Transmissie van de Plejadische Lichtkrachten;

Overgedragen door Michael Love

Vertaald en bewerkt door Peter B. Meyer

 

Een speciale boodschap voor

onmiddellijk planetaire verspreiding

aan alle sterrenzaden van de nieuwe aarde

 

Introductie

De Pléiadiens zijn meesters in de manifestatie van realiteit en presenteren nu deze speciaal licht-gecodeerde lering, ontworpen om het DNA te activeren en het bewustzijn te verruimen.

Deze boodschap is in Pleiadiaans onderwijsformaat en brengt op eenvoudige en directe wijze geavanceerde concepten over met betrekking tot het goddelijke scheppingsproces!

 

Het is aanbevolen deze informatie meerdere malen langzaam door te lezen, aantekeningen te maken en te bewaren voor later gebruik!

 

Heilig en geavanceerde kennis wordt altijd streng bewaakt voor een goede reden en wordt alleen onthuld aan die personen die klaar zijn om het te ontvangen. Hogere kennis is zeer dynamisch en wordt alleen gegeven aan diegenen die meesters zijn in liefde, verantwoordelijkheid en nederigheid!

 

Als je deze transmissie nu ontvangt en begrijpt, ben je inderdaad klaar om naar het volgende niveau te gaan!

 

Wat, als je werkelijk echte magie zou kunnen manifesteren in je leven en in deze wereld? Als er werkelijk geen grenzen zijn aan wat je zou kunnen bereiken, doen en hebben, wat voor leven begin je dan te creëren?

 

Als ontwaakt sterrenzaadje vertelt een duidelijke stem, elke dag meer en meer over je ware identiteit! Op je grote evolutionaire reis heb je hoogstwaarschijnlijk al het besef ervaren dat je wonend in een menselijk lichaam, niets minder dan god bent! Natuurlijk, als je mediteert over deze ultieme identiteit, zul je je realiseren dat de primaire aard van je wezen pure liefde is, dat je een schepper bent, dat je oneindig intelligentie hebt en dat je onbeperkte vermogens hebt!

 

Als je blijft mediteren over wie en wat je bent, zul je een staat van ontzag bereiken waarin alle vermeende beperkingen, angsten en twijfels verdwijnen! Vanuit dit goddelijke uitkijkpunt beginnen veel hogere niveaus van kennis en macht door je wezen te stromen en je zult spoedig merken dat het hele universum voor je begint te buigen!

 

Iedereen die dit laatste niveau van bewustzijn heeft bereikt weet dat het een gevoel van ontzag is, maar ook van grote nederigheid! Vanuit deze staat van verhoogd bewustzijn van wie en wat je werkelijk bent, ga je voorwaarts, neem je de controle over alles wat zich voor je bevindt en begin je alles te creëren wat je verlangt met volledig bewustzijn!

 

Dit is het punt in de evolutionaire reis waar je een opgestegen meester wordt en letterlijk als een schepper God, onder de mensen, op aarde rondloopt!

 

Hoe wordt iemand eigenlijk deze schepper God?

Allereerst is het woord ‘schepper‘ niet precies het juiste woord in onze leer, en dit is het waarom; alles in het universum reeds geschapen is, dus een beter woord voor je goddelijke kracht te beschrijven dingen tot stand te brengen, is het woord ‘manifesteren’! Iets manifesteren betekent gewoon ‘het laten verschijnen’, wat een beetje als magie klinkt, nietwaar?

 

Alles is in feite in één keer door God/jij geschapen, op een beginpunt, maar sindsdien heb je gewoon gekozen uit één of meer van je universele creaties!

 

De aardse wetenschap van kwantumfysica is afkomstig uit geavanceerde Plejadische wetenschappen en deze wetenschap verklaart hoe elk mogelijke configuratie van alles in het universum al in energetische vorm in het kwantumveld bestaat, als golven van mogelijkheid, in energetische golven die worden omgezet in fysieke werkelijkheid!

 

Deze energievorm die aan alle dingen ten grondslag ligt en het basis-informatieveld van het universum is, wordt akasha genoemd, kwantumveld bronenergie, of gewoon, alles ervoor!

 

Dit universele informatieveld wordt door de Pléiadiens eenvoudigweg ‘licht‘ genoemd!

