De grote zonnevlam gaat komen

 

Bericht van de Hoge Raad van Pléiadiens

Final Wakeup Call artikelen zijn grondig onderzocht, en in begrijpbare taal geschreven, maar niet gepromoot. De gepresenteerde waarheid wordt alleen door echt wakkeren herkend, begrepen en verspreid.

 

Eindelijk is de tijd gekomen enkele onthullingen te presenteren waar velen op hebben gewacht. Het wachten is een moeilijke, maar absoluut noodzakelijke beslissing geweest, omdat de opkomende onthullingen velen onder de bevolking zullen schokken. Vooral degenen die nog diep in slaap zijn. Als ze uit hun illusie ontwaken de ware werkelijkheid niet eens begrijpen.

 

Voor de wakkere en bewuste mensen zijn belangrijke veranderingen op komst. Hier is een blik in de nabije toekomst, om te bevestigen dat we op de goede weg zijn in ons leven. Wees ervan verzekerd dat alles verloopt zoals oorspronkelijk is gepland is door onze hogere buitenaardse helpers, de Galactische Federatie. Deze keer zijn alle parameters op hun plaats om succes te verzekeren. Dat op het punt staat te beginnen.

https://finalwakeupcall.info/en/?s=Galactic+Federation

 

Het brengt ons het licht voor hogere actieniveaus om alle negatieve krachten te verwijderen en planeet Aarde volledig te zuiveren. Om daarna, de nieuwe positief gepolariseerde wereld binnen te gaan. Dit is een formidabele onderneming, maar uiteindelijk zal de triomf voor ons zijn.

 

De meesten van ons hebben geen idee wat op planeet Aarde is gebeurd en hebben niet begrepen of willen niet begrijpen wat de uitschakeling van de Deep State voor het hele Universum betekent.

 

Zij zullen en kunnen de ascensie niet volgen, omdat ze in lagere vibraties zijn gebleven noch hun 4 Dimensionaal bewustzijn ontwikkeld om klaar zijn voor hun accentie naar 5D. Er zijn ook mensen die niet willen geloven in deze verschuiving op planeet Aarde en nog steeds binnen hun comfortzone verder leven. Het is hun keuze en niemand kan die in twijfeltrekken omdat het hun ziel is die besloten heeft meer tijd nodig te hebben om spiritualiteit te ontwikkelen voor ascensie naar hogere vibraties.

 

Phil Schneider, een geoloog en ingenieur bij de US-overheid met meer dan 17 jaar ervaring in het werken aan black projecten, is ongetwijfeld een van de belangrijkste klokkenluiders in de moderne geschiedenis.

Phil trok in de 90-er jaren door de V.S., om het publiek te onderrichten over buitenaardse wezens die onder de oppervlakte van onze aarde leven. Hij had zelfs een ontmoeting met een 2,15 meter grote buitenaardse Grey en overleefde dat ternauwernood.

Hij heeft een aantal video’s op het internet gezet waarin melding wordt gemaakt van de Dulce Massacre in 1979 waarbij wij 60 mensen verloren en de Greys 35. Het was toen dat de machthebbers besloten een actief programma te beginnen om deze buitenaardse rassen te elimineren en uiteindelijk de mensen over hun bestaan te vertellen.

 

Met de hulp van bevriende buitenaardsen zoals de Pléiadiens, Arcturians, Andromedines, werd deze strijd onlangs gewonnen. Een oorlog tegen zo’n 20 miljoen interdimensionale wezens, waarvan sommigen zich als mensen vermomden om zich onder het volk te mengen. Phil Schneider werd uiteindelijk gedood in 1996 en heeft video’s voor ons achtergelaten om te bekijken en te leren.

 

De Diepe Staat Cabal is opgebroken op alle niveaus, de reiniging is in volle gang.Grote veranderingen zijn op komst, om mensen naarmate het licht vordert in het hogere bewustzijn van de 5e dimensie te leiden. De voorbije tijd is niet verspild geweest. Eerdere acties waren nodig om alles op de juiste plaats te zetten. Om onze planeet naar een hogere resonantiefrequentie te brengen, en mensen aan te moedigen door te gaan.

