Wat is een cryptocurrency?

Cryptos is een digitaal spel

Goud is geld al het andere is krediet

Prijsstabiliteit en transfercapaciteit is eerste vereiste

 

Vals Monetair Systeem heeft het rationeel denken geblokkeerd

Het huidig vals fiat monetair systeem heeft het redelijk denken geblokkeerd. De mensheid worstelt zichzelf in stand te houden, en de industriële en commerciële activiteit van de wereld te stimuleren, die tot stand kwam toen goud nog geld was. Denk erover na; wat we nu hebben is opzettelijk totale chaos. Kijk naar de onroerend goed prijzen en aandelenkoersen, deze staan volledig los van de werkelijkheid. Deze chaos heerst omdat de mensheid niet langer in contact staat met de realiteit van de fysieke wereld; het rationeel menselijk denken en

handelen is losgekoppeld van deze realiteiten, vanwege vals geldgetallen, die tussen ons en de fysieke wereld staan, op basis waarvan mensen naar redelijkheid moeten handelen, wat een onmogelijkheid is.

In de afgelopen 30 jaar is er, door stimuleringsbeleid van centrale banken, voor tenminste 50 biljoen euro wereldwijd aan vals geld toegevoegd aan de monetaire basis. Dit nepgeld heeft veel meer onroerend goed en fabrieken gefinancierd dan nodig was. Het heeft de prijzen van onroerend goed en de aandelenmarkt vertienvoudigd en de DS-Elite rijker gemaakt.

 

De huidige economie is een economie van centrale bankiers en geen volkseconomie. Deze economie kan niet worden gerepareerd, er zal een nieuwe volkseconomie voor in de plaats komen, vrij van Centrale Bankiers interventies en manipulaties. Kortom, een economie voor het volk, gecontroleerd door het volk op basis van vraag en aanbod, met andere woorden; een vrijehandel economie, zoals uitgelegd in eerdere artikelen op onze FWC- site.

 

Het enige bijzondere kenmerk van getallen is, dat zij zich over het Internet bewegen binnen een zorgvuldig gecontroleerd systeem, dat ongeoorloofde toegang verhindert. Alleen de eigenaar van bijvoorbeeld een Crypto-cijfer, kan erover beschikken door het naar iemand anders te sturen.

 

Wanneer goud terugkeert in het geldsysteem van de wereld, kunnen velen in de war raken door deze verandering; misschien door te kiezen voor grootschalig, suïcidale vernietiging van het menselijk ras, in plaats van een aanpassing aan nieuwe gewoonten, nieuwe bezigheden en de herschikking van prioriteiten, dat het rationele begrip van de wereld vereist zodra de mentale blokkade van “getallen-geld” is verwijderd?

 

Wat is een cryptocurrency?

Kijk naar de enorme stijging van het aantal soorten cryptos, 2.000 of meer zijn er in omloop met elke dag nieuwe cryptos die op het toneel verschijnen. Dit alles is het resultaat van het illegale door centrale banken gecontroleerde geldsysteem, dat beslag heeft gelegd op de vrije markt aspiraties van mensen.

 

Bitcoins en de rest van het cryptovaluta-pakket zijn valuta’s zonder wettelijk recht op eigendom van iets tastbaars. Het zijn cijfers op computers, en niets meer. Wat is een cijfer op een computer? De definitie lijkt te gaan in de richting van een elektrische lading in een computergeheugen. Als het eigendom van een cryptocijfer op een computer, of beter gezegd, op een “blockchain-systeem” van computers, een wettelijk recht zou geven op iets van echt fysieke waarde, bijvoorbeeld 1 kilo koper, of 1 ons zilver, of 1 ons goud, of enig ander fysiek bestand dat goed beveiligd is opgeslagen in een erkend depot, dan zou er geen probleem zijn met zo’n “cryptocurrency“. Voor zover bekend, geeft geen van de cryptocurrencies echter enig wettelijk recht op iets van eigendom met tastbare waarde.

 

In dit opzicht lijken cryptos op het huidig fiat-geld, dat geen enkele relatie heeft met enig onderliggend fysiek bestaand goed. De cryptocurrencies worden beschouwd als waardevolle activa omdat, toen ze werden geboren, iemand het lumineuze idee had om te zeggen dat het geld was.

