Negatieve Polarisatie Controleert Planeet Aarde

Verandering van Tijdlijn

Genot van Aardse schoonheid

Positieve Actie

Cloud Seedling

 

Clandestiene Controle

De controle over de planeet, financiën, gezondheidzorg, het weer en politiek, door dertien Archon bloedlijn families, wordt op een onvoorstelbaar, diepgaand en clandestiene manier uitgeoefend. Deze controle begon in Europa en heeft een continuïteit die kan worden teruggevoerd tot de tijd toen de bankiers ontdekten dat het winstgevender was leningen te verstrekken aan regeringen dan aan behoeftige individuen. Deze bankiersfamilies en hun onderdanige begunstigden zijn in de loop van twee eeuwen eigenaar geworden van de meeste grote ondernemingen en hebben zich in het geheim en in toenemende mate wereldwijd georganiseerd als controleurs van regeringen en scheidsrechters over oorlog en vrede.

 

Tenzij mensen dit begrijpen, zijn ze niet in staat de werkelijke redenen te begrijpen voor de twee wereldoorlogen en de geplande derde wereldoorlog, een oorlog die zeker zal beginnen als gevolg van gecombineerde pogingen van de VS en de EU controle over Ukraine en Centraal-Azië te grijpen. De enige oplossing is, zich terug te trekken – iets wat de bevolking van de VS, de EU, en de rest van de wereld wil, maar niet de machtselite zelf.

 

Het opzettelijk foutief monetair, economisch en politiek beleid heeft deze voortdurende crisis veroorzaakt, dat niet szal toppen. De hoofddaders zijn de centrale bankiers, geleid door de FED en de ECB.

 

Onthullingen over weermanipulaties via HAARP, de valse opwarming van de aarde, klimaatverandering, chemtrails die de lucht die we inademen vergiftigt, en andere neo-wetenschappelijke ideeën, zoals e rampzalige effecten van EMV ‘s (Elektro Magnetische Velden) uit welke bron dan ook, GMO voedselmanipulatie, elektronische RTF bewaking, zijn ontworpen om wereldwijd militarisering van de samenleving in gang te zetten.

 

Negatieve Polarisatie Controleert Planeet Aarde

Kortom, de negatieve polarisatie van planeet Aarde is één van hun grootste machtsbronnen. De MSM verzadigd de menselijke geest met ongezonde cocktails die worden geserveerd op televisies en gepubliceerd in kranten en tijdschriften om de mensheid te verslaven aan geweld, corruptie, pornografie, hebzucht, haat, egoïsme. Ondersteund met ‘slecht nieuws’, om angst en bescherming aan te wakkeren.

 

Wanneer was het de laatste keer dat je stilstond, om naar iets moois en puurs te kijken en denken? De planeet is door collectieve gedachten zoals ze is. Omdat velen nog niet wakker zijn. Onbewust, worden ze gemakkelijker het slachtoffer van manipulaties duistere machten’. Negatieve polarisatie, en onwetend onbewustheid van mensen helpt de heersers hun sinistere doelen te bereiken. Ze zijn de onwetende slapende meute dankbaar.

 

Aanvankelijk was planeet Aarde geschapen om de mooiste planeet in het Universum te zijn, zeer divers en natuurlijk; net als de wezens die er leefden en mogelijkheden creëerden om het milieu in stand te houden zoals Moeder Natuur dat voor ogen had.

 

Genot van Aardse schoonheid

De geschiedenis van onze planeet is bekend in het Universum, iedereen in het Universum weet precies wat wij op Aarde in de loop van de geschiedenis hebben doorgemaakt. Ondanks al het lijden, onder de vele problemen veroorzaakt door dualiteit, zij iedere keer pogingen ondernomen om vrede en harmonie te vinden vanuit het hart.

 

Helaas zijn nog steeds maar weinigen onder ons die genieten van de schoonheid van de aarde. Met als gevolg dat velen haar schoonheid niet waarderen zoals bedoeld is. Elke andere planeet in het universum waar mensen leven is mooi, in hun eigen visie. Maar een schoonheid die in verhouding staat tot die van de planeet Aarde is uiterst zeldzaam in het hele universum.

 

Het lijkt erop, dat Vader/Moeder God een open deur hebben achtergelaten, voor als je je verwijderd voelt van de Bron, je gemakkelijk de ingang weer terug kunt vinden, als medium vanuit de milieuvriendelijke structuur van de planeet.

 

Het werd ons ontnomen, omdat we geen respect, geen liefde, en geen waarde toonden aan alles wat op onze planeet leeft en bloeit. We hebben alleen geleerd de planeet uit te buiten zonder respect, mededogen, of over haar toekomst na te denken en mogelijke gevolgen, omdat mensen denken dat ze de eigenaars van de planeet zijn. Denkend dat ze kunnen doen wat we willen. Reëler, alles in het universum moet in balans blijven.

 

Zoals, alles in het universum actie is reactie. Elke beweging van een klein deeltje, echoot in het geheel. Als de beweging positief is, ontvangt het geheel de positieve energie en gebruikt die ten goede. Als de beweging negatief is, ontvangt het geheel dat ook.

 

En zij die resoneren met die energie kunnen die absorberen, zij die dat niet doen negeren het gewoon. Maar, alles heeft een reactie. Onze buitenaardse broeders en zusters brengen hun verslag uit;

 

 

Vanuit de positie waarin wij de planeet Aarde omcirkelen, kunnen wij duidelijk zien wat mensen de planeet hebben aangedaan. Wij begrijpen dat dit is geleerd, dat heeft geleid tot het uiterste doel van de cabal is namelijk planeet Aarde vernietigen.