 

De strijd van de Global Maffia tegen het Licht is definitief verloren. Zij zullen uiteindelijk alle vragen moeten beantwoorden. Niemand zal ontsnappen totdat gerechtigheid is geschied. Ze staan letterlijk met hun rug tegen de muur. Deze keer is de overwinning voor ons.

 

Er ligt een monumentale taak voor ons klaar om te voorkomen dat verborgen cabal maffiosen verwoestingen aanrichten, wanneer ze de nederlaag moeten aanvaarden.

 

Terugkijkend, is in de afgelopen jaren veel gedaan. Het leven op Aarde is tot 2012 ernstig bedreigd geweest.

 

We kunnen buitenaardse hulp krijgen, maar we moeten zelf de veranderingen doorvoeren, want het is onze planeet. Er is geen angstpsychose meer. Planeet Aarde zal een vreedzaam probleemloze wereld worden, waar iedereen ontspannen kan zijn. Wees ervan verzekerd dat ons nieuwe tijdperk reeds is begonnen. Er komen betere dingen aan; onze nieuwe levensstijl zal heel anders worden.

 

Onze terugkerende gastschrijver Michael Love vertelt over dit onderwerp op basis van zijn recente transmissie met de Plejadische Lichtkrachten

 

De grote zonnevlam gaat komen

Plejadische Lichtkrachten uitzending, 8-25-2022

Doorgegeven door Michael Love

 

Een speciale boodschap aan de Starseeds van de nieuwe aarde voor onmiddellijke planetaire uitzending.

 

Voorwoord

De Pléiadiens zijn meesters van licht, bewustzijn en ascensie ze zijn inderdaad de goedwillende wakers over de evolutie van de mensheid op Aarde. Zij spreken op een nuchtere en gemakkelijk te begrijpen manier, duidelijk tot de mensheid over hogere waarheden. De informatie die zij brengen is zuiver licht en is zo gecodeerd dat slapende DNA-strengen worden geactiveerd en het bewustzijnsniveau wordt verhoogd.

 

De Pléiadiens kwamen om de ogen van de mensheid over vele dingen te openen, en dat is het licht dat op deze wereld schijnt. Als je voor jezelf diepgaand kijkt naar de punten hieronder, zul je beginnen in te zien dat dit allemaal inderdaad een zeer reële situatie is.

 

Terwijl je leest en erover nadenkt, zul je met respect de schok beleven van wat in het verleden op aarde is gebeurd, als je het allemaal goed in je opneemt, zul je zien dat je een andere bestemming hebt. Weet nu, dat goedwillende krachten aanwezig zijn die planeet aarde en haar wezens tegen alle kwaad beschermen.

 

De opkomst en de tijdlijn van de grote zonneflits is bekend, en dat leidt naar de glorieuze nieuwe gouden eeuw en de vijf dimensionale nieuwe aarde. Slechts een handvol lichtwezens op aarde hebben alle stukjes bij elkaar gelegd over dit onderwerp, en moedigen jullie aan je instinct te vertrouwen, eigen dieper onderzoek te doen en te concluderen wat je wilt.

 

Er wordt hier niet gesproken over samenzweringen of angst, en deze boodschap wordt alleen gepresenteerd met de grootste liefde voor de hele mensheid. Het is inderdaad een boodschap van grote hoop en opwinding. Hier volgt de verbazingwekkende inhoud van deze uiterst belangrijke nieuwe Licht  Force boodschap.

 

Begin transmissie…

 

Een grote,

De Aardalliantie ontving onlangs een duidelijk nieuwe datatransmissie van lichtkrachten die details geven over een zeer reële en op handen zijnde grote zonneflits welke op planeet aarde gaat plaatsvinden. Wat is deze grote zonnevlam?

