Als Alles Stopt

 

Grote gebeurtenissen

Ondanks de gebruikelijke klachten dat niets verandert, niets beter wordt, de chaos toeneemt, en zoveel andere verhalen van hen die geen ogen hebben om te zien of oren om te horen, zal dit jaar 2022 genereus zijn, vooral voor hen die hun huiswerk hebben gedaan door mee te werken aan de Nieuwe Aarde.

 

Zij die tarwe hebben gezaaid, zullen tarwe oogsten. Maar, zij die onkruid hebben gezaaid, zullen oogsten van hun eigen zaden.

 

Verandering komt altijd van binnenuit, waarvoor iedereen zijn eigen sleutel heeft die het ingang zet. Wachten tot iemand anders het voor je doet, zal nooit komen. En dus is de kreet altijd dezelfde: “ze praten en praten maar er gebeurt niets”. En in feite zal voor dit type mens niets veranderen.

 

De strijd tegen de wereldmaffia is al een jaar geleden gewonnen, maar zombies overtuigen van wat heeft plaatsgevonden, is onmogelijk; ze zullen het eerst aan den lijve moeten ondervinden, nadat de bevrijding van planeet Aarde een feit is geworden.

 

Hieronder worden de aankomende grote veranderingen door Vital Frosi toegelicht. Ook het waarom dit allemaal zo lang duurt voordat het gerealiseerd wordt. Bedenk; Het wachten is op de ontwaking van de massa’s, want zij kunnen op geen enkel andere manier worden overtuigd dan door het zelf te ervaren.

 

Het is misschien een goed idee, deze informatie door te geven aan iedereen die je kent, zodat velen voorbereid zullen zijn op de immense veranderingen die komen gaan.

 

Een van de grote veranderingen is de GESARA-gebeurtenis die een zeer belangrijke ontwikkeling in de geschiedenis van de mensheid zal blijken te zijn en nog tijdens ons leven zal worden ervaren!

 

Op de vraag wanneer dit zal gebeuren? Is het antwoord; wanneer de massa in opstand komt tegen de vergiftigde injecties tegen de niet bestaande Covid Pandemie. Of, door hoge inflatie geen voedsel meer kunnen kopen om te eten. Basta!

 

Planeet Aarde heeft in 5D een nieuwe positieve dimensie voor Milieu, Voedsel, Geluk, dat meer banen schept voor het redden en zuiveren van planeet Aarde. De ‘omzet’ oftewel bruto verkoop metriek is overbodig, omdat het uitgeven van geld slechts een illusie is, net als de getallen betreffende de waarde van aandelen, cryptos of onroerend goed, etc. Mensen gaan hun werkelijk doel in het leven vervullen, hetwelk helaas door de meerderheid is vergeten.

 

Alle volkeren gaan profiteren van GESARA. De Aarde is een van de meest overvloedige planeten. Er is meer dan genoeg goud gedekt geld op Aarde voor iedereen om miljonair te zijn zonder schulden van welke aard of soort dan ook.

 

Deze enorme verandering brengt een grote transformatie in het welzijn van de mensheid. Het brengt zichtbaar onmiskenbare gevoelens van gelukzaligheid. Mensen zullen zich gezonder voelen; degenen die niet wakker zijn zullen niet weten waarom.

 

Waar het op neerkomt is dat GESARA meer is dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk dat op het punt staat te beginnen. Zodra het werkelijkheid  is, is dat het definitieve einde zijn van de Diepe Staat Cabal en al haar marionetten.

 

De Kosmos is het Omniversum met haar centrale Zon, dat de Bron en Oorsprong is van de Schepping. De mens en haar duurzame ontwikkeling draait om de aarde. Het laat zien hoe prachtig onze aarde is. En welke oplossingen er zijn om van onze wereld een betere plek te maken. Met alle planten, dieren en mensen die daarop leven.

 

 

ALS ALLES STOPT

 

Lieverds !

Sinds enige tijd is er sprake van systeemverandering. Hoewel velen zich er niet van bewust zijn, voltrekt de overgang van vorig jaar zich in een snel tempo. Elke dag arriveren er meer en meer impulsen van Gamma Licht op Aarde, en deze nieuwe energie met hogere frequentie vergemakkelijkt de verandering van alles op deze Planeet.

