Giftig allopathisch versus natuurlijk homeopathische medicijnen

Voedselmoord

Vrij om te kiezen

Nationale Schuld bestaat niet, dit is Nep

  

Je wordt besmet door zelf-replicerende bio-vaccins

Aan de ene kant staan de Duistere Krachten die al honderdduizenden jaren bijna onbeperkt vrij spel hebben op het oppervlak van de planeet, maar nu staan aan de andere kant de Lichte Forces, de Patriotten en de Digitale Soldaten die zich grote inspanningen getroosten om vooruitgang te boeken om deze negatieve krachten zo snel als mogelijk te verwijderen.

 

De macht, waartegen President Trump, Generaal Flynn en de patriotten het opnemen; is in feite de CIA, Mossad, en het militair industrieel complex – MIC, die geleid worden door Draco-reptiel geleide officieren, bekend als de Donkere Machten, die positieve initiatieven saboteren, waardoor het onmogelijk is door de negatieve quarantaine heen te breken. Dit is de reden waarom commerciële ruimtevaart niet kan beginnen, ook al is de technologie die dit mogelijk maakt al minstens 70 jaar beschikbaar in het publieke domein. Maar vertrouw op het Plan, elke dag komen wij mensen een stapje dichter bij volledige openbaarmaking. Het wachten is nu nog op massale ontwaking, aangezien de onderdrukking door de respectievelijke regeringen en autoriteiten van onderaf moeten worden verwijderd.

 

Begrijp het goed; alles in onze wereld is nep! Hoe eerder het volk massaal wakker wordt en de leugens en het bedrog zien, hoe beter het voor ons allemaal is. Bovenal, onthoud dat je jezelf en operatief kunt zijn te midden van dit alles. Laat dit negatieve gebeuren je niet ontmoedigen; maak het tot een uitdaging om te helpen ons potentieel te bereiken. Onze wereld van nu is absoluut gevuld met een ontzaglijke hoeveelheid leugens, bedrog, desinformatie, vervorming, namaak, halve waarheden, fraude, vernis, luchtspiegelingen, propaganda en hersenspoeling. Het goede is echter dat mensen, als ze eenmaal ontwaakt zijn door het bedrog, in staat zijn hun bewustzijn te vergroten.

 

Het meeste, zo niet al, het nieuws dat door de MSM wordt gepubliceerd is nep en vals. Alle nieuwsorganisaties zijn met winstoogmerk eigendom van de Deep State. Ze zijn wettelijk gedwongen winst te maken voor hun eigenaren. De journalisten in loondienst en de freelancejournalisten worden gecensureerd en mogen geen onderzoek doen naar de waarheid.

 

Entertainment is doordrenkt van Satanisme, leugens, fantasieën, propaganda en lege valse impressies. Terwijl de “publieke relaties” en “reclames” van ondernemingen niets anders is dan vals ‘voel-goed’ marketing trucs. Ontworpen, om het publiek te associëren met geluk, en het gevoel van medeleven om te geven, gelijkheid, of andere voel-goed promoties, die niet kunnen bestaan in een negatieve omgeving. Het is in feite gewapende psychologische marketing propaganda.

 

 

Giftig allopathisch versus natuurlijk homeopathische medicijnen

Big Pharma, gestuurd en hoofdzakelijk eigendom van de Rockefeller Archon-bloedlijn families, is de drijvende kracht achter vals en gevaarlijk synthetische medicijnen. In het algemeen allopathische medicijnen geheten, als vervanging van natuurlijke homeopathische medicijnen, die voor een tiende van de prijs gemaakt worden van kruiden, mineralen, planten, etc. en werkelijk genezen. Synthetische medicijnen van Big Pharma genezen niet, maar maken en houden patiënten ziek. Daaronder vallen vaccins, chemotherapie, bestralingen en dergelijke. Deze medicijnen doden honderdduizenden mensen per jaar.

 

Wetenschappelijk onderzoek door de farmaceutische industrie is frauduleus gebleken en kan niet worden vertrouwd, volgens een ingewijde klokkenluider-wetenschapper. Het merendeel blijkt junk Science te zijn om patiënten en gezondheidswerkers te misleiden. Zo is het idee ontstaan, dat door vaccinatie opgewekte immuniteit zeker identiek kan zijn aan natuurlijke immuniteit die ontstaat nadat eenmaal met succes een ziekte, zoals mazelen, of waterpokken, is afgeweerd.