 

De grote zonnevlam is een zonnevlam van zeer hoog vermogen, gericht op de aarde, bekend als een supervlam die een 50 X tot 100 X of hogere klasse op de röntgenschaal kan registreren. Een dergelijk intense supervlam van de zon op aarde zal op aarde worden waargenomen als een verblindende flits van magnetisch wit licht. Het licht dat door deze grote kosmische flits wordt uitgezonden is exotisch licht op gamma-niveau, afkomstig van een buitenissige ster in de galactische kern.

 

Hoewel dit licht hoogenergetische gammastralen zijn, wordt het, wanneer het uit de galactische kern is gestoten, sterk in kracht gereduceerd nadat het door de corona van de zon is gestuiterd en in de richting van de aarde verder gaat.

 

Dit hoog vibrerende gamma-licht bevat zeer complexe en gestructureerde universele datapakketjes. Wanneer het in contact komt met het DNA, herschrijft en verbetert het volledig de genetische code, zodat het functioneert op een hoger meer geavanceerd niveau.

 

Deze genetische upgrade zal een grote uitbreiding van het bewustzijn op planeet Aarde teweegbrengen.

 

Deze wereldomvattend biologische evolutionaire gebeurtenis staat bekend als “de gebeurtenis“. Deze vijfde-dimensionale gebeurtenis markeert het begin van een nieuw tijdperk van licht voor de moderne mensheid, waar vrede, vrijheid en welvaart op aarde zullen heersen.

 

Hier zijn de kernpunten over deze grote zonneflits welke in de laatste lichtkrachten transmissie staan.

 

Net als alle spirituele dingen, is een oorzaak achter alles en is ondersteund door een degelijk wetenschappelijke verklaring.

 

*** Plejadische lichtkrachten – grote zonnevlam transmissie – kernpunten ***

 

* Op dit moment vindt snelle opwarming op planeet aarde plaats. Is het je opgevallen dat het erg warm is? Is het je opgevallen dat het veel heter is dan normaal?

Heb je gehoord dat als iets niet goed lijkt, dat waarschijnlijk ook niet is?

Het is waar, en dit is je intuïtie en je hoogste spiritueel zintuig. Het is om je te waarschuwen wanneer het belangrijk is iets op te merken.

 

Wat heeft je spirituele gevoel gezegd over dat het vreemd en veel te warm is?

Ja, het is heter dan de normaal geweest op de oppervlakte gedurende de laatste twee aardse maanden, ongeveer 12% warmer, en zijn wereldwijd een toename van recent medische rapporten die aantonen dat zonnestralen matig tot pijnlijke brandwonden op de huid veroorzaken in slechts een kwestie van enkele minuten.

 

Ouderen zeggen dat deze snelle opwarmingscyclus de primaire cyclus is die leidt tot de grote zonnevlam. Deze recente opwarming van de planeet begon in 2012 en is sindsdien alleen maar toegenomen.

 

De Pléiadiens zeggen dat deze opwarming van de aarde niet wordt veroorzaakt door de CO2-uitstoot van de mensheid. Wat is dan de oorzaak dat de aarde zo heet is?

 

* De beschermende ozonlaag van de Aarde is snel aan het afnemen. Aardwetenschappers zijn al enige tijd op de hoogte van het enorme gat in de ozonlaag boven Antarctica, en we kunnen u vertellen, dat dit gapende gat recentelijk niet op magische wijze is gerepareerd. Bovendien werd onlangs boven de tropen een nieuw groot ozongat ontdekt, dat zeven keer groter is dan het gat in de ozonlaag boven Antarctica, en het landoppervlak dat door dit reusachtige gat wordt aangetast, is de plaats waar de helft van de wereldbevolking woont.

 

Minder ozonbescherming betekent dat meer hoogenergetische kosmische stralen in contact komen met het aardoppervlak en dus ook met uw lichaam.

 

Waardoor verdwijnt de ozonlaag van de aarde zo snel?

*Het magnetisch veld van de aarde verzwakt in snel tempo. Het magnetisch veld rond de aarde wordt steeds zwakker, en dit heeft gevolgen voor de hele planeet. Dit verzwakte magnetisch veld is de voornaamste oorzaak van de afnemende ozonlaag. Bovendien zijn de magnetische polen reeds honderden kilometers ten opzichte van elkaar verschoven en staan volledig scheef.

