Zwitserse OCTOGON Tempeliers

Het Deep State Hoofdkwartier

Satanische Hiërarchie

De echte verandering ligt in het bewustzijn en denken

De nieuwe 5D-Wereld wacht op ons

Onvoorstelbaar Nieuw Tijdperk

 

Grootste Fraude in de Menselijke Geschiedenis

Eindelijk, na 500.000 jaren van onderdrukking is planeet Aarde op weg naar haar totale bevrijding van haar Exterrestriale onderdrukkers, die hun eigen handlangers op Aarde installeerden ala Farao’s, Koningen, en lager in rang geest-gecontroleerde overheidsdienaren. Mensen die dit nu meebeleven zijn de uitverkorenen bij te dragen aan deze bevrijding. Klagers die vinden dat het te lang duurt, zijn nog niet gereed een bijdrage te leveren en zullen dus niet meegaan naar de nieuwe 5D-wereld.

 

De Diepe Staat, waar bovenstaand vermelden toebehoren, is de bron van alles wat negatief is op de planeet Aarde. Om de barre tijden waarin we ons nu bevinden te overleven, is het essentieel te begrijpen waar het allemaal om draait.

 

De Diepe Staat is georganiseerd uit top-echelon medewerkers van meer dan een dozijn machtige agentschappen, zoals de CIA, FBI, NSA, IMF, CFR, BIS, top Generaals, Admiralen en andere militaire functionarissen, langjarige parlementariërs congresleden en senatoren, directeuren van belangrijke toezichthoudende agentschappen en CEO’s van de meeste grote multinationals, waarvan de meerderheid van aandelen in handen is van Deep State trawanten. Alle overheidsinstanties zijn wat je zou kunnen noemen de loopjongens van de cabal.

 

De satanische controle van is het resultaat van een zeer goed georganiseerde lange- termijn samenzwering met als doel de vestiging van de Nieuwe Wereldorde, gebaseerd op de Luciferiaanse revolutie tegen God en de Natuur.

 

De echte top van de piramide wordt gevormd door de Luciferiaans faraonische heersers van Octogon, zetelend in Zwitserland, die de kern is van de Wereldwijde octopusstructuur van heersende elites met hun tentakels in elke niche van “onze” samenleving.  Dit zijn de faraonische Tempelier-Bankiers van Zwitserland met hun 5e Kolonne Vrijmetselaars volgelingen.

 

Zij vormen over de hele wereld de heersende Oligarchie. De heersende Farao’s komen voort uit Lucifers occulte mysterie religies, die voortsproten uit Babylon en Egypte. Zij worden nu geïdentificeerd als de Wereldwijde Elite of Diepe Staatskabaal, die ons zien als hun slaven en eigendom, waarmee zij kunnen doen wat zij willen.

 

Zwitserse OCTOGON Tempeliers

Aan de top van de piramide-hiërarchie zitten de Zwitserse OCTOGON Tempeliers, gevolgd door de 2e laag bestaande uit George Soros en de Nazi’s. Eigenlijk zijn de Nazi’s een geïntegreerd deel van het Octogon, en behoren enigszins ook tot de top.

 

Volgens de zeer aanbevolen Documentaire “The Pharaoh Show“. (ook beschikbaar in het Duits en Frans) Op 18 mei 1291, viel het laatste bolwerk van de Tempelier kruisvaarders, en slechts 2 en een halve maand later werd Zwitserland gesticht op 1 augustus 1291. Volgens de documentaire was de schat van de Tempeliers verborgen in Zwitserland, waarmee de Zwitserse banken werden gegrondvest. De Vrijmetselaars kwamen voort uit de Tempeliers.

 

De farao’s zijn nog steeds aanwezig en regeren de wereld via geheime genootschappen, ondanks dat wordt gezegd: “de farao en zijn leger verdwenen in de zee”. In het oude Egypte was de farao de machtigste persoon. De farao was de politieke en religieuze leider van het Egyptische volk en had de titels: ‘Heer van de twee landen’ en ‘Hogepriester van elke tempel’.

