Het ontgiftingsproces wordt geïntensiveerd

Je wordt een nieuw mens!

 

Massale afwijzing van gezichtsmaskers wordt de ondergang van de Diepe Staat

De Duistere Krachten, die honderdduizenden jaren onbeperkte vrijheid hebben gehad op het oppervlak van planeet Aarde, staan nu tegenover de Lichtkrachten, de Digitale Soldaten en de Patriotten, die dankzij grote inspanning, vooruitgang boeken om deze negatieve krachten zo snel mogelijk van planeet Aarde te verwijderen.

 

Het waren de negatieve krachten die positieve initiatieven saboteerden om het onmogelijk te maken het negatieve isolement te doorbreken. Maar dat is nu definitief voorbij.

 

Hoe eerder de mensen wakker worden voor de leugens en het bedrog, hoe beter het is voor ons allemaal. Wees niet verlegen; laat het een uitdaging zijn voor iedereen om ons te helpen ons maximale potentieel te bereiken. Onze wereld is inderdaad gevuld met een enorme hoeveelheid vuiligheid, leugens, bedrog, desinformatie, vervorming, nepnieuws, halve waarheden, fraude, vervalste beelden, bedrieglijke luchtspiegelingen, propaganda en hersenspoeling.

 

Vertrouw op het Plan; elke dag komen de mensen, een stapje dichter bij volledige onthulling. Het wachten is nu op het ontwaken van de massa, om de onderdrukking van hun respectievelijke regeringen en autoriteiten te doorbreken. Zij hoeven niets meer te doen dan hun gezichtsmasker af te werpen. Alles in deze wereld is nep, inclusief de pandemie! Zodra mensen zijn ontwaakt voor het bedrog, wordt het bewustzijn verhoogd.

 

De ontwaakten die genoeg hogere frequentie energie hebben verzameld, kunnen zich verder voorbereiden op de overgang van de 3D naar de 5D wereld. Als zij denken dat dit een natuurlijk automatisch recht is, hebben zij het mis. Niet alleen is een positieve instelling vereist, maar het lichaam moet eerst grondig worden gereinigd van alle gifstoffen die het in de loop der jaren heeft verzameld. Dit onvermijdelijk noodzakelijke reinigingsproces wordt hieronder beschreven door onze terugkerende buitenaardse gast Vital Frosi.

 

 

Het ontgiftingsproces wordt geïntensiveerd

 

Geliefden!

Het is voor niemand van jullie gemakkelijk! Om deel te nemen, in de achtbaan van ongemakkelijke symptomen die ieder van jullie ervaart. Er lijkt geen einde aan te komen. Wanneer vrede komt en de langverwachte opluchting brengt, duurt deze niet lang, want spoedig verschijnen er nieuwe en andere symptomen, waardoor velen wanhopig worden.

 

Het is belangrijk vertrouwen te hebben in het Goddelijk Plan! Geef het nu niet op, het ergste is voorbij.

 

De energetische aanpassing, voornamelijk van het fysieke lichaam, moet worden uitgevoerd, terwijl het van het, op koolstof gebaseerde lichaam naar het kristallijne lichaam stijgt. Vele zielen hebben reeds een plan gemaakt voor de huidige incarnatie en ervoor gekozen dit proces niet te doorlopen, zodat zij dis-incarneren voordat de verandering plaatsvindt.

 

Anderen hebben er echter voor gekozen om door de transformatie van het materiële leven te gaan en voelen nu elk symptoom van de energetische frequentieverschuiving, niet alleen van henzelf, maar ook van al het andere op deze Planeet.

 

Het maakt je niet ziek. Het is een reeks symptomen die in feite nauw verbonden zijn met de aanpassing aan de hogere frequentie die ieder ervaart. En dat is wat er nu gebeurt.

 

In een eerdere boodschap werd al gezegd dat in deze periode het DNA verandert. D.w.z. de verandering van DNA naar GNA vergt veel meer inspanning dan de simpele energetische verandering van het menselijk lichaam. Bekijk de uitleg in de ingesloten video.

 

Tijdens deze DNA verandering, gaan fysieke lichamen door een deconstructie van fysiologische systemen voor de activering van nieuwe systemen en frequenties. En dit vereist een ontgifting van alle fysieke vaten, met andere woorden, het menselijk lichaam wordt gezuiverd.

 

RNA is een van de drie belangrijkste biologische macromoleculen die essentieel zijn voor alle bekende vormen van leven, samen met DNA en eiwitten.

 

Je wordt een nieuw mens!

