Diepe Staats Agenda

Vernietiging van de mensheid

Top Expert, Dr. Sucharit Bhakdi, legt uit waarom injecties niet goed zijn

Meer sinistere en hoopvolle annotaties

Dr. Royal Raymond Rife ontwikkelde methode elk virus te vernietigen

 

Hoe, Satanisten opzettelijk de wereldbevolking verminderen

Mensen zijn bang en wanhopig en vervolgens bereid en gewend om routinematig intraveneuze medicijnen te accepteren en in te nemen die hen zogenaamd helpen en beschermen. Vrijwillig en zelfs gretig staan ze in de rij om hun gratis vaccinatie te krijgen, wat het meest perfecte bezorgsysteem is dat ooit is uitgevonden. Maar gratis lunches bestaan niet, er is altijd een verborgen motief mee gemoeid. Dit is de waarheid;

 

Vaccinatieprogramma’s zijn waarschijnlijk de belangrijkste aanval op de gezondheid van de mensheid. Maar er zijn andere aanvalsmechanismen waartegen gewaarschuwd moet worden. PCR tests en maskers, chemtrails en straling zijn, net als vaccins, ook overbrengers van stoffen die de gezondheid schaden. Alle drie introduceren nano-deeltjes in uw gezonde systeem, om na verloop van tijd uw immuun afweer te vernietigen.

 

Ex Pfizer hoofdwetenschapper Dr. Michael Yeadon, zegt dat het massamoord is, gesteund door een vaccinpaspoort en extra booster vaccinaties! Hij is een sterke stem. Hij heeft dit alles zorgvuldig onderzocht en geanalyseerd, om de verwoestende effecten van het mRNA-“vaccin” op de wereldbevolking beter te begrijpen. Hij stelt;

 

“Dit systeem wordt geleid door leugens, en in stand gehouden door meer leugens, en voor een specifiek doel, ik geloof dat hun doel complete totalitaire controle is.”

 

Zij hebben zichzelf tot het verlengstuk van het Romeinse Rijk gemaakt, beter bekend als de Rooms Katholieke Kerk, op Aarde. De Satanisten hebben kerken, regeringen en mensen omgekocht, bedreigd, vermoord en zich toegeëigend om iedereen en alles op de planeet Aarde te beheersen.

 

Dr. Michael Yeadon, Chief Scientist voor Allergie en Ademhaling, heeft 32 jaar in de sector leiding gegeven aan onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en is bij de farmaceutische reus met pensioen gegaan in “de meest vooraanstaande onderzoek positie” op dit gebied, aldus

 

Uw regering liegt tegen u op een manier die kan leiden tot uw dood.

“Waarom liegt mijn regering tegen mij over iets zo fundamenteel?”

Omdat, ik denk dat het antwoord is, dat ze je op deze manier gaan vermoorden. Ze gaan jou en je familie vermoorden.

Het nep-virus van vandaag is een virus met een Facebook-pagina, een Twitter-account en een PR-circus eromheen. Het heeft meer persaandacht en meer volgers gekregen dan welke kwaal ook die ooit het menselijk ras op de planeet Aarde heeft bezocht. Als dit virus een aandeel was, zou het overbelicht, overhypet en overgewaardeerd zijn. Verschillende landen gebruiken verschillende strategieën om de “nep” invasie te bestrijden. Brazilië, Nicaragua en Zweden hebben geen quarantaineregelingen ingevoerd en hebben ofwel meer of minder mensen besmet, ofwel helemaal geen. Er zijn zelfs 34 landen op de planeet die geen enkel geval van Covid-19 hebben geregistreerd.

 

Andere niet-betrokken landen zijn IJsland, Wit-Rusland, Japan, Zuid-Korea en Taiwan. Deze landen zijn Zweden gevolgd, waar een professor al in een vroeg stadium verklaarde dat “her-infectie met Covid-19 een mythe is”; een IJslandse arts heeft gemeld: “Het virus was al in december vorig jaar in ons land aangekomen”. Het is opmerkelijk dat de resultaten in deze landen even goed zijn als, of zelfs beter dan, die in de opgesloten landen. Echter, zonder de sociaaleconomische chaos door te maken die andere landen hebben doorgemaakt.