Pléiadiens zijn bedreven in het manifesteren en materialiseren van materie en zij doen dit door licht om te zetten in materie! Zij weten dat alle materie is opgebouwd uit licht en, als wezens van licht, hebben jullie ook het onbeperkte vermogen dit licht om te vormen tot elk object of materiële werkelijkheid dat jullie wensen!

 

Laten we nu eens super kwantum bekijken;

 

Hoe wordt licht getransformeerd in materie?

Er zijn mensen die zeggen dat het niet kan en er zijn mensen die hebben gezegd dat ze het onlangs hebben gedaan door deeltjes met elkaar te laten botsen!

 

Wij zeggen dat het altijd is gedaan en dat het eindeloos wordt gedaan, elk moment!

Wij zeggen ook dat het een heel natuurlijk proces is, ingebouwd in jou, en dat het heel eenvoudig is het te doen! Materie wordt ogenblikkelijk gecreëerd uit licht wanneer een waarschijnlijkheidsgolffunctie is gecomprimeerd.

 

Een waarschijnlijkheidsgolffunctie is gewoon het potentiële bestaan van materie, en deze potentiële dingen zijn eigenlijk de echte dingen in hun energetische vorm!

 

Hoe stort een waarschijnlijkheidsgolffunctie in?

Een waarschijnlijkheidsgolffunctie stort in fysieke materie wanneer het bewustzijn het waarneemt. Bewustzijn en materie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en materie kan niet bestaan zonder bewustzijn!

 

De werkelijkheid is gebaseerd op informatie of licht, niet op materie. Bewustzijn is fundamenteel in dit universum en materie is alleen afhankelijk van bewustzijn!

 

Als er geen bewustzijn zou zijn, zou er geen “fysieke wereld” bestaan – alleen waarschijnlijkheden van het bestaan!

 

Een andere manier om te zeggen dat materie – fysieke werkelijkheid wordt – gecreëerd door licht ( is informatie) is te zeggen: “wat je waarneemt dat zich manifesteert, of kijk naar wat bestaat!”.

 

Dit is de manier waarop het universum werkt en is het grondbegrip voor alle gemanifesteerde werkelijkheid! ‘Zien of waarnemen’ is een breed woord dat ook betekent: focussen, energie geven, denken, voelen, afstemmen, of mee resoneren!

 

In dit universum trekt tijd 100% gelijk aan, en frequenties die op hetzelfde niveau resoneren worden door elkaar aangetrokken en dit is de kracht die de golffunctie doet instorten en wat zich materialiseert in de fysieke wereld!

 

Het is belangrijk te weten dat u te allen tijde de waargenomen werkelijkheid manifesteert, of u zich nu wel of niet bewust bent van dit proces!

 

Dit betekent dat je alles wat in je leven tot op dit moment hebt gecreëerd met behulp van dit universele proces en of manifestatie, je waardig is of niet, iets wat je kunt overwegen. Als dat niet zo is, kun je altijd nu beginnen iets totaal nieuws te creëren!

 

Velen leerden jaren geleden over de werkelijkheid van het manifestatieproces van uitstekende leraren die spraken over kwantumfysica, en het grote geheim en de wet van aantrekking. Dit opende vele de ogen op planeet aarde en zette de sterrenzaden van de aarde op het juiste pad naar bewuste manifestatie!

 

Ondanks het ongelooflijke niveau van bewust ontwaken dat door deze informatie werd gecreëerd, hebben velen de praktijken van het grote geheim geprobeerd, maar hebben niet altijd optimale resultaten bereikt. Soms werkte het, maar vaak ook niet!

 

Het leek erop dat er iets was weggelaten uit deze leringen over aardse manifestatie!

 

Hier is een dieper Pleiadiaans begrip van hoe manifestatie werkelijk werkt en in deze beschrijving is niets weggelaten!

 

Om te beginnen noemen we de manifestatie die niet goed werkt, de 3e Dimensie, en de manifestatie die altijd werkt, zonder uitzondering de 5e Dimensie!

 

De eerste stap naar de 5e Dimensie is het volledige besef dat je altijd alles in je wereld onthult, dat normaal is om als standaard altijd te doen!