 

Voorstanders van vaccinatie gaan zo ver dat zij volhouden dat ongevaccineerden de gevaccineerden in gevaar brengen omdat zij het vaccin niet hebben gekregen, hetgeen wordt onderstreept door het kudde-immuniteitsargument, maar de logica tart; als vaccinatie echt zou werken, zouden gevaccineerden zich toch geen zorgen behoeven te maken over het oplopen van iets verspreid door ongevaccineerden.

 

Bij de Covid-bio-wapen-vaccins is het echter omgekeerd; gevaccineerden zijn wandelende bio-wapens geworden die de niet-gevaccineerden besmetten! Deze hele vaccineoperatie, is helemaal geen vaccin maar een giftige injectie, nauwgezetter een overdraagbaar bio-wapen met een spike-eiwit dat besmettelijke deeltjes afgeeft om gezonde mensen te besmetten. Deze injectie, die dus geen vaccin is, is decennia geleden ontworpen om de meest perfecte autonome bevolkingsvermindering, conform agenda 2030, te realiseren, ooit eerder op planeet Aarde uitgevonden. Vergelijkbaar met lepra, waarbij patiënten uit de samenleving werden verwijderd omdat ze besmettelijk waren voor anderen. Deskundigen spreken reeds over de noodzaak voor het dragen van een insigne voor geïnjecteerde burgers. Kortom, autoriteiten hebben zonder inachtneming van rechtsregels hun eigen bestaan geschonden, met de promotie van hoax-vaccins om het menselijk bestaan op Aarde uit te roeien.

 

Mensen die weigeren zich te laten injecteren zullen sterven door infectie door langdurig zelf replicerende bio-wapen-vaccins via gevaccineerde individuen. Voor eugenetici de perfectste methode om hun doel van 90% bevolkingsvermindering te bereiken, en de mensheid voor eens en voor altijd op planeet Aarde uit te roeien. In elk geval ben je gewaarschuwd uit de buurt te blijven van gevaccineerde personen!

 

Het grote gevaar van het zichzelf replicerend bio-wapen wordt nu ook bevestigd door vaccinpionier Jonas Salk, in zijn onlangs gepubliceerd wetenschappelijk artikel waarin wordt bevestigd dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit in feite de oorzaak is van vasculaire schade in ontvangers van Covid-injecties, waardoor beroertes, hartaanvallen, migraine, bloedstolsels, verminderd gezichtsvermogen en andere schadelijke reacties worden veroorzaakt, hetwelk reeds duizenden gevaccineerden het leven heeft gekost.

 

Deze vaccins injecteren mensen opzettelijk met het spike-eiwit, en in het geval van mRNA-vaccins verandert het lichaam in een zichzelf replicerend bio-wapen door uitstoting van dodelijke deeltjes vanuit de spike-eiwitfabriek in hun bloedbaan en in omgeving, dat zich verspreidt om anderen te besmetten. Covid gevaccineerde mensen zijn massa-ontvolkingswapens en een groot gevaar voor slimme gezonde overlevenden.

 

Alleen domme mensen en zombies laten zich vaccineren, omdat het gratis is. Zij doen iets waarvan zij denken dat het in orde is, terwijl de realiteit is dat het potentieel fataal is, maar zij kunnen niet van hun achterwerk omhoogkomen om de feiten te onderzoeken, dus geloven ze de leugens in plaats van de waarheid.

 

Het volk krijgt de waarheid over Covid, maskers, sociale opsluiting, lockdowns, sterfte of vaccins niet te horen. In feite is het enige waar men 100 procent zeker van kan zijn, dat regeringen, volksgezondheidsfunctionarissen en de media hardnekkig en genadeloos hebben gelogen over vrijwel elk aspect. Liegen is, zoals gewoonlijk, de officiële taal van de staat geworden.

 

In een schokkend nieuw rapport over COVID-19 vaccins, is ontdekt dat Pfizer coronavirus vaccins gezondheidseffecten op wat langere termijn hebben die niet eerder bekend zijn gemaakt, waaronder “ALS – Alzheimer, en andere neurologische degeneratieve ziekten.” Het rapport verklaart;

 

“De huidig op mRNA gebaseerde vaccins werden in de VS goedgekeurd als noodmaatregel zonder uitgebreide veiligheidstesten op lange termijn.”

 

“In dit artikel is het Pfizer COVID-19 vaccin geëvalueerd op het potentieel om Prion-gebaseerde ziekten te induceren bij de ontvangers van het vaccin.”

