De Satanische Hiërarchie

De echte verandering ligt in de verschuiving van het bewustzijn en denken

Een Nieuwe 5D-Wereld wacht op ons

Ongelooflijk Nieuwe Tijdlijn

Respect zal de samenleving transformeren

 

Aangepaste Overgang naar het nieuwe QFS geldsysteem

Antarctica bevat een portaal dat verkozen globale elites kan transporteren naar verre werelden in andere melkwegstelsels in het Universum, waar zij goed zullen worden verzorgd, maar voor altijd worden verbannen om naar planeet Aarde terug te keren.

 

Die paar uitverkoren mondiale elites zijn Claus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economisch Forum, en Christine Lagarde, president van de ECB, die in juli deelnamen aan een geheime bijeenkomst op Antarctica. Twee andere aanwezigen waren Brad Garlinghouse en David Schwartz, respectievelijk president en Chief Technical Officer van Ripple Labs, een computersoftwarebedrijf dat gespecialiseerd is in onlinebetalingssystemen.

 

Zij zullen worden ontzien vanwege hun hulp bij de ontmanteling van het bestaande geldsysteem van de Deep Staat, teneinde een soepele overgang mogelijk te maken naar het nieuwe QFS-geldsysteem, dat door het volk zelf zal worden beheerd,.

 

Voordat zij naar hun nieuwe wereld kunnen vertrekken, moeten zij eerst de overgang van het wereldwijde financiële systeem naar het QFS helpen realiseren, en moet van alle zwarte magie zijn ontdaan, die gebruikt is om de mensheid en de Aarde in slavernij te binden.

 

Zij zijn de enigen die dit duistere web, dat zij zelf hebben gecreëerd, kunnen ontmantelen. Opgezet, om samenlevingen te vernietigen, gegrond op ondenkbaar ziekelijk criminaliteit. Het was het besluit van de hogere hiërarchie van de Aarde en van de Aard Alliantie, dat geen grote chaos mocht ontstaan uit deze overdracht van macht. Een economische ineenstorting zou nl. nog meer lijden hebben veroorzaakt voor de bevolking in deze al moeilijke tijden op Aarde. De volkeren hebben al te veel pijngeleden. Dus, de Galactische Federatie en de Aard Alliantie zorgen ervoor dat deze overgang zo min mogelijk schade aanricht.

 

Deze overgang is direct gekoppeld aan de invoering van het Quantum Financieel Systeem (QFS) waarover veel is gespeculeerd. Lees hier meer erover.

 

De Satanische Hiërarchie

Tot nu toe was het werkelijke doel van regeringen en autoriteiten altijd en overal, om de weinigen in staat te stellen de velen uit te buiten. Het huidige Deep State-money systeem is een slimme manier om dit te doen. De moderne wereld van industrie, handel en investeringen werkt op win-win software. Alleen regeringen, met hun gevechten, oorlogen, belastingen, tarieven, doe-dit bevelen, en doe-niet-dat verboden; blijven werken op pre-beschaafde programmering, het publiek plunderend voor alles wat ze maar kunnen pakken.

 

Ter herinnering: de 2030 agenda is opgesteld om stem te geven aan de Satanische Hiërarchie, het vertelt wie de wereld zal regeren op het aardse vlak; zijn naam is Lucifer. En op het Spirituele niveau, de Heer van de Wereld van Satan.

 

In deze wereld van vandaag spelen hebzucht, seks en materiële rijkdom de belangrijkste rol in het leven van al deze mensen die Satan heeft geïnspireerd om te helpen bij het bedenken van plannen voor een Nieuwe Wereldorde. Daarom zagen de meeste van deze mensen economie als een belangrijk middel om een Nieuwe Wereld Orde te creëren. Uiteindelijk werd het echter veranderd in de Covid Pandemie, om een bredere en meer sinistere invloed uit te oefenen, dat succesvoller bleek te zijn. Bekijk deze video,

 

Intussen is de piramidestructuur van de wereldelite, inclusief de meeste regeringen en bedrijven, disfunctioneel geworden. De structuur die klassenscheiding creëerde en het geloof in schaarste en de leugens over de opwarming van de aarde voedde, loopt ten einde.

 

Het afschaffing van fossiele brandstoffen is de sleutel tot het ontketenen van een veelheid aan alternatieve vrije energietechnologieën, die sinds het begin van de 20e eeuw zijn onderdrukt. Op dezelfde manier zullen vele andere onderdrukte technologieën, zoals elektromagnetisch en holografische geneeswijzen, eveneens worden vrijgegeven, waarmee de meeste van de spoedig in diskrediet geraakte ziekenhuizen, medische instellingen en farmaceutische bedrijven worden vervangen, die het resultaat zullen zijn van de opstand van de bevolkingen tegen het verplichte vaccinatiebeleid van de medische maffia, regeringen en de grote farmaceutische bedrijven, die de noodzaak van deze giftige injecties ondersteunden.

