Coronavirus bedreiging is een Hoax

Hoe de rijken rijker werden

Alles werd gedaan om onze manier van leven te vernietigen

De parallel tussen Tesla en Bitcoin

 

Communisme door totale controle

Onze incompetente voorouders lieten de teugels van de mensheid in handen van onze grootste vijanden, t.w. bankiers die Vrijmetselaar, Illuminati, Jezuïeten, de Luciferian Satanisten. De meeste van onze politieke en culturele leiders zijn bewust of onbewust marionetten voor de Rothschilds, dat maakt hen tot verraders. Het doel van Rothschild was om hun monopolie op het gebied van geld- en kredietcreatie uit te breiden tot een wereldwijd monopolie over alles: w.o. Macht. Rijkdom. Cultuur. Gedachte en Gedrag, met andere woorden totale controle, dat een dekmantel is voor de Maçonniek-Joodse centrale bankiers die alle financiële “schuld” bezitten.

 

Alles wat de “staats” macht vergroot is communisme. De regering van de Nieuwe Wereldorde zal dit naar een hoger niveau tillen, dat in wezen communisme voor iedereen is, niets bezitten en gelukkig zijn! De grote reset die nu wordt gepromoot, betekent geen privé-eigendom meer!

 

“Het doel van de vrijmetselarij is de triomf van het communisme.”

 

Het populaire beeld van het Communisme als verdediger van de armen is onzin. Het communisme is gefinancierd door de Rothschilds om de bevolking te chanteren en te vernietigen. Ondertussen is het Westen volledig omgevormd door de satanische cultus van pedofielen, opgezet door het Rothschild-bankenkartel.

 

Door deze satanisten is onze politieke en culturele samenleving volledig tot op het bot verrot. Onder andere vertegenwoordigd door Angela Merkel zoon/dochter van Adolf Hitler, Justin Trudeau de zoon van Fidel Castro, Macron een Rothschild flikker, Boris Johnson, etc. ze zijn allemaal vrijmetselaars. Zij waren net als vele anderen, zorgvuldig geselecteerd en voorbereid door de Rothschild bloedlijn.

 

De staat van beleg van nu door de medische maffia lijkt erop nauw aan te sluiten op het communisme, zoals beschreven in het boek 1984 door George Orwell, dat in 1948 werd gepubliceerd. De mens is beperkt tot het eigen huis. Ze mogen niet reizen of samenkomen om hun situatie te bespreken. Massaal toezicht door “sociale distantie” af te dwingen. In Frankrijk, waken Dronen ervoor dat niemand buitenshuis gaat wandelen, en overal op eerste verzoek hun papieren laten zien.

 

Coronavirus bedreiging is een Hoax

Voedsel wordt schaars. Lege schappen. Lange rijen bij supermarkten. Ze verklikken elkaar als ze iemand zien zonder masker of horen hoesten. Ze worden weggereden en opgesloten. Ze verliezen hun levensonderhoud en zijn afhankelijk van de overheid voor een aalmoes. Veroordeelden worden vrijgelaten. Grenzen worden afgegrendeld, behalve voor illegale migranten.

 

De creatie van ons geld is in handen van criminelen die ons willen vernietigen. Zij creëren, ons “geld” uit het niets als een schuld aan zichzelf om met de rente illegaal energiegeld van het volk te stelen. We zouden dit zelf kunnen doen zonder schuld en rente. Ze zijn van plan om dit monopolie op ons geld respectievelijk krediet uit te breiden tot de controle over onze ziel. Deze kanker is de bron van alle ellende op planeet Aarde. Totale controle, betekent dat mensen niet eens naar de bioscoop of sportevenementen mogen gaan. Ze kunnen niet gaan zwemmen of tennissen of hockeyen, want zelfs de recreatiecentra zijn gesloten.

 

De enige uitweg is de verspreiding van het woord, wereldwijd, dat de coronavirusdreiging bedrog is. Mensen moeten massaal alle manieren onderzoeken om de aanslagen op hun vrijheden, waarden, levensonderhoud en levenswijze resp. vreugde af te wenden. Een manier is, zich te verenigen met medeburgers in de geest van vriendschap en wederzijds begrip. Inmiddels zijn er met onze hulp hiervoor vele lokale groepen met succes opgericht.

