De Ineenstorting van de 3D-Wereld

 

Welvaartsprogramma

Nadat het nu bestaand op schuldgeld gebaseerde financiële systeem, binnenkort definitief te ziele is, zal het kwantum gehoste uitwisselingssysteem QFS, online komen. Het grote publiek zal worden geïnformeerd als dit gebeurt, met de wereldwijde implementatie van GESARA/NESARA.

 

GESARA staat voor Global Economisch Security and Reformatie Act, die door alle 209 soevereine naties va

 

n de wereld is ondertekend, en de meest baanbrekende hervormingswet is voor planeet Aarde.

 

Het GESARA welvaartsprogramma is gefundeerd op waarde fondsen zoals o.a. het Saint Germaine World Trustfonds. Sanctus Germanus (St. Germaine), is de inspirator en promotor achter innovaties, w.o. computer en het Internet. Dit fonds bevat leverbare edelmetalen en valuta ter waarde van meer dan een quattuordecillion US-dollars. Het woord quattuordecillion wordt soms gespeld als quatrodecillion. Dat betekent 1040, of $1 met veertig nullen. De Saint Germaine World Trust middelen zijn een aanvulling op, en gescheiden van, de World Global Settlements Funds en de Global Collateraal Accounts.

 

Wanneer mensen slechts bezig zijn met hun overlevingsbehoeften, zal het geven van spirituele boodschappen hen niet de hervormingen brengen die zij nodig hebben om uit hun ellende te komen.

 

De bepalingen van GESARA zijn monumentaal in reikwijdte, en belichamen ingrijpende hervormingen voor planeet Aarde die beginnen zodra de wetgeving officieel is afgekondigd. Wanneer de mensen zich bewust worden van deze hervormingen, zullen zij gemotiveerd zijn deel te nemen naar eigen mogelijkheden.

 

Geen enkel andere verandering kan zich manifesteren in de economisch gevangen naties van nu, totdat de fraudulente schuld aan de Centrale Banken en alle andere bank instituten in gebreke is gesteld en geëlimineerd. Alle banken die dit frauduleuze systeem beheren worden doorgelicht en alle gestolen bezittingen worden teruggenomen om aan het volk terug te geven. Volkeren zijn gedurende de hele geschiedenis verstrikt geweest in valse oorlogen en schulden.

 

Het is belangrijk te weten, dat beëindiging van alle Centrale Banken de valuta-, obligatie-, of aandelenmarkten niet zal laten crashen. Deze drie worden momenteel gecontroleerd door het Exchange Stabilisatie Fund via achterdeur handel door het ESF en het Amerikaanse Ministerie van Financiën. Het is inmiddels duidelijk geworden dat het ESF alle deze inmiddels “vrije” markten controleert.

 

De cabal is tot nu toe succesvol geweest in het afdwingen van vertragingen van de voorgenomen verandering met vele middelen, zoals het vermoorden van invloedrijke mensen die voorstander waren van het onverwijld in werking stellen van de GESARA en  QFS-bepalingen, als wel vele anderen die zich actief inzetten voor dit doel; doodsbedreigingen aan het adres van families van Lichtwerkers en werknemers zelf; dubbelagenten binnen de gelederen van Lichtwerkers; en terroristische aanslagen.

 

De moord op President JF Kennedy in 1963 was een insider-job terreurdaad, evenals de vernietiging op 11 september 2001 van drie World Trade Center torens in New York. Het goud voor de dekking van nieuwe QFS-munten, was opgeslagen in de kelders van de WTC-torens en werd opdat moment gestolen door de cabal. Gebouw 7 was het centrum van de operaties voor 9/11 en werd vernietigd nadat de operatie was voltooid.

 

Niemand weet hoeveel duizenden tonnen gestolen oorlogsgoud de CIA, meer precies George H. W. Bush ‘s Barrick Gold Corporation, heeft vergaard, maar het is genoeg om de balans van het wereld goudbezit te laten doorslaan naar Amerika. Dit goud zal het globalisme in het huidig monetaire systeem uitroeien, dat gecontroleerd wordt door dezelfde aandeelhouders die de meerderheid van de aandelen bezitten in de top defensiebedrijven, en alle grote multinationals – allen zijn Globalistische bankiers die geld lenen, en wapens verkopen, aan dezelfde vijanden die ze pretenderen te bevechten.