 

Die eenvoudige bewering had een impact op massa’s mensen die snel en gemakkelijk geld wilden verdienen, helaas zijn deze arme onschuldigen niet in staat goed na te denken. Als iets – wat het ook is – een snel stijgende geldwaarde lijkt te hebben, zullen er duizenden – of miljoenen – individuen zijn die staan te popelen om in het plan te stappen. Dit is in de loop van de geschiedenis steeds weer gebeurd, denk aan de oplichter Bernie Madoff met zijn Ponzi-schema’s. En ongetwijfeld zal dit weer opnieuw gebeuren, eindigend in een onvermijdelijke teleurstelling en verliezen voor al deze naïeve beleggers.

 

Wat Cryptos onderscheidt van alle valuta’s in de wereld, is dat de valuta’s van de wereld – de dollar, de euro, de Yen, de Yuan, het Britse pond, enz. – allemaal worden uitgegeven door Centrale Banken die de prijs van hun valuta’s ten opzichte van elkaar zo zorgvuldig mogelijk reguleren, met andere woorden; de prijs van hun valuta’s ten opzichte van elkaar gelijk blijft.

 

De grote massa van alle valuta’s op de wereld, is, net als de Bitcoin en andere cryptos, niet meer dan cijfers in een computergeheugens. Geen enkele Centrale Bank wil dat haar monetaire cijfers aanzienlijk in waarde stijgen ten opzichte van de monetaire cijfers van de andere Centrale Banken, omdat dat de export van hun land zal beïnvloeden; en omgekeerd wil geen enkele Centrale Bank dat haar monetaire cijfers in waarde dalen ten opzichte van de monetaire cijfers van de andere Centrale Banken, omdat dat zou leiden tot de stijgingen van nationale prijzen en kapitaalvlucht. Terwijl, beleggers de dalende monetaire cijfers zullen verkopen om andere aan te kopen, die dan zullen stijgen ten opzichte van de dalende monetaire cijfers. Met andere woorden; Centrale Banken zijn de “herders” van valuta cijfers die ze uitgeven.

 

 

Cryptos is een digitaal spel

Sommige mensen spelen graag met gevaar; ze krijgen een kick om hun leven uit de klauwen van de dood te redden. Er zijn eindeloos veel manieren om die kick te krijgen door bedrog van de Dood met zijn slachtoffer.

Een daarvan is het spelen met het gevaar van Bitcoin – zogenaamd een “digitale munt”. De slimmerds kennen het gevaar van het spelen met Bitcoin, maar dat schrikt hen niet af, integendeel, het gevaar zet hen aan tot deelname aan het spel, ze houden van de spanning!

 

Bitcoin is geen geld, het is geen munteenheid, het is slechts een digitaal spel – een spel dat bestaat uit het verzamelen van elektronische cijfers, die worden verondersteld Dollars of andere lege zogenaamd “monetaire” cijfers voortestellen.

 

Als je graag met Gevaar speelt, omwille van de kick die het je geeft, kun je je kicks krijgen door te spelen met Bitcoins of andere cryptos. Cryptos zijn opwindend speelgoed voor de wijzen; alleen dwazen beschouwen ze als serieuze investering. Dwazen beweren dat “slechts 21 miljoen” Bitcoins kunnen worden “gemijnd” – met in gedachten het fysiek delven van goud als voorbeeld, om de fictie te ondersteunen dat het “het echt werk is dat ermee gemoeid is” dat waarde geeft aan dingen, een theorie die reeds vele jaren geleden volledig in diskrediet is gebracht.

 

 

Goud is geld al het andere is krediet

J. P. Morgan zei ooit: “Goud is geld; al het andere is krediet.” Goud is fysiek tastbaar; Cryptos zijn elektronische cijfers, zonder tastbare waarde, het is meer het “idee” dan iets anders.

 

Dwaze volgelingen van Bitcoin en andere cryptos denken dat het huidig elektronisch tijdperk eeuwig zal voortduren; ze hebben het natuurlijk mis. In grote delen van de wereld is geen elektriciteit. Bitcoin en volgelingen hebben in die streken geen enkele betekenis.

