Alles in de natuur is cyclisch

De grote reset van de Centrale Bank is niet in het belang van het volk

Vrijheid en voorspoed zullen ons allen ten deel vallen.

 

Het financiële systeem is een fatamorgana

De centrale banken doen alsof ze de echte pandemie verliezen – waaronder zo’n 70 miljoen mensen die hun baan hebben verloren – kunnen compenseren door vals geld te drukken en te verdelen. Gedurende het hele jaar bedroeg het inkomensverlies als gevolg van de lockdowns in totaal minder dan 600 miljard euro. Maar de Centrale Banken pompten een extra € 8,4 biljoen in de economie.

 

Geldschepping via schulduitgifte moet in evenwicht zijn met de economische groei. Naarmate de schuldenlast toeneemt, is meer groei noodzakelijk, en wanneer deze groei hapert, doet het hele systeem dat ook, tenzij de overtollige schuld wordt verwijderd. Met andere woorden; de schuld is nu te ver over-gedimensioneerd dat deze het huidig financiële fiatsysteem wereldwijd om zeep helpt.

 

Ze hebben de westerse wereld in een klassieke schuldenval gebracht. Als er te veel geld verschuldigd is, is elke tegenslag een crisis. Het is, óf meer lenen, óf toegeven dat de rekeningen niet kunnen worden betaald. Maar soevereine regeringen hebben een derde optie. Ze hebben “drukpersen”, waarop ze het geld kunnen creëren dat ze nodig hebben, met andere woorden, het opblazen van de munt. Dat lost het probleem niet op. Maar het vervalst en vertraagt het wel. En terwijl het zijn gang gaat, verandert een eenvoudig eerlijk faillissement in een corrupte catastrofale ramp.

 

Wat is er gebeurd met al dat geld dat de Centrale Banken in het systeem hebben gepompt? Net als water, moet het ergens naartoe. Een deel ervan werd gebruikt om medicijnen te kopen. Sommigen kochten nieuwe auto’s. Sommigen betaalden politieke schulden af en kochten vriendjes om. Een deel ging in normale consumentenbestedingen. Maar veel meer ging naar de kapitaalmarkten.

 

Want, terwijl de Main Street economie instortte, ging Wall Street omhoog. Wereldwijd waren de aandelen ongeveer 80 biljoen dollar waard toen de crisis begon. Nu, minder dan een jaar later, zijn ze meer dan 100 biljoen dollar waard.

 

Hoe komt het dat aandelen 20 biljoen dollar of 25% meer waard zijn, in minder dan 12 maanden, terwijl de bedrijven die ze vertegenwoordigen minder verkopen en lagere winsten maken? De winst ligt ongeveer 30% onder de prognoses van begin 2020.

 

Kijk bijvoorbeeld naar de elektrische autofabrikant Tesla. Deze eindigde vorig jaar met een hogere waardering dan alle andere grote autofabrikanten samen. Het heeft een gecumuleerd verlies van 6 miljard dollar, en geen plausibele manier om ooit 6 miljard dollar waard te zijn, laat staan 600 miljard dollar nu. Tesla maakt tenminste nog iets. Andere bedrijven hebben helemaal geen productie. Bedrijven zonder producten, verkoop of winst zijn zelfs nog meer waard dan enkele der grootste titanen uit het Industriële Tijdperk. Is dit een industrieel fatamorgana? Als, bv. een appeltaart geprijsd voor €10 weinig is veranderd ten opzichte van het jaar ervoor.

 

Aan de andere kant van de taartmedaille; begon Bitcoin het jaar 2020 op 8.000 zonder enig fysiek wezen, geen winst, geen CEO, geen persvoorlichter, geen koffiepauzes, geen management, geen verkoop, geen kantoor. Bitcoin heeft niets. En toch, daar is ze, met een waarde van meer dan 30.000 per munt, en met een totale marktkapitalisatie van 579 miljard dollar – ongeveer gelijk aan Tesla.

 

Inderdaad, zijn dat de plaatsen waar het nieuw gedrukte geld naartoe ging. Niet in appeltaarten, maar in de atmosfeer, beter bekend als inflatie. Dat zou elk helder denkend mens wantrouwig moeten maken.

 

Alles in de natuur is cyclisch

In het algemeen was de economie in omvang kleiner in december dan in januari ervoor, en overheden waren gezamenlijk bijna 10 biljoen dieper in de schuld. De Centrale Banken “drukten” nieuw geld voor een bedrag van 200 miljard per week alleen maar om de show gaande te houden. Bijna alles wat in 2020 gebeurde, werd gedaan met verkeerde intenties, of onder valse voorwendselen, w.o. openlijk leugens, of zelf-dienende waanideeën.

