De strijd tegen wereldwijde maffia is gewonnen

 

Grote veranderingen zijn opkomst

Ondanks de gebruikelijke klachten dat niets verandert, niets beter wordt, de chaos toeneemt, en zoveel andere verhalen van hen die geen ogen hebben om te zien of oren om te horen, zal dit jaar 2022 genereus zijn, vooral voor hen die hun huiswerk hebben gedaan door mee te werken aan een Nieuwe Aarde.

 

Zij die tarwe hebben gezaaid, zullen tarwe oogsten. Maar, zij die onkruid hebben gezaaid, zullen oogsten van hun eigen zaden.

 

Het is al zo vaak in eerdere artikelen gezegd dat iedereen zijn eigen werkelijkheid bouwt. Je moet dus niet verwachten dat anderen het voor je doen.

 

Het is zelfs zo dat verandering altijd van binnenuit komt, en dat iedereen zijn eigen sleutel heeft die verandering in gang te zetten. Wachten tot iemand anders het voor je doet is een oplossing die nooit zal komen. En dus is de kreet altijd dezelfde: “ze praten en praten maar er gebeurt niets”. En in feite zal er voor deze mensen niets veranderen.

 

De strijd tegen de wereldmaffia is reeds gewonnen, maar zombies overtuigen van wat er gebeurd is, is onmogelijk; ze zullen het eerst aan den lijve moeten ondervinden, waarna de bevrijding van planeet Aarde een feit wordt.

 

Hiermee zijn de komende grote veranderingen geschetst en waarom het allemaal zo lang duurt voordat het gerealiseerd wordt. Het wachten is op de ontwaking van de massa’s, want zij kunnen op geen andere manier overtuigd worden dan door dit zelf te ervaren.

 

Het is misschien een goed idee, deze informatie door te geven aan iedereen die je kent, zodat velen voorbereid zullen zijn op de immense veranderingen die komen gaan.

 

Een van de grote veranderingen is de GESARA-gebeurtenis die een zeer belangrijke ontwikkeling in de geschiedenis van de mensheid zal blijken te zijn en nog tijdens ons leven zal worden ervaren!

 

Op de vraag wanneer dit zal gebeuren? Is het antwoord; wanneer de massa’s in opstand komen tegen de moord op hun kinderen door de valse Covid Pandemie en hun giftige injecties. Of, door inflatie geen voedsel meer kunnen kopen om te eten. Punt uit!

 

Planeet Aarde krijgt in 5D een nieuwe positieve dimensie voor Milieu, Voedsel, Geluk, dat meer banen schept voor het redden en zuiveren van planeet Aarde. De ‘omzet’ oftewel bruto verkoop metriek is overbodig, omdat het uitgeven van geld slechts een illusie is, net als de getallen betreffende de waarde van aandelen of onroerend goed, etc. Mensen zullen hun daadwerkelijk doel in het leven gaan vervullen, dat door de meerderheid is vergeten.

 

De hele bevolking zal profiteren van GESARA. De Aarde is een van de meest overvloedige planeten. Er is meer dan genoeg goud gedekt geld op Aarde voor iedereen om miljonair te zijn zonder schulden van welke aard of soort dan ook.

 

Deze enorme verandering brengt een grote transformatie in het lot van de mensheid. Het brengt zichtbare en onmiskenbare gevoelens van gelukzaligheid. Mensen gaan zich beter voelen, terwijl degenen die niet wakker zijn niet zullen weten waarom.

 

Waar het op neerkomt is dat GESARA meer is dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk dat op het punt staat plaats te vinden. Zodra het werkelijk begint, zal dit het definitieve einde zijn van de Diepe Staat en haar marionetten. En het begin van onze nieuwe positieve 5D-Wereld.

 

Onderstaande informatie is ontvangen en doorgegeven door Michael Love

 

Aardalliantie – Zonne-alarm – Enorme zonnevlek spint naar de aarde!

Door Michael Love

Plejadische Licht en Ruimteweerkrachten, doen melding aan de Starseeds op aarde!

Geweldig,

Binnen het gekeuvel van Aard-Alliantie leden van nu, klinkt over de hele linie door, de hoge waarschijnlijkheid van een grote zonne-gebeurtenis in de opkomende Aarddagen!

 

De enorme en zeer actieve zonnevlek AR2936, die in omvang is toegenomen, draait op dit moment naar de aarde toe en kan over enkele dagen de planeet aarde direct blootstellen aan het potentieel van dit enorm onstabiele zonnegebied!

 

Deze monsterlijke zonnevlek is de oorzaak dat veertig Starlink-satellieten werden geroosterd en ervoor heeft gezorgd dat ze terugvielen op aarde!

 

En, AR2936 is ook de zonnevlek die op 15 februari aan de achterkant van de zon tot uitbarsting kwam en een ongelooflijke schokgolf ter grootte van het melkwegstelsel over het zonnestelsel zond!

 

De zonne-explosie op 15 februari was niet alleen de grootste uitbarsting van röntgenstraling gemeten in deze zonnecyclus, het was ook de grootste zonnevlam ooit gemeten, punt uit!

 

AR2936 vuurde vanochtend om ongeveer 10:34 UTC een M-5 klasse verduisterd waarschuwingsschot af, en alle ogen van hemel tot aarde zijn gericht op dit monsterlijke zonnegebied!

 

Een datastroom van de Direct Licht Krachten meldde vanmorgen dat Delta Krachten in het zonnestelsel van de Aarde dit zonnegebied nauwlettend in de gaten houden, en voor de eerste keer, zijn alle aardse zonne-observatoria en andere groepen kijkers overgeschakeld op verbeterde functiemodus!

