Er is geen pandemie, waarom dan gezichtsmaskers dragen?

Misinformatie onthult Nieuwe Wereld Orde

Massale ontwaking is nodig om planeet Aarde te bevrijden

 

 

Multidimensionaal bewustzijn

Kiezen voor bewustwording is jezelf losmaken van mind-control-programmering; om te ontsnappen uit de effecten van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gevangenis die door onderdrukking is veroorzaakt. Na losgebroken te zijn van de geestprogrammering en andere opgelegde restricties, laat dat je multidimensionaal bewustzijn ontsnappen uit de dualistische opsluiting van materie, energie, ruimte en tijd. Eerst dan wordt alles mogelijk.

 

De ware menselijke Geschiedenis, leert dat Buitenaardse wezens de beschaving van Atlantis vernietigden. Nadat de Anunnaki van planeet Nibiru een grote strijdgroep tegen Atlantis hadden georganiseerd met het plan het beschermende krachtveld van de Aarde te laten exploderen door explosies tot stand te brengen, teneinde de controle over de Sterrenpoort van Gizeh te verkrijgen, Zo, werd het mogelijk op planeet Aarde te landen.

 

De oorsprong van het leven gaat veel verder terug in de tijd dan algemeen bekend is, en nog steeds minder bekend is, als de episoden van de menselijke geschiedenis. De ontdekkingen begonnen buiten de grenzen van onze planeet en lopen via sterrenrijken, galactische federaties, buitenaardse wezens en de beschavingen van Atlantis, Lemuria, Mu en nieuwe ontdekkingen welke spoedig bekend zullen worden.

 

Ongeveer 450.000 jaar geleden arriveerde een groep humanoïde buitenaardse wezens per ruimteschip op planeet Aarde. Zij kwamen van een planeet ongeveer drie keer zo groot als de Aarde, die door de Soemeriërs Nibiru werd genoemd. Nibiru werd in de oude Soemerische literatuur beschreven als de twaalfde planeet van ons zonnestelsel, en niet de tien die de NASA ons laat geloven. De Soemeriërs waren de moderne mens ver vooruit op het gebied van astronomie, verklaart de Detroit News in een artikel. De Soemeriërs telden ook de Maan en de Zon als planetaire lichamen, en kwamen zo op een totaal van twaalf, hetzelfde aantal als waaruit de raad van Anunnaki soevereinen bestaan.

 

Deze humanoïde buitenaardse wezens, buitten de ‘mensheid’ van de Aarde uit als hun slaven om het goud van planeet Aarde te delven om te gebruiken hen langer te laten leven. Eén van de redenen van nu, waarom de Aardse bevolking met 90% moet verminderen.

 

Er is geen pandemie, waarom dan gezichtsmaskers dragen?

Alleen de overdrijving van de pandemie vormt wereldwijd pogingen en dreigementen van overheden om absoluut alle economische activiteiten stil te leggen, met als gevolg dodende sociale gevolgen, erger nog hun bewuste blindheid ziet niet dat economische activiteiten niets te maken hebben met de verspreiding van Covid.

 

Wat nog schadelijker is dan de echte pandemie, is de afbraak van het sociale bewustzijn van binnenuit. Hiervoor, is enig kennis nodig om de sociale engineering programma’s te identificeren, de plannen van de globale elite te leren, en hoe hiervan geen slachtoffer te worden.

 

De globale elite wil een bevolkingsreductie van 80-90%. Ze willen totale controle en observatie over elk aspect van ieders leven. Ze hebben fascisme geïmplanteerd om dat geleidelijk om te zetten in communisme. De confiscatie van je rijkdom in handen van de DS-cabal te verkrijgen, zoals al gebeurde tijdens WW2 met de Joden.