 

Opmerking: Deze landen hebben het virusdebat reeds wetenschappelijk gewonnen en hebben de gevolgde aanpak veroordeeld. Het coronavirus is echt, maar niet zo ernstig als gepland door de Deep State, omdat de patriotten de giftigheidsformule van tevoren stiekem hadden veranderd in een mild virus.

 

De reactie op het coronavirus is ongetwijfeld over-hyped. Na verloop van tijd zal deze hype worden gezien als een politieke hoax. In feite zal de Coronavirus hysterie de geschiedenis ingaan als een van ‘s werelds grootste politieke, schaamteloos overdreven, buitenproportionele en ronduit misleidende gezondheidszwendel in de menselijke geschiedenis.

 

Diepe Staats Agenda

De Archon bloedlijn families willen dat mensen sterven aan kanker en andere ontworpen ziektes, niet dat ze er van genezen. Deze lieden zijn in een onpeilbare mate mentaal en emotioneel ziek, zij zien mensen als overbodig vee. Het kan hun niet schelen hoeveel leed, lijden en dood hun manipulatie en onderdrukking veroorzaakt. Hoe meer, hoe beter vanuit hun krankzinnige, psychopathische perspectief. En dat is wat deze wezens zijn; krankzinnige psychopaten.

 

De Deep State agenda heeft drie belangrijke aanvallen op het immuunsysteem van mensen ontworpen. Vaccinatie, PCR-testen en het dragen van maskers. Alle drie introduceren ze nano-deeltjes in je gezonde systeem, om na verloop van tijd je immuunsysteem te vernietigen.

 

Dr. Derek Knauss, een klinisch laboratoriumspecialist die zich richt op virologie en immunologie, bevestigde;

 

“We hebben 1.500 vermeende covid-19 positieve monsters getest en geen gevonden. Alleen influenza A of B.

 

Vier onderzoek papers die wel de gnomische extracten van het Covid-19 virus beschrijven zijn nooit in geslaagd de monsters te isoleren en te zuiveren. In alle vier de artikelen over Covid 19 worden alleen kleine stukjes RNA beschreven die slechts 37 tot 40 basenparen lang waren, wat geen virus is. Een viraal genoom is gewoonlijk 30.000 tot 40.000 basenparen lang.

 

Vooral mensen met een slecht immuunsysteem lopen een grote kans te worden gedood, in een periode waarin gevaccineerde personen de meeste kans lopen aan een virus te worden blootgesteld. En wat geeft mensen een slecht immuunsysteem? Het dragen van een masker, PCR-tests, geïsoleerd zijn van andere mensen en niet genoeg zonlicht krijgen zijn enkele voor de hand liggende oorzaken. Te veel alcohol drinken en te veel tabak roken onder huisarrest helpen niet.

 

Al het bovenstaande maakt deel uit van hun kwaadaardige 2030-agenda. Eigenlijk is, waarmee we te maken hebben gewoon een griepstam zoals elk jaar, COVID 19 bestaat niet het is verzonnen.

 

De Deep State globalisten orkestreerden deze COVID hoax, die niets anders is als een gewone griep, vermomd als nieuw virus, waardoor wereldwijd; tirannie en gecontroleerde totalitaire surveillance staten mogelijk worden. Het complot dat massale verkiezingsfraude omvatte om Trump omver te werpen. Kortom nogmaals; Corona/Covid bestaat niet, heeft nooit bestaan, punt uit! het is 100% oplichterij!

 

Vernietiging van de mensheid

Het is goed om te weten; het echt sinister medisch doel van het vaccin is om minder dodelijke stammen uit te roeien en te zorgen voor een virale aanpassingsdruk die het ontstaan van dodelijker stammen versnelt. In het kort; het is de laatste fase voor totale wereldcontrole en vernietiging van de mensheid, dat betekent het einde van onze beschaving en het menselijk ras.