 

De echte verandering ligt in de verschuiving van het bewustzijn en denken

Als er gratis energie, transport en replicators zijn voor iedereen, zullen we allemaal gelijk zijn. Niemand zal tot slaaf worden gemaakt, mensen zullen gewoon doen wat ze willen doen, vrije tijd hebben, tijd om na te denken en creatief te zijn. Het is niet nodig iets te hamsteren.

 

Geavanceerde beschavingen vragen zich niet af waar hun volgende maaltijd vandaan zal komen, hoe ze hun huur zullen betalen, hoe ze van A naar B zullen reizen.

 

Maar fundamenteel ligt de echte verandering in je verschuiving van het bewustzijn en denken. Nu de tijd nadert voor een grote verandering in onze samenleving, is het tijd om pijn en lijden van ervaringen uit het verleden om te zetten in vreugde, vrede en voorspoed! Een nieuwe dag breekt aan die een zorgzaam en respectvol tijdperk voor de mensheid inluidt!

 

Het is de moeite waard om in gedachten te houden dat er momenteel meer dan 6000 octrooien zijn die worden onderdrukt als gevolg van nationale veiligheidsbevelen die zijn opgelegd door inlichtingendiensten. Het grootste deel van deze onderdrukte patenten heeft betrekking op alternatieve energie en genezingstechnologieën.

 

Toen president Donald Trump in januari 2017 een Top Geheim Memorandum uitvaardigde voor het vrijgeven van 1000 van deze patenten in de komende twee jaar, werd hij genegeerd door zijn inlichtingengemeenschap, die op haar beurt zijn regering als doelwit had.

 

Een Nieuwe 5D-Wereld wacht op ons

Als het collectieve bewustzijn van de mensheid niet voldoende ontwikkeld is om frequenties van de vijfde dichtheid, 5D, te accommoderen, zal het instorten in een door onszelf veroorzaakte wereldwijde ramp. Als het bewustzijn van de mensheid echter wel ontwikkelt, zal een gouden tijdperk van wijsheid, liefde en vrede aanbreken.

 

Het moet duidelijk gemaakt worden dat de globale elites begrepen hebben dat hun strijd om planeet Aarde in beslag te nemen, verloren is. Omdat zij geen deel willen uitmaken van wat komen gaat, is hun enige alternatief hun leven veilig te stellen, door mee te werken aan de overgang naar de nieuwe Aarde om in aanmerking te komen, gebruik te maken van het Antarctica portaal teneinde voorgoed naar een andere planeet te vertrekken.

 

De hierboven genoemde overeenkomst ter zake van het financiële systeem, is een keerpunt voor hen, en voor ons allemaal. Als zij werden onderdrukt, zou het financiële en economisch systeem in een vreselijke chaos zijn ingestort. Er zijn betere manieren. Zij zijn opgeroepen hun sleutels en gereedschappen aan de Alliantie over te dragen, om de overgang voor de bevolking zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Iets anders, dat het vermelden waard is, is dat deze Zwarte duistere machten over zwarte magie hebben geleerd, opdat deze zwarte kunst, die de cabal routinematig gebruikt voor wereldwijde controle over ons, ongedaan moet worden gemaakt.

 

Maar voordat zij de planeet Aarde mogen verlaten, moet het volk hun vijand van aangezicht tot aangezicht kunnen zien, om hun bewustzijn voor de waarheid te openen. Hoe pijnlijk dit proces ook is, het is noodzakelijk.

 

Een bepaling van de akkoorden is de overgave van de wereldelite tegen december 2021. Deze tijdlijn wordt bevestigd door een tweet van Christine Lagarde in juli dat er in december vergaderingen zal worden gehouden op Antarctica. Haar tweet is overtuigend bewijs dat de cabal inderdaad vijf maanden de tijd heeft gekregen om zich voor te bereiden voor hun macht overdracht, zonder het wereldwijde financiële systeem in te laten storten, als voorwaarde voor hun vertrek van de Aarde door het intergalactische Antarctica portaal.

 

Ongelooflijk Nieuwe Tijdlijn

Deze onderhandelde overgave en het vertrek van de cabal kondigt een ongelooflijk nieuwe tijdlijn aan die voor ons ligt als de wereld overgaat naar een nieuw financieel politiek, gezondheids- en energiesystemen die ons leven zullen revolutioneren.