 

Als voorbeeld; In Italië besloten 50.000 restauranthouders hun restaurants op precies hetzelfde tijdstip te openen. Geen maskers. Of andere onzin. De regering gaf zich binnen 24 uur over – en hief officieel alle beperkingen op.

 

Hoe de rijken rijker werden

Tot nu toe hield de Centrale Bank Wall Street overeind. Dit creëerde een enorme verschuiving in welvaart van de doorsnee burger, met weinig financiële middelen, naar de “rijken”, die de meeste aandelen bezitten.

 

Maar vergeet niet dat het nep rijkdom is. De aandelenmarkt kan gemakkelijk worden gehalveerd. In een flits kan ongeveer 17,5 biljoen dollar aan “rijkdom” verdampen. Een paar short sellers, die op lagere prijzen wedden, kan hen veel geld opleveren. Maar het grootste deel van de $17.5 biljoen zal gewoon floep weg en spoorloos zijn. Omdat het nooit echt is geweest, het gaf nooit een eerlijke weerspiegeling van wat bedrijven echt waard zijn.

 

De top vier aandelen, bijvoorbeeld – Apple, Amazon, Google en Microsoft – zijn nu meer waard dan het bbp van elk land ter wereld, behalve de VS en China. Apple is meer waard dan de hele Russell 2000-index, terwijl de meeste aandelen over het afgelopen jaar een daling lieten zien.

 

Nu worden de centrale banken gedwongen voor Main Street te doen wat ze al die tijd voor Wall Street hebben gedaan. Dat wil zeggen, ze kunnen geen substantiële recessie toestaan, zeker niet een die ze zelf hebben veroorzaakt. Ze zullen het moeten oplossen. En wat moeten ze doen? Precies hetzelfde als wat ze eerder deden voor Wall Street, de drukpers gebruiken. Maar dat zal hetzelfde resultaat opleveren: een vervalst “herstel”.

 

De Main Street “recovery” zal niet gebeuren. Geen V. Geen U. Het is meer een L. De tekorten van de naties waren tot juli met bijna 20% toegenomen, meldde het tijdschrift Barron. Terwijl, “Regeringen, laten zien dat veel ontslagen in verband met de pandemie permanent worden.”

 

Er zal geen snel herstel mogelijk zijn, want hun enige remedie is ‘nepgeldstimulans’.

Dit gratis geld zal de schijn wekken van een “herstel”. Maar een echt herstel zal niet plaatsvinden. De dingen gaan niet terug naar “normaal”. Niet snel genoeg. Omdat een economie bestaat uit miljoenen delicate verbindingen, gewoontes, voorkeuren en prijsgevoelige beslissingen. Als, de manier om te werken, bijvoorbeeld, op afstand vanuit huis plaatsvindt; Stopt het kopen van lunches, stopt het kopen van deze ingrediënten inclusief bij de producenten hiervan.

 

Alles werd gedaan om onze manier van leven te vernietigen

Als, werd gedacht dat iedereen gewoon kan oppakken waar het werd achtergelaten, zal dat niet lukken. De gemiste verkoop, de lonen en de winst zijn voor altijd verloren gegaan. Intussen zijn gedragingen en illusies veranderd en zal een herstelde economie niet meer de oude zijn.

 

Politici en media zullen geen greintje geloofwaardigheid meer hebben als dit voorbij is. De mens is veerkrachtig en kan daarvan herstellen. Maar eerst moeten we onze situatie begrijpen. De bevolking lijdt onder een satanisch occulte aanval van wezens die ons leven willen vernietigen.

 

Veel intelligente mensen zijn er bijvoorbeeld van overtuigd dat nieuwe technologieën ons leven rijker en beter zullen maken. De technofielen praten maar door over hoe deze of gene doorbraak ons leven zal “veranderen”. Het is al meer dan 25 jaar geleden dat de grote technologische doorbraak op het internet plaatsvond. De “dot.com revolutie” was natuurlijk bedoeld om ons allemaal rijker en gelukkiger te maken.

 

Mogelijk, was de meerderheid in staat om hun leven te verbeteren door de wonderen van Facebook, Twitter, etc. of het wereldwijde web zelf, maar niet veel werden rijker gemaakt, alleen de zeer weinigen die behoren tot de insiders. Tesla-oprichter Elon Musk werd onlangs voor een tijdje de rijkste man op de planeet. Zijn aandelen in Tesla werden genoteerd op ongeveer 200 miljard dollar, zijn bedrijf is ongeveer evenveel waard als het bbp van Turkije.

