Laatste Hoofdstuk

Intrinsieke Waarde

Geld gedekt door schuld is misdaad tegen de mensheid

Hyper-liquiditeit wordt hyperinflatie

 

Wereldwijd Paralyse

Leugens, vals geld, corruptie, hebzucht en menselijke dwaasheid. De omvang van deze fouten is enorm. Groot genoeg om het financiële welzijn en financiële stabiliteit van naties wereldwijd te verlammen. Het wordt bijzonder onaangenaam voor de grote banken. De koersen van bankaandelen vertonen een duidelijk neerwaartse trend, vooral van Europese banken. Veel banken zijn overspoeld met ongedekte leningen die nooit kunnen worden terugbetaald en als verlies moeten worden afgeschreven.

 

Met economieën over de hele wereld merkbaar verzwakt, keert onvermijdelijk het tij zich tegen de gevestigde orde en groeit de wanhoop van de cabal. Dat maakt met de dag de financiële cabal structuur kwetsbaarder.

 

Mensen gaan op vrijdag naar bed en op maandagochtend, als de markten niet open gaan, totdat ze dat wel doen, is dat de reset, of het begin ervan. Dit is eindelijk het moment waarop de ontwaakten hebben gewacht. Lees verder tot het einde van dit artikel om te begrijpen wat komen gaat.

 

Laatste Hoofdstuk

De wereld staat op het punt het laatste hoofdstuk te zien van de grootste vastgoed shake out in de menselijke geschiedenis. Een van de klassieke regels voor zeepbellen is dat ze meestal leeglopen tot minstens het niveau waarop ze begonnen – en vaak nog een beetje lager.

 

Dat betekent dat “huizenprijzen 80% tot 95% moeten dalen ten opzichte van huidige hoogtes. De huizenprijzen kunnen terugvallen tot het niveau van 1950. Als gevolg daarvan zou 80% van de huizen in negatief eigen vermogen territorium terechtkomen. Het aantal wanbetalingen en inbeslagnames zal toenemen.

 

Deze economische componenten vormen samen de perfecte storm die door de huidige economie raast.

 

De laatsten van de grootste generatie besteders in de geschiedenis – de welvarende babyboomers – verlaten hun beste bestedingsjaren achter zich. Deflatie zal steeds meer de dominante trend worden naarmate de economie vertraagt en de schulden oplopen.

 

De gevolgen van deze gebeurtenissen leiden tot één ding: een ernstige verkrapping van de kredietverlening – en afschrijvingen van tientallen triljoenen aan leningen en vorderingen. Dat betekent minder geld in het systeem – minder bestedingen – minder vraag – dalende prijzen – en uiteindelijk: Depressie en deflatie.

 

Dit is realiteit van de cabal economie en de meest waarschijnlijke weg die het zal volgen, gebaseerd op historisch en empirisch onderzoek.

 

Over de hele wereld hebben mensen het voor lief genomen dat geld een waardeloos stuk papier is, een absoluut krankzinnig collectief waanidee opgedwongen om te geloven.

 

Intrinsieke Waarde

Honderden jaren geleden aanvaardden reizigers bankbiljetten die  reischeques werden genoemd, omdat zij geloofden dat de banken die deze uitgaven een goede reputatie hadden. Zodra deze cheques bij een plaatselijke bank werden aangeboden, kregen zij de biljetten terug in de plaatselijke munteenheid, zonder dat centrale autoriteit die ze moest waarmerken. Maar vandaag denken de mensen niet meer op deze manier. Zij zijn van mening dat een overheid nodig is om de waarde van het geld te verzekeren.

 

Maar echt geld is gebaseerd op natuurlijke kenmerken, zoals intrinsiek waardevol, duurzaam, deelbaar, uniform, draagbaar, schaars en algemeen aanvaard. Deze kenmerken zijn essentieel voor een ruilmiddel om als eerlijke betalingsstandaard te functioneren, hetgeen niet het geval is met valuta’s door centrale banken uitgegeven.

 

Eenmaal gevestigd, hebben Rothschild geldwisselaars de waardevolle energie van arbeid van het volk naar zichzelf overgeheveld.

 

Geld, uit het niets is geschapen en door schuld gedekt, mag en kan geen kostbaarheden kopen, het is bedrog. Zolang de illusie bestaat dat “schuldgeld” waarde heeft, en de schapen blijven instemmen met deze illusie door eraan deel te nemen, zullen zij niet worden bevrijd van hun schuldslavernij.

 

Als mensen wakker worden en beseffen dat de meeste banken niet alleen failliet maar ook corrupt zijn, zullen ze massaal overstappen op goud als betaalmiddel, net zoals ze eerder eeuwenlang hebben gedaan.

