DE TAAL VAN EEN ONTWAAKT GEWETEN

 

Ons ontwaakt bewustzijn initieert onze revolutie

Sinds de afkondiging van de Covid pandemie nu twee jaar geleden leven we in een gevaarlijke wereld. De satanisch Luciferianen en hun hoogbetaalde volgelingen zullen je niet snel laten gaan, ze hebben de hele wereld opgelicht met een nep pandemie, voor de vervulling van hun Eugenetische agenda; t.w. 90% van de bevolking uit te roeien.

 

De bloedlijn families willen dat mensen sterven aan kanker en andere geconcipieerde ziektes, waarvan ze niet mogen genezen. Het zijn in onpeilbare mate geestelijk en emotioneel gestoorde wezens. Ze zien mensen als schapen en overbodig vee. Vanuit hun krankzinnig, psychopathisch perspectief, kan het hun niet schelen hoeveel leed wordt veroorzaakt, en mensen sterven door hun manipulaties en onderdrukking. Hoe meer hoe liever. En dat is wat deze wezens zijn; krankzinnige psychopaten.

 

De Deep State agenda heeft drie belangrijke aanvallen op het immuunsysteem van de mens ontworpen. Vaccinatie, PCR-testen en het dragen van maskers. Met alle drie introduceren ze nano-deeltjes in je gezond systeem, dat na verloop van tijd het immuunsysteem vernietigd.

 

Het wachten is op de grote doorbraak in de ontwaking van de massa, anders zouden we reeds bevrijd zijn geweest uit onze eeuwenoude geldslavernij en onderdrukking. Het is nu of nooit. Dit is onze enig en unieke kans op succesvol en definitieve verwijdering van de criminele Deep State cabal van planeet Aarde. Als alle ontwaakten één slaper wakker maken, zullen we voldoende meerderheid hebben voor ons volledig succes. Minstens 70% deelname van de ontwaakte bevolking garandeert dat zonder grote chaotische problemen deze criminelen voor goed kunnen worden verwijderd van Moeder Aarde.

 

Bedenk; Dat de taal van een ontwaakt bewustzijn niet begrepen wordt door de slapende geest die onder de collectieve MSM-hypnose leeft. In dat geval, zijn er zijn geen onderwerpen of argumenten meer die kunnen samenwerken iemand te doen ontwaken. Deze taal is alleen begrijpbaar voor ontwaakten onder elkaar.

 

De mensheid heeft op grote schaal haar verstand en verantwoordelijkheid weggegeven aan corrupte overheden. Denk eens na over de bredere gevolgen van dit gedrag voor het menselijk bestaan. Als we ons verstand en onze verantwoordelijkheid weggeven, geven we ook onze vrijheid weg en in wezen ons leven.

 

Als we nu niet massaal wakker worden, zullen we spoedig totaal gedegradeerd zijn tot het niveau waarop de mensheid volledig verloren is. Spoedig, vóór 2030, zal onze ruiming, zoals hier uitgelegd, op een Goddelijke Vergelding lijken. En dat is de manier zoals Satan werkt. Luciferianen haten de Schepper van het Leven, ze omhelzen de Vernietiging en de Dood. Het is een doodscultus. Het grote ontwaken moet wel op dit moment gebeuren, het is onze enige kans nu met volle kracht te grijpen, anders is onze mogelijkheid de Diepe Staat te verslaan, en voor altijd uit te roeien voorbij. Het is onze plicht de mensheid te redden voor het behoud van toekomstige generaties. Bedenk er is niet één redder voor onze wereld er zijn miljoenen redders, rol de mouwen op en ga aan de slag!

 

Dit moment in de tijd, is het onze enige kans de verborgen satanische misdadigers, bekend als de Globalisten met hun politieke en ambtelijke marionetten uit te roeien, die niet aarzelen de mensheid en planeet Aarde te overmeesteren. Het moet duidelijk worden; dat het ontwakend menselijk ras dit plan niet zomaar laat gebeuren. Wat nog belangrijker is, dat we bereid zijn te vechten voor de toekomst van onszelf en komende generaties.

 

De Deep State-cabal wordt geopenbaard; de “duistere” criminele lieden die al het mogelijke doen de mensheid te weerhouden wakker te worden, zijn wanhopig geworden en zetten alles op alles om de verandering naar een betere wereld te voorkomen.

