Onze moeder Aarde is de mooiste planeet in het Universum

Geïnspireerd door: Anjos e Luz Terapias voor exterrestrial support

Oorspronkelijk, was Planeet Aarde geschapen als de mooiste planeet in het Universum, zeer divers en natuurlijk; evenzo de wezens die er leefden die de gelegenheid keer op keer creëerden om de planeet te onderhouden zoals moeder natuur het wilde.

 

Echter, in het universum is de geschiedenis van onze planeet bekend, want iedereen in het universum weet precies wat wij op aarde hebben doorgemaakt, gedurende de hele geschiedenis. Ondanks al het lijden, onder vele problemen veroorzaakt door dualiteit, werd elke keer opnieuw geprobeerd vrede en harmonie te vinden vanuit het hart.

 

Helaas, zijn tegenwoordig het slechts weinigen van ons die nog genieten van de aardse schoonheid. Waardoor velen al het moois op deze planeet niet naar waarde kunnen inschatten. Elk andere planeet in het universum waar mensen leven is mooi, binnen hun eigen visie. Maar een schoonheid die evenredig met die van planeet Aarde is uiterst zeldzaam in het hele universum.

 

Het is alsof Vader/Moeder God een open deur achterlieten, voor moment je je verwijderd voelde van de Bron, de ingang gemakkelijk weer konden terugvinden, als medium door het milieu structuur van de planeet. Maar dat is ons ontnomen. Toen we geen respect, geen liefde, en geen waarde toonden ons te hechten aan alles wat we op onze planeet hebben. We leerden de planeet te verkennen zonder respect medelijden, of te denken over de toekomst, en de eventuele gevolgen, omdat we dachten dat we de eigenaars van de planeet waren. Denkend dat we konden doen wat we wilden. Maar alles in het universum moet in balans blijven.

 

Want, alles in het universum is actie en reactie. Elke beweging van een klein deeltje, weerklinkt in het geheel. Als de beweging positief is, ontvangt het geheel de positieve energie en gebruikt die ten goede. Als de beweging negatief is, ontvangt het geheel dat ook.

 

En zij die resoneren met die energie kunnen die absorberen, zij die dat niet doen negeren het gewoon. Zo, geeft alles een reactie.

 

Vanuit de positie waarin wij rond planeet Aarde cirkelen, kunnen we duidelijk zien wat de mensen met de planeet hebben gedaan. We begrijpen dat jullie dit geleerd is, waardoor jullie hiertoe geleid zijn om het grote doel van de cabal, planeet Aarde te vernietigen..

 

Het moet de volledige uitroeiing worden, zonder een enkele bom, omdat jullie het zelf doen; jullie zal de planeet worden vernietigd tot het laatste stukje redmiddel is verdwenen.

 

Gelukkig, werd dit proces gestopt. En Gaia, is zich aan het heroriënteren, ze is begonnen alle negatieve energie te transformeren, in liefde en licht. En met al deze energie is ze bezig elk deel van haar aardslichaam te herstellen om te laten opstijgen. De geest van Gaia, zowel als de geest van de Aarde, is reeds in de 5de Dimensie.

 

Maar nu, ontbreekt nog het fysieke deel van de planeet. Want de transformatie van de planeet is niet eenvoudig noch gemakkelijk. Het is noodzakelijk dat al het kwaad dat is aangericht wordt gecorrigeerd, getransformeerd, getransmuteerd in positieve energie, zodat elk deeltje van de planeet naar de 5de Dimensie opstijgt.

 

Nog steeds wordt waargenomen dat de vernietiging van de planeet gewoon doorgaat. De les is nog niet geleerd. De vernietiging gaat verder, alsof er geen morgen is, alsof er geen gevolgen zijn op de actie van vandaag.

 

Waarom zeg ik dit allemaal? Wij in het universum hebben het vermogen zowel in het hier en nu te leven, maar ook door tijdlijnen te navigeren, zowel voorwaarts als terug. We weten precies wat de gevolgen zullen zijn. Er is geen manier om het proces te stoppen, dat reeds lang geleden is begonnen.

 

Maar jullie kunnen, wel de schade verminderen, door jullie liefde en Licht voor Gaia uit te stralen, en de planeet te respecteren. Ieder van jullie doet zijn deel. Als elk klein deeltje resoneert en weerklinkt in het Geheel.

 

Wees ervan verzekerd dat een enkele actie, een kleine handeling die je doet weerklinkt in het Geheel; dat weer doorgaat naar anderen die deze energie ontvangen. Deze positieve handeling, kan worden geabsorbeerd omdat ze ermee resoneren. Dus doe jouw deel. Het maakt niet uit dat je buurman zijn deel niet doet.

 

Je kunt proberen hem te begeleiden, maar de keuze is aan hem, elke keuze levert een resultaat op. Dus, wees je bewust van elke daad die je tegen de planeet onderneemt. Begin met eigen initiatief, want als Licht uitstraalt, en liefdevolle goede daden, ten gunste van Gaia verricht, weet ze dat er een bondgenoot is, dat er iemand is die positief met haar meetrilt, en dat is goed voor zowel jou als voor haar.