 

Als dit inzicht eenmaal is verkregen, neem je vanaf dat moment de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen creatie!

 

Dat is in alle opzichten Soeverein, dat betekent dat je bewust moet creëren en niet onbewust!

 

Hoe de manifestatie echt functioneert

Je hebt twee breinen of twee geesten, de linker en de rechter. Deze twee breinen hebben allebei heel belangrijke doelen, ze functioneren heel verschillend en werken meestal niet samen! De linker hersenhelft is de bewuste geest en de rechter hersenhelft is de onderbewuste geest, bij rechtshandigen, en is omgekeerd bij linkshandigen.

 

De linker hersenhelft is het logisch brein en de denkende geest, terwijl het onderbewuste brein de creatieve geest is. Deze creatieve eigenschap is de eerste aanwijzing over wat het onderbewustzijn werkelijk is! De bewuste geest is een 3D geest en de onderbewuste geest is een vijf-dimensionale geest! De bewuste geest fungeert als een poortwachter voor de onderbewuste geest.

 

Onder normale omstandigheden, passeren programma’s niet gemakkelijk de bewuste geest om in de onderbewuste geest binnen te komen.

 

In termen van intelligentie en rekenkracht is de bewuste geest als een 486 computer en de onderbewuste geest is een miljard keer krachtiger en functioneert precies als een kwantumcomputer! Dit is waar het idee van een kwantumcomputer vandaan komt!

 

Hoewel ongelooflijk krachtig en multidimensionaal, leert en voert het onderbewustzijn programma’s uit op een andere manier dan het bewuste verstand!

 

Het onderbewustzijn functioneert als een cassettespeler die automatisch de opgenomen programma’s afspeelt die elk aspect van het dagelijks leven besturen!

 

Als we het over programma’s hebben, bedoelen we geprogrammeerde kennissets, programma’s voor het functioneren van het lichaam, geloofssystemen, manieren van denken, manieren van voelen en manieren van zijn!

 

Naast de dagelijkse functies heeft het onderbewustzijn toegang tot zeer geavanceerde universele gegevens en berekent deze complexe gegevens sneller dan het licht! Het onderbewustzijn is ook direct verbonden met je hogere zelf! Je kunt alleen toegang krijgen tot je hogere zelf als je toegang hebt tot je onderbewuste geest.

 

Zevenennegentig procent van iemands dagelijks leven wordt geleid door het onderbewustzijn, dat de controle en de leiding heeft sinds de dag dat je op aarde geboren bent!

 

Er is weinig of geen bewustzijn van programma’s of daden van de onderbewuste geest, omdat het buiten het bereik van bewustzijnsperceptie ligt!

 

Deze kwantumgeest controleert te allen tijde je ademhaling en hartslag!

 

Welke geest is verantwoordelijk voor manifestatie?

De linker hersenhelft, de bewuste geest, is de geest waarin je de dromen en verlangens bedenkt en visualiseert van wat je wilt manifesteren!

 

Deze geest creëert ideeën, dromen, plannen, maakt verlanglijsten, creëert visie boards, maakt affirmaties, denkt positief, dankt en richt zich met al haar kracht op het verlangen!

 

Het probleem is dat de bewuste geest niets te maken heeft met het eigenlijke manifestatieproces en dat is de reden waarom het bijna nooit lukt een wens te manifesteren!

 

Aan de andere kant, is het onderbewustzijn een kwantumgeest die buiten tijd en ruimte opereert en het enige mechanisme is om ogenblikkelijk een waarschijnlijkheidsgolfvorm in te laten storten! Het onderbewustzijn creëert direct materie uit energie of materie uit licht!

 

Begrijp je dit? Er is geen tijd spatie in manifestatie omdat deze kwantumgeest buiten tijd en ruimte opereert!

 

Er zijn hier geen mitsen en maren en als je onderbewustzijn een programma heeft dat zegt: ik heb een rode Tesla van 100.000 dollar nodig, of ik ben een miljardair, of ik kan vliegen, of ik woon op het strand in een landhuis, dan is dat een ogenblikkelijk fysieke realiteit!

 

Dit gaat niet over dingen, we maken alleen een punt over wat mogelijk is, met behulp van het onderbewustzijn!