 

De parallel tussen Tesla en Bitcoin

En wat doet Tesla? Het produceert elektrische auto’s. Maar auto’s op batterijen zijn niet nieuw. De eerste werd in 1881 door Gustave Trouvé door de straten van Parijs gereden.

Nu, 140 jaar later, is iedereen er zeker van dat auto’s en vrachtwagens die nu door verbrandingsmotoren worden aangedreven, binnenkort door elektromotor zullen worden voortbewogen. Ze hebben het allemaal bij het verkeerde eind.

 

Dan zijn er ook nog, die beweren dat bitcoin een superieure vorm van geld is. Ze zeggen; De andere betalingsvormen, waaronder het goud zelf, zullen snel verouderd zijn, zoals de auto met verbrandingsmotor. Weer fout.

 

Evenals een masker dat kinderen op een afstand van twee meter houdt en het vaccin toegediend moeten krijgen zodra het beschikbaar is. Jammer genoeg zijn het alleen de wakkere mensen die daaraan twijfelen.

 

En wie weet nog niet, dat meer “stimulans” zal helpen de economie weer op gang te brengen? “We zouden moeten investeren door meer uit te geven teneinde het tekort aan economische groei te verbeteren,” zegt Joe Biden. Hij zegt ook: Geld lenen kan je helpen een winstgevend nieuw bedrijf te creëren.

 

Maar wat zijn de kansen dat hand-outs van de overheid, zorgvuldig aangekleed door lobbyisten gemaskeerd als kapitaalinvestering, een positief rendement zal opleveren? En wat staat de beurs te wachten? Elke dertig jarige beleggingsadviseur is er absoluut van overtuigd dat de Dow op weg is naar 50.000, dankzij technologische doorbraken en de steun van de centrale bank.

 

Ze hebben nu de aandelen geprijsd alsof de toekomst een uitgemaakte zaak is; alsof Tesla al zijn auto’s met winst verkoopt aan iedere autorijder op de planeet. En nu, in de laatste stap naar een glorieuze toekomst, hebben de eigenaren van de belangrijkste communicatiekanalen; Facebook, Twitter, et al. – besloten om de president van de Verenigde Staten uit te sluiten.

 

Om de lezers eraan te herinneren, soms willen mensen niet luisteren. Maar heb vertrouwen, in Trump ondanks al zijn mogelijke fouten en tekortkomingen, maar hij vertelt in ieder geval de waarheid aan een aanzienlijk deel van de bevolking. Zal het tot zwijgen brengen van Trump door enkele miljardairs uit de Silicon Valley werkelijk leiden tot vrede, harmonie en welvaart? En welke andere “slechte” ideeën zouden gecensureerd moeten worden? Vergeet niet; alle Empires zullen vroeg of laat verdwijnen. Soms hebben mensen de ouderwetse samenzweerders nodig om hen eraan te herinneren wat Waarheid werkelijk betekent.

 

Als je deze informatie interessant, verhelderend, waardevol of inzichtelijk vindt, deel het dan met iedereen die je kent om ze te helpen wakker te worden en zich voor te bereiden. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te tonen dat je wakker bent, en de stille wakkere meerderheid motiveert dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen wapperen, hoe duidelijker de cabal haar machtsgreep over ons heeft verloren. Er komt nog veel meer verhelderende informatie! Waarvoor je bent uitgenodigd gratis te abonneren.

 

Eenheid is macht

Ons bevrijdingsproces is niet meer te stoppen. Het verenigen met anderen met gelijk bewustheid, biedt meer duidelijkheid. Wereldwijd worden netwerken van ontwakende mensen gecreëerd, zoals in de regio Marbella/Málaga, die in amper een half jaar tijd een toenemend aantal deelnemers aantrekt. De groep is inmiddels gegroeid tot meer dan 460 leden. Als je je wilt aanmelden of wilt leren hoe je je eigen regionale of lokale groep kunt starten, neem dan contact op met FWC via email. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, met name in de kleine gemeenschappen die het fundament zullen vormen van de door ons zelf bestuurde samenleving.

Blijf dit volgen, er komt nog meer…