 

Valse Mainstream Media, gecontroleerd door de Diepe Staat, creëert wereldwijd een angstpsychose, maar deze zal spoedig worden opgerold. Omdat, alle 209 landen van deze wereld de GESARA overeenkomst hebben ondertekend, kan de mensheid onthuld worden wie degenen zijn die ons in het duister hebben gehouden. Honderden eeuwen lang hebben zij alle mogelijke middelen gebruikt om de mensheid te onderdrukken en tot slaaf te maken.

 

Hun Covid pandemie is reeds lang van tevoren gepland, en in actie te komen voordat hun eigen ondergang zou kunnen beginnen; om de gehele wereldbevolking “met hen ten onder te laten gaan”. Dit is hun belangrijkste reden geworden voor verplichte vaccinaties wereldwijd; gesteund door het “vaccinatiepaspoort”.

 

Dr. Michael Yeadon, zegt dat het massamoord is, gesteund door een vaccinatiepaspoort en extra boostervaccinaties! Hij is een sterke stem. Hij heeft alles zorgvuldig onderzocht en geanalyseerd, om de verwoestende effecten van het mRNA-“vaccin” op de wereldbevolking beter te begrijpen. Hij stelt;

 

“Dit systeem wordt in werking gesteld op leugens, en in stand gehouden met meer leugens, en wel voor een specifiek doel, ik geloof dat hun doel complete totalitaire controle is.”

 

Ondertussen bevestigt Pfizer haar overeenkomst met Washington, dat het onder “Other Transaction Authority” is toegestaan federale wetten en voorschriften te schenden, opgesteld ter bescherming van het publiek voor klinische proeven. Met andere woorden, Pfizer heeft de wettelijke bevoegdheid fraude te plegen om mensen te doden.

 

Top Expert, Dr. Sucharit Bhakdi, legt uit waarom injecties niet goed zijn

Deze vaccinatie heeft potentieel vier grote risico’s, en als we ze niet bespreken, hier en nu, dan zal het te laat zijn. Dit is een op genen gebaseerd vaccin, en het heeft vier grote risico’s.

 

Ten eerste,

Veroorzaakt de vaccinatie alleen al zeer ernstige bijwerkingen. De testpersonen waren jonge, gezonde mensen, en de helft van hen had koorts, rillingen, spierpijn, pijnlijke ledematen, hoofdpijn, en ze voelden zich ziek. Als een dergelijke vaccinatie wordt gegeven aan oudere mensen met reeds bestaande aandoeningen, moet men zich niet voorstellen wat met hen zal gebeuren. Geen van de proefpersonen had voordien bestaande aandoeningen.

 

Ten tweede,

Dit vaccin heeft verschillende componenten. De stof die het inkapselt (mRNA) kan zeer ernstige allergische reacties veroorzaken.

 

Ten derde,

Vreemd genoeg, kan dit vaccin bijdragen aan een nadelige overreactie op latere

natuurlijk voorkomende infecties. En niet alleen met dit virus, ook met andere virussen, zoals een griepvirus. Het veroorzaakt een explosieve immuun overreactie.

 

Proeven die zijn gedaan op dieren voor SARS-COV-1 toonden aan dat er sprake was van een versterking van de reactie van het immuunsysteem op de ziekte. De dieren die werden gevaccineerd stierven bijna allemaal. Dit is een groot gevaar.

 

Zodra een vaccinatie op basis van genen in de arm is geïnjecteerd, verspreidt het vaccin (mRNA) binnen enkele minuten door het hele lichaam. Het komt ook in cellen terecht die normaal niet geïnfecteerd zouden worden. Daar begint de productie van viruseiwit.

 

De cellen van mensen worden dan een fabriek. Laat me je één ding vertellen…

 

Ten vierde,

Dit risico, is auto-immuunziekte, en een uitloper daarvan is eigenlijk embolische stoornis die theoretisch de dood kan veroorzaken, en vrouwelijke onvruchtbaarheid. Dit zijn wetenschappelijke aspecten die reeds zwart op wit staan.