 

De financiële ziekte begon lang voordat COVID-19 toesloeg, zelfs lang voordat Donald J. Trump naar Washington kwam. In januari 2020 was het al ver gevorderd. De economie was toen aan het einde van wat de langste en grootste boom ooit had moeten zijn. Maar toch, in plaats van hooi te maken terwijl de zon scheen, hebben de centrale banken het plat gemaaid.

 

Dit waren de vette jaren, waarin de regeringen hun schulden hadden moeten afbetalen en overschotten hadden moeten aanleggen voor de moeilijke tijden die konden komen. In plaats daarvan bleek het een tekort te hebben voor 2020 van 1,2 biljoen euro. Het was alsof de farao het andersom had gedaan, en het graan in de magere jaren had opgeslagen en vrijgegeven toen de vette oogst binnen kwam.

 

Alles in de natuur is cyclisch. De zon stopt elke dag met schijnen, met andere woorden: Mensen sterven – zelfs zonder het coronavirus. Markten boemen en crashen. Keizerrijken breken op en vallen. Zo is het nu eenmaal. Alles verandert, maar de cycli gaan door.

 

De prijzen vertellen niet meer wat bedrijven waard zijn. Ze laten alleen maar zien hoe bereid de Centrale Bank was om hun aandelenkoersen omhoog te drijven. Evenmin hebben de centrale banken “hulp” beschikbaar voor de slachtoffers van de nep-pandemie. Ze zijn allemaal failliet, blut en berooid. Ze bakken geen brood om de hongerigen aan te bieden, noch weven ze wol om de naakten te kleden, of slaan ze spijkers voor een huis voor de daklozen. Het enige wat ze kunnen doen is meer nepgeld uitdelen. Al hun “stimulus” levert niets anders op dan “dope” en dat maakt de economie nog zwakker.

 

De grote reset van de Centrale Bank is niet in het belang van het volk

Gemakkelijk geld is niet het antwoord, kleine ondernemers zien nu de waarheid, mensen begrijpen dat de grote reset van de Centrale Bank niet in hun belang is. Maar wees gerust; De volgende fase in de wereldeconomie wordt beslist, door Trump-Team en niet door de Deep State Centrale Banken. Zoals de meeste corrupte politici hebben de financiële autoriteiten hoogverraad gepleegd op het hoogste niveau. Ze zijn de vijand van het volk, omdat ze zich voorbereiden op de crash van het financiële systeem ten behoeve van de introductie van hun nieuw SDR-fiat-geldsysteem dat wordt gecontroleerd door het IMF, genaamd de Great Reset.

 

Want de centrale banken moeten altijd de touwtjes in handen hebben, terwijl ze goed weten dat hun papiergeld waardeloos is, maar desondanks veranderen ze het ene papieren systeem voor het andere. Meestal creëren ze eerst een wereldoorlog om het argument voor de verandering te verkrijgen, nu gebruiken ze de nep COVID-pandemie, maar dat zal niet werken omdat Trump Team zich terdege bewust is van hun motieven en bedoelingen. De DS cabalisten vertellen de bevolking dat er voedseltekorten komen en adviseren in plaats daarvoor wiet te eten, om een plausibel verhaal op te bouwen waar de wereld naartoe gaat. Maar maak je geen zorgen, de Patriotten kenden hun plannen al en hebben hun tegenmaatregelen getroffen.

 

Vrijheid en voorspoed zullen ons allen ten deel vallen.

Aan de andere kant werkt ook Trump Team hard aan de vernietiging van het private monetaire systeem van de Centrale Bank om het door het volk gecontroleerde QFS in te voeren, dat gebaseerd is op stabiel goud-gedekt geld zonder inflatie. Ze gaan het corrupte schuldgeldsysteem verwijderen, en zich ontdoen van de corrupte ambtenaren en politici. Het opent de wegen voor een vrije en welvarende positief georiënteerde samenleving, gebaseerd op de volkseconomie met gezond geld zonder belastingen, alleen een omzetbelasting op nieuwe hardware-artikelen. Alle schulden in de wereld zullen worden geëlimineerd voor de nieuwe start met vrije markten waarin mensen hun verdiende geld voor zichzelf houden en kunnen uitgeven op de manier die ze verkiezen.

 

Nu, de Diepe Staatsmisdadigers hebben geweigerd zich vrijwillig terug te trekken, zullen ze allemaal worden ontmaskerd en naar boven worden gehaald. Ze zullen allemaal bij het begin van de de-classificatie in de openbaarheid komen en worden bediend met de reeds voorbereide aanklachten, waarmee wordt aangetoond wie de DS-criminelen zijn die hebben meegewerkt de wereld eeuwenlang te terroriseren en te controleren. Vanaf 20 januari aanstaande, gaat dit spektakel beginnen als de verkiezingsfraude wordt onthuld. Toch zal de Deep State tot het bittere einde voor hun leven blijven doorvechten, zonder dat dit zal helpen, want deze operatie staat stevig onder controle van de patriotten en de militairen. Maak je veiligheidsgordels vast en geniet van de show.