 

Deze regeling rekent af met het Centrale Bankwezen, de Federal Reserve Bank, de IRS en de USA, Inc., belastingkantoren, eigendom van de Deep State t.w. de Khazariaanse schaduwregering, plus zoveel meer. – Wanneer publiekelijk afgekondigd, zal GESARA de volgende veranderingen invoeren:

 

 • Kwijtschelding van alle creditcard-, hypotheek-, en andere bankschulden als gevolg van illegale bank- en overheidsactiviteiten. Velen noemen dit een “jubileum” of volledige kwijtschelding van schulden.
 • Afschaffing van de inkomstenbelasting, waartoe huidige werknemers worden overgeplaatst naar de afdeling nationale omzetbelasting van het ministerie van Financiën.
 • De oprichting en invoering van een 15% vast belastingtarief op niet-essentiële nieuwe items, alleen deze omzetbelasting vormen de inkomsten voor de overheid. Met andere woorden, voedsel en medicijnen zullen niet worden belast; evenmin zullen bezittingen als oude huizen, auto’s, etc. worden belast.
 • Verhoogde uitkeringen voor senioren.
 • Terugkeer van het grondwettelijk landrecht in alle rechtbanken en juridische instellingen.
 • Herinvoering van het oorspronkelijk amendement betreffende adellijke titels.
 • Voorbereiden van nieuwe presidents- en Kamerverkiezingen binnen 120 dagen na de aankondiging van GESARA.
 • Een interim-regering zal nationale noodtoestanden opheffen en herinvoering van het grondwettelijke recht begeleiden.
 • Toezicht op verkiezingen ter voorkoming van illegale activiteiten door belangengroepen.
 • De creatie van een nieuwe schatkist-regenboogvaluta gedekt door goud, zilver en platina edelmetalen, die een einde maakt aan het bankroet van naties.
 • Verbod op de verkoop van geboorteakte-registers als roerend-goed-obligaties door het Ministerie van Transport.
 • Invoering van een nieuw Schatkist Bank System in overeenstemming met de grondwet.
 • Afschaffing van het Federal Reserve System en alle andere centrale banken wereldwijd. Tijdens de overgangsperiode zullen deze banken gedurende één jaar zij aan zij met het ministerie van Financiën mogen opereren om alle bankbiljetten uit de geldcirculatie te verwijderen.
 • Herstel van financiële privacy.
 • Herscholing van alle rechters, artsen en advocaten in het grondwettelijk recht.
 • Stopzetting van alle agressieve, militaire acties regeringen en de NAVO wereldwijd.
 • Vestiging van vrede over de gehele wereld.
 • Vrijgave van ongekende welvaartspakketten met enorme sommen geld voor humanitaire doeleinden.
 • Vrijgave van meer dan 6.000 patenten van onderdrukte technologieën die onder het mom van nationale veiligheid voor het publiek werden achtergehouden, inclusief vrije-energie-systemen, anti-zwaartekracht, frequentie genezingsmachines, HaLow-fi hogesnelheidsinternet dat iedereen op de planeet met elkaar verbindt.
 • Eliminatie van alle huidige en toekomstige nucleaire wapens op planeet aarde.

 

Dit nieuwe tijdperk wordt ingeluid door een infusie van grote overvloed. Deze welvaart is grotendeels te danken aan de volharding van onze buitenaardse bondgenoten en hun briljante strategieën door de Ascensie Meesters. Zij zijn in staat geweest een nieuw financieel en monetair plan naar onze planeet te brengen, waarvan het doel is grote overvloed voor iedereen op het juiste moment.

 

Bekijk deze 10 minuten durende video en begrijp wat er staat te gebeuren. Het is een nieuw tijdperk van licht en verwerping van het kwaad. Het EBS-systeem wordt spoedig operationeel.

 

Emergency Broadcast – Great Awakening Prophecy Started!

 

 

Onze Exterrestriale correspondent Vital Frosi geeft hieronder de laatste ontwikkelingen weer betreffende de opkomende gebeurtenissen.

 

 

DE INEENSTORTING VAN 3D

 

Geliefden!

Planeet Aarde trilt niet langer in de Derde Dimensie. Het minimum frequentiebereik is in 4D, maar het zal ook niet lang in die trilling blijven. Je kunt de activeringen van 5D, 6D en 7D al voelen.

 

Herinnerend dat op het moment dat de minimum basis in de Vijfde Dimensie ligt; wij 5 vibratiebanden op onze Planeet zullen hebben, met andere woorden, frequenties tussen 5D en 9D. Dit wordt de energie van de Nieuwe Aarde.

 

Dit jaar 2022 zal een mijlpaal jaar zijn als we de Derde Dimensie achter ons laten. Velen voelen nu deze afwisseling in energieën. De vreemde symptomen die de meesten in hun lichaam ervaren, zowel fysiek als emotioneel, is een kenmerk van deze verschuiving.