 

Om te eindigen;

Op de bijsluiter van het vaccin, van BioNTech, staat zelfs dat zwangere vrouwen niet gevaccineerd mogen worden, omdat vaccinatieschade niet kan worden uitgesloten. En als een jonge vrouw besluit zich te laten vaccineren, moet ze twee maanden vermijden zwanger te worden. Dat staat er. Het is nooit getest in experimenten, en dat had wel gemoeten. Erger nog; Dat had al lang geleden onderzocht moeten worden.

 

Er is niets subtiels aan hoe ineffectief en gevaarlijk de zogenaamde “covid-19 vaccins” zijn. De leugens en criminaliteit die gepaard gaan met de promotie ervan zijn absoluut en ernstig. De profiteurs en daders van deze gedwongen injecties moeten allemaal onmiddellijk in de gevangenis worden gezet, en alle vergunningen voor het gebruik ervan in noodsituaties moeten onmiddellijk worden ingetrokken.

 

Hieronder staan enkele van de inzichten die viroloog en immunoloog Dr. Sucharit Bhakdi deelde in deze beknopte openhartige presentatie voor de Wereldgezondheidsraad op 14 maart 2022.

 

Dr. Bhakdi beschrijft de essentiële mechanismen van schade door de covidinjecties. Hij waarschuwt ons in niet mis te verstane bewoordingen voor, en zonder acht te slaan op vijanden die hij heeft gemaakt onder de meest kwaadaardige mensen ter wereld: de daders van de covid-19 misdaden tegen de mensheid.

 

Dr. Bhakdi beschrijft de gevaren voor onze vruchtbaarheid en het zeer reële gevaar dat deze injecties de menselijke bevolking kunnen decimeren. De zeer reële gevaren van borstvoeding voor zuigelingen en het risico van genetische modificatie van onze nakomelingen, nog voor dat ze zijn verwekt zijn.

 

Hij geeft ook advies aan pathologen om de door covid-injecties veroorzaakte spike-eiwit- en auto-immuunziekteprocessen op betrouwbare wijze te detecteren, zowel op biopsies van levende patiënten als op autopsies.

 

Dit is zeer belangrijk; zonder de juiste voorbereiding van het weefsel wordt de zeer directe schade en sterfgevallen als gevolg van deze injecties genegeerd. Gerechtigheid vereist bewijs; en in dit geval vereist bewijs de juiste microscopisch kleuringstechnieken. Zoals Dr. Ryan Cole heeft gezegd: “Je kunt niet vinden wat je niet zoekt.”

 

Prof Sucharit Bhakdi heeft meer dan driehonderd artikelen gepubliceerd op het gebied van virologie, immunologie, bacteriologie en parasitologie. Hij heeft 11 wetenschappelijke onderscheidingen ontvangen, evenals de Orde van Verdienste van Rijnland-Palts. Van 1990 tot 2012 was Prof. Bhakdi hoofdredacteur van het tijdschrift Medisch Microbiologie and Immunologie.

 

Hier is een 30 minuten durende presentatie. Dr. Bhakdi is zo’n intelligent en kalm persoon; er is een ernstige situatie voor nodig dat hij zo’n agressieve houding kiest tegen big Pharma en hun cohorten, ter verdediging van ons allemaal.

 

Geen voordeel. Ernstige schade. Onvruchtbaarheid. Cumulatief gevaar. Beknopte en duidelijke uitleg door top viroloog en immunoloog Dr. Sucharit Bhakdi.

 

Eerder deze maand berichtte de RAIR Foundation USA dat het hoofd van het Robert Koch Instituut, Duitslands equivalent van Amerika’s Centers voor Disease Control and Preventie (CDC), om burgers op onvermijdelijke sterfgevallen voor te bereiden die stellig zullen plaatsvinden na toediening van het vaccin.

 

Prof. Lothar H. Wieler verzekerde de burgers dat “in Duitsland gemiddeld 2.500 – 2.700 mensen per dag sterven” en dat sterfgevallen die men aan het coronavirusvaccin zou willen toeschrijven, derhalve te wijten zouden kunnen zijn aan “een andere reeds bestaande ziekte”, aangezien deze injecties werden toegediend aan “bejaarden en hoogbejaarden”.