 

Verandering van Tijdlijn

De Cabal wil de volledige uitroeiing van de Aarde, zonder één enkele bom, als de mensen het zelf doen; vernietigen zij de planeet tot het laatste beetje redding weg is.

 

Door de verandering van de tijdlijn in 2010, is dit proces gestopt. Gaia, is zich aan het heroriënteren, en begonnen alle negatieve energie, om te zetten in positieve liefde en licht. Met deze energie, repareert ze elk deel van haar aardse lichaam voor ascensie. De ziel van Gaia, evenals de ziel van de Aarde, is gericht op de 5de Dimensie.

 

Maar, het fysieke deel van de planeet ontbreekt nog. Want, transformatie van de planeet is niet eenvoudig noch gemakkelijk. Het is noodzakelijk dat al het kwaad dat is gedaan wordt verwijderd, gecorrigeerd, getransformeerd en omgezet in positieve energie, zodat elk element van de planeet kan opstijgen naar de 5de Dimensie.

 

De perceptie is dat vernietiging nog steeds doorgaat. De lessen zijn nog niet voldoende geleerd. De vernietiging gaat door, alsof er geen morgen is, zonder gevolgen van de acties van nu.

 

In het universum hebben we het vermogen in het hier en nu te leven, maar ook door tijdlijnen te navigeren, zowel voorwaarts als achterwaarts. Wij weten precies wat de gevolgen zullen zijn. Er is geen manier het proces te stoppen dat lang geleden is begonnen.

 

Positieve Actie

Maar jullie kunnen wel de schade beperken, door jullie liefde en Licht voor Gaia uit te stralen, en de planeet te respecteren. Ieder van jullie zou zijn/haar deel moeten doen. Opdat elk klein aandeel resoneert en weerklinkt in het Geheel.

 

Wees ervan verzekerd dat een enkele actie, een kleine handeling die je doet, zal resoneren in het Geheel; dat het wordt doorgegeven aan anderen die deze energie ontvangen. Deze positieve actie, kan worden geabsorbeerd omdat ze mee resoneren. Dus doe uw deel. Het maakt niet uit als je buurman zijn deel niet doet.

 

Je kunt proberen hem te begeleiden, maar de keuze is aan hem, elke keuze levert een resultaat op. Dus, wees je bewust van elke actie die je tegen de planeet onderneemt. Begin met het eigen initiatief, want als het Licht uitstraalt, en liefdevolle goede daden doet, ten gunste van Gaia, weet ze dat het een bondgenoot is, dat het iemand is die positief met haar meetrilt, en dat is goed voor zowel jou als Gaia.

 

Ieder van jullie draagt zijn steentje bij voor de planeet, alleen dan kan het lijden en de schade verzacht worden van wat komen gaat. Begrijp goed, Gaia veroorzaakt niets. Wat vandaag op jullie planeet gebeurt, zoals klimaatverandering, ernstige weersveranderingen en natuurrampen, wordt veroorzaakt door alles wat jullie samen door de tijd heen hebben gedaan. Het is niets anders dan dat.

 

Cloud Seedling

Het zijn manipulaties door de overheid, zoals Cloud Seedling, een methode die wordt gebruikt om meer regen, sneeuw of vreemd weer uit een wolk op te wekken door chemicaliën, zoals bariumzout, in wolken te schieten. Zout trekt van nature water aan, de waterdeeltjes botsen dan met andere, ze worden groter en vallen als regen.

 

Dr. Richard Day, Rockefeller-insider en ‘weer’-manipulator tijdens WO2, zei in 1969:

 

“het weer zal worden veranderd en gebruikt als oorlogswapen om droogte en hongersnood te creëren door record sneeuwval in de bergen en langdurige zware regenval elders te ‘produceren’ om overstromingen via rivieren en kanalen te veroorzaken, of ernstige droogte om oogsten te vernietigen, wat gemakkelijk kan worden bereikt met de reeds beschikbare technologie”, zoals HAARP, in Alaska. Die radiogolven met een hoog vermogen in de bovenste lagen van de ionosfeer schieten die weer naar de aarde terugkomen, een technologie uitgelegd in eerdere FWC-artikelen.

 

De bewering dat de cabal ons hebben gedwongen, is een kinderachtig excuus om verantwoordelijkheid te ontlopen. Het pad van het algemeen welzijn bewandelen heeft altijd uiterste inspanning en toewijding gevergd.

 

Door voedsel- en informatievoorziening te beheersen en met hoogopgeleide terroristen het georganiseerd geweld te monopoliseren, om vooraf geplande aanslagen uit te voeren. Ondersteund door huurlingenlegers, politie, geheime diensten, vluchtelingen, enz. zijn regeringen in de positie de wereld in gewenste catastrofes te manoeuvreren.

 

De werkelijke reden waarom zij 90% van de wereldbevolking willen doden, is dat zij bang zijn de controle over planeet te verliezen, omdat bepaalde groepen, zoals de Chinezen, de Moslims en de Hindoes, die niet onder hun controle staan, ongebreideld kunnen uitgroeien tot grote bevolkingsmassa’s met hun macht van grote aantallen.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Bekijk deze verbazingwekkende oog-openende video, met ondertiteling in het Spaans