 

De oorsprong van alles wat bekend is in het Universum heeft zijn beginpunt in het Licht. De Kosmos Omniversum  met zijn centrale Zon als Bron en Oorsprong van de Schepping. Het is verdeeld in Multiverses, die elk hun eigen centrale Zon hebben. Elk Multiversum is verder verdeeld in Universa, die elk hun eigen centrale Zon hebben.

 

Universa zijn verdeeld in sterrenstelsels, die elk ook een eigen centrale zon hebben, die de wetenschap een “zwart gat” noemt. En binnen elk sterrenstelsel zijn er zonnestelsels, zoals onze zon, die op haar beurt planeten en manen heeft.

 

Het licht dat elke dag door onze zon wordt ontvangen, is dus niet alleen het eigen licht, maar is een spiegel van alle andere zonnen die hoger staan dan onze zon.

 

Sinds 2012 is onze Zon begonnen een grotere stroom van Gamma Licht van andere zonnestelsels te ontvangen. In feite is het de centrale Galactische Zon die de dosering van deze lichtstroom controleert. Het heeft de taak de frequentie te coördineren van elke ster en planeet die deel uitmaakt van de Melkweg.

 

Zoals in eerdere teksten is geschreven, is ons zonnestelsel in 2012 een octaaf hoger in de galactische spiraal binnengegaan. Deze herpositionering levert een hogere helderheidsfactor op. En dit is waarom de Aarde nu ook meer Gamma Licht ontvangt.

 

Het is dit Licht dat de planetaire overgang van de Aarde zal bevorderen.  Wanneer de frequentie van het Licht toeneemt, moet alles op aarde zich aanpassen. Minerale energieën zullen een hogere frequentie hebben. Planten en dieren zullen dezelfde verandering ondergaan. En de mens kan niet anders doen dan mee te doen.

 

Frequentie is een natuurlijke toestand die het harmonisch functioneren organiseert van alles wat op de Planeet bestaat. Dus wanneer wij zeggen dat er een reset van de Oude Systemen zal zijn, zeggen wij dat niets van wat er voorheen was, in korte tijd nog zal zijn.

 

Alhoewel de overgang van de Aarde ongeveer 3 eeuwen in beslag heeft genomen, bevinden wij ons nu in de laatste momenten ervan, en daarom moeten alle systemen van qua frequentie veranderen.

 

Als we een huis wordt gerenoveerd, komt het mooiste deel altijd aan het einde. Met het schilderen en inkleuren begint het al. De rangschikking van de onderdelen en het meubilair geeft al vorm, en uiteindelijk verschijnt orde. Pas na al dit proces kunnen de bewoners genieten van hun nieuwe huis.

 

Onze planeet is ons thuis. Het is het thuis van deze grote familie van zielen die op Aarde zijn geïncarneerd. Zij die zich hebben voorgenomen mee te werken aan de hervorming zullen het nieuwe planetaire huis gaan bewonen. Wie het niet eens is met de veranderingen, zal moeten uitkijken naar een ander huis dat de vroegere kenmerken heeft behouden. Ze zijn niet voorbereid op de veranderingen.

 

De Schepper respecteert onvoorwaardelijk de wil van ieder mens, zonder onderscheid.

Maar laten we het nu hebben over de noodzakelijke Reset.

 

In 2010 werd de tijdlijn van de Aarde veranderd. Op grond van de wil en het doel van een belangrijk deel van de mensheid van de Aarde heeft de Galactische Raad, op verzoek van Gaia’s bewustzijn, besloten tot een soepelere en rustiger Overgang.

 

Ik heb hier reeds eerder geschreven dat de Armageddon-tijdlijn terzijde is geschoven. Er is geen reden om grote rampen te vrezen, ook niet de vernietiging van planeet aarde.

 

Deze nieuwe tijdlijn zal de planetaire overgang in haar laatste fase bepalen. We zitten in de laatste jaren van de voorspelde 3 eeuwen overgang. Het is tijd om ons voor te bereiden op veranderingen in de huidige systemen.