Dit proces van ontgifting is niet voor iedereen hetzelfde, hoewel veel symptomen hetzelfde of vergelijkbaar zijn. Het gebeurt ook niet noodzakelijk voor iedereen op hetzelfde moment, omdat we ons in dezelfde wereld bevinden, maar de veranderingen impliceren een reeks individuele factoren. We kunnen het vergelijken met een fruitboom: niet alle vruchten rijpen op hetzelfde moment, sommige vroeger, sommige later, maar het is een periode die lang genoeg is om alle vruchten volledig te laten rijpen.

 

Iedereen ondergaat deze verandering, er is geen ontkomen aan. Zelfs degenen die er niet voor gekozen hebben hun ziel te laten opstijgen tijdens deze incarnatie. Ook voor hen zal de dag komen waarop zij de energetische trillingen zullen voelen die in strijd zijn met die van henzelf.

 

Dat is natuurlijk niet nodig, want hun lichamen blijven niet op de Nieuwe Aarde.

Het thema van vandaag vraagt de aandacht voor een zeer belangrijk detail, om de meest getroffenen gerust te stellen. Want de energie die wordt opgewekt door de opening van het 5D Portaal gedurende de komende 40 dagen zal het DNA van het fysieke lichaam aanzienlijk veranderen, vanwege een diepgaand noodzakelijke ontgifting.

 

We kunnen het vergelijken met het werk dat een monteur aan een automotor doet. Voordat het werk begint, moet de hele motor worden schoongemaakt, waarbij de opeenhoping van stof, aarde en al het vuil dat aan alle onderdelen kleeft, wordt verwijderd.

 

Ons fysiek lichaam is “stoffig, vuil en vervuild” door energetische onzuiverheden, maar vooral door zware metalen. Hieronder vallen ook de elementen die in eerdere artikelen zijn genoemd. Chemische stoffen die in de lucht zitten, in het water, in het voedsel en vooral in medicijnen. Dit alles is opgeslagen in het menselijk organisme, waarom DNA ontgifting noodzakelijk is.

 

Bekende virussen en bacteriën hebben altijd een zekere reiniging uitgevoerd. Dat is immers de rol van de levensvorm op deze planeet. Dit rechtvaardigt de hogere frequentie van griepsymptomen die sommigen kunnen ervaren, ook al zijn ze mild en slechts tijdelijk.

 

Maar tegenwoordig zijn veel andere symptomen erbij gekomen, zoals pijn en ongemak in maag en darmen; gezwollen buik; branderig gevoel in de maag na de maaltijd; lever-, galblaas- en galproblemen; wat nier ongemakken; voorbijgaande diarree; misselijkheid en braken; extreme vermoeidheid; abnormale slaap; en nog enkele andere, het is niet mogelijk ze allemaal op te sommen.

 

De meeste van deze symptomen houden verband met de spijsvertering. Veel mensen kunnen bepaalde spijzen, die vroeger aangenaam waren voor het gehemelte, niet meer eten. Nu wekken ze een zekere afkeer op, omdat het lichaam ze niet wil. De hoeveelheid voedsel die vroeger werd gegeten, begint nu veel zwaarder te wegen. Ook dit moet worden verminderd.

 

Er is al geschreven over het feit dat het dieet zal veranderen. Het is reeds begonnen!  Maar maak je er geen zorgen over, want iedereen zal zijn eigen proces individueel en natuurlijk afhandelen. Forceer niets! Heb mededogen met je lichaam. Het belangrijkste is dat je het begrijpt. Je wordt niet ziek! Integendeel, je geneest jezelf van alle kwalen die je tot nu toe gekend hebt. Je wordt een nieuw mens!

 

Hoe kun je jezelf helpen in dit proces? Om dit onderwerp niet te lang en vermoeiend te maken om te lezen, zal ik het in twee teksten verdelen. In het volgende zal ik proberen enkele technieken te verwoorden die ons zijn doorgegeven door de Angelique Tune Makers, en ook enkele ervaringen die velen hebben gemeld met verbluffende resultaten.

 

Het moment van het keerpunt komt eraan! Alles zal steeds intenser en levendiger worden. Het proces kan niet wachten! Zij die er klaar voor zijn kunnen ook niet wachten! Van boven en beneden dringen de energieën nu samen hier op aarde. Dit is, sinds vele eeuwen het langverwachte moment. En daarmee gaan we naar de nieuwe Aarde!

 

Hou je goed vast want het schip gaat hevig schudden!

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting.

 

Namaste!