 

Prionziekten zijn, volgens de CDC, een vorm van neurodegeneratieve ziekten, wat betekent dat het Pfizer-vaccin mogelijk op langere termijn schade en negatieve gezondheidseffecten kan veroorzaken met betrekking tot de hersenen.

De Globalisten hebben het zelf-replicerend vaccin gecreëerd om hiermede voor eens en voor altijd een eind te maken aan de mensheid op Aarde.

 

Voedselmoord

Ons voedsel is tegenwoordig zo bewerkt en verpakt, dat het vol zit met giftige conserveringsmiddelen en plastics, feitelijk is het junkvoedsel. Het wordt in een fabriek gefabriceerd in plaats van geteeld op een boerderij of akkers. Het zit vol met onnatuurlijk synthetische smaakstoffen. Een deel ervan is zo doorgeraffineerd en overgekookt dat het nauwelijks nog voedingsstoffen bevat. Wanneer GMO’s in de mix worden gebruikt is het voedsel giftig geworden. Mensen moeten begrijpen dat dit voedsel niets anders is dan een misdaad tegen de mensheid.

 

Net als junkvoedsel, is er ook nepwater. Echt water stroomt en leeft, zoals je kunt vinden in een rivier of bergbeek. Helaas is het meeste drinkwater dat tegenwoordig geconsumeerd wordt dood, nadat het door lange pijpleidingen met vele hoekstukken is gevoerd en behandeld is met chloor en fluoride, die beide giftige stoffen zijn. Vaak, bevat het water ook nog resten van antibiotica, glyfosaat en Big Pharma medicijnen. Het doet misschien net genoeg om in leven te blijven, maar het versterkt niet het immuunsysteem dat de mensheid ondersteunt om te gedijen.

 

Vrij om te kiezen

Westerse landen zijn trots op zichzelf met slogans zoals; vrij, open en met grote verscheidenheid aan keuzes van eten en drinken en wat dan ook. Maar is dit echt waar? Wat voor keuze is er als je kunt kiezen uit meer dan 1000 kanalen op je kabel-tv en 25 smaken yoghurtijs, maar als het op het besturen van de samenleving aankomt, alle grote politici een identiek beleid voeren over zaken die er echt toe doen?

 

Is er een echte keuze als de ene politicus iets strenger is tegen immigratie, maar beiden het huidige parasitaire monetaire systeem steunen? Dat bovendien particulier eigendom is van de Rothschild centrale banken en het Federal Reserve kartel. De voortzetting en uitbreiding van het VS-imperium door aanhoudende oorlog en verwerving van militaire bases laat echter en andere aanpak zien.

 

Schurkenkapitalisme waarbij politici bedrijven belonen ten koste van gewone burgers, is niets anders dan puur fascisme, om maar eens deze kant van corruptie te noemen. Echte keuze is de kans inspraak te hebben over de richting van de samenleving, niet welke materiële variëteiten mensen kunnen kiezen als consument.

 

Nationale Schuld bestaat niet, dit is nep

Een natie kan nooit echt welvarend zijn, als het alleen in naam vrij en eerlijk is. Het is een egalitaire fascistische samenleving, zolang het een gemanipuleerd, ongesteund, particulier, monetair systeem heeft. Door schuld gedekt geld, dat het volk tot slaaf maakt. De machthebbers, die in bijna elk land op aarde een door de regering gesanctioneerde centrale bank bezitten, hebben de overheden lang geleden ervan overtuigd, hun waardeloos geld te accepteren als betaalmiddel en te bepalen dat het wettig geld is.

 

Dit papier of digitaal geld is vals geld, omdat het geen intrinsieke waarde heeft. Het zijn gewoon stukjes papier met inkt erop, of gewoon getypte cijfers in een computerscherm. Het wordt fiatgeld genoemd, dat gebaseerd is op de schuld van iemand anders, met andere woorden, vals waardeloos monopoliegeld.

 

Het woord fiat betekent “bij besluit van de regering“, dus nepgeld krijgt zijn waarde alleen omdat de “gekozen” regering dat zegt! De uitvinder van dit nepgeld is Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812). Hij zei ooit,

“Geef mij de controle over het geld van een natie en het maakt mij niet uit wie de wetten maakt.”

 

En, zijn zoon Nathan Rothschild zei,

“Het maakt me niet uit welke marionet op de troon wordt gezet. Zolang hij onze regels maar volgt.”