 

Volksemancipatie en soevereiniteit staan haaks op hun plannen. Ze willen ons alles van waarde afnemen. Allemaal in de naam van het behoud van planeet Aarde en het klimaat. Als iedereen in quarantaine zit en zich verplaatst in elektrische voertuigen met beperkte actieradius, kunnen ze ons beter controleren. Wees je ervan bewust dat alle klimaat- en andere nieuwe bepalingen zijn ontworpen om de rest van ons op te sluiten in beperkte afgesloten gebieden.

 

De wereldwijde Corona of Covid quarantaine is de eerste stap in die richting. Er zijn slechts twee mogelijke scenario’s: Ofwel, het is een ramp en duizenden mensen sterven aan dit verkoudheidsvirus, dat ons niet kan schelen! – Of, het is allemaal bedrog. Maar jullie idioten geloven alles, dus gaan wij, de Deep State, het jullie recht in jullie domme gezicht wrijven! En dat is waarom mensen gezichtsmaskers moeten dragen.

 

Gezichtsmaskers houden ernstige risico’s in voor de gezondheid van de drager. Als deze urenlang worden gedragen, kan het zuurstofgehalte in het bloed tot 20% dalen, dat kan leiden tot bewusteloosheid, zoals gebeurde met de ongelukkige man die alleen in zijn auto rondreed en een N95-masker droeg, waardoor hij flauwviel, zijn auto in de prak reed en verwondingen opliep. Er zijn verschillende gevallen bekend van bejaarden en anderen met een slechte longfunctie die flauwvallen en hun hoofd stoten, dat tot sterfte leidde.

 

Het meest opvallende feit over de agenda van de Grote Reset is dat deze wordt bevorderd door dezelfde families uit de plutocratische bloedlijn die verantwoordelijk zijn voor de gebreken van het huidig economisch wereldmodel. Zij, niet wij, hebben biologische gewassen en de natuur geruïneerd met hun Roundup glyfosaat en giftige pesticiden. Zij hebben de luchtkwaliteit in onze steden verpest door ons opgedrongen transportmodellen. Zij hebben het “vrije markt” model van globalisering gecreëerd dat de industriële basis van het Westen heeft geruïneerd. En, nu ze ons de schuldgeven van een vermeende catastrofale uitstoot van CO2, worden we geconditioneerd om schuld te accepteren en gestraft te worden door rond te rijden in elektrische voertuigen die ons milieu nog meer vernietigt, onder het argument “de volgende generatie te redden” voor Greta en haar vrienden.

 

De Deep State Media is niet zomaar op een dag ontstaan. Het gaat terug tot honderden jaren geleden. Media is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de DS-cabal tactieken. De Inlichtingendienst van de regering heeft al in 1948 de controle over de media overgenomen en waarschijnlijk zelfs daarvoor al.

 

Misinformatie onthult Nieuwe Wereld Orde

Beheers de verhalen over economie en handel en je beheerst economie en handel. Beheers de verhalen over politiek en regering en je controleert politiek en regering. Dit controlemechanisme wordt gebruikt door de controleurs om macht en geld naar zich toe te trekken, op deze wijze veranderd de maatschappij effectief in één grote energie kwekerij voor de elite klasse.

 

Jezus kon water in wijn veranderen. Maar Centrale Banken gaan nog een stapje verder; zij kunnen waardeloze stukjes papier in geld veranderen! Triljoenen aan geld eenheden. Genoeg om alle economieën te “stimuleren” tot en met de inspirerende emoties: t.w. het uitbannen van armoede, recessie en financiële crises op planeet Aarde.

 

Hebzucht en corruptie vernietigden het weefsel van de samenleving. Of het nu gaat om de politiek, de financiële sector of het bedrijfsleven, het zit zelfs in de vervalsing van wedstrijduitslagen in het Europese voetbal. De bevoorrechte elite van de Deep State plundert al vele jarenlang de rijkdom van het land. Politici, bankiers en grootindustriëlen hebben alle geloofwaardigheid en vertrouwen verloren. Ze verkeren nu tot op het bot in een staat van totale verrotting. Alleen totale verandering van personeel en systeem is nog acceptabel.