 

Het Deep State Hoofdkwartier

Hun hoofdkwartier (HQ) is in Zwitserland, 6.000 meter onder de oppervlakte van het Meer van Genève, met een van hun ingangen in het CERN-complex. Hun naam Octogon is een zeer geheime Nazi organisatie, opgericht aan het einde van WO2 om haar fortuin te verwerven uit geroofd Nazi goud en in Zwitserland gestorte tegoeden, om te gebruiken voor toekomstige oorlogen en illegale acties.

 

Hieronder zijn de tien redenen waarom Zwitserland het hoofdkwartier van de Deep State werd;

  1. Zwitserland ligt in centraal Europa.
  2. Het is de enige neutrale natie op Aarde.
  3. Het is de enige soevereine natie op Aarde.
  4. Het is de thuisbasis van Onyx Interceptie Systemen.
  5. Zwitserland is de thuisbasis van de Heilige Stoel, d.w.z. de Heilige Stoel betekent CIA.
  6. Zwitserland is de thuisbasis van de Bank voor Internationale Betalingen (BIS).
  7. De namen voor Zwitserland zijn CH en Suisse, dat is gelijk aan CIA en SS.
  8. De Zwitserse nationale feestdag valt samen met de verjaardag van de Tempel van de Spionnen.
  9. Zwitserland is nauw verbonden met dictators zoals; Hitler, Mussolini, Jong-Un, enz.
  10. Zwitserland werd oorspronkelijk gesticht door de Tempeliers en de Orde van Sint Jan.

 

CERN dient als geheime ingang voor het hoofdkwartier van de CIA, dat zich bevindt in de onderzeese Alpen-canyons van het Meer van Genève, en is alleen toegankelijk via ondergrondse treinen vanuit CERN, en via onderzeeboten die door een ondergrondse tunnel van 275 kilometer (170 mijl) varen, die begint in Genua, Italië, en eindigt in het Meer van Genève.

 

Satanische Hiërarchie

Het werkelijke doel van regeringen en instanties is altijd en overal, weinigen in staat te stellen velen uit te buiten. Het huidig Deep State-geldsysteem is een slimme manier om dat te doen. Omdat de moderne wereld van industrie, handel, en investeringen werkt op win-win software.

 

Alleen regeringen, met hun voorkeur voor gevechten, oorlogen, belastingen, tarieven, doe-dit bevelen, en doe-niet-dat verboden; blijven werken op basis van oeroude programmering, waarbij het publiek wordt geplunderd van alles dat ze kunnen pakken.

 

“Satanische rituelen” die de macht van demonisch en andere negatieve entiteiten oproepen om de mensheid qua geest van te onderwerpen. Poetin zei in zijn State of the Nation Address van 2013; dat effectief de Nieuwe Wereldorde Satan aanbidt.

Donkere magie ceremonieën worden routinematig gehouden op verschillende energie vortexen of “heilige plaatsen” rondom op de planeet zoals onthuld is door vele occulte onderzoekers w.o. Fritz Springmeier in zijn boekenserie, Bloodlines of the Illuminati.

 

Meer recentelijk onthulde Brad Olsen, een bekwaam onderzoeker en auteur, veel van deze zwarte magie/Satanistische praktijken in zijn boekenserie ‘Beyond Esoteric’.

 

Er is volledige controle over het menselijk ras; de gedachte dat zwarte magie zou kunnen worden gebruikt om de massa te controleren is verontrustend. Het occulte wordt nu gebruikt in een nieuw soort fascisme, om elk aspect van ons leven volledig te controleren, van gezondheid en financiën tot politiek en onderwijs.

 

De agenda 2030, is opgesteld om stem te geven aan de Satanische Hiërarchie, het vertelt wie de wereld zal regeren op planeet Aarde; met de naam Lucifer. En op het Spirituele niveau, de Heer van de Wereld van Satan.

 

In de wereld van nu spelen hebzucht, seks en materiële rijkdom de belangrijkste rol in het leven van de mens die Satan heeft geïnspireerd mee te helpen bij het bedenken van de plannen voor de Nieuwe Wereld Orde.

