De grootste misleiding over schuld

Wanbetalingen op Schuld

Schoonmaak en uitroeiing van het Globalisme

De Reset

De Grootste Instorting in de Geschiedenis!

  

Angstaanjagende Propaganda

Het is niet nodig in de op angst gebaseerde propaganda te trappen die de grote media en zelfs verschillende alternatieve mediasites verspreiden. Er gebeuren hele goede dingen en nog betere dingen komen eraan. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste story’s die alleen al in de laatste paar weken hebben plaatsgevonden. Als we de puzzel in elkaar passen, zien we dat de kous af is en dat de gebeurtenissen eromheen steeds groter in afmeting en omvang worden.

 

De verouderde matrixprogrammering door de Archons kan het niet bijhouden. De frequentieveranderingen gaan de capaciteiten van de Archons ver te boven. De imitators van de nepschepping kunnen in het licht van deze enorme Universele verschuiving die we ondergaan hun besturingssysteem niet langer werkend houden. Het maakt ze gek.

 

Kijk maar naar de wanhoop die overal om ons heen waarneembaar is. Brutale militaire en politieke manoeuvres zoals in Oekraïne en het Midden-Oosten, het demoniseren van Rusland, zijn slechts enkele van de aspecten, naast de schandelijke economische manipulaties en de buitenissige oneerlijke propaganda van de MSM.

 

De grootste aanwijzing is te zien in het tot nu toe incrementele en nu overdreven gebruik van technologische programma’s, van massasurveillance en dataverzameling tot de komst van cyberoorlogsvoering en kunstmatige intelligentie toe, terwijl gestoorde maniakken bij CERN proberen in andere dimensies in te breken. De omvang en wanhoop van hun krankzinnige agenda is volledig transparant geworden tenminste voor zowat iedereen die wakker is!

 

Dit immense programma kan door geen enkele macht terzijde worden geschoven. Er is al veel te veel aan de gang en er is al veel te lang heimelijk aan gewerkt om de voortgang ervan te kunnen stoppen; zei het totale verwijdering van het oude regime.

 

Het is aan ons. We hebben alles in ons voordeel, slechts onze wil en daden moeten worden afgestemd op deze overgang. We kunnen het negeren of erop reageren. Maar bedenk: De onaantastbaarheid van onze vrije wil kan niet geschonden worden. Ofwel we ontwaken volledig en krijgen de energie en surfen mee op de golf van veranderingen, ofwel het stort op ons neer en valt misschien na verloop van tijd uiteen door gebrek aan herkenning en/of reactie. En in de op een na beste uitkomst; moet de hele cyclus indien mogelijk worden herhaald, wat geen prettig vooruitzicht is.

 

Wij, mensen, zijn in feite een zeldzaam humaan ras dat een ongelooflijk scala aan emoties en creatieve vermogens heeft, onze geesten en emoties kunnen ofwel de chaos op deze planeet aanwakkeren, ofwel haar herstellen tot op de rechtmatige plaats van vrede en samenwerking, en eveneens door minstens evenveel zorg te dragen voor anderen als voor onszelf.

 

Wat men spoedig zal begrijpen is dat onze regeringen en politici al eeuwenlang worden omgekocht en gemanipuleerd door de ‘Khazarische maffia’ om belangrijke feiten te verbergen. In hun poging de wereld te veranderen en er hun eigen planeet van te maken, hebben de Khazarians alle regeringen omgekocht die het volk hebben voorgelogen over alles wat vanzelfsprekend was, totdat velen van ons bewust werden en de echte wereld zagen, zoals die werkelijk is, fascinerend en inderdaad met de volle waarheid.

 

De grootste misleidingen over schuld

Het publiek vertellen dat er een “nationale schuld” is en “tekorten” zijn. Deze truc impliceert een illegitieme boekhouding. Het volk mag echter niet weten dat een fiat-systeem vanaf het begin op schuld draait en uiteindelijk wanbetaling impliceert.

 

Kan er sprake zijn van schuld als iedereen weet dat fiat tot in het oneindige wordt gecreëerd en zonder kosten door schuld wordt gedekt? Geloven we echt dat de regering triljoenen dollars heeft “verloren”? Dit is een valse veronderstelling, gepromoot door de media. Het geld is niet verloren gegaan. Het is uitgegeven aan precies datgene waar de elites en de Diepe Staat het wilden uitgeven, zonder dat het publiek het bemerkte.

 

Een bank geeft je een “lening” om een huis of een ander groot object te kopen en noemt dat jouw schuld, maar is dat zo? De bank heeft deze rekening gewoon uit het niets gecreëerd. Ze hoeft niet eens een gelijke hoeveelheid geld in haar kluizen te hebben om de lening te verstrekken. Het kost de bank niets, maar de bank noemt het uw schuld of uw hypotheek en jij gelooft dat jij een schuld hebt.

