De vijf-dimensionale wereld

 

Als de vraag is, wat is mis op planeet Aarde? Is het antwoord, alles, van voedsel, landbouw, taal, onderwijs, gezondheid, technologie, wetenschap, sport, geld, zaken, en nog veel meer.

 

In de vijfde dimensie krijgt planeet Aarde haar vernieuwde positieve hoedanigheid voor Milieu, Biologisch Voedsel, Geluk, dat voor haar redding en zuivering banen schept. De bruto-omzet-metriek van nu is overbodig, want besteding van geld is slechts een illusie, evenals nummers over de waarde van aandelen of onroerend goed, etc. Mensen gaan zich realiseren wat werkelijk hun levensdoel is, dat door de meesten is vergeten.

 

Mensen leren zelfstandig te denken; om op vernieuwende wijze de zaken aan te pakken. De meeste, zo niet alle, bestaande parameters zullen verouderd zijn. De betekenis en waarde erkenning van geld zal totaal verschillen van wat nu het geval is. Iedereen zal voldoende geld hebben om van te leven. Er zal geen noodzaak zijn voordeel te behalen op anderen of te stelen om iets te kopen. Persoonlijke bekwaamheid is de enige limiet. Iedereen is vrij, geoorloofd elke hobby te ontplooien, en te werken wanneer en waar men wil.

 

GESARA is ontworpen om gedurende de overgangsfase armoede en alle daaruit voortvloeiende kwalen van de 3D-Aarde te verwijderen. De veranderingen zullen niet worden uitgevoerd omwille van armoede, maar deel uit maken van het plan om comfort en bescherming te brengen. Dat zet het bewustzijn van mensen op een hoger niveau, om vreugde en geluk te brengen.

 

Gelukkig zijn met je leven en omstandigheden wordt de algemene norm. Sommigen zeggen, dat geld geluk kan kopen, maar geld kan alleen goederen en diensten kopen!

 

Argelozen willen robots om mensen te vervangen, ze denken dat iedereen het met hen eens is. Maar de waarheid is dat geen enkele robot een mens kan vervangen. Niemand gaat naar een restaurant waar monotone robotstemmen je bestelling opnemen!

 

Planeet Aarde is een van de meest overvloedige hemellichamen in het Universum. Er is meer dan genoeg goud of zilver gedekt geld op Aarde voor iedereen om miljonair te zijn, zonder schulden van welke aard of soort dan ook.

 

Waar het op neerkomt is dat GESARA meer is dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk dat spoedig zal plaatsvinden. Zodra het werkelijk begint, zal dit het definitieve einde zijn van de Deep State en haar marionetten. Het wordt het begin van onze nieuwe positieve 5D-Wereld.

 

Deze enorme omwenteling brengt grote verandering in het Lot van de mens. Het brengt zichtbare en onmiskenbare gevoelens van vreugde en gelukzaligheid. Mensen gaan zich beter voelen, als hun stralend gezicht het licht verspreid, terwijl het slapende schapenvolk niet weet waarom.

 

Op de vraag wanneer dit gaat gebeuren? Is het antwoord; als de massa opstaat tegen de overheid over de moord op hun kinderen, veroorzaakt door giftige injecties ter bestrijding van de niet bestaande Covid Pandemie. Punt uit!

 

De mensheid heeft haar macht teruggenomen. De Darks zijn weg. De Plejadische Hoge Raad bevestigt volledige steun voor ons. Bekijk deze video.

 

Het is goede hulp, deze informatie door te geven aan iedereen die je kent, zodat velen voorbereid zijn op de immense veranderingen die komen gaan.

 

 

Meer hierover vertelt onze terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi.

 

Ter toelichting; Petrópolis, bekend als De Keizerlijke Stad, is een gemeente in de Zuidoostelijke regio van Brazilië in de deelstaat Rio de Janeiro, 68 kilometer ten noordoosten van de stad Rio de Janeiro.

 

 

DE TRAGEDIE VAN PETRÓPOLIS

 

 

Geliefden!