 

De ironie is natuurlijk dat, terwijl de Duitse regering de burgers voorbereidt op onvermijdelijke sterfgevallen door het coronavirusvaccin, het werkelijke sterftecijfer van het virus moeilijk te vinden is.  “Je zult het antwoord [het werkelijke sterftecijfer] niet kunnen vinden, omdat je alleen een antwoord krijgt als je de rapporten van het RKI [Robert Koch Instituut] doorzoekt en het getal zelf berekent,” merkte Dr. Bhakdi eerder op.

 

Bekijk de speciaal vertaalde video hier:

 

Meer sinistere en hoopvolle annotaties

De Deep State hebben zichzelf tot het verlengstuk van het Romeinse Rijk, beter bekend als de Rooms-Katholieke Kerk, op Aarde gemaakt. De Satanisten hebben kerken, regeringen en mensen omgekocht, bedreigd, vermoord en zich toegeëigend om iedereen en alles op de planeet Aarde te beheersen.

 

Maar aan deze honderdduizenden jaren van onderdrukking komt nu eindelijk een einde, want het Licht heeft gewonnen van deze duistere machten.

 

Eén ding is zeker, deze “idioten” zullen de wereldbevolking met minstens 75% verminderen; terwijl 90% gepland was voor Agenda 2030. Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 8,6 miljard vaccins toegediend. Elk verder commentaar of bewijs lijkt overbodig!

 

We zullen spoedig te weten komen wat er in de loop van duizenden jaren werkelijk is gebeurd. De vijand is een geheim Satanisch genootschap van planeet Saturnus.

 

 

Dr. Royal Raymond Rife ontwikkelde methode elk virus te vernietigen

Raymond Rife (1888 – 1971) was een Amerikaanse uitvinder en een vroege exponent van time-lapse hoge-resolutie-vergroting cinematografie. Hij werd bekend door zijn uitvinding van microscopen, die levende micro-organismen kunnen waarnemen door middel van een “oscillerende straal”, om verschillende kwalen te behandelen door “zieke-organismen nieuw leven in te blazen” met behulp van frequenties.

 

In de jaren 1930 zorgde Royal Raymond Rife voor een belangrijke doorbraak met zijn ontwerp en kennis van de microscoop en leverde hij een belangrijke openbaring in de preventie en genezing van kwalen waarvan de mensheid afhankelijk is.

 

Zijn intuïtieve visie leidde hem naar onderzoeksterreinen die “te klein” waren voor de grote farmaceutische bedrijven met hun op winst gerichte medische agenda’s.

 

Hij was een gepassioneerd onderzoeker met een honger naar tragedie. Zijn ontdekking gaf blinden ogen. Hij perfectioneerde een middel om elke vijand van de mensheid op te sporen. Zijn microscoop gaf optisch zicht op virussen, en in hun actieve toestand waar te nemen. Hij ontwikkelde een methode waarmee elk virus met een druk op de knop kon worden uitgeroeid. Zijn medische innovaties leverde hem geen beloning op, want zijn onderzoek paste niet in de gewenste agenda 2030 van de elite.

 

De Rife ultramicroscoop stond op het punt een oorlog tegen virussen te ontketenen. Dankzij de zelf-fluorescerende “kleuring” kon Rife exclusief levende specimen observeren, een onderscheidend kenmerk van zijn technologie.

 

De fluorescerende kleur van elke ziekteverwekker werd gecatalogiseerd, een historische onderneming. Bijvoorbeeld: Tuberculose bacillen leken smaragdgroen, lepra was robijnrood, E-coli was mahoniekleurig – stuk voor stuk verraderlijk bedrieglijk in de mooie kleuren. De precisie die in Rife ‘s catalogus aan de dag wordt gelegd, draagt het onmiskenbare stempel van een genie. Zijn methode behandelt alle infectie kiemen als mechanische systemen en lost ze op met trillingen, zonder negatieve gevolgen voor de gezondheid van de patiënt.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.