Geïnfecteerd door zelf-replicerende bio-vaccins

Giftige allopathische versus natuurlijke homeopathische medicijnen

 

Bevolking afgeslacht door drugs, voedsel, en ontworpen ziekten

Wanneer mensen gezond blijven kan de door Rockefeller gecontroleerde Medische Maffia hen geen medicijnen en behandelingen verkopen, deze kunnen ze alleen verkopen wanneer mensen ziek zijn. Homeopathische middelen zijn relatief goedkoop en zonder recept verkrijgbaar. Dat wil zeggen, voordat de cabal binnenviel, om de natuurlijke geneeswijzen te vervangen door medicijnen die een doktersrecept vereisen. Een systeem dat in feite een monopolie is voor artsen en Big Pharma.

 

Alles draait om de conditie van je immuunsysteem of je gezond blijft of een slachtoffer wordt. Je kunt je weerstand tegen infecties gemakkelijk verbeteren door elke dag een glas vers geperste citroensap te drinken, 1/3 aangevuld met 2/3 gebotteld mineraalwater. Voeg in het begin wat extra mineraalwater toe om aan de smaak te wennen, tot je het lekker gaat vinden.

 

Tegenwoordig controleert de cabal alle kanten in de medische netwerken via de WHO. Wereldwijd sterven elk jaar acht miljoen mensen aan kanker – meer dan 500.000 in de VS. De voorspelling is twaalf miljoen voor 2030. Kanker is de grootste doodsoorzaak voor mensen onder de 85 jaar; in de VS is dat één op de vier.

 

Elke dag wordt de vrijheid van mensen verder geconfisqueerd onder het mom hen te beschermen tegen dit soort terrorisme, doelbewust veroorzaakt door de 13 Archon bloedlijn families via hun eigendom van Big Pharma, om systematisch mensen te vermoorden in plaats van ze te genezen, aangezien betrouwbare behandelingen beschikbaar en succesvol zijn.

 

Dit werd verklaard door Dr. Richard Day (Rothschild Zionist) van de door Rockefeller gecontroleerde eugenetica organisatie, ‘Planned Parenthood’, die in 1969 aan artsen vertelde,

 

“We kunnen nu bijna elke kanker genezen. Informatie is in het bestand van het Rockefeller instituut, in het geval wordt besloten dat het moet worden vrijgegeven.”

 

Day voegde eraan toe,

 

“Mensen laten sterven aan kanker of iets anders zal de bevolkingsgroei vertragen.”

 

Hij vervolgde,

 

“het plan is om de bevolking te controleren en uit te roeien door medicijnen, voedsel, nieuwe-laboratorium-gekweekte-ziekten en de onderdrukking van elke geneeswijze.”

 

De medische maffia wil dat mensen lijden en vroegtijdig sterven.

 

Deze criminele bloedlijn leden hebben geen ziel en dat is waarom ze doen wat ze doen. Big Pharma heeft geen belangstelling kanker of welk andere ziekte dan ook te genezen, omdat het ondenkbare fortuinen verdient aan de behandeling van de symptomen, d.m.v. verwoestende medicijnen die de cellen doden, en uiteindelijk de patiënt doden met chemotherapiebehandelingen die gemiddeld $ 500.000 per patiënt kosten.

 

De satanische bloedlijn families genieten van het doden van mensen en nog meer als ze lijden dan nodig is, want hun spel is het ruimen van de bevolking. Zo veel, en zo snel als mogelijk is.

 

Big Pharma, eigendom van de grote Rockefeller Archon bloedlijn familie, is de macht achter valse en gevaarlijke synthetische medicijnen, allopathische medicijnen genoemd, als vervanging voor natuurlijke homeopathische medicijnen, gemaakt voor een tiende van de prijs uit kruiden, mineralen, planten, etc.

 

De synthetische medicijnen van Big Pharma genezen niet, maar maken en houden patiënten ziek. Daaronder zijn vaccins, chemotherapie, bestralingen en dergelijke. Deze medicijnen doden honderdduizenden mensen per jaar.

 

Wetenschappelijk onderzoek door de farmaceutische industrie is frauduleus gebleken en kan niet worden vertrouwd, volgens een ingewijde klokkenluider-wetenschapper. Het merendeel blijkt junk Science te zijn om patiënten en gezondheidswerkers te misleiden. Zo is het idee ontstaan, dat immuniteit, opgewekt door vaccins, zeker identiek is, aan natuurlijke immuniteit in de gevallen waar een ziekte, zoals mazelen, of waterpokken, eenmaal op natuurlijke wijze met succes is afgeweerd.

 

Voorstanders van vaccins gaan zo ver dat zij volhouden dat de ongevaccineerden de gevaccineerden in gevaar brengen die het vaccin niet toegediend hebben gekregen, hetgeen wordt onderstreept door het kudde-immuniteitsargument. Maar de logica tart deze stelling; want als vaccins echt zouden werken, zouden gevaccineerden zich toch geen zorgen behoeven te maken over het oplopen van iets van ongevaccineerden.

 

Feitelijk is het precies andersom met het Covid bio-wapen vaccins, omdat gevaccineerde mensen wandelende bio-wapens zijn geworden die ongevaccineerden kunnen infecteren!

 

Bovendien, is deze vaccinatieoperatie helemaal geen vaccin, maar een giftige injectie, om precies te zijn een overdraagbaar bio-wapen met een spike-eiwit dat infectieuze deeltjes afgeeft om gezonde, niet-gevaccineerde mensen te besmetten. Dit gif is decennia geleden ontworpen om de meest perfecte zelfgestuurde bevolkingsvermindering te waarborgen, die ooit op planeet Aarde is uitgevonden.