 

De cabal haat de mensheid omdat ze hen vrezen, ze kennen het ware vermogen van de mens, en dat is waarom ze alles op alles zetten ons te vernietigen. Door middel van giftige Covid injecties, giftige pillen, maffiose gezondheidszorg die genezing tegenwerkt, vergiftiging door gefluorideerd water, voorgekookt voedsel met schadelijke conserveringsmiddelen, frisdranken met schadelijke suikers, chemtrails die het milieu vernietigen, opleidingen die niet deugen gebaseerd op leugens, om slechts enkele feiten te vermelden. Ze willen volgers, geen onafhankelijk denkende aanvoerders. Ze willen niet dat mensen iets in twijfel trekken, terwijl wij alles in twijfel zouden moeten trekken!

 

Ze willen niet dat het mensdom wakker wordt en geïnformeerd wordt, dat hun nep financieel systeem aan de top van de voedselketen heeft opgehouden te bestaan. Deze gebeurtenis gaat je leven veranderen, omdat het keuzes biedt die elk wakker mens verandert.

 

Als genoeg mensen dit weten, is de wereld veranderd, dan is hun crimineel systeem onbruikbaar geworden. Dit is het grootste verborgen geheim. Nog nooit in de menselijke geschiedenis zijn zoveel mensen massaal geplunderd; bereikt door de grootste financiële zwendel in de menselijke geschiedenis.

Hierover vertelt onze terugkerend gastauteur Vital Frosi meer;

 

DE TAAL VAN EEN ONTWAAKT GEWETEN

Geliefden!

Wat een prachtige tijden beleven we! En elke dag die voorbijgaat, naderen we meer en meer het einde van een lange Cyclus. Dit laat ons ook zien, dat een Nieuw Tijdperk in de volgende stappen is geschetst. Wat een voorrecht hier op dit moment te zijn, en deel te nemen aan de grote gebeurtenis van planetaire overgang!

 

Maar we moeten bedenken dat elk geïncarneerde ziel een individuele graad van bewustzijn heeft bereikt, door middel van opeenvolgende reïncarnaties. En dit maakt veel verschil in de manier van begrip, handelen en voltooien van de grote levensreis van elk menselijk bewustzijn.

 

Het moment van ontwaken is reeds aangebroken en zal spoedig worden voltooid. Zoals hier al zo vaak is gezegd, is de Aarde een School der Zielen, en zoals elke school slagen niet alle leerlingen op hetzelfde moment.

 

Vele zielen zijn opgestegen tijdens het traject van de Aarde door de werelden van Verzoening en Bewijs. Maar men moet bedenken dat het getal niet expressief is. Ontwaken tijdens de lange donkere nacht van de ziel was bijna een nachtmerrie. Dat is de reden waarom weinigen zijn geslaagd.

 

Maar nu begint het grote moment van intens Licht vorm te krijgen. Dit zal het verschil maken. Het licht ontwaakt! Het is als de dageraad van een nieuwe dag, wanneer de hele natuur zich verheugt en zingt om de zon te verwelkomen. Dit langverwachte moment is aangebroken! Kijk hoe de natuur zingt! Zie de vreugde en de kleurschakering die zich nu manifesteert! Zie het met eigen ogen! Je hebt niet eens iemand nodig om het te kunnen zien.

 

Maar je hebt ogen nodig om het te zien! Je hebt oren nodig om het te horen! Wie zich heeft afgesloten voor het Licht dat niet in zijn kamer kan komen, zal zeker de voorkeur geven aan de penumbra om verder te slapen. Het geeft geen aanleiding om te ontwaken en deel te nemen aan het grote gebeuren van het Licht!

 

Note; penumbra is een ruimte van gedeeltelijke verlichting (zoals bij een eclips) tussen de perfecte schaduw aan alle kanten en het volle licht, of een schaduwgebied rond het donkere centrale gedeelte van een zonnevlek

 

Ontwaken betekent verlicht worden! Laat het licht niet alleen je kamer binnengaan, maar in elke cel van je lichaam. Het proces is veel breder dan je je kunt voorstellen. Het is zo diepgaand dat het in feite het bewustzijn van ieder ontwaakt persoon zal veranderen. In feite is al heel wat veranderd! En het is deze verandering die degenen dwarszit die niet willen ontwaken.

 

Zij die de gordijnen naar het Licht openzetten worden aangevallen door hen die liever blijven slapen. Dus als je me vraagt “Ben ik wakker?” kan ik het niet weten, maar jij wel. Kijk hoeveel mensen je iets noemen dat geen compliment is. Zij voelen zich ongemakkelijk bij jouw licht, want voor hen is duisternis comfortabeler.