 

We weten niet wanneer 4D ook definitief zal worden achtergelaten, maar het zal niet lang meer duren. Volgens sommige referenties zijn in totaal 6 stadia en wij zijn nu aan het afronding van het derde. Laten we daarom hopen dat na dit lopende jaar de wereld die we kennen, energetisch niet meer dezelfde zal zijn.

 

Maar jullie moeten begrijpen dat de vibratie van de Planeet en haar koninkrijken deze overgang op natuurlijke wijze doormaakt, onafhankelijk van de mensheid. Gaia’s bewustzijn heerst over de Planeet zelf, voornamelijk over het minerale, plantaardige en dierlijk koninkrijk.

 

De ziel, begiftigd met een vrije wil, heeft een vrijheid van individuele keuzes binnen deze aardse school. Dit is de reden dat het verschillen maakt binnen de planetaire overgang.

 

Vanwege de individualiteit van het bewustzijn, terwijl de Planeet en haar Koninkrijken niet langer in 3D trillen, zit het grootste deel van de mensheid nog steeds vast in de oude trilling. En dit veroorzaakt wat men noemt de ineenstorting van 3D.

 

Het is onmogelijk dat iets lang blijft vibreren op een frequentie die niet meer bestaat. Omdat alles energie is, zal dat niet meer worden geleverd en beetje bij beetje verdwijnen, zodat het vanzelf oplost. Waardoor de evolutie van werelden wordt begrepen.

 

In het oneindig heelal, is alles constant in beweging. Als iets lange tijd stilstaat, stort het in. Dus, als de Derde Dimensiefrequentie niet langer meer bestaat op deze Planeet, is het een kwestie van tijd voordat alle aanpassingen voltooid zijn.

 

Laten we hier niet het bewustzijn, van elk menselijk wezen, dat overgaat naar de Vijfde Dimensie verwarren met Gaia’s bewustzijn. Gaia is het bewustzijn van de Planeet. Zij zal hoe dan ook in de banden daarboven zijn, ongeacht of mensen opstijgen of niet.

 

Zo, wordt het steeds gemakkelijker het kaf van het koren te scheiden, nietwaar? Bedenk dat het hier al vaak is geschreven: iedereen zal zijn, waar hij hoort te zijn. Alles is frequentie en niemand kan daarbuiten staan. Door deze samenwerking ontstaat aantrekking en afstoting. Zij die magnetisch vibreren in dezelfde golfband zullen op de 5D-Aarde blijven. Degenen die deze banden niet bereiken, zullen van de planeet worden gezuiverd.

 

De ineenstorting van 3D zal de totale verandering van alle tot nu toe bekende Systemen veroorzaken. Deze verandering wordt GESARA genoemd. Hou dit woord goed in gedachte, want het zal vanaf nu meer en meer in de openbaarheid treden. U moet begrijpen dat GESARA de totale verandering van alle systemen is, niet alleen het Financiële Systeem zoals velen denken. Binnen GESARA is de QFS, het nieuwe onafhankelijk financiële systeem.

 

Als het op verandering aankomt, voelen velen een kilte in de wervelkolom. De mens heeft van nature een afkeer aan verandering. Maar nu bestaat geen andere keus. Of men verandert, of krijgt anders ernstige moeilijkheden die steeds ondraaglijker zullen worden. Maar de verandering is niet alleen van het dagelijkse leven; het is veel meer een verandering van het bewustzijn.

 

Doe vandaag wat je vandaag moet doen, maar wees je bewust dat alles verandert. En wanneer iemand weerstand biedt tegen deze veranderingen, zal hij onvermijdelijk op ramkoers liggen met de frequenties van de Nieuwe Aarde. Verzet je niet! Ga mee in de stroom en rijd mee op de top van de golf die nu de Planeet laat schudden! Kom in het ritme van de hogere energieën en voel hoe bevredigend het is om deel uit te maken van de Planetaire Overgang!

 

Blijf niet voeden wat ophoudt te bestaan. Vibreer niet in angst of andere lagere emotie. Bedenk dat alles volgens het Goddelijk Plan verloopt, en dat God daarin de leiding heeft.

 

Maar bovenal, weet dat de ineenstorting van 3D onvermijdelijk is, en zo zal het ook zijn met 4D. Andere tijden komen, de Nieuwe Tijd is reeds voelbaar, ook al kunnen de ogen dit nog niet zien.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting.

Namaste!

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

De gebeurtenis die in mei 2022 zal plaatsvinden

 

 

Luister naar je innerlijke zelf. Synchroniciteit is belangrijk