 

Dit is vergelijkbaar met de lepra-ziekte van weleer, waarbij patiënten uit de samenleving werden verwijderd omdat ze besmettelijk waren voor anderen. Experts spreken al over batches die geïnjecteerde burgers zouden moeten dragen. Kortom, de autoriteiten hebben hun eigen bestaan geschonden, zonder zich rekenschap te geven van de wettelijke regels, vanwege het promoten van hoax vaccins om het menselijk ras op planeet Aarde uit te roeien.

 

Geïnfecteerd door zelf replicerende bio-vaccins

Alles in onze wereld is nep! Hoe eerder de mensen wakker worden, de leugens en het bedrog beseffen, hoe beter het is voor ons allemaal.

 

Bedenk dat je te midden van dit alles echt en waarachtig kunt zijn. Laat het je niet naar beneden halen; laat het een uitdaging zijn om te helpen ons potentieel te bereiken. Wij het volk heeft de macht de overheid en autoriteiten zijn in onze dienst! Onze wereld is gevuld met een ontzaglijke hoeveelheid leugens, bedrog, desinformatie, vervorming, namaak, halve waarheden, fraude, vernis, luchtspiegelingen, propaganda en hersenspoeling. Het goede is echter dat mensen, als ze eenmaal ontwaakt zijn voor het bedrog, in staat zijn hun bewustzijn te vergroten.

 

De illusionaire wereld deed de mensen geloven dat zij een echt leven leidden, dat was gebouwd op leugens en bedrog. Ze leefden gewoon een slechte droom, die spoedig zal eindigen, omdat ze eruit zullen ontwaken. De Duistere Machten hadden de interventies van de Opgestegen Meesters, de Galactische Alliantie, en wij patriotten, niet verwacht die gezamenlijk meehelpen de mensheid te redden.

 

De Negatieve Krachten hebben doorlopend mensen de hersen gespoeld en opzettelijk herinneringen uit vorige levens gewist. Al deze Diepe Staat criminelen zullen één voor één van deze planeet worden verwijderd. Geleid door de Eerste Schepper. Zij zijn voorbestemd om hun ziel te verliezen voor al hun schendingen en misdaden tegen de mensheid.

 

Sterke energieën en hulp van de Meesters en Galactische Allianties gaan de uitkomst van de oorlog tussen Licht en Duisternis in ons voordeel omkeren. De cabal plannen om 90% van de Aardbevolking uit te roeien zijn mislukt. De Mens moet voor zichzelf en hun families opkomen tegen tirannieke regeringen. De vonk van het Licht is een groot vuur aan het worden, dat niet meer te stoppen is.

 

 

Giftige allopathische versus natuurlijke homeopathische medicijnen

Mensen die weigeren zich te laten injecteren kunnen sterven door langdurige infectie via de zelf-replicerende bio-wapenvaccins overgedragen door gevaccineerde personen. Voor eugenetica is dit de perfecte methode hun doel van 90% de-populatie te bereiken, waarbij de mensheid voor eens en voor altijd op planeet Aarde wordt uitgeroeid. In ieder geval ben je gewaarschuwd om uit de buurt te blijven van gevaccineerde mensen!

 

Het grote gevaar van zelf replicerende bio-wapens is inmiddels ook bevestigd door vaccinpionier Jonas Salk, in zijn onlangs gepubliceerde wetenschappelijk artikel waarin hij bevestigt dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit in feite de oorzaak is van vasculaire schade bij ontvangers van Covid-injecties, die beroertes, hartaanvallen, migraine, bloedstolsels, verminderd gezichtsvermogen en andere schadelijke reacties veroorzaken, die reeds het leven hebben geëist van tienduizenden gevaccineerde mensen.

 

Deze vaccins injecteren opzettelijk het spike-eiwit, en in het geval van mRNA-vaccins verandert het lichaam in een zichzelf replicerend bio-wapen, door de verspreiding van fatale deeltjes uit de spike-eiwitfabriek in hun bloedbaan, en deze in hun omgeving uitstoten, die zich verdelen om anderen te besmetten. Gevaccineerde mensen zijn massavernietigingswapens geworden en een groot gevaar voor de samenleving van gezonde overlevenden.

 

Alleen domme mensen en zombies laten zich vaccineren omdat het gratis is. Ze doen iets waarvan ze denken dat het OK is, terwijl de werkelijkheid is dat het potentieel dodelijk is, maar ze zijn te gemakzuchtig om van hun achterste op te rijzen en de feiten te lezen of te onderzoeken, dus geloven ze de leugens in plaats van de waarheid.

 

Conclusie: de Globalisten hebben het zelf-replicerende vaccin gecreëerd om een einde te maken aan de mensheid op planeet Aarde.

 

Zodra de vrije wil bij de meerderheid is weggenomen, worden ze bang en vragen om meer bescherming van de overheid, me uiteraard meer beperkingen om zich veiliger te voelen. Dat, gebeurt nu, onder de Covid regels. Dit is het nieuw geschapen menselijk lichaam dat al in miljoenen om ons heen leeft, niet in staat uit hun slavernij te ontwaken. Dat zijn de wezens die de Diepe Staat het meest prefereert. Mensen die geen eigen wil hebben en geen vrijheid willen, maar wel veiligheid, zijn de kandidaten voor hun matrix gevangenis, ontworpen om te leven in lage en giftige vibraties.

 

Voor lezers die denken dat dit te ver gezocht is, kijk eens om je heen en observeer de vele stomme, idiote, absoluut nutteloze Gezichtsmaskers die door velen gedragen worden.

 

U bent uitgenodigd om lid te worden van de FWC, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte blijft.