Meer positieve dan negatieve energie

De jezuïeten zijn de ware potentaten

De Achilleshiel van de Cabal

Spirituele Potentaten

De illuminatie ontmaskerd — Zon verering

 

Het Vaticaan is enig eigenaar van alle natiestaten op aarde

Net zoals een krankzinnige droom niet in twijfel wordt getrokken, trekken veel mensen hun krankzinnig leven niet in twijfel. De implicaties van massaal slaapwandelen zijn duidelijk waarneembaar; met miljarden slapende mensen zijn de wakkere Deep State machthebbers in het voordeel. Slapende mensen zijn gemakkelijk te controleren. Hun bewuste ziel bevindt zich in de mentale gevangenis, waar ze tijd, arbeid en energie krijgen toebedeeld. Die mensen hebben weinig of geen vrije wil.

“Ik kan u verzekeren dat we nu nog maar een paar meter van ons doel verwijderd zijn. Zodra de cirkel sluit, zijn alle staten van Europa geklemd als in een bankschroef.” Dr. Richard Day

Mensen gedragen zich als schapen, en zullen zich nooit losmaken van de waanzin. Word wakker en blijf met beide benen op de grond staan om te vechten voor jouw vrijheid en een vrije wereld zonder dictatuur. Er is niet één redder van deze wereld. Er zijn vele redders, als tenminste de mens massaal wakker wordt en opstaat.

 

Meer positieve dan negatieve energie

Als je naar de wereld van vandaag kijkt, is het verleidelijk te denken dat de Global maffia uit elkaar aan het vallen is. We zijn nu aangekomen, in het overgangsproces. De mensheid beweegt zich naar een hoger bewustzijnsniveau. Er is nu meer positieve dan negatieve energie op onze planeet.

 

Eeuwenlang functioneerde de  mens vanuit het oud, negatief bewustzijn van oorlog, geweld, en wreedheid, met behoefte aan macht en geld. Dit is nu aan het veranderen. De verandering mag langzaam lijken, maar de mensheid verschuift in die richting naar vrede, samenwerking, respect, liefde en genegenheid.

 

Te veel mensen kijken nog steeds elke avond naar het Tv-journaal en laten zich indoctrineren door leugens van mediamakers, voorzien van misleidende beelden. Deze kijkers accepteren onbewust de realiteiten van de mainstream media die gebaseerd is op leugens, om woede, angst en vrees te genereren.

 

Houd ogen en geest open en word je bewust dat de wereld gemanipuleerd wordt door corrupte politici en leiders, die op hun beurt gemanipuleerd en gecontroleerd worden door de meesters in de Deep State Crime Cabal. Daaronder behoren o.a. ook de door velen zo ‘bewonderde’ royalty’s van elk land met een monarchie.

 

Bedenk; De taal van een ontwaakt bewustzijn lijkt een taal die niet begrepen wordt door de massa’s die slapen in de collectieve hypnose. Er zijn geen onderwerpen of argumenten meer die kunnen samenwerken om iemand te doen ontwaken. Deze taal is alleen interessant voor hen die ontwaakt zijn.

 

Velen denken misschien dat ze behoorlijk goed op de hoogte zijn van alle hoofdrolspelers in het “samenzweringsspeelveld”, betreffende de verschillende elementen in de maatschappij die onze wereld van achter de schermen controleren. Niettemin zullen vele lezers met stomheid geslagen zijn wanneer de waarheid binnenkort onthuld wordt.

 

De jezuïeten zijn de ware potentaten

As head of the Jesuit order in Argentina during the 1970s, Pope Francis was silent as Jesuit priests were arrested and tortured by thugs working for the US-backed dictatorship at the time. Of course, he was a man of faith – probably too much faith.

De Jezuïeten en de Rooms Katholieke Kerk hebben de geschiedenis veranderd en de rest verborgen door sprookjes te verzinnen over de ware historie van de Aarde. Eén zo’n leugen ging over Maria Magdalena, die in werkelijkheid de vrouw van Jezus was, en hem twee zonen baarde met de namen Jezus II Justus, en Jozef, samen met een dochter met de naam Tamar. Deze kennis is onderdrukt door de Rooms Katholieke Kerk. De Kerk begon haar modus operandi met het vermoorden van wetenschappers in 1600, om het verloop van de ware geschiedenis te wijzigen ten dienste van hun doelstellingen.

 

De koningin van Engeland, alle Europese Koningshuizen, de paus, de burgemeester van Londen, de banken, de zittende regeringen, en een groot aantal andere participanten, zoals onder andere; CIA, Mossad, MI6, zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de hedendaagse terreurdaden en criminaliteit.

