feliciteerde zichzelf en prees het systeem. “De democratie had weer gewerkt.”

 

Kom nooit tussenbeide in zo’n vernietigingsproces, is het credo van het verstand. We hebben nog steeds meer wakkere mensen nodig, voordat de laatste hamer in dit spel kan vallen. Geniet van de show!

 

Virus versus goud

Achter de daling van de goudprijs zit een heel dwaze conclusie. Het feit is dat nu echt geld – uit financiële reserves – moet worden vervangen door krediet of schuldgeld. Mensen die dit geloven, zijn echte dwazen.

 

Stel je voor dat je een grote stapel geld in je kluis hebt. Dan moet je in financiële problemen deze kluis openen, je geld tevoorschijn halen en het gebruiken om je schuldeisers te betalen. Daalt dan de markt voor contant geld? Daalt daardoor de waarde van je geld, omdat mensen weten dat je het aan iemand anders moet geven?

 

De hypothese is onjuist. Echt geld wordt niet minder waard als mensen in financiële moeilijkheden verkeren; het wordt waardevoller. Mensen haasten zich om het te pakken te krijgen. Ze moeten hun schulden betalen, hun rekeningen vereffenen, hun liquiditeit verminderen door contanten op te halen. Ze hebben contant geld nodig. De vraag naar contant geld gaat omhoog, niet omlaag. Maar wacht. De rekeningen van vandaag zijn betaalbaar in papiergeld, niet in goud. Schuldenaren moeten papiergeld ophalen door hun goud voor papier te verkopen. Ze hebben papier nodig, geen echt geld.

 

Dat maakt deze vooronderstelling zo buitengewoon. Het systeem werkt op papiergeld. Mensen geven het uit. Mensen lenen het. Nu hebben mensen er meer van nodig om hun rekeningen te betalen. Dus verkopen ze hun kostbaarheden, goud en zilver, om meer papiergeld te krijgen. Goud daalt, terwijl centrale banken meer papiergeld drukken, gewoon om er zeker van te zijn dat er genoeg is om rond te gaan. Maar er komt een dag dat mensen zich geen zorgen meer hoeven te maken over de hoeveelheid papier en zich zorgen gaan maken over de kwaliteit ervan.

 

Ze zullen ontdekken dat ze genoeg papier hebben, terwijl er steeds meer van komt. Ze zullen in hun kluizen kijken en zich afvragen wat ze met al dat papiergeld gaan doen. Ze zullen rekeningen moeten betalen aan schuldeisers met scherpere ogen en strengere normen. Als ze deze nieuwe schuldeisers meer van hun papiergeld aanbieden, zullen ze zeggen: “Niet dat.” Ze willen beter geld, en dat is natuurlijk goud en/ of zilver.

 

In een financiële crisis of een depressie beginnen beleggers te twijfelen of hun tegenpartij wel overeind blijft staan. Banken falen. Investeerders gaan failliet. Je hebt als belegging een hypotheek, en dan ontdek je dat de huiseigenaar de stad heeft verlaten en dat het huis de helft van zijn waarde heeft verloren. Je bezit een document, en dan ontdek je dat de betaler failliet is; jouw document is dus waardeloos. Je bezit, aandelen in een bedrijf; en dan gaat het bedrijf failliet, enz.

 

Wanneer je je in een fase van vermindering bevindt, ontdek je dat veel van de activa uit de vorige kredietzeepbel helemaal geen activa zijn. En terwijl je wacht om erachter te komen, ontdek je dat goud en zilver het beste is om te bezitten. Als de onzekerheid toeneemt; zo doet dat ook de prijs van goud en zilver. Als vuistregel; De prijs van goud stijgt als het rendement op andere activa daalt.

 

De Deep State weet dat hun einde is gekomen, dat ze niet langer op deze planeet mogen blijven, en ze weten dat ze de mensheid niet langer kunnen misbruiken als een bron van energie – slavernij genaamd. De DS zal deze wereld moeten verlaten.

 

Wat achterblijft zijn functionarissen, gehersenspoelde Deep State-poppen, die dit criminele spel met alle mogelijke middelen proberen voort te zetten, hetwelk, wakkere mensen dagelijks ervaren.

 

Maar maak je geen zorgen als 50% van de bevolking zichtbaar wakker is, weten de Deep State poppen dat hun duistere belangen niet langer worden gehonoreerd. Op dit moment; lijkt niets te veranderen nu alles erger dreigt te worden – in plaats van beter. Onthoud dat dit de laatste pose is. De ultieme illusie van deze machtselite is dat ze geloven dat ze zichzelf alles kunnen veroorloven en dat de gang van zaken hen in de kaart zal spelen. Wat niet zal gebeuren. Vertrouw op het plan. Maak je geen zorgen, wees niet bang!

 

Binnen enkele dagen of weken zal het oude systeem instorten en zal in het opvolgend proces de tijd aanbreken de wonden in de ziel van de mens te genezen. De dag van ware eenheid van het mensdom is nabij. Vanal die dag is langdurige vrede verzekerd.

 

De generaties na ons zullen deze dag eren, met respect voor de menselijke eenheid, en vrede bewaren op de gezuiverde planeet Aarde. Velen onder ons die wakker zijn, hebben hiervoor veelvuldig gebeden. Maar nu hoeven we niet veel langer op te wachten. Na half November loopt het moeras leeg.

 

Als je deze informatie interessant, verhelderend, of waardevol vond, deel deze dan met iedereen die je kent om ze te wekken en voor te bereiden op wat komt. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te tonen dat je wakker bent, en hopelijk de stille wakkere meerderheid motiveert dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen wapperen, laat zien dat de cabal hun machtsgreep over ons verloren heeft. Er volgt nog meer verhelderende informatie! Waarvoor je bent uitgenodigd je kosteloos in te schrijven.

 

 

Eenheid maakt macht

Ons bevrijdingsproces is niet meer te stoppen. Door ons te verenigen met andere gelijkgestemde mensen, creëert en vormt dit de beste realiteit. Wereldwijd ontstaan netwerken van ontwakende mensen, zoals in de omgeving van Marbella/ Malaga, die in slechts een paar maanden tijd van bestaan ​​een toenemend aantal deelnemers trekt, de groep is uitgegroeid tot meer dan 300 leden. Regelmatig worden bijeenkomsten en lezingen in het Engels georganiseerd. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, met name in kleine gemeenschappen die de basis zullen worden van onze toekomstig zelf beschikkende samenleving.

Als je je wilt aanmelden of wilt leren hoe je je eigen regionale of lokale groep kunt starten, neem dan contact op met FWC via email.