 

Als en wanneer het licht uitgaat in je regio, of elders in de wereld, zullen elektronische cijfers daar volkomen nutteloos zijn. Degenen die dachten dat ze miljoenen en miljoenen aan “digitaal geld” hadden – Dollars, Euro’s, Ponden of wat dan ook, zullen in onverwachte problemen komen. De dwaze bezitters van Bitcoin en hun kameraden zullen “in de boot zitten zonder aandrijving”, terwijl de bezitters van gouden en zilveren munten geen honger zullen lijden.

 

De “beginners” – de “wijze dwazen” – denken dat de bestaande, totaal aan onnatuurlijke geldsoorten van nu, blijvend zijs; zij denken dat uitvindingen van ongrijpbare fiat-geldsoorten die nu in de wereld in gebruik zijn, permanent is. Zij vergissen zich, ze hebben groot gezelschap, want het oude gezegde luidt: “Het aantal dwazen vormt het legioen”.

 

Het Goud gaat uit de handen van dwazen in de handen van de wijzen. Als de dwazen het voor het zeggen hebben in de wereld, duikt goud onder, en hebben Bitcoin en andere cryptos hun velddag. Maar wanneer de dwazen en hun nepgeld wordt weggevaagd door de realiteit, komt goud weer tot zijn recht. Dat is altijd zo geweest, en zo zal dat altijd blijven.

 

Prijsstabiliteit en transfercapaciteit is eerste vereiste

De spectaculaire waardestijging van Bitcoin is het gevolg van wereldwijde speculatie; veroorzaakt door het nul rentebeleid van de Centrale Banksters, het publiek wil snel enorme winsten behalen en drijft de prijs de hoogte. Momenteel, is er een grote meerderheid van kopers en een kleine minderheid van verkopers. Waardoor de prijs is losgekoppeld van het universum van goederen die de mensheid dienen.

 

Het gebrek aan stabiliteit in de waarde van Bitcoin en voor hetzelfde andere cryptos is een deel van de essentie; dat ze nooit stabiliteit zullen bereiken tussen kopers en verkopers, zoals bij elk andere koopwaar, want net als een opgegooide munt kan deze niet op haar kant vallen. Er zal altijd ofwel een meerderheid zijn die wenst te kopen, zoals nu het geval is, ofwel een meerderheid die wenst te verkopen.

 

Na de schijnbaar onstuitbare stijging van de ‘waarde’ van ‘ Bitcoin zal er onvermijdelijk een moment komen waarop deze stijging zal omslaan in een plotselinge en snelle daling; dit zal gebeuren wanneer de verkopers de meerderheid worden en hun enorme winsten willen realiseren; zij zullen plotseling merken dat er geen kopers zijn en de waarde van de Bitcoin ineenstort.

 

De stabiliteit van prijzen van goederen – de prijs van koper, ijzer, olie, aluminium, tarwe, enzovoort, vloeit voort uit het gebruik dat de wereld van goederen. Bitcoin en imitaties zijn geen goederen, het zijn gewoon cijfers die buiten het bereik vallen van de controle van centrale banksters betreffende de overdracht van eigendom en hoeveelheden geld – dat de enig echte dienst is. Verder draait Bitcoin op een onafhankelijk overdrachtssysteem, Blockchain genaamd, dat zijn overdrachtslimiet heeft van max. vier transacties per minuut, terwijl tot 1000 transacties per minuut vereist zijn, en beschikbaar is op andere systemen zoals QFS.

 

Dit nieuwe Quantum Financieel Systeem – QFS wordt gerealiseerd via een kwantumcomputer op een satelliet in een baan om de aarde; beschermd door Geheime Ruimte Programma’s, om ervoor te zorgen dat het niet kan worden gehackt. De kwantumtechnologie is geleverd door de goedwillende Galactics. Het doel van het nieuwe financiële systeem is een einde te maken aan Cabal corruptie, woeker en manipulatie binnen de bankwereld. De kern is het voorkomen dat corrupte banksters het systeem kunnen binnendringen om winst te maken.

 

In onze nieuwe positieve wereld die aanbreekt; zullen alleen wakkere mensen in de 5de Dimensie van bewustzijn worden toegelaten. Er zullen geen heersers zijn; wij allen gezamenlijk regelen zelf onze vorm van samenleven en zaken. Punt uit!

 

Je bent uitgenodigd lid te worden, klik a.u.b. op deze LINK

Blijf op de hoogte en abonneer u gratis, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden via onze FWC-kanalen er komt nog veel meer…