Je Bent het Baken!

 

Bewustzijn en Eenheid

Bewustzijn en Eenheid zijn de grootste vijand van de sociale engineering programma’s van de Deep State Cabal. Hun valse Covid pandemie tast het sociale bewustzijn aan van mensen. Enige kennis en begrip is nodig om de sociale engineering programma’s van de globale elite te identificeren, teneinde hiervan geen slachtoffer te worden.

 

De Global elite wil 90% ontvolking. Ze willen totale controle en bewaking van elk aspect van ieders leven. Ze willen socialisme, met de macht en rijkdom in hun eigen zakken, met andere woorden communisme.

 

Het Bewustzijn en Eenheid zijn een directe belemmering voor deze plannen. Daarom willen ze alles van waarde afpakken. Ze doen dit in de naam van het behoud van de planeet Aarde en het verbeteren van het klimaat. Argumenten die pure leugens zijn. Als iedereen in quarantaine wordt geplaatst en wordt rondgereden in elektrische voertuigen met beperkte actieradius, kunnen ze het volk beter onder controle houden.

 

Wees ervan verzekerd dat alle klimaat- en andere nieuwe bepalingen ontworpen zijn om de rest van ons op te sluiten in beperkt aangewezen gebieden. Waarvoor o.a. de FEMA-kampen reeds zijn opgericht.

 

Waar mensen echt bang voor moeten zijn, is niet de angst om te sterven aan een niet bestaande Covid-19 infectie, maar de terreur die de wereld regeert, en die alle mensen angst aanjaagt tot ze zich onderwerpen aan de totaal tirannieke controle in de eens vrije Wereld.

 

De valse Covid-19 of Corona is niets anders dan Science Fiction, dat de wereld heeft veranderd. Het is een manipulatie van de Diepe Staat die Corona gebruikt als voorwendsel om planeet Aarde naar hun hand te zetten in de nu voorlaatste fase voor definitieve invoering van Agenda 2030, te weten hun Nieuwe Wereldorde.

 

Zij hebben ontdekt dat gezondheidsstatistieken grotere invloed opleveren voor hun despotisme en misleiding dan alle economische indicatoren tezamen.

 

Je bewustwording is geleerd in de school van de derde dimensie, degenen die slagen voor het eindexamen gaan door naar de nieuwe wereld van de vijfde dimensie waar het leven soeverein is. Liefde, genegenheid, respect, oprechtheid en hulpvaardigheid zijn de pijlers. Veel 3D-relaties lopen stuk wanneer de ene persoon slaagt en de andere de 3D-school moet herhalen op een andere 3D-planeet. Nieuwe meer duurzame relaties zijn de norm in 5D. Verwacht wordt dat slechts een derde in één keer zal slagen.

 

 

Onze terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi helpt onderstaand de mensheid op aarde met de voorbereiding op de nieuwe 5 D-Wereld.

 

 

JE BENT HET BAKEN!

 

Geliefden!

Licht is de vonk die het leven schept. De Bron die alles is, niets anders is dan waar het leven van alles dat bestaat in de onmetelijkheid van het Universum zijn oorsprong vindt. Het licht is een frequentie. Het Licht is ook een bewustzijn. En jullie maken deel uit van dit bewustzijn, daarom zeggen we dat we allen een zijn.

 

Op dit moment zijn jullie slechts een fractal van dit bewustzijn omdat jullie Hoger Zelf besloten heeft mee te werken aan de schepping en evolutie van Werelden. In feite volg je de aanbeveling van de Schepper, want Hij zei:

 

“Ga en schep, en verspreid je zaad door de Galaxies en daarbuiten!”

 

Je bent nooit gedwongen iets te doen, want er is niets en niemand daarboven die dat kan eisen. Je bent deel van het geheel en daarom ben je soeverein. Jullie hebben besloten het leven te ervaren in de omgeving van een Derde Dimensie Wereld waar het bewustzijn zo beperkt is dat het niet meer weet wie het is.

 

Je hebt besloten een wereld van dualiteit te verkennen en te beleven, waar beproevingen en verzoeningen de regel zijn en de hefboom is die dit leren aandrijft. Een wereld van polariteiten waarin dit bewustzijn evolueert door tegengestelde ervaringen.

 

Je bent geïncarneerd soms in de ene toestand, soms in een andere.

 

Je bent dapper! Je wist dat de Terran School een van de moeilijkste in het heelal is. Maar je wist ook dat het je nooit aan steun zou ontbreken, zelfs als je vergat wie je werkelijk bent. Je was nooit alleen!

 

Een waar beschermingsmechanisme heeft je altijd vergezeld en zal je blijven vergezellen tot het einde van het traject, d.w.z. tot je terugkeer naar huis.

 

Je liep door andere werelden voordat je hier op aarde kwam. Daar was het leren niet genoeg om de treden van opstijging te beklimmen en terug te keren naar de hogere versies van jezelf. Dus de Aarde was meer een optie. En hier ben je!

 

Je voelt dat er nu iets anders gebeurt. Het voelt vaak alsof een metamorfose je bewustzijn transformeert. Kon je vroeger als rups lopen, nu voel je je als een vlinder die kan vliegen.

 

Als het bewustzijn dat je groter bent geworden, groeien de vleugels en gaat de vlucht hoger. Er zijn momenten waarop je tot het punt stijgt waarop je ziet hoe beperkt de wereld was die je voorheen voor echt hield. Nieuwe horizonten laten zich zien als je stijgt. Nieuwe realiteiten ontstaan voor je ogen.

 

Dit is hartverwarmend! Maar het kan ook een nooit eerder gevoelde angst met zich meebrengen. Naast de verwachting dat iets nieuws altijd met zich meebrengt, nog meer in het geval van een Planetaire Overgang, gelijktijdig met de ascensie van de geïncarneerde ziel.

Het is een unieke gebeurtenis die het Melkwegstelsel meemaakt, en dit verhoogt nog meer de opwinding die het grote spektakel zal bieden aan elke geïncarneerde op Aarde.

 

Je bent zo ver gegaan dat je de grenzen van het Nebadon Universum hebt bereikt. Je bent naar de periferie van dit Melkwegstelsel gereisd. Je hebt alle lessen ervaren die de donkere nacht van de ziel je bood. Je ging zo ver als je