 

Niemand is immuun voor schulden, en de meesten van ons hebben in een of andere vorm een financiële schuld. Niet genoeg geld hebben, en vooral in de schulden zitten, veroorzaakt ernstige lichamelijke en geestelijke onrust. Dit is de reden waarom banken mensen in de schuldsteken, terwijl een wereld zonder schulden mogelijk is. De centrale banken van de wereld hebben de soevereine macht over bijna elke regering.

 

Centrale banken creëren het officiële geld van een land, genaamd wettig betaalmiddel, of promesses, beter bekend als fiat geld zonder intrinsieke waarde, alleen ondersteund door geloof maar niet door goud of zilver, dan lenen ze het uit aan de regering van het land, waardoor het volk de schuld van de regering moeten terugbetalen via inkomstenbelasting op lonen, evenals de schuldrente die de regering maakt als ze het geld leent van de centrale bank.

 

Het bedrog begint met het feit dat regeringen dit geld zelf renteloos kunnen uitgeven, zoals het behoort.

 

De schuld van de overheid wordt vervolgens uitgebreid door middel van fractionele reserve-expansie door commerciële banken via leningen aan het publiek tegen nog meer rente. Centrale banken moeten meer geld blijven creëren, omdat er extra geld nodig is om al deze rente terug te betalen, waarvoor dat geld opzettelijk niet wordt gecreëerd, opdat het geld om de rente te betalen feitelijk niet bestaat.

 

Dit veroorzaakt inflatie, doordat de waarde van elk individueel bankbiljet daalt, terwijl de prijzen stijgen, waardoor mensen gedwongen worden nog meer uren te werken – niet alleen om alle rente terug te betalen, maar ook om de dingen te kopen die ze zich voorheen konden veroorloven. Aangezien inflatie leidt tot hogere prijzen, zou in een vrije markt de waarde van edelmetalen ook moeten stijgen, opdat de koopkracht ervan behouden kan blijven. Hogere prijzen leiden tot hogere belastingen, waardoor regeringen nog een manier hebben om extra te profiteren van geldontwaarding.

 

Dat is de reden waarom edelmetalen voortdurend omlaag worden gemanipuleerd door de criminele banksters. Wakker worden mensen, we hebben deze strijd al gewonnen, het wachten is op het wakker worden van de schapen!!!

 

Recapitulerend; Banken lenen geld uit aan gewone mensen zonder enig risico. Als u uw hypotheek niet kunt (terug)betalen, legt de bank beslag op uw huis. Daardoor maakt de bank zich meester van echt harde activa, onder het mom van wanbetaling op de lening door de consument, zonder een dubbeltje van het geld van de bank op het spel te zetten. Op deze manier bezitten de banken het merendeel van eigendommen en grond, wat economische vrijheid wordt genoemd, pardon? Het is slavernij!

 

Wanbetalingen op schulden

Geen echte verandering kan zich manifesteren in de economisch gevangen naties totdat de valse schuld die verschuldigd is aan de Centrale Banken en alle andere banken is verwijderd middels ingebrekestelling. Alle banken moeten worden doorgelicht en alle illegale activa moeten worden teruggenomen.

 

Een volledige audit van alle goudvoorraden van alle centrale en andere banken, zal gelijktijdig moeten worden uitgevoerd. Want dit goud is eigendom van de bevolking.

 

Het is belangrijk te begrijpen dat het beëindigen van Centrale Banken, niet de valuta, obligatie, of aandelenmarkten zal laten crashen. Al deze drie worden momenteel gecontroleerd door het Exchange Stabilisatie Fund, via achterdeurhandel door het ESF en het Amerikaanse Ministerie van Financiën. Het is bewezen, dat het ESF alle drie de “vrije” markten controleert.

 

Schoonmaak en uitroeiing van het Globalisme

Uiteindelijk zal QFS de nieuwe munteenheid van het volk worden, ondersteund door edelmetalen, zoals goud en zilver, of andere grondstoffen. De oude “Federal Reserve en Centrale banken biljetten” zullen nutteloos worden na het terugroepen van de oude valuta’s wist al het illegale geld uit dat niet belast werd en bewaard wordt in offshore rekeningen en belastingparadijzen.

 

Deze actie zal onmiddellijk al het offshore belastingparadijs geld, illegaal drugsgeld, gestolen en witgewassen geld, en illegaal overgehevelde valuta in handen van buitenlandse naties, uitroeien. De nieuwe QFS-valuta zal worden ingevoerd nadat het verborgen CIA-goud en de verborgen tegoeden zijn gecontroleerd en in beslag genomen.

