Een opwekkende nieuwjaarsboodschap voor 2022

Jullie Wereld is een Illusie
De Tuin van Eden, of de Tuin der Liefde

 

Geheim Satanisch Genootschap
Het licht heeft gewonnen! – Dit is deel van een absoluut ongelooflijk oorlogsverhaal dat ooit is meegemaakt! – Alleen geïnformeerde mensen die hun onderzoek hebben gedaan, kennen de achtergrond van dit verhaal. Sommigen weten bijna alles. Maar voor het grote publiek is het zonder meer een geheim gebleven; wanneer de waarheid naar buiten komt, over wat is gebeurd, zal dit worden geclassificeerd als “de gruwelijkste oorlog in de geschiedenis van de mensheid”. Alle gruwelijke misdaden tegen de mensheid zullen in de niet zo verre toekomst openlijk worden gepubliceerd.

De nep Mainstream Media, gecontroleerd door de Deep State, creëert een wereldwijde angstpsychose, maar zal spoedig worden opgerold. Omdat, alle 209 landen van deze wereld de GESARA overeenkomst hebben ondertekend, zal de mensheid onthuld worden, wie degenen zijn die ons in het duister hebben gehouden. Honderden eeuwen lang hebben zij alle mogelijke middelen gebruikt om de mensheid te onderdrukken en tot hun slaaf te maken.

Een belangrijk citaat van Rothschild zegt:

Als we ten onder gaan, nemen we jullie allemaal met ons mee.

Dit bevestigt dat de Deep State cabal heel goed weet dat hun laatste “uren” geslagen hebben.

Hun Covid pandemie is al lange tijd vooraf gepland geweest, om in actie te komen wanneer hun eigen ondergang zou kunnen beginnen; en dan de hele wereldbevolking “met hen ten onder te laten gaan”. Dit is hun belangrijkste reden geworden voor de wereldwijd verplichte vaccinaties; ondersteund met het “vaccinpaspoort”.

Ex Pfizer hoofdwetenschapper Dr. Michael Yeadon, zegt dat het massamoord is, ondersteund met een vaccinpaspoort en aanvullende boostervaccinaties! Hij is een belangrijke stem. Hij heeft dit alles zorgvuldig onderzocht en geanalyseerd, om de verwoestende gevolgen van het mRNA “vaccin” voor de wereldbevolking beter te begrijpen. Hij stelt;

“Dit systeem wordt ingevoerd door middel van leugens, en in stand gehouden door middel van nog meer leugens, en wel met een bepaald doel, ik geloof dat hun doel compleet totalitaire controle is.”

Eén ding is zeker, deze “idioten” zullen de wereldbevolking met minstens 75% verminderen; terwijl 90% is gepland in Agenda 2030. Op dit moment zijn wereldwijd meer dan 8,6 miljard vaccins toegediend. Verder commentaar of bewijs lijkt overbodig!

We zullen spoedig te weten komen wat er in de loop van duizenden jaren werkelijk is gebeurd. De vijand is een geheim Satanisch genootschap afkomstig van planeet Saturnus.

Zij hebben zichzelf het verlengstuk gemaakt van het Romeinse Rijk, beter bekend als de Rooms Katholieke Kerk, op Aarde. De Satanisten hebben kerken, regeringen en mensen omgekocht, bedreigd, vermoord of zich toegeëigend om iedereen en alles op de planeet Aarde te beheersen.

Maar aan deze honderdduizenden jaren van onderdrukking komt nu eindelijk een einde, want het Licht heeft gewonnen van deze duistere machten.

 

Onze buitenaardse correspondent, KejRaj vertelt meer over deze ontwikkeling;

Jullie Wereld is een Illusie
Het Licht schijnt over alles, en iedereen kan de transformatie met eigen ogen zien in het licht van de goddelijke essentie. Wij beloven jullie dat jullie niet lang meer hoeven te wachten. Jullie staan werkelijk op de drempel van een nieuwe realiteit. Een nieuwe wereld van eenheid, gevuld met het hoogste licht, geleid door liefde.