 

Alhoewel de meeste ervan geleidelijk kunnen worden veranderd, d.w.z. zonder de werking te onderbreken, is dit echter op sommige gebieden niet mogelijk. Daarom kunnen zich kortstondige onderbrekingen voordoen. Na de omschakeling keren deze systemen terug, en wel in hun nieuwe configuraties.

 

Zelfs indien zij slechts een deel van de huidige systemen vormen, is het zeer waarschijnlijk dat die de belangrijkste zijn, zoals o.a. communicatie. Wij weten dat zij behoren tot de arm van de controleurs van de mensheid. Deze tentakel heeft altijd alles en iedereen gemanipuleerd. En het zal het laatste bastion van verzet zijn van de koudbloedige octopus.

 

Er zal verzet zijn van Octopus kant, maar het zal tevergeefs zijn. Niets en niemand kan de planetaire overgang stoppen of tegenhouden.

 

Men behoeft zich geen zorgen te maken als alles stopt. Deze mogelijkheid is zeer reëel gezien de weerstand van de controleurs om toe te geven aan verandering. Op dat moment zal een nieuw communicatiesysteem moeten worden ingevoerd. Maar daarvoor moet het oude systeem eerst stoppen te functioneren. Dit is de aangekondigde reset.

 

 

Als alles stopt, vertrouw erop dat niemand hulpeloos zal zijn. Het zal maar voor een paar dagen zijn, genoeg voor de omwisseling. Er kan geen communicatie zijn. Zelfs geen financiële transacties, want niets werkt meer in het oude systeem. Geen TV, geen radio, geen gsm, geen internet. Maar basisdiensten kunnen niet worden verlamd. Als er een onderbreking is, blijf dan kalm, het komt vanzelf weer terug.

 

En als alles ophoudt, weet dan dat er in werkelijkheid verandering plaatsvindt. En dan zal alles weer beter gaan functioneren. We zullen gratis en schone energie hebben. Gratis internet. Nieuwe geneeswijzen voor alle kwalen. Nieuwe financieel systeem. Nieuwe communicatie.

 

Nieuwe onderwijssystemen zullen onmiddellijk worden ingevoerd. Nieuwe regeringsstelsels. De lijst is eindeloos.

 

Geliefden! We zijn in de voorkamer van het grote amfitheater van het leven. De grote show, waar lang naar is uitgekeken, zal eindelijk beginnen. Het kan enige aardse tijd duren, maar alles is gereed om getoond te worden.

 

Deze huidige incarnatie is de belangrijkste van al onze doortochten op aarde. We zijn gekomen om deel uit te maken van deze grote show. We hebben ons al lang voorbereid op deze gebeurtenis.

 

Nu willen we onze plaats op de tribune niet verliezen. Na de verandering van het systeem, zal niets meer hetzelfde zijn zoals voorheen. Dan zullen we echt de grote gebeurtenis hebben.

 

Het festival van licht en kleuren zal het begin van een nieuw tijdperk inluiden. Na deze gebeurtenis, zullen we een verbluffende verschuiving in ons bewustzijn ondervinden. Het breidt zich uit zodat we onszelf niet meer herkennen, omdat wat daarvoor bestond slechts een act zal lijken. Wij zullen lachen om onze angsten en de moeilijkheden die ons tot nu toe hebben gekweld.

 

We zullen eindelijk contact hebben met onze broeders en zusters, onze galactische families. Pas dan zullen wij beseffen dat ons bewustzijn eindelijk binnen de Vijfde Dimensie is gekomen.

 

We zullen onze ware geschiedenis leren kennen. Ook de geschiedenis van de Aarde en de Sterren. Er zullen geen sluiers meer zijn om het bewustzijn te bedekken, het zal niet alleen beperkt zijn tot de Aarde, maar het zal ook op natuurlijke wijze buiten het zonnestelsel navigeren.

 

Deze tijden komen eraan! En als alles ophoudt, weet dan dat het niet het einde zal zijn, maar het begin van een Nieuwe Tijd!

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Hoe ga je naar een hogere dimensie gaat