 

De meesten onder hen zien economie als een belangrijk middel een Nieuwe Wereldorde te creëren. Maar uiteindelijk veranderde het in de Covid Pandemie, voor bredere en meer sinistere invloed die veel succesvoller bleek te zijn. . Bekijk deze video,

 

Ondertussen is de piramidestructuur van de globale elite, inclusief de meeste regeringen, en bedrijven, disfunctioneel geworden. De structuur die klassenscheiding creëerde en het geloof in ‘schaarste’ en de leugens over de ‘opwarming’ van de aarde voedde, loopt ten einde.

 

Het opgeven van fossiele brandstoffen is de sleutel tot het ontketenen van een veelheid aan alternatieve vrije energietechnologieën, die sinds het begin van de 20e eeuw zijn onderdrukt.

 

Op dezelfde manier zullen vele andere onderdrukte technologieën, zoals elektromagnetische en holografische geneeswijzen, worden vrijgegeven, waardoor de meeste van de spoedig in diskrediet geraakte ziekenhuizen, medische instellingen en farmaceutische bedrijven worden vervangen.

 

Welke het resultaat zijn en straks de opstand initiëren van de bevolkingen tegen het verplichte vaccinatiebeleid van de medische maffia en de grote farmaceutische bedrijven, die deze giftige injecties versterkten, en toedienden.

 

De echte verandering ligt in het bewustzijn en denken

Wanneer gratis energie, transport en replicators voor iedereen beschikbaar zijn, is iedereen gelijk berechtigd. Niemand meer is slaaf, mensen kunnen doen wat ze willen doen, genoeg vrije tijd om na te denken en creatief te zijn. Het is niet nodig iets te hamsteren.

 

Vooruitstrevende beschavingen vragen zich niet af waar hun volgende maaltijd vandaan zal komen, hoe ze hun huur zullen betalen, hoe ze van A naar B kunnen reizen.

 

Maar fundamenteel ligt de echte verandering in de verschuiving van het bewustzijn en denken. Nu de tijd nadert voor grote veranderingen in onze samenleving, is het tijd om de pijn en het lijden uit het verleden te veranderen in vreugde, vrede en voorspoed! Een nieuwe dag breekt aan die een zorgzaam en respectvol tijdperk voor de mensheid zal inluiden!

 

Het is de moeite waard te bedenken dat meer dan 6000 octrooien door de cabal zijn onderdrukt op basis van nationale veiligheid door inlichtingendiensten. Het grootste deel van deze onderdrukte patenten heeft betrekking op alternatieve energie- en geneeswijzen.

 

De nieuwe 5D-Wereld wacht op ons

Als het collectieve bewustzijn van de mens voldoende is ontwikkeld om de hogere frequenties van de vijfde dimensie te adapteren, begint het gouden tijdperk van wijsheid, liefde en vrede.

 

Het moet de mensheid duidelijk gemaakt worden dat de globale elites de strijd om planeet Aarde in beslag te nemen door hen verloren is. De nieuwe 5D-Aarde kan het Antarctica portaal in gebruiken nemen om voor naar andere planeten te reizen.

 

Het QFS geldsysteem, Gesara en andere projecten zijn gereed voor directe implementatie.

 

Voordat de cabal hoofdfiguren van planeet Aarde worden verwijderd, moet het volk de mogelijkheid hebben hun vijand van aangezicht tot aangezicht te zien, teneinde het bewustzijn voor de waarheid te openen. Hoe pijnlijk dit proces ook is, het is noodzakelijk.

 

Onvoorstelbaar Nieuw Tijdperk

Een nieuwe tijdlijn is begonnen waarin de wereld overgaat naar nieuwe financiële, gezondheids- en energiesystemen die ons leven revolutioneren.

 

Meer onthullingen worden gedaan over feiten die al meer dan 70 jaar lang zijn onderdrukt over, toen Admiraal Byrd met zijn vliegtuigje dwars door de holle Aarde vloog van de Noord naar de Zuidpool. Hij kon erover berichten toen hij op zijn sterfbed lag. En vertelde ook over een indrukwekkend mooi ondergrondse stad op Antarctica, genaamd Shamballa.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Na het overlijden van Admiraal Byrd vond zijn zoon zijn dagboek en publiceerde het uiteindelijk. Dit is een klein uittreksel uit het boek getiteld, Het verdwenen geheime dagboek van admiraal Byrd. Door Richard Evelyn Byrd. Het is nog steeds verkrijgbaar bij de grote boekhandels.