 

Dus ieder van jullie levert zijn bijdrage voor de planeet, alleen dan kan het leed en de schade worden gemitigeerd van dat wat komen gaat. Begrijp goed, Gaia veroorzaakt niets. Wat er vandaag op jullie planeet gebeurt, zoals o.a. klimaatverandering, ernstige weersveranderingen en natuurrampen, worden veroorzaakt door alles wat jullie samen door de tijd heen al hebben gedaan. Niets anders. Niemand anders veroorzaakt dit.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ter toelichting; Dr. Richard Day de Rockefeller insider en ‘weer’ manipulator tijdens WW2, zei in 1969 “het weer zal worden gemodificeerd en worden gebruikt als strijdwapen om droogte en hongersnood te creëren door het ‘produceren’ van record brekende sneeuwval in de bergen en langdurige zware regenval elders voor het veroorzaken van overstromingen via rivieren en kanalen, hetgeen gemakkelijk is te bereiken met de reeds beschikbare technologie” van de Archon bloedlijnen – zoals HAARP, in Alaska, dat high-power radiogolven naar de bovenste lagen van de ionosfeer schiet en weer terug naar de aarde komen, een technologie nader uitgelegd is in eerdere artikelen op FWC.

 

De bewering dat de Darks de cabal ons tot enige daad of handeling hebben gedwongen, is een kinderachtig excuus om de verantwoordelijkheid te ontlopen. Om, het pad van het algemeen welzijn bewandelen heeft altijd uiterste inspanning en toewijding gevergd.

 

De Goedwillende Buitenaardsen stellen terecht: “Jullie zullen oogsten wat jullie zaaien.” Dus verenig je in één gedachte, in de hulp voor Gaia. Maak nu de geconcentreerde gedachte en wens de planeet te redden, het helpt Gaia niet als je probeert je hiervan te onttrekken. De Liefde voor de planeet, moet onvoorwaardelijk zijn, dus toon op z’n minst een beetje vergiffenis op je reis naar omhoog voor wat je in het verleden verkeerd hebt gedaan.

 

Er is geen wezen op deze planeet dat niet iets tegen de planeet heeft gedaan. Dus, zij die doorgaan voor de planeet te vechten, denk niet dat je superieur bent over anderen. Jullie zijn hier op Aarde niet geboren, jullie bestaan al een heel lange Tijd. Velen denken misschien, Dat dat niet het geval is.

 

Velen zullen denken;

“Maar hoe weet je dit allemaal, als je hier niet woont?” Vergeet niet dat wij hier al een tijdje rond jullie planeet rondcirkelen, zo kennen  wij de hele geschiedenis. We hebben weten hoe jullie daar zijn gekomen en zo kunnen we jullie stap voor stap volgen om te zien wat gebeurt.

 

Verenig je in één hart voor de planeet. Ik verzeker jullie dat jullie, door dit te doen, zelfs je reis naar de 5de Dimensie versnellen. Dus, ieder van jullie doe je deel, je hebt nog maar weinig tijd over. Denk niet dat een klein gebaar nutteloos is, want dat is het niet. Een klein gebaar is veel voor planeet Aarde, want het resoneert en weerklinkt in het globale bewustzijn,  dat dan begint hetzelfde te doen.

 

“Ieder draagt bij naar eigen vermogen.” Is een uitspraak van Jezus Christus.

 

Hij bedoelde; het is aan ieder gegeven naar eigen keuze, of verdienste bij te dragen. Dit maakt korte metten met elke poging zichzelf vrij te spreken van de slechte individuele keuzes.

 

Er zal geen rechter zijn om je te beoordelen. Er zal enkel een ontmoeting van jou met jezelf zijn. Je bewustzijn zal het wachtwoord zijn dat het Portaal van de Vijfde Dimensie opent.

 

Jullie zijn machtig, veel meer dan jullie denken. Jullie zijn zo machtig dat jullie de planeet tot op dit punt hebben gebracht. Draai de gevolgen van de gebeurtenissen terug door je Licht uit te stralen naar de planeet, door je Liefde uit te stralen naar de planeet. Door acties voor de planeet te verwezenlijken, zullen de gebeurtenissen soepeler worden verwerkt en zal het voor jullie gemakkelijker zijn alle belemmeringen op te heffen.

 

Wij cirkelen om de aarde en houden alles in de gaten. Wij willen en zullen jullie op elk mogelijke manier helpen. Hetgeen bepaald wordt door jullie vrije wil. We kunnen nu niet gewoon weg de hele planeet genezen, de lessen zullen dan niet worden geleerd, maar we kunnen jullie helpen. Omdat te laten gebeuren, moeten jullie zelf de eerste stap zetten, anders krijgen jullie geen hulp, dan zullen jullie alles zelf moeten doen.

 

Dus verenig je in één hart, één geest op één manier, om de planeet te redden. Er is niet veel voor nodig, het zijn kleine handelingen en het kost slechts enkele minuten van je tijd het Licht uit te stralen, je straalt het uit tot onder de oppervlakte van de aarde, want dat is waar de wortels, de scheuten, en de bomen geboren worden.

 

Verlicht Gaia’s ondergrond, zodat alles wat geëlimineerd is, uitgeblust is onder de oppervlakte, opnieuw gecreëerd wordt, help daarmee, breng de hele planeet in harmonie en balans.

 

Zet wortels, etherische zaden, in de ondergrond van Gaia en zie hoe de wortels ontspruiten. Doe dit werk en jullie zullen niet alleen de planeet helpen, maar de hele mensheid veel mildere natuurgebeurtenissen brengen, om gezamenlijk alle moeilijkheden te dragen die nog zullen komen.

Open jullie harten. Gaia is niet alleen de grond waarop je loopt, het is niet alleen de planeet waarop je leeft; je bent een deel van de planeet en alles wat je er tegen doet, doe je tegen jezelf.

 

Er komt iets groots aan.

Een van de twee; Of je bent slachtoffer of overwinnaar.

Je moet deze video zien, die de verbinding is tussen dit artikel en het volgende.