 

Tot zover alles goed, maar op dit punt ontstaat een serieus probleem: Bijna alle programma’s die vanaf onze geboorte op aarde in ons onderbewustzijn zijn ingebed, zijn van het de-potentiële type, en omdat de geest soortgelijke energie naar zich toe trekt, manifesteert het allerlei onmogelijke dingen in ons leven!

 

Dat is al zo vanaf de eerste dag! Voor bijna elk 3D-wezen op aarde, is de onderbewuste geest gevuld met negatieve programma’s, gevoed door de matrix en eerdere gewoonten en ervaringen die meestal bestaan uit trauma en drama!

 

Deze ontkrachtende programma’s manifesteerden zich onmiddellijk als de ene ontkrachtende gebeurtenis na de andere! We herhalen: deze krachtige kwantumgeest, het onderbewustzijn, bestuurt 97% van alles in je leven, te allen tijde!

 

Het heeft geen zin te proberen een betere realiteit te visualiseren en te creëren met behulp van normale manifestatiemethoden van de bewuste geest om te proberen een verkeerde agenda omver te werpen, omdat de supercomputergeest van het onderbewustzijn tegensputtert, en elk manifestatieplan van de bewuste geest omver werpt, elke keer opnieuw! Het onderbewustzijn zal domineren en elke keer winnen!

 

Dat is wat het hoort te doen en dat is gewoon de manier waarop het is geschapen!

 

Dan kan men zich afvragen; Creëer ik mijn dromen en verlangens in mijn bewuste geest, dus als de bewuste geest weinig of geen effect heeft op het eigenlijke proces van manifestatie, en aangezien het onderbewustzijn de show steelt en vol zit met de-potente matrixprogramma’s, beheerst het 97% van mijn leven; wat kan ik dan in godsnaam nog doen?

 

Eerst moet je je realiseren dat je rechtstreeks met het onderbewustzijn moet werken om iets in de fysieke wereld te manifesteren.

 

Dat is zo goed als onmogelijk, want het onderbewustzijn is voor jou verboden terrein, met één uitzondering: programma’s kunnen alleen rechtstreeks in het onderbewustzijn worden ingevoerd tijdens een alfa hersengolf staat!

 

Wat is een alfa hersengolf toestand?

Een alfa hersengolf toestand is een gemoedstoestand die resoneert tussen 8 en 12 Hz. en die optreedt in een staat van ontspanning, nadat de linker hersenhelft is gestopt met denken! In deze staat begint het bewuste brein zich te synchroniseren met het onderbewuste brein rechtsboven!

 

Alfa is een super lerende staat waarin toegang tot het hogere zelf wordt verleend via de rechter hersenhelft, die een geheel nieuw rijk van onbegrensde mogelijkheden opent!

 

Hoewel alleen bij een alfa hersengolf een directe deur open staat naar het onderbewustzijn, zijn er verschillende manieren om een alfa hersengolfstaat te creëren; o.a. door hypnose, diepe meditatie, Hemine synchroniserende tonen/programma’s. Herhaling, training, oefening, nieuwe energiepsychologische modaliteiten, zoals psych-k.

 

De beste tijd om een alfa hersengolf toestand te bereiken is rond bedtijd, vlak voor het in slaap vallen, en de snelste manier om een nieuw onderbewust verbeteringsprogramma voor manifestatie in te voegen is door hemine-synchroniserende tonen/programma’s te gebruiken.

 

Als je vlak voor het slapen een hemine-sync programma in je koptelefoon stopt, omzeilt het programma de bewuste geest en gaat het direct naar het onderbewustzijn! Het onderbewustzijn zal de informatie in het programma snel manifesteren in je materiële werkelijkheid, elke keer op nieuw!

 

Maar dit is slechts het begin van een super galactische reis! De alfa hersengolf staat geeft je volledige toegang tot een buiten-lichamelijke staat waar je letterlijk en fysiek

Tele-porteren, fysieke tijdlijnen/realiteiten veranderen of elk ander goddelijk en magisch object realiseren dat je kunt bedenken!