Jullie stralende en voorspoedige toekomst is gegarandeerd. Houd nu het licht vast, want het is onmisbaar in deze tijden van grote verandering. Dit is de laatste fase van verheffing. Terwijl de illusie verder oplost, kunnen hier en daar nog wel enige hobbels optreden. Daarom zeggen wij tegen jullie, breng God van binnenuit naar buiten en schijn je licht.

Je kunt misschien deze lichtwezens nog niet waarnemen, maar ze zijn zeker dichterbij dan ze ooit zijn geweest.

De bewegende sterren die jullie in de lucht zien, zijn in feite de lichtschepen van jullie familieleden. Zij waken over jullie, met de zuiverste liefde. Velen wandelen reeds onder jullie. Om te waarborgen dat jullie veilig zijn.

In de niet al te verre toekomst zullen zij, net als in het verleden, landen op jullie geliefde planeet. Alleen deze keer zullen ze jullie niet verlaten. Ja, we nemen zelfs het risico om hiervoor een tijdschema te geven. De grote reünie zal plaatsvinden binnen de komende vier jaar of eerder.

Jullie Hoop, jullie Wil en jullie sterk Geloof in verandering ten goede, heeft veel beschavingen in het Universum geschokt. Ze dachten reeds dat jullie een verloren civilisatie waren. En nu juichen ze jullie toe, hun vreugde is vertienvoudigd. In veel van deze beschavingen zijn ook jullie voorouders, jullie familie.

De Tuin van Eden, of de Tuin der Liefde

De planeet die jullie nu kennen als aarde, zal de tweede Tuin van Eden zijn, een plaats waar wezens van licht uit alle gebieden van het Universum elkaar gaan ontmoeten, met elkaar zullen inter-reageren, uitwisselen en samengroeien.

Het ontwaken van de mensheid op Aarde heeft haar echo door de Melkweg naar andere planeten gezonden. Voor degenen die ervoor gekozen hebben hier te blijven, om deel uit te maken van de nieuwe Aarde, is het de bedoeling dat jullie het leven ervaren dat oorspronkelijk bedoeld was voor deze planeet. Miljoenen jaren geleden bestond reeds tussen de sterren een planeet die bekend stond als Aarde of Gaia.

Maar er zijn ook velen onder jullie die het idee van volledige vrede en vrijheid gewoon nog niet kunnen bevatten. Ze zijn dus nog niet klaar het nieuwe te omarmen. Zodoende zijn ze reeds begonnen deze wereld te verlaten. Nogmaals; er is geen enkel oordeel. Zij die afreizen zullen hun reis in andere sterrenstelsels voortzetten.

Het hogere bewustzijn, een nieuw perspectief, en een nieuw fundament is gelegd; voor een nieuw vreedzaam en welvarende manier van leven voor de hele mensheid op aarde. Het oude wordt ontbonden door het hogere licht dat jullie wereld binnenkomt. Er zijn veel mensen die bang zijn voor deze verandering. Het zijn de velen die willen vasthouden aan de oude Matrix.

Planeet Aarde is ontworpen, gecreëerd en gedreven voor pure goddelijke energie. Er is geen Armageddon, er is geen dag des oordeels, de wereld vergaat niet. Wat je nu ziet is dat Het Licht heeft gewonnen.

De valse, door mensen gemaakte matrix ontbindt zich, en maakt plaats voor de komst van de nieuwe wereld, een nieuw goddelijke wereld.

De toekomst van de mensheid staat niet langer op het spel. Deze is veiliggesteld. Een toekomst met overvloed, vooruitgang op alle gebieden, met veel liefde en eenheid voor en door allen.

In tegenstelling tot wat je misschien in de media ziet, breekt de hel niet los. Er is een absoluut positieve verandering gaande. De mensheid en Moeder Aarde zijn al opgestegen naar de vijfde dimensie.

Het licht schijnt nu overal op de mens en over alles, geniet van het goddelijke keerpunt. Wij beloven jullie dat jullie niet lang meer behoeven te wachten. Jullie staan werkelijk op de drempel van een nieuwe realiteit. Een nieuwe wereld van eenheid, gevuld met het hoogste licht, geleid door liefde.

Dit is de tijd voor vreugde en feesten. Het licht schijnt voor jullie dierbaren! Van hart tot hart.

 

Met liefdevolle groeten van KejRaj!