 

Niemand weet hoeveel duizenden tonnen gestolen oorlogsgoud de CIA, om precies te zijn George H.W. Bush via het eigendom van Barrick Gold Corporation, heeft vergaard, maar het is genoeg om de balans van het goudbezit in de wereld te laten doorslaan naar Amerika. Dit goud zal het globalisme uit het huidig monetaire systeem uitroeien, dat gecontroleerd wordt door dezelfde aandeelhouders die de meerderheid van de aandelen bezitten in de top defensie bedrijven, alle grote multinationals – die allemaal eigendom zijn van de Globalistische bankiers, die geld lenen aan en wapens verkopen aan de zelfde vijanden die ze pretenderen te bevechten.

 

De krankzinnige triljoenen tot meer dan anderhalf quadriljoen dollars’ op de derivatenmarkten worden gecontroleerd door de Bank voor International Settlements BIS, die de meest corrupte bank ter wereld is. De BIS zal worden afgeschaft, samen met alle derivaten en hedge fund weddenschap instituten.

 

De volgende stap, is het ontslag van de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen CFR. De patriotten moeten blijven eisen, dat alle transnationale, internationale, Globalistische, instituten gecontroleerd door Jezuïeten, en door Rockefeller gefinancierde oorlogsmachine, genaamd de CFR, wordt ontbonden en haar oorlogszuchtige beleid wordt verdelgd. Deze antiwesterse groep heeft decennia lang de leiding gehad over het buitenlands beleid van de V.S. en andere naties en hun leiders verteld wat zij wel en niet zullen doen.

 

De Reset

In 1871 werd het valse Amerikaanse monetaire systeem gevormd onder US Inc. en in 1913 gekoppeld aan hun Federal Reserve die verbonden was met Centrale Banken over de hele wereld, die allemaal eigendom waren van de Rothschild Cabal.

 

De Bank of England was de voornaamste bank van het oude Cabal-systeem, vanwaar al het geld naar het Vaticaan werd gesluisd voordat het weer terugkwam, en regeringen werden gedwongen dat te lenen om zodoende het belastinggeld van het volk in de cabal-kas te sluizen.

 

Tegen 1932 had de Federal Reserve zoveel fiatgeld gedrukt, dat de USA Inc. failliet ging en verlost werd van de goudstandaard. Het fiat systeem duurde van 1913 tot 2012, toen de VS in gebreke bleef, met de Chinezen als hun voornaamste schuldeiser.

 

De nieuwe republiek van de VS, die ondertussen is gevestigd, brengt Amerika terug naar de oorspronkelijke grondwet en hun eigen asset-gesteunde valuta, gecontroleerd door het volk via de QFS.

 

De totale wereldwijde herwaardering van alle valuta’s is een kritiek onderdeel voor de toekomst van onze planeet. De vervulling is gebaseerd op een gelijk speelveld voor elke deelnemer, dat zich ontvouwt als de RV plaatsvindt.

 

Elk land moet onafhankelijk financieel stabiel worden in en middels de eigen economie en handelselementen met andere landen. Dit kan worden bereikt, omdat de RV de katalysator zal zijn voor deze verandering.

 

Zelfs de cabal maffia van de wereld heeft zich inmiddels teruggetrokken, toen ze erachter kwamen wat voor controles er werkelijk zijn geplaatst op het RV-proces. De WDS heeft enorme controles op het geld geïnstalleerd, en er is geen enkele manier dat het kan worden misbruikt op grond van tot nu toe verkregen informatie. Wij, het volk, zullen uit het slijm van de malaise oprijzen, om alle zaken op de rails te zetten en ons huis op orde te brengen.

Zodra het nieuwe financiële systeem is ingevoerd, zullen alle valuta’s worden overgeschakeld van fiat naar goud-activa-ondersteunde via de-QFS-valuta.

 

Voor de Illuminati zullen geen civiele processen zijn, maar militaire tribunalen;

 

“Er zullen geen burgerlijke processen zijn voor de Illuminati. Het wordt een militair tribunaal. Als je een bedreiging voor de nationale veiligheid bent, krijg je geen burgerproces.

“De Alliantie staat schaakmat. Kijk naar degenen die Trump aan de macht hebben geholpen. Vijf Generaals en twee Admiraals. Het leger zal het land terugnemen. Het zal de schatkist en de Federal Reserve en alle centrale banken laten instorten.”

“En, dit is wat gaat komen. Er komt een wet op de waarheid gecontroleerd door de FCC – Federale Communicatie Commissie – de licentie is verloren als wat gedrukt of uitzonden wordt geen bewijskrachtige feiten bezit, omdat zulks een bedreiging is voor de nationale veiligheid.”

 

De Grootste instorting in de geschiedenis! – Wereldwijde Economische Crisis verergert als de schappen leeg raken!

 

https://rumble.com/v1538if-greatest-collapse-in-history-global-economic-crisis-worsens-as-shelves-empt.html