 

Dit crimineel onrecht moet de hele wereld worden getoond. Dat betekent met de inzet van elke wakkere, anders zal niets ten goede veranderen. De cabal maffia zijn hardcore Luciferian Globalisten, en gaan frontaal tegen het volk in.

 

De Achilleshiel van de Cabal

Echter, de cabal heeft ook een achilleshiel; gelegen aan de onderkant van de piramidestructuur. Daar leeft 99% van de bevolking en alleen vanwege het grote aantal dat deze groep vertegenwoordigt, hebben zij gezamenlijk een geweldige macht. De cabal onderneemt wanhopig maatregelen, de massa onder controle te houden en te voorkomen dat ze wakker worden.

 

Door fragmentering en verdeling onder de 99%-groep te bewerkstelligen, wordt een ‘Verdeel en Heers’ politiek gespeeld. Deze versnippering van de bevolking wordt bereikt door het creëren van fictieve groepen met de perceptie dat deze groepen elkaar als tegenstanders beschouwen en zich daardoor bedreigd voelen.

 

Covid-19 is gecreëerde angst om te sterven aan een niet bestaand  virus, dat werkt in het voordeel van de Deep State om zo gemakkelijker 99% van de bevolking uit te  roeien, middels gratis gifspuiten waarvoor slapers in de rij staan om ze toegediend te krijgen.

 

Het technologisch doel is anders dan wordt voorgegeven; Ieder die een gratis prik heeft gekregen, is gebrandmerkt als vee. Ongeacht of een prik is toegediend van Pfizer, Astra Zeneca, Janssen of Moderna, elk ingeënt lichaam verschijnt als een stip in een online netwerk via Bluetooth-technologie zichtbaar gemaakt.

 

Geïnjecteerd met microtechnologie en grafiet, is de basis van deze dictatuur. Als je dit schokkend vindt, wacht dan tot de verstrekkende gevolgen worden ervaren voor de rest van het leven als vee gebrandmerkt te zijn.

 

Dit is absoluut geen hoax. Iedere geïnjecteerde met deze microtechnologie en Graphene – grafiet- is zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Deze microtechnologie is toegepast in alle vaccine merken die zijn geanalyseerd, uit alle delen van de wereld.

 

Het blijkt nu, dat deze neuromodulatie het uiteindelijk doel is van deze wereldwijde inentingsoperatie, waaraan zeer geavanceerde militaire technologie is gekoppeld voor volledige bevolkingscontrole op planeet Aarde. Helaas, gelooft zeker 80% nog steeds dat het om een vaccin gaat dat het mensdom beschermt tegen een -niet bestaand- virus.

 

Zodoende wordt van elkeen specifieke biomedische gegevens verzameld, met gevolgen die verder gaan dan wat men zich hiervan nu kan voorstellen. De MSM verbergt deze gruweldaad tegen de mensheid.

 

Voorts, door terreur van corrupte politici en medici controleren ze de rest van wereld. Alle niet-ontwaakte mensen worden bang gemaakt en volgen in onderdanigheid, met als doel totale tirannieke macht en controle over de eens vrije Wereld.

 

De nep-Covid-19 of Corona heeft de wereld veranderd, alhoewel dit alles niets anders is dan Science Fiction. Het is manipulatie door de Diepe Staat die Corona gebruikt als voorwendsel om onze wereld te veranderen in de voorlaatste fase vóór de definitieve invoering van de Nieuwe Wereldorde.

 

Ze hebben inmiddels ontdekt dat gezondheidsstatistieken een grotere impact hebben voor hun despotisme en misleiding dan alle economische indicatoren en statistieken bij elkaar.

 

Dit is het gebruikelijke patroon van Probleem – Reactie – Oplossing controlemechanisme. Zij verwachten dat de bevolking dan automatisch hun overheid om bescherming vraagt. Waardoor deze tirannen grotere inspraak verkrijgen via de overheid, die door deze machthebbers is omgekocht.

 

Dit gaat ten koste van ieders persoonlijke vrijheid, voor totale onderdrukking. Ze bespioneren het publiek met elk stuk technologie beschikbaar, ter verkrijging van meer noodzakelijke controle en beïnvloeding, om de perceptie het volk te sturen.

 

Hiertoe is het belangrijk, dat de bevolking zo arm als mogelijk wordt gehouden, om hun aandacht af te leiden, welke volledig in beslag wordt genomen door het werk, geldzorgen, en strijd te overleven.

