OVERVLOED VOOR IEDEREEN DIE DE WAARDE ERKENT

 

QFS beëindigt corrupt Cabal centrale banksystemen

Het Quantum Financieel System – QFS heeft geen vergelijking met iets dat ooit eerder op de wereld is gepresenteerd. Het heeft geen opponent; het heeft geen equivalent in geavanceerde technologie dat een ander systeem al eerder bezat. Het is gloednieuw. Het is oppermachtig in toegepaste technologie zodat het honderd procent financiële zekerheid en transparantie biedt aan alle valuta-rekeninghouders. Met de QFS kan de wereld eenvoudig worden veranderd naar door goud gesteunde valuta’s dat de transferfaciliteit van het oude centrale banksysteem van de Cabal volledig uitschakelt.

 

Om de geavanceerde structuur van QFS uit te leggen en te begrijpen, is als voorbeeld geen gelijkwaardige technologie voorhanden.

 

Het QFS-systeem is het nieuwe wereldwijde netwerk voor de overdracht van goud of door activa gedekt geld, reeds geïnitieerd in Rusland, China, en de VS om het centraal gecontroleerde Swift-systeem te vervangen.

 

Dit nieuwe Quantum Financial System QFS functioneert op een kwantumcomputer, geplaatst op een rondcirkelende satelliet, en is beschermd tegen hackers d.m.v. een geheim ruimteprogramma. Deze kwantumtechnologie werd geleverd door goedwillende buitenaardse Galactics.

 

Het doel van het nieuwe financiële systeem is een ​​einde te maken aan corruptie, woeker en manipulatie door cabal criminelen binnen de bankenwereld. De kracht is de geïmplementeerde beperkingen die verhoeden dat corrupte bankiers significante winsten kunnen behalen.

 

De QFS is volledig onafhankelijk van het bestaande gecentraliseerde banksysteem en maakt alle andere overdracht systemen zoals o.a. SWIFT en blockchain overbodig. In ieder geval is er geen blockchain-technologie voor nodig, om bestaande tekortkomingen in tenminste twee andere overdrachtsnetwerken te vervangen, waardoor de behoefte aan cryptos in twijfel moet worden getrokken.

 

Bovendien zullen na de Geld Herwaardering (RV) alle soevereine valuta’s goud of asset-gedekt zijn, dat duurzame waarde garandeert, en de behoefte aan niet-gedekte cryptos overbodig maakt. Bedenk; cryptos zijn niet meer dan cijfers in computergeheugens.

 

De hype rond Cryptovaluta’s is een hedendaags voorbeeld van sheeple-kudde mentaliteit. Voortgekomen uit gebrek aan logisch doordenken; bij het kopen van een stuk waarde is het rationeel dat te ruilen voor een gelijkwaardig stuk aan waarde vertegenwoordigt in het geruilde object.

 

Met de activering van de QFS heeft de Galactics Alliance het Centrale Bankenstelsel, dat door de cabal was ontworpen om de wereldeconomie te vernietigen en de wereldbevolking in schuldslavernij te houden, volledig uitgeschakeld.

 

De weinig bekende werkelijkheid is dat QFS al maanden, zo niet meer dan een jaar, parallel meeloopt met het Centrale Banking System en vele pogingen tot hacken door de Cabal heeft afgeslagen. Met als resultaat dat veel bankiers op heterdaad werden betrapt met illegale geldoverdrachten en consequent zijn gearresteerd.

 

Het is nog minder bekend dat dit nieuwe geldoverdrachtsysteem is uitgevonden ter voorbereiding van de overname van het schuldgeldsysteem van de centrale bank ter beëindiging van de financiële schuldslavernij en controle over de bevolking.

 

De Alliantie overhandigde president Trump de toverstok het oude centrale banksysteem zonder grote problemen over te nemen.

 

 

Onze terugkerende buitenaardse auteur Vital Frosi, bericht hierover nog meer.

 

OVERVLOED VOOR IEDEREEN DIE DE WAARDEN ERKENT

Geliefden!

Ook al is het niet voor iedereen zichtbaar, wij bevinden ons op het keerpunt van alle tot dusver bekende systemen. Wij hebben de laatste 6-7 jaar indringend gesproken over de veranderingen in dit einde van deze Cyclus van de Aarde. De planetaire overgang nadert zijn

????????????????????????????????????

voltooiing na drie lange Eeuwen. De belangrijkste veranderingen vinden nu plaats, in dit decennium, met name tussen 2020 en 2025.

 

Wij begrijpen dat velen nog steeds niets waarnemen, omdat alles een kwestie van bewustzijn en frequentie is. De veranderingen tussen 3D en 5D zijn alleen zichtbaar voor hen die hun bewustzijn verruimen naar hogere frequenties. Een bewustzijn dat vastzit in 3D, zal nooit iets waarnemen en begrijpen van wat vibreert in 5D.

 

We kunnen dus stellen dat de verschuiving niet voor iedereen is, omdat het een perceptie is. Het zou zijn alsof je aan de voet van een berg staat en wenst het panorama aan de andere kant te zien. Zij die naar de top klimmen kunnen het zien, beschrijven en begrijpen wat daar is. Zij die niet naar de top klimmen begrijpen niets omdat zij niet de perceptie hebben van de realiteit die aan de andere kant bestaat.

 

Verandering is altijd een gelegenheid om iets nutteloos weg te doen en iets nieuws en beters ervoor aan toe te voegen. Het zijn de veranderingen die de evolutie en de vooruitgang van alles bevordert. Als er geen veranderingen zouden zijn, zou alles altijd hetzelfde blijven, dat wil zeggen, voor onbepaalde tijd statisch.