 

Het planetaire huis wordt aangepast aan de nieuwe frequenties, aangezien alles nu versnelt in de Overgang van de Aarde. Velen begrijpen nog steeds niet de dimensie van een Planetaire Overgang, en dat maakt het nog moeilijker de gevolgen van het ascensie-proces te begrijpen.

 

In feite bevinden wij ons in de eindfase van deze Overgang, en daarom gebeuren er zoveel dingen tegelijk. Het zijn allemaal noodzakelijke evenementen voor e energetische aanpassing, zowel voor het fysieke lichaam van de mens als voor het aardelichaam Gaia.

 

Dit zijn de voortdurende wonden en kwetsuren die wij n aan Gaia’s lichaam veroorzaakte en dit leidt tot negatieve energie bubbels die aanhoudend moeten worden gezuiverd.

 

En zo zijn alle natuurverschijnselen niets meer dan het resultaat van deze zuivering. De winden, de getijden, de regens en zovele andere gebeurtenissen dienen als een natuurlijke reiniging van Gaia’s lichaam. En wanneer een grondigere reiniging nodig is, doen zich de ergste verschijnselen voor, zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s, tornado’s, of extreme regenval dat leidt tot overstromingen, of ernstige droogte die leiden tot oncontroleerbare branden.

 

Sommige plaatselijke gebeurtenissen kunnen ook nodig zijn om negatieve miasma’s – uitwaseming – te verhelpen, uitgevoerd door de collectieve psyché, of bewonersgroepen die door hun daden in vorige levens de behoefte aan reiniging meebrengen.

 

Wanneer zij reïncarneren en zich in dezelfde streek vestigen, moeten zij hun voorvallen uit het verleden verhelpen. Omdat zij dicht bij elkaar leven, vraagt deze energie, die in elke ziel is opgehouden, voor doorgang om vrij te komen. En Moeder Gaia, die de moeder is, wil altijd het beste voor haar kinderen. Door ieders pijn op zich te nemen, verzamelt ze deze dichte energie in de vorm van een zeepbel, tot op een bepaald moment de zeepbel barst. Dit gebeurt altijd door een natuurlijke gebeurtenis, die we kunnen vergelijken met een puist die de afscheiding van een ontstoken wond loslaat.

 

Ook al zien we zo’n gebeurtenis als een tragedie, in werkelijkheid is het altijd een genezing. Zowel voor degenen die er direct of indirect onder lijden. Net zoals Gaia’s lichaam er ook in slaagt zich te ontdoen van dat ongemak dat haar verontrustte.

 

Aan de andere kant, zijn degenen die niet lijden in deze situaties, dat is omdat zij niets hadden dat hen verbond met de daden van het verleden. Toch hebben zij de mogelijkheid om liefdadigheid en burgerschap uit te oefenen. Het uitoefenen van solidariteit helpt hen ook, zich te bevrijden van een of andere op handen zijnde afkoopsom die op een later tijdstip noodzakelijkerwijs op hen zal afkomen.

 

Maar zij die voordeel halen uit het onderhandelen over dergelijke tegenslagen zullen hun schulden zeker aanzienlijk vermenigvuldigen, en de losgelden in de toekomst zullen even pijnlijk of zelfs pijnlijker zijn dan die welke nu plaatsvinden.

 

Moeder Gaia heeft altijd haar kinderen verwelkomd in dit derde dimensionale lichaam. Voor haar zijn we altijd haar baby’s gebleven die constant verzorgd moesten worden. Maar met de planetaire Overgang naar de Vijfde Dimensionale Wereld, zullen haar baby’s volwassen worden en niet langer onvoorwaardelijke bescherming nodig hebben. Nu zullen vrijheid en verantwoordelijkheid van het hoger bewustzijn geen reactie meer veroorzaken die het lichaam van Moeder Gaia kan schaden.

 

Een Nieuw Tijdperk wacht reeds op de mensheid als de Planeet zich Regenereert. We leven in de laatste momenten van het uitsterven van het tijdperk, waar pijn en lijden deel uitmaakten van de energetische reiniging van elk lichaam, inclusief Gaia’s lichaam.

 

Hopelijk worden door zulke natuurlijke gebeurtenissen de laatste lessen alsnog geleerd, want als wij de les niet hebben begrepen, moet deze herhaald worden.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!