 

Al het geld dat op illegale wijze door bankiers en politici is buitgemaakt, moet worden teruggegeven aan de bevolking; het fiscale amnestieschild van de Elite wordt afgeschaft. Politici en bankiers die veroordeeld zijn voor fraude of illegale activiteiten moeten gevangenisstraffen krijgen, of erger. En dat gaat binnenkort gebeuren.

 

Het doel is overduidelijk ‘pijn’: bestrijdt de vloed aan misinformatie en ontmasker de ‘Nieuwe Wereld Orde’. Als je de tijd neemt, een stap terug te doen en de informatie die je uit dit artikel verkrijgt te analyseren, te ontleden in datgene waarvan je weet dat het waar is op basis van eigen waarneming, in tegenstelling tot datgene dat in de volksmond als waar wordt aangenomen, alleen maar omdat het in een nieuwsblad is afgedrukt of in een uitzending is gezegd, kan jouw houding en inzicht over veel dingen veranderen.

 

Massale ontwaking is nodig om planeet Aarde te bevrijden

Ons overweldigende oncontroleerbare massale ontwaken is wat de heersende wereldelite het meest vreest. Omdat wij hen en hun cohorten in aantal overtreffen, zullen zij niet weten hoe met ons om te gaan, zelfs niet met hun geavanceerde technologieën. Dus de hamvraag is: hoe wordt het volk bewust?

 

Bedenk: Je vrijheid begint bij je bewustzijn.

 

Het Trump-Team en de patriotten strijden voor een verbazingwekkend nieuwe toekomst, die binnenkort werkelijkheid wordt. Om wat te noemen; Vrije Energie gepatenteerd en aangetoond door Nicolas Tesla, reeds 100 jaar geleden, Interstellair Reizen, Tele Tijdreizen, een asset-gedekt monetair geldsysteem – QFS, natuurlijke geneeswijzen tegen chronische ziekten zoals o.a. kanker; methoden om de atmosfeer te zuiveren van giftige desastreuze effecten van de geo-engineering; ontmaskering van GMO gevaarlijk voedsel; terugkeer naar 100% biologisch voedsel; omschakeling naar gifvrije voeding, met andere woorden een echte Gouden Eeuw staat ons voor de deur. Meer dan 5000 verborgen gepatenteerde wonderen en technologieën zullen worden onthuld, terwijl veel van de verloren gegane geschiedenis worden teruggevonden en onthuld.

 

Wees ervan verzekerd, wij de Patriotten gaan de strijd tegen de Deep State winnen. De kaarten zijn geschud en gedeeld. Het spel heeft z’n vrijeloop naar de finish. Niets meer kan de positieve uitslag beïnvloeden. Het duurt langer dan verwacht, omdat niet genoeg mensen zijn ontwaakt. Help mee de ontwaking te bespoedigen in naam van alle wakkeren.

 

Als je deze informatie interessant, verhelderend, waardevol of inzichtelijk vindt, deel het dan met iedereen die je kent om ze te helpen wakker te worden en zich voor te bereiden. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te tonen dat je wakker bent, en de stille wakkere meerderheid motiveert dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen wapperen, hoe duidelijker de cabal haar machtsgreep over ons heeft verloren. Er komt nog veel meer verhelderende informatie! Waarvoor je bent uitgenodigd gratis te abonneren.

 

Eenheid is macht

Ons bevrijdingsproces is niet meer te stoppen. Het verenigen met anderen met gelijk bewustheid, biedt meer duidelijkheid. Wereldwijd worden netwerken van ontwakende mensen gecreëerd, zoals in de regio Marbella/Málaga, die in amper een half jaar tijd een toenemend aantal deelnemers aantrekt. De groep is inmiddels gegroeid tot meer dan 500 leden. Als je je wilt aanmelden of wilt leren hoe je je eigen regionale of lokale groep kunt starten, neem dan contact op met FWC via email. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, met name in de kleine gemeenschappen die het fundament zullen vormen van de door ons zelf bestuurde samenleving.

 

Blijf dit volgen er komt meer…