 

Het verzwakt magnetisch veld van de aarde is de oorzaak van de huidige opwarming van de aarde, maar ook dit moet een reden hebben, dus wat is het?

 

* De zon van de aarde heeft een krachtige tweelingster, zo’n 50 miljard kilometer in de Oortwolk.

Deze krachtige ster heeft een aanzienlijke zwaartekracht en is verantwoordelijk voor de zwaartekrachtkanteling van elk object in dit zonnestelsel, evenals de processie van de equinoxen. Deze tweede zon wordt de verborgen zon of de zwarte zon genoemd. Hij zendt geen licht uit, maar is 1000 keer krachtiger dan de zon van de aarde. Deze zon heeft een metgezel planeet in zijn baan die bekend staat als planeet X of Nibiru.

 

De baan van dit systeem ‘planeet en zon’ nadert de zon van de aarde elke 13.000 jaar, de  helft van de equinox processie, precies op schema, en wanneer de baan van dit kosmisch systeem aankomt op het perihelium met de zon van de aarde, bevordert het dat de corona van de zon een enorme elektromagnetische lading opbouwt die zal exploderen of flitsen om de druk van deeltjes los te laten.

 

Ouderen zeggen, dat als dit de Zon nadert, precies dat veroorzaakt wat nu op planeet aarde wordt waargenomen, een verzwakt magnetisch veld, verlies van ozon, en snelle planetaire verhitting.

 

Zij zeggen ook dat wanneer de zwarte zon genoeg dichtbij komt, de corona van de zon een intense plasma flits in de richting van de aarde loslaat, wat een onmiddellijke poolomkering veroorzaakt, onmiddellijke bevriezing, of superverhitting, dat een enorme tektonische activiteit teweegbrengt en oceaanoverstromingen van kilometers hoog creëert. Een cataclysmische uitsterving welke alle verbeelding te boven gaat, is het eindresultaat.

 

* Complete magnetische poolomkering-rampcyclus vindt elke 13.000 jaar op aarde plaats.

Precies de helft van de omgang van equinoxen van 26000 jaar. Als klokwerk waarbij de mensheid bijna volledig van de oppervlakte van de planeet wordt weggevaagd. De moderne aardwetenschap verifieert en bevestigt dat de laatste 5 keer dat dit in de prehistorie van de aarde is gebeurd. De laatste cyclus was de grote overstroming van 13.000 jaar geleden.

 

Het is zeker geen toeval dat dit ook het moment was waarop Atlantis in één dag en nacht onder water zonk. In vroegere dagen, ook al was de mensheid zeer geavanceerd, niet het vermogen had haar ondergang en uitroeiing te voorkomen. De Pléiadiens zeggen dat deze rampcyclus altijd in gang werd gezet door een super-zonnevlam en niet door een komeet of asteroïde.

 

* De meest recente informatie van de Lichtkrachten laat zien dat planeet aarde zich in het begin bevindt van een van deze 13.000-jaar cataclysme cycli, in feite zit de aarde vanaf vandaag precies 9 jaar, 8 maanden en 5 dagen in de laatste 13.000-jaar cyclus. De huidige cyclus werd voorspeld door de Maya cultuur en begon in 2012. Daarom zijn we, volgens de gegevens, tien aardjaren in deze laatste rampcyclus, en zou de aarde op dit moment al een groot cataclysme moeten doorstaan.

 

Tussen twee haakjes, de lengte van de meest intense planetaire cataclysmische periode na de poolverschuiving en het begin van de ramp blijkt ongeveer 1000-1200 jaar te zijn.

 

*als we tien jaar in deze 13.000 jarige rampcyclus zitten en als het cataclysme nu op aarde zou moeten plaatsvinden, net als 5 keer in het verleden, waarom gebeurt het dan niet?