 

Het volgende begrip impliceert een grote sprong in het duister met enig technisch inzicht, maar wij verzekeren u dat het zeer goed mogelijk is en realiseerbaar is:

 

Als er iets in je driedimensionale leven is dat je niet kunt veranderen, oplossen of waar je niet veel aan kunt doen en dat je aanzienlijk ontkracht, kun je dit proces gebruiken om letterlijk en fysiek naar een gelijksoortige tijdlijn te springen waar die ontkrachtende kwestie of dat probleem fysiek niet bestaat!

 

Het is ook niet relevant wat het probleem is, want er zijn onbeperkte parallelle versies van jou en je leven, inclusief elke mogelijke configuratie die bestaat!

 

Hoe absurd het ook mag klinken, dit is geen air show spul!

De effecten van een alfa hersengolf zijn welbekend en wetenschappelijk bewezen door verschillende toonaangevende groepen die de kracht ervan hebben bestudeerd en getest! Dr. Bruce Goldberg, een bekend hypnotherapeut, is een deskundige in de alfa hersengolf ervaring! Zie ook wat onze broeders, Dr. Bruce Lipton en Dr. Joe Dispenza hierover zeggen!

 

Wij nodigen u uit uw eigen onderzoek te doen naar deze methoden om te zien wat u kunt manifesteren en bereiken in de alfa-staat!

 

Begin deze methoden te gebruiken en nieuwe programma’s rechtstreeks in uw onderbewustzijn te downloaden om het karakter van uw leven in minuten radicaal te veranderen!

 

Bovendien kunt u het hele herprogrammeringsproces veel krachtiger en effectiever maken door slechts dit ene feit te doen: Synchroniseer je hart met je hersenen!

 

Hoewel de hersenen het elektrische signaal van de gedachte naar het einde van het universum sturen, is gedachte alleen niet voldoende voor een zinvolle manifestatie, omdat er geen mechanisme is een gedachte terug te brengen in fysieke vorm!

 

Het hartveld is de emotioneel magnetische kracht die manifestatie terugbrengt in het fysieke domein! Het hart is de reactiemotor van het universele manifestatieproces en geeft het proces een duizendvoudige kracht!

 

De energie van het hart is de motor van de wet van aantrekking!

Deskundige Gregg Braden is de expert op het gebied van hart-hersencoherentie, dus kijk wat hij te zeggen heeft!

 

Hier is wat nuttig Pleiadiaans advies voor onderweg; uitdagingen zullen zich in je leven voordoen terwijl je manifestaties zich perfectioneren, dus als zich een probleem in je leven voordoet en geen onmiddellijk antwoord beschikbaar is, gebruik dan een van de bovenstaande mechanismen, ga de alfa hersengolf staat binnen en eenmaal daar, weet dat je directe toegang hebt tot je hoger zelf, evenals echte gidsen/engelen, dus roep hen aan en vraag hen om hulp!

 

Vertrouw ze, ze zijn er, en de enige taak is je te helpen als het nodig is!

 

Ze zullen je komen helpen en je altijd het beste antwoord geven, je probleem op te lossen, elke keer weer!

 

Het laatste advies is eenvoudig; Geloof!

Als je niet gelooft, wel, dan is het onmogelijk iets spiritueels te doen, laat staan iets te manifesteren! Laten we gewoon stellen: heb wat geloof!

 

Er is een punt op je reis waarop je niet alleen zult weten dat alles mogelijk is, maar je zult deze wonderbaarlijke dingen ook doen!

 

Een ook grote dingen, wij leven zelf op deze manier en we zeggen dat het echt magisch is!

 

Wij leven het leven waar we echt naar verlangen en hebben de verwezenlijking van veel van onze grootste dromen ervaren! Het leven is elke dag leuk en creatief, er is niets om je zorgen over te maken! We willen het beste voor jou, dus vragen we je om open te staan voor dit alles om de kwaliteit van je leven te verbeteren!

 

Dit is de echte 5D manifestatie en dit is de 5D wijze!

Het is verbazingwekkend hoe dit werkt en hoe meer begrip en bewustzijn je injecteert in wat je manifesteert, hoe wonderbaarlijker en verbazingwekkender het leven zal zijn!

Laten we nu beginnen met de creatie …

 

Michael en de Plejadier

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

How You Can Create An Amazing Reality For Yourself | Gregg Braden

 

De krachtigste doorbraak is onderweg!