 

Hier wat meer onthullingen over feiten waarover we al minstens 70 jaar in het duister tasten, toen Admiraal Byrd met zijn vliegtuigje dwars door de holle Aarde vloog van het Noorden, rechtstreeks naar de Zuidpool. Hij kon er pas over berichten toen hij op zijn sterfbed lag. Maar hij ontdekte ook een indrukwekkend mooie ondergrondse stad, Shamballa genaamd, op Antarctica.

 

Dr. Hermann Oberth is een gerespecteerd Oostenrijks-Hongaars geboren Duits natuurkundig ingenieur, internationaal bekend raketpionier, en hoofd van de Amerikaanse Caltech Laboratoria tot 1955. Hij wordt beschouwd als een van de grondleggers van de rakettechniek en de astronautiek. Oberth kwam uiteindelijk te werken voor één van zijn leerlingen, de voormalige SS officier Werner von Braun, die in geheime ondergrondse basissen ruimteraketten voor de NASA ontwikkelde.

 

Een goed voorbeeld is de NASA cover up van andere werelden. NASA is een gigantisch rookgordijn om de DS diep space programma’s en buitenaardse contacten te verbergen. Bekijk de video; “De mensen van andere werelden”- door Robert Sepehr, 15 juni 2021.

Ze werken al 70 jaar in het geheim samen met andere buitenaardse wezens sinds de nazi’s in 1947 onder operatie paperclip, Amerika werden binnengesmokkeld.

 

Voorts; wat ook werd geleerd van president Vladimir Poetin en een militaire inlichtingen groep die verbonden is met de Q-beweging, is dat de globale elite ‘Satanische rituelen’ beoefenen die de kracht van demonische en andere negatieve entiteiten oproepen om de mensheid en de geest van onze planeet te onderwerpen. Poetin zei effectief in zijn 2013 State of the Nation Address dat de Nieuwe Wereld Orde Satan aanbidt.

 

Zwarte magie ceremonies worden routinematig gehouden op verschillende energie vortexen of “heilige plaatsen” rond de planeet zoals onthuld door vele occulte onderzoekers w.o. Fritz Springmeier in zijn boekenserie, Bloodlines of the Illuminati.

 

Meer recentelijk onthulde Brad Olsen, een bekwaam onderzoeker en auteur, veel van deze zwarte magie/Satanistische praktijken in zijn boekenserie Beyond Esoteric:

Er is een volledige controle over het menselijk ras, zoals de gedachte dat zwarte magie zou kunnen worden gebruikt om de massa’s te controleren verontrustend is.

 

Het occulte wordt vandaag de dag gebruikt is feitelijk het neiuwe fascisme, om bijna elk aspect van ons leven volledig te controleren, van gezondheid en financiën tot politiek en onderwijs.

 

Respect zal de samenleving transformeren

Als je groeit in het bewustzijn, krijgt respect voor elkaar een nieuwe, uitgebreidere betekenis. Respect is niet voor persoonlijk gewin. Het is je soeverein recht.

 

Eenheidsbewustzijn eert en houdt iedere ziel te allen tijde in hoog aanzien. Respect zal de samenleving transformeren en blijmoedigheid in een nieuw dimensie transformeren. Respect voor ieder individu zal de norm zijn. Het is de spil van onze nieuwe en getransformeerde samenleving, gebaseerd op Eenheidsbewustzijn.

 

De wereld is lang geregeerd door mannen die verbonden waren met geheime genootschappen zoals de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen (CFR), de Trilaterale Commissie (TC) en de Bilderberg Groep. Al deze genootschappen kunnen worden herleid tot veel vroegere genootschappen, zoals de Tempeliers en Rozenkruisers, die uitgroeiden tot de Beierse Illuminati en de Vrijmetselaars.  Het was de rechtse Duitse Thule Gesellschaft, een uitloper van de Teutoonse Ridders, die de kern vormde van de prille Nazi Partij, die het beruchte Illuminati credo overnam; “het doel heiligt de middelen“, dat voortleeft in de harten van bedrijfseigenaren van vandaag, gewoonlijk de globalisten genoemd, die waarde hechten aan de vermenging van staats- en bedrijfsmacht, dat de definitie is van fascisme.

 

De enige organisatie die het bindweefsel vormt tussen deze verschillende geheime genootschappen is de schimmige Bilderberg Groep, die bestaat uit machtige mannen en vrouwen, waaronder veel van de Europese royalty’s, die elk jaar in het geheim bijeenkomen om de lopende zaken te bespreken. Deze teruggetrokken groep wordt door veel onderzoekers beschouwd als het centrum van sociaal en economische manipulaties op de wereld.

 

Gelukkig is dit alles nu verledentijd aan het worden, en een mooie toekomst in het verschiet ligt. De wereld wacht alleen nog op het massaal ontwaken!