 

De vruchten van de arbeid van de bevolking mag niet in handen eindigen van de mensen zelf, dat zou leiden tot financiële, fysieke en geestelijke onafhankelijkheid. Want als die vrijheid niet wordt gereduceerd,  is de fictieve behoefte en legitimiteit van controle en het gekozen overheidsbeleid ondermijnd.

 

De bevolking moet voortdurend veel harder werken dan eigenlijk nodig is. Natuurlijk wordt ook veel meer geproduceerd dan nodig is. Deze extra productie wordt snel vernietigd door oorlogen en hogere belastingen.

 

Wakker worden mensen, deze Covid tirannie is opzettelijk gecreëerd. Protesteer massaal om te laten weten dat je niet eens bent met dit beleid. Wij, het volk, hebben de leiding en de macht. Deze corrupte individuen zijn al te lang in onze dienst.

 

Spirituele Potentaten

De Satanisch Luciferian Jezuïetenorde is inherent met oorlog en genocide, en formeel uit veel landen verwijderd, waaronder Frankrijk en Engeland, maar nog steeds op grote schaal aanwezig in Spanje en Italië.

 

Onderzoekers beweren dat de jezuïeten de echte spirituele potentaten zijn van de Nieuwe Wereld Orde. Hun keuze voor President van de US is Paul Ryan, dat is waarom de paus in oktober 2015 eiste dat Ryan tot Spreker van het Parlement werd benoemd, omdat het Vaticaan de eigenaar is van de Verenigde Staten van Amerika INC.

 

Alle natie-compagnieën zijn gecreëerd door de Romeinse Curie; Het is geen probleem deze wetenschap naar de Paus te traceren. Eveneens; zijn vrijwel alle overheden en openbare instellingen, in de wereld ondernemingen en uiteindelijk met elkaar verbonden, onder de controle van de Heilige Stoel in Rome. Paus Franciscus een jezuïet, en geselecteerd door de Rothschild cabal als Paus en leider van de Heilige Stoel, is in principe de eigenaar, en exploiteert wereldwijd “overheden” en sub-ondernemingen. De paus is de CEO die verantwoordelijk is voor de huidige scabreuze augiasstal.

 

De koningin van Engeland, alle andere koningshuizen, de paus, de burgemeester van Londen, de banken, zittende regeringen, en een groot aantal verwante participanten zoals onder andere; CIA, Mossad, MI6, zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de hedendaagse terreurdaden en criminaliteit.

 

Het grootste deel van de belastinginkomsten wordt niet geïnd in het belang van de burgers en hun land, zoals wordt verteld, maar gebruikt om de rente over de leningen verstrekt door centrale banken te betalen. Dat geld gaat rechtstreeks in de kluizen van de Vaticaan Bank om tegen onderdrukte prijzen goud en zilver te kopen.

 

Alle door de cabal gestolen goud is overgebracht naar planeet Venus voor opslag. De White Hats nemen nu maatregelen het gestolen goud terug naar de Aarde te brengen, t.b.v. de invoering van de goudstandaard.

 

Dit alles bij elkaar, moet een ware “wake-up call voor hel!” zijn. Want deze cabalisten zijn Hell, geleid door de Luciferian God en Satan vanaf planeet Saturnus. Nu zijn deze criminelen op weg naar jou, om m.b.v. bedrog je uit je huis te verdrijven, je op te lichten, om je van je land te verdrijven, en zelfs je kinderen mee te nemen. Deze criminelen zijn zo dik en vet dat ze bereid zijn ons mensen voor 90% te doden, en het nazi-Duitsland in te voeren, op jouw grondgebied.

 

Gaan we nu vernemen dat oude ruïnes zijn gevonden op Antarctica? Dat een Alliantie werkt om de grootste dreiging op planeet te verslaan die de mensheid ooit heeft gehad? Zou het Antarctische Atlantis deel kunnen uitmaken van een volledige of gedeeltelijke onthulling?  Leer meer hierover in deze fascinerende laatste presentatie van Jordan Maxwell.

 

De illuminatie ontmaskerd — Zon verering

Dit is een ruim 2 uur durende toespraak gegeven door Jordan Maxwell. Nadat deze was gepubliceerd, werd Mr. Maxwell vermoord door de “duistere machten” die onze wereld beheersen. Geadviseerd wordt deze video te beluisteren. Geef niet op, je leven hangt er vanaf.

 

U bent uitgenodigd om lid te worden van de FWC, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte blijft.