 

Iedereen die in de afgelopen 12 jaar de snelle en bijna hyperbolische toename van schulden en leningen heeft waargenomen, weet dat elk land diep in de problemen zit. Deze landen zijn duizelingwekkende bedragen in de biljoenen schuldig aan vals geld, ze staan allemaal in de schuld bij het internationale bankkartel dat in handen is van de Rothschilds. Wat voor economie steunt op het constant lenen van geld van morgen alleen om vandaag overeind te blijven? In werkelijkheid zijn het allemaal onechte economieën die vroeg of laat zullen instorten als de schuld zichzelf vernietigt.

 

Niemand is immuun voor schuld, en de meerderheid van ons heeft op de een of andere vorm financiële schuld. Niet genoeg geld hebben, en vooral schulden hebben, veroorzaakt ernstige lichamelijke en geestelijke onrust. Dit is de reden waarom banken mensen in de schuldsteken, terwijl een wereld zonder schulden mogelijk is.

 

De centrale banken van de wereld hebben de soevereine macht over bijna elke regering. Dus hebben ze veel meer schulden gecreëerd als bekend is. Kijk bijvoorbeeld eens naar de “Ongedekte Verplichtingen” van Amerika. Het blijkt dat deze minstens 163 triljoen dollar bedragen, meer dan vijf keer de staatsschuld.

 

Elke regering draait op schuldgeld en stapelt elke dag meer schuld op, die “Nationale Schuld” wordt genoemd. Deze schuld bestaat uit schuldbekentenissen, I.O.U.’s, of wettig betaalmiddel, algemeen bekend als fiat geld. Al deze activiteiten worden frauduleus geadministreerd in de criminele boekhoudsystemen van de overheid.

 

Denk eens op een andere manier erover na: iedere keer dat er schuld wordt gecreëerd, wordt er ook evenveel krediet gecreëerd. Want wiskundig gezien moeten schuld en krediet elkaar altijd opheffen. Er kan geen sprake zijn van 20 triljoen dollar aan “Nationale Schuld”, zonder dat voor een gelijk bedrag aan “Nationaal Krediet” bestaat.

 

Over het algemeen zijn regeringen zeer voorzichtig en ijverig geweest en hebben ongelijke hoeveelheden aan schuld opgebouwd, zodat 20 triljoen dollar aan Nationaal Krediet, eigenlijk veel groter is dan de schuld, die in het grootboek is opgebouwd aan de kant van het volk. Het is tijd om te beginnen met een nauwkeurige boekhouding, waarbij de “Nationale Schuld” wordt weggestreept tegen het “Nationaal Krediet”. Het zou een routineproces moeten zijn, vergelijkbaar met het in evenwicht brengen van een chequeboek, maar in plaats daarvan is het een excuus geworden voor fraude en diefstal op een onvoorstelbare schaal.

 

Er is nog veel meer mis en vals in onze maatschappij, veel te veel onderwerpen om in één artikel te behandelen, en op juiste wijze toe te lichten. Hetwelk in een opkomende aflevering wordt vervolgd. Maar vergeet intussen niet;

 

Alleen massale ontwaking kan deze misdadigers stoppen die ons in real time vernietigen. Open je ogen en en vecht voor je leven!

 

Als je deze informatie interessant, verhelderend, waardevol en/of inzichtelijk vond, deel het dan alstublieft met iedereen die je kent om hen te helpen met het ontwaken en voorbereiding. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te laten zien dat je wakker bent, en de zwijgende wakkere meerderheid te motiveren dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen, hoe meer de cabal haar greep op ons heeft verloren. Er volgt nog veel meer verhelderende informatie! Je bent uitgenodigd je gratis te abonneren.

 

Eenheid is Macht

Ons bevrijdingsproces kan niet meer gestopt worden. Ons verenigen met gelijkgestemden creëert en vormt onze beste werkelijkheid. Wereldwijde netwerken van ontwakende mensen worden gecreëerd, zoals in Spanje in het Marbella / Malaga area, dat een groeiend aantal deelnemers trekt. In slechts een paar maanden van bestaan is de groep gegroeid tot meer dan 530 leden. Als u zich wilt aanmelden of wilt leren hoe u uw eigen regionale of lokale groep kunt beginnen, neem dan via email. contact op met FWC. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, meer bepaald in kleine gemeenschappen die de basis worden van onze zelfgestuurde maatschappij.

 

Blijf op de hoogte er volgt nog meer…