 

De evolutie van werelden en haar mensheid is alleen mogelijk door voortdurende beweging. Alles draait in een spiraal, van het Melkwegstelsel, een Ster, een Planeet en zelfs de richting van winden, stormen, of oceaanstromingen, tot zelfs de energieën die het leven in stand houden. Zonder beweging, zou het leven niet bestaan.

 

Aan het einde van deze Planetaire Cyclus is ook een toename van Ascensie van de zielen die hier op aarde geïncarneerd zijn. Er zullen grote mogelijkheden zijn voor hen die klaar zijn met de ontwikkeling van hun bewustzijn. Geschat wordt dat op het einde, net voor de Overgang, 1/3 van de mensheid klaar zal zijn. Zij zijn het die de nieuwe aarde zullen beërven.

 

Het wordt nu een tijd van Overvloed voor allen die het begrip waarde erkennen. Met de verwijdering van de controleurs van de wereld, komt eindelijk de welvaart voor allen, die op hun niveau van coöperatief bewustzijn ervoor klaar zijn. Zij zullen de begunstigden zijn van overvloed.

 

Velen begrijpen dat overvloed en welvaart alleen in relatie staan tot het financiële aspect. Dit is een misvatting, want welvaart omvat het geheel. Geld is slechts één aspect van overvloed.

 

Volledige tevredenheid in de opkomende tijd, hetzij professioneel, in relaties, in perfecte gezondheid, en ja, ook in financiën, alles is in het overvloed pakket. Het zou nutteloos zijn om een goed banksaldo te hebben en je ongelukkig te voelen in andere zaken.

 

We hebben al vaker gezegd dat het heelal een uitstekend beheerder van de dingen is. Het brengt kosten in rekening, maar weet ook hoe het moet worden terugbetaald. Het heelal is overvloedig met degenen die meewerken.

 

Van nu af aan maken we het einde mee van de concurrentie, omdat die plaats maakt voor samenwerking. Zij die niet afgestemd zijn op de nieuwe frequenties zullen het heel moeilijk hebben op deze Planeet te blijven.

 

De Quantum Systemen zijn reeds in werking, en geen menselijke actie zal er door onopgemerkt en geëvalueerd blijven. Het QFS (Quantum Financial System) bijvoorbeeld, werkt al, en het kan alle geldstromen in real tijd volgen. Omdat het een Quantum Systeem is, kan het niets en niemand voor de gek houden.

 

Ik heb in het verleden reeds een artikel geschreven over QUANTUM COMPUTER. Het zou goed zijn het nog eens te lezen om het artikel van vandaag beter te begrijpen. Met alles wordt rekening gehouden, zelfs met de gedachten en bedoelingen van ieder mens.

Deze Quantum Computer zal zeker de overvloed brengen die vanaf nu gaat komen. Het is geen vergissing; een ieder wordt beloond naar zijn daden. Zo zal er overvloed zijn voor allen die waarden erkennen.

 

Dit betekent voor allen die in goed gedrag en eerlijkheid vibreren, met andere woorden, voor allen die in praktijk brengen wat wordt verstaan als ethisch en moreel, deze overvloed zullen ontvangen. Niets kan rechtvaardiger zijn!

 

Maar zij die behagen scheppen in het kwaad, die onrechtvaardigheid bedrijven of voordeel halen voor hun eigen zaak, zullen helemaal niets meer hebben.

 

Sommigen zeggen: maar ze zijn al rijk! Reken erop; alle nieuwe systemen veranderen  alles, ook het opnieuw valideren van munten. Illegaal geld zal niet worden omgezet, daarom zal dat niets meer waard zijn. Het zal niet eens als toiletpapier kunnen worden gebruikt. De nieuwe armen zullen degenen zijn die op bergen geld zitten, zonder intrinsieke waarde.

 

Voor hen slaat de wanhoop toe. Zij kunnen op een gegeven moment zelfs gevaarlijk worden en proberen wraak te nemen, maar het is niet erg waarschijnlijk dat zij zullen slagen, zelfs niet voor even. De oplichters zullen niet langer kunnen bedriegen. Het is het einde van de Deep State Illuminati/Jezuïeten. Het is het einde van de Nieuwe Wereld Orde! Het Quantum Systeem is al geactiveerd, en in werking gesteld. Het is nu alleen een kwestie van tijd voordat alles daadwerkelijk wordt getoond.

 

Toch ziet niet iedereen de nieuwe realiteit. Het bewustzijn dat vastzit in de Derde Dimensie, kan de nieuwe 5D realiteit niet begrijpen. Het zal alleen zichtbaar zijn voor degenen die zich reeds in de frequentie bevinden die naar de Nieuwe Aarde leidt.

 

Het heeft dus geen zin om te redetwisten tussen 5D geesten en 3D geesten. Begrijp gewoon dat alles in beweging is en dat het wiel niet zal stoppen tot het zijn bestemming heeft bereikt.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

 

Namaste!

 

U bent uitgenodigd om lid te worden van de FWC, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte blijft.

 

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐨𝐟 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐲 ” 𝐀 𝐍𝐄𝐖 𝐖𝐎𝐑𝐋𝐃 𝐎𝐅 𝐔𝐍𝐈𝐓𝐘 ”

“𝐆𝐄𝐓 𝐑𝐄𝐀𝐃𝐘!” 𝐒𝐨𝐥𝐚𝐫 𝐁𝐞𝐢𝐧𝐠 – 𝐖𝐞 𝐀𝐫𝐞 𝐁𝐫𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐞 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