 

Aan het einde van de toespraak van president Trump op 7 januari zei hij: “Onze ongelooflijke reis begint nog maar net.” Hoe het ook wordt bekeken, het is allemaal optisch; Dit is de goed voorbereide en geplande militaire operaties die voor alles zal zorgen. President Trump heeft een overweldigende overwinning behaald in de verkiezingen en zal sinds 1776 de eerste nieuwe president van de Nieuwe Republiek van Amerika zijn.

 

Het leger wordt wereldwijd volledig ingezet voor de uitvoering van de GESARA-wet tijdens de overgang van USA Inc. terug naar de Republiek Amerika, zoals dat vóór 1776 het geval was. Alle leiders zullen worden verwijderd. Generaal Flynn zal tijdens deze transitie de leiding hebben.

 

De moerasratten hebben hun misdaden in de loop van de laatste 4 jaar gepleegd; en ze zijn nu gelokaliseerd. Zoals, o.a. het bewust certificeren van de frauduleuze verkiezing door VP Pence en het Congres, dit is hoogverraad tegen de natie, waarop de doodstraf staat.

 

Op dit moment is president Trump nog steeds de president van de Verenigde Staten Inc. tot 20 januari 2021. Hij heeft de macht zich te beroepen op de opstandelingenwet. Deze wet gaat over verraad op militair niveau. Hij heeft iedereen ruimschoots de kans gegeven schoon schip te maken met de frauduleuze verkiezingen: Waaronder het Hooggerechtshof, de DOJ, de rechtbanken, het congres en de vicepresident. Ze hebben allemaal voor het corrupte pad gekozen en besloten – bewust – de frauduleuze verkiezing te goed te keuren.

 

Onderschat president Trump en deze militaire operatie niet. Trump lijkt vaak zwak voordat hij wint, luister naar The Art of the Deal. Twitter en Facebook verbieden nu de president de toegang en dat is censuur. Dit opent de mogelijkheid gebruik te maken van het Urgentie Broadcast System, dat in 2018 is opgezet om alle mensen te informeren over alles wat ze moeten horen betreffende de opkomende ontwikkelingen.

 

Trump heeft het steeds weer gezegd: “We hebben het allemaal – het bewijs.” Hij heeft ook gezegd: “We zullen ons nooit overgeven.” En hij zei: “het beste moet nog komen!” Kijk niet naar de MSM, vertrouw ze niet. Ze zijn de satanische diepe staatsleugenaars. Inderdaad, het beste moet nog komen, maar bereid je voor op een moeilijke twee tot drie weken tijdens de overgangsperiode, die valt tussen 20 januari tot 4 Maart, waarna Donald J. Trump zal worden ingehuldigd als de nieuwe eerste president van de Amerikaanse Republiek sinds 1776, welke nu weer in handen komt van het Amerikaanse volk.

 

Al het gestolen goud ter waarde van vele Quadriljoenen dat in het Vaticaan lag, is in beslag genomen en zal wereldwijd over de bevolking worden verdeeld. Verbazingwekkende ontwikkelingen liggen voor ons, dat ons leven volledig in positieve zin zal gaan veranderen. Vrijheid en voorspoed zullen ons allen ten deel vallen. Voor nu, vertrouw op het PLAN en heb gemoedsrust.

 

 

Als je deze informatie interessant, verhelderend, waardevol of inzichtelijk vindt, deel het dan met iedereen die je kent om ze te helpen wakker te worden en zich voor te bereiden. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te tonen dat je wakker bent, en de stille wakkere meerderheid motiveert dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen wapperen, hoe duidelijker de cabal haar machtsgreep over ons heeft verloren. Er komt nog veel meer verhelderende informatie! Waarvoor je bent uitgenodigd gratis te abonneren.

 

Eenheid is macht

Ons bevrijdingsproces is niet meer te stoppen. Het verenigen met anderen met gelijk bewustheid, biedt meer duidelijkheid. Wereldwijd worden netwerken van ontwakende mensen gecreëerd, zoals in de regio Marbella/Málaga, die in amper een half jaar tijd een toenemend aantal deelnemers aantrekt. De groep is inmiddels gegroeid tot meer dan 425 leden. Als je je wilt aanmelden of wilt leren hoe je je eigen regionale of lokale groep kunt starten, neem dan contact op met FWC via email. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, met name in de kleine gemeenschappen die het fundament zullen vormen van de door ons zelf bestuurde samenleving.

Eerder gepubliceerd als gebruikelijk i.v.m. internet-Lockdown

Blijf dit volgen, er komt nog meer…