 

De Aard Alliantie geeft een kritisch ruimte weer en zonne-gebeurtenis waarschuwing af voor de komende 14 Aarddagen, wanneer deze enorme zonnevlek op één lijn komt met de Aarde!

 

De belangrijkste vragen die vandaag aan de lichtleiders zijn voorgelegd over deze situatie zijn de volgende:

 

V: Wat zijn de gevolgen voor de aarde en de mensheid als een gevaarlijke supervlam de planeet treft?

A: Het juiste antwoord is: het zal niet en het kan niet!

 

Wat de aarde wel kan raken is een intelligent gecontroleerd niveau van kosmisch licht dat precies de juiste hoeveelheid zal zijn om het DNA van de aarde te versterken!

 

Als de uitbarsting groot genoeg zal zijn, is het waarschijnlijk dat alle slapende menselijke DNA-strengen bijna onmiddellijk gereactiveerd zullen worden!

 

Grote schade aan de planeet aarde of de mensheid als geheel, van welke aard dan ook, kan op dit moment niet gebeuren, vanwege het proces van planetaire ascensie dat op aarde plaatsvindt!

 

Hoogontwikkelde wezens in het zonnestelsel van de aarde hebben op dit moment de absolute controle over de kracht van elke zonne- of andere grote gebeurtenis die de aarde beïnvloedt, dus wees gerust, er valt absoluut niets te vrezen!

 

Hier nog een ander feit over de Aardalliantie voor u: een soortgelijke situatie gebeurde tegen het einde van 2018 toen een voor de aarde potentieel schadelijke supervlam uit de zon in de richting van de aarde sprong en de schokgolf letterlijk werd geabsorbeerd door massieve vliegtuigen van de lichtkrachten die rond de zon dokten!

 

Alle grote zonne-observatoria op aarde filmden close-ups van deze gebeurtenis, evenals de vliegtuigen, en natuurlijk werd deze informatie verborgen gehouden voor de mensheid op aarde!

 

V: zou dit de grote zonnevlam kunnen zijn?

A: ja, het zou absoluut kunnen zijn!

V: zal het zo zijn?

A: u zult het in minder dan een seconde weten, als een mega flits van de zon naar de aarde flitst!

 

Geweldig; de lichtleiders van de aarde zijn op dit moment vol opwinding en hebben ongelooflijke hoop voor de toekomst van de mensheid!

 

Ons ware doel om naar de aarde te komen is om de mensheid te helpen in haar grote evolutieproces, en wanneer het grote licht arriveert, zullen we deze grote gebeurtenis uit eerste hand meemaken!

 

De oude beschavingen van de aarde zijn in staat geweest om in de moderne tijdlijn van de aarde te kijken en spraken over de tijd van de zesde zon, de terugkeer van het spectaculaire centrale zonlicht naar de aarde, die de mensheid en de aarde in het gouden tijdperk brengt!

 

Oude inheemse profetieën zeggen dat in onze moderne tijd een flits van wit magnetisch licht van de zon naar de aarde zal worden uitgestoten, waardoor de aarde in een paradijs zal veranderen en haar wezens in goden!

 

De oude Lemuriërs zeiden dat dit gouden tijdperk zou verschijnen kort nadat de aarde het astrologisch tijdperk van Waterman binnengaat!

 

De aarde is op 21/12/2021 opnieuw het Watermantijdperk binnengegaan; de tijd van de zesde zon is dus aangebroken!

 

Verder zeggen de oude geschriften van de grote witte broederschap; dat elke 26.000 jaar de zon zich beweegt naar haar diepste positie in de fotonengordel en zich uitlijnt met de galactische kern! Direct in het centrum van de galactische kern is een vijf dimensionale verblindende ster ook wel zon genaamd, de centrale zon!

 

Deze wordt de zwarte zon, de tweede zon of de onzichtbare zon genoemd! Wanneer deze twee zonnen op één lijn staan, vindt er een krachtige overdracht van energie plaats en begint de zon van de aarde sterke reacties te vertonen op exotische lichtgolven die door deze centrale ster in de Melkweg worden uitgezonden!

 

Deze 26.000 jaar durende kosmische cyclus begon opnieuw op 12/21/2012 en vanaf 02/02/2022 bereikt de zon hogere niveaus van activiteit!

 

Pleiadiaans hebben gezegd: “Een sterke X-klasse zonnevlam staat erom bekend de beginnende gebeurtenis te zijn die de 3D-matrix voor altijd afsluit, en de slapende DNA-strengen van aardse wezens reactiveert, waardoor zij naar de nieuwe vijfde-dimensionale aarde kunnen opstijgen!

 

Geweldig; het is inderdaad een opwindende tijd om op planeet aarde te leven terwijl we in verwondering naar de hemel staren!

 

Onze harten zijn gevuld met een bewustzijn dat op elk moment iets groots kan gaan gebeuren!

 

Wanneer deze dingen juist zijn, zullen we een verblindend licht op aarde zien aankomen dat alles in deze wereld zal transmuteren naar een veel hogere orde!

 

Rapporten van planetaire ascensie symptomen melden een hoge staat van bezigheid voor meer dan 30 opeenvolgende dagen als gevolg van verhoogde zonneactiviteit. De grote DNA-activeringen vinden plaats onder leiding van de Starseeds van planeet aarde!

Laat ons weten, welke ascensie symptomen je op dit moment ervaart!

Goddelijke zegen en goddelijke reis, gewenst door

Michael en de Plejadier

 

𝐒𝐨𝐦𝐞𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐛𝐢𝐠 𝐢𝐬 𝐠𝐨𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐖𝐞𝐞𝐤! 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡 𝟐𝟎𝟐𝟐