 

Een ontwaakt bewustzijn zal nooit meer in slaap vallen. Daarom wordt het proces ascensie genoemd. Het is de klim op de ladder van het verder leven. Niemand kan een ontwaakt bewustzijn stoppen, laat staan onder controle houden, Des te meer reden voor de Heersers over de mensheid in opstand te komen tegen het Ascensie-proces van de zielen die hier geïncarneerd zijn.

 

Een ontwaakt bewustzijn spreekt niet langer dezelfde taal als voorheen. Er wordt een nieuwe taal aangenomen. En zij die slapen, zeggen dat dit een samenzweringstheorie is. Ja, voor hen is het een samenzwering, omdat het hun belangen schaadt.

 

Ze zeggen ook dat dit heksen zijn. Ja, de magie van een ontwaakt bewustzijn maakt oneindig veel perspectieven mogelijk, die de slapers en de dominators niet begrijpen.

De taal van een ontwaakt bewustzijn is voor hen zeer verontrustend. Het bevordert een andere manier van denken en kijken op het leven. En dit is niet het verlangen van hen die alles bevelen, noch van de onderdrukten die het comfort van de traagheid verkiezen. De comfortzone verlaten is een houding die het geweten krenkt dat nog vastzit aan het bevel van de heersers over de mensheid.

 

De taal van een wakker bewustzijn is het tegenovergestelde van de taal van hen die in diepe slaap blijven. Hij die slaapt droomt slechts; hij die ontwaakt is, leeft in de werkelijkheid. Hij kan het Licht waarderen dat op elk moment van de dag schijnt. Hij kan genieten van de schoonheid die overal om hem heen is. Hij kan elk ding aanraken dat zijn ogen, zijn hart en zijn ziel behaagt.

 

De taal van een ontwaakt bewustzijn lijkt een taal die niet begrepen wordt door de massa’s die slapen in hun collectieve hypnose. Er zijn geen onderwerpen of argumenten meer die kunnen samenwerken om iemand te doen ontwaken. Deze taal is alleen interessant voor hen die ontwaakt zijn, zelfs voor hen die nog binnen de vier muren zijn en niet naar buiten zijn gegaan om de schoonheid van het Licht te bewonderen.

 

Deze taal, hoewel verkeerd begrepen door de gehypnotiseerde massa, is aangenaam en interessant voor hen die zichzelf nog niet hebben aangemoedigd de paden van ascensie te betreden. Maar ze voelen de zachte roep die hun hart raakt. En beetje bij beetje verlaten zij hun stellingen en wagen zich ook op het pad van opstijging.

 

Voor degenen die een vergroot bewustzijn hebben, zal niets ooit nog hetzelfde zijn. Elke stap achteruit wordt een extra inspanning, omdat het pad in elk bekende situatie vooruit zal leiden.

 

Een ontwaakt bewustzijn verlangt steeds meer te weten; alles te weten. Het kan niet langer in de inertie van vroeger blijven hangen. Het wordt onrustig en ongemakkelijk als het niet vooruit gaat.

 

De taal van een ontwaakt bewustzijn is een praktijk die steeds meer, door een toenemend aantal mensen wordt gebruikt. Inderdaad is een nieuwe tijd, een nieuw tijdperk aangebroken! Niets zal ooit nog hetzelfde zijn!

 

Ongeacht de wil van 2/3 van de mensheid, kan nu niets en niemand meer stoppen wat komen gaat. Niets en niemand kan het licht stoppen dat komt. Het is de kracht van het universum dat de bevelen van natuurwetten volgt.

 

De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn! Je bent niet meer dezelfde!

Het ontwaakt bewustzijn zal nooit meer terugkeren naar voorheen!

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

U bent uitgenodigd om lid te worden van de FWC, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte blijft.

 

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: 𝐀 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐆𝐄 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐍𝐎𝐖. 𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐫𝐢𝐱 𝐈𝐬 𝐂𝐑𝐀𝐒𝐇𝐈𝐍𝐆

https://youtu.be/uzwGkr2vs88

 

T𝐡𝐞 𝐀𝐰𝐚𝐤𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐓𝐫𝐞𝐧𝐝 𝐈𝐬 𝐀𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐓𝐨 𝐁𝐞 𝐑𝐞𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞𝐝 by 𝐀 𝐌𝐀𝐉𝐎𝐑 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