 

Geld gedekt door schuld is misdaad tegen de mensheid

In de huidige maatschappij hebben mensen over de hele wereld als vanzelfsprekend aangenomen dat ‘papier’ geld is, maar dit is een onzinnig collectieve illusie waartoe iedereen werd gedwongen dit te geloven. Men dacht dat een regering nodig is om de waarde van geld te verzekeren.

 

Echt geld is gebaseerd op natuurlijke eigenschappen, zoals het feit dat het intrinsiek waardevol, duurzaam, deelbaar, uniform, draagbaar, schaars en alom geaccepteerd wordt. Deze eigenschappen zijn essentieel voor een eerlijk ruilmiddel standaard om een om universeel geaccepteerde te worden. Dat is niet het geval met valuta’s uitgegeven door Centrale Banken.

 

In tegenstelling tot Centrale Banken uitgegeven valuta, is goud altijd waardevol geweest; het schuldgeld van nu is iemand anders last, gedekt door onbetrouwbare beloften, die uiteindelijk niet kunnen worden nagekomen. Geld is het tegenovergestelde van schuld en kan dus niet zeker worden gesteld door schuld. Met andere woorden het is een misdaad tegen de mensheid. Uitgevonden door Mayer Amschel Rothschild en gebouwd op het feit dat geld een energiestroom is bekend als valuta, gegenereerd uit de combinatie van grondstoffen, goederen, diensten, en arbeid van het volk.

 

Zo verkreeg Rothschild het monopolie over alle energiestromen op planeet Aarde. Een wereldwijd gesteund slavenarbeidssysteem gefundeerd op schuldgeld uitgegeven door eigen centrale banken, geïnfiltreerd in elke overheid.

 

De geldstroom ontworpen voor terugkeer naar henzelf, biedt een ijzersterke mogelijkheid voor volledig financieel en economische controle.

 

Door controle van de geldstroom en omkoop van regeringen, hebben zij hun waardeloos schuldgeld in waarde gelijkgesteld aan het energiegeld van het volk! Een fraude van schaamteloze omvang.

 

Geld gecreëerd uit het niets door schuld gedekt, zou geen kostbaarheden mogen kopen, omdat het bedrog is. Maar, zolang ons de illusie bestaat, dat “schuldgeld” waarde heeft, en de schapen deze illusie accepteren, zullen volkeren niet bevrijd worden uit hun schuldslavernij.

 

Hyper-liquiditeit wordt hyperinflatie

Het is tijd aandacht te besteden aan wat regeringen doen, en dienovereenkomstig actie ondernemen door zoveel mogelijk goud en zilver te kopen.

 

Het probleem met overheidsschuld die snel en gigantisch groeit, is dat wanneer de tijd daar is, de Centrale Banken de rente zullen moeten verhogen, en zeer terughoudend zullen zijn dat te doen, dat dan de inflatie versnelt.

 

Tot nu toe zijn de excessen van het gelddrukken weggewerkt in de huizenmarkt, cryptos en aandelenkoersen, maar dat blijft niet zo.

 

Dus de volgende fase in Hyperliquiditeit zal Hyperinflatie zijn, door de verhoogde snelheid van geld in omloop. In een vertrouwenscrisis met geld; zoals de dollar, euro of yen, etc., is dat wat hyperinflatie veroorzaakt, ontstaan uit pure valutamanipulatie.

 

Consumentenaankopen zijn sterk gedaald, wat betekent dat nog niet al het nieuwe geld in omloop is. Een deel is gebruikt om schulden af te lossen of wordt gespaard, omdat niemand investeert.

 

Vroeg of laat zal dit geld weer in omloop moeten komen, en zal dit een periode van hyperinflatie inluiden, wat betekent: te veel geld voor minder goederen.

 

Het Deep State Establishment is bang voor de bewegingen en acties van het volk, zoals; ‘Stop de Fed’, en in feite; beëindig alle centrale banken. En dat is precies wat staat te gebeuren. Veroorzaakt, door het banksysteem zelf.

 

Op het moment dit gebeurt wordt het nieuwe QFS geldsysteem geïntroduceerd, gecontroleerd door het volk. Het patriottenbeleid is; de vijand zichzelf te laten vernietigen en dat gebeurt nu in real time, voor onze ogen. Voor de zekerheid; Leg een voorraad water, voedsel en levensbehoeften aan voor de duur van enkele weken.

 

Ontwaking komt met een prijs. Het kan moeilijk en pijnlijk zijn geweest door de diverse stadia van ontwaking heen te komen, en vooral anderen te overtuigen. Het is een uitdaging maar het openen van ogen en geesten van de schapen, is nog moeilijker.

 

Het is een strijd tegen de tijd en onrechtvaardigheid. De schapen worden heen en weer geslingerd zonder enig idee te hebben wat werkelijk gebeurt, maar ze popelen om in de rij te staan voor hun gratis giftige Covid-injectie, dat twee derde van de bevolking heeft voorbestemd voor een vroegtijdig vertrek van planeet Aarde.