De Pléiadiens zeggen, “het is bekend dat, in aardjaar 2022, de aarde zich momenteel in de tijd van de zesde zon bevindt die begon in 2012 toen de grote zonnevlam plaatsvond. Echter deze keer, zal iets heel anders gebeuren op aarde. De mensheid zal niet vernietigd worden, maar zal onmiddellijk getransmuteerd worden naar de 5e dimensie.”

 

Hoe is dit mogelijk? Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid heeft de mensheid, met de hulp van Lichtkrachten, genoeg kennis en technologie verkregen om een planetair poolverschuiving veroorzaakt door een grote zonnegebeurtenis cataclysme te voorkomen.

 

Gedurende verscheiden aardse jaren hebben Lichtkrachten, de leiders van het licht van planeet aarde geholpen bij het ontwikkelen van een kunstmatig magnetisch veld dat een poolverschuiving kan tegengaan. De technologie om dit te doen is een speciaal geheim project dat buiten het publieke oog in Antarctica bestaat. Het betreft Tesla Scalair wave technologie. Deze technologie bestaat al en wordt reeds meer dan tien jaar gebruikt. Dit super kunstmatig magnetisch veld biedt nu tegenwicht aan de uit balans geraakte magnetische noordpool van de aarde.

 

De toekomstige tijdlijn van de aarde is volledig bekend, en goedwillende Lichtkrachten hebben de volledige controle over deze systemen. Het is een positieve 5D gamma tijdlijn waar de mensheid mee ascendeert naar de nieuwe 5D-Aarde. Er kan nooit meer een planetair cataclysme van welke aard dan ook plaatsvinden.

 

Wanneer krijgen we het grote gebeuren eindelijk te zien? Wanneer gaat de grote zonnevlam plaatsvinden? Het zou vandaag kunnen gebeuren. Het zou morgen kunnen zijn.

 

Wat we wel weten is dat alles in de kosmos wijst naar het moment waarop ‘de gebeurtenis’ van ons leven zal plaatsvinden.

 

De tijd om het te laten gebeuren, is nu. Alle kenmerken van haar komst, waarover de ouderen spraken, worden nu op aarde waargenomen.

 

Je zou ook kunnen zeggen dat deze zonnevlam de komst van het Christenlicht is. De grote zonnevlam is inderdaad ophanden en op precies het juiste moment zal deze in een oogwenk afspelen, je zult dan worden opgenomen in de werkelijkheid van de vijfde-dimensie.

 

Wees ervan verzekerd dat wanneer deze grote zonnevlam zich voordoet, de negatieve cataclysmische effecten onmiddellijk zullen worden verzacht door de Plejadisch magnetisch veld technologie.

 

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid, wanneer het grote licht komt, hebben de wezens van de aarde de technologie en het begrip ‘hoe het’ te maken naar het gewenste volgend niveau.

 

Als iemand naar zijn innerlijke stem luistert, zegt deze: de tijd is gekomen. Kijk om je heen. Voel hoe de dingen op subtiele wijze aan het veranderen zijn? Zie het teken aan de wand dat voorspelt wat komen gaat? Wat is de reden om hier te zijn? Ik heb zo lang gewacht en zo veel doorstaan; wanneer zal ik de eindstreep halen?

 

De wijzen der aarde zijn unaniem en eensgezind. Zij kunnen lezen wat op de muur staat. U bent een van deze wijzen, en voordat u morgen zelfs maar wakker wordt, kunnen alle dingen op een grote en positieve manier veranderd zijn, en dan zult u zeggen: ik zie nu waarom ik moest wachten. Om dit te zien en dit te ervaren was alles waard dat ik het heb meegemaakt.

 

Lieverds,

We zoeken elke dag naar het grote licht dat uit de hemel komt, omdat we dit licht kennen, en we er één mee zijn.

 

Dank dat je op dit moment naar de Aarde bent gekomen om hier een betere wereld voor iedereen te creëren.

 

Voel je vrij dit artikel te delen en te vertellen hoe het met je gaat op je evolutionaire reis.

 

Veel geluk,

Michael en de Pléiadiens

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Enorme gebeurtenis vindt nu plaats!

Belangrijk Aard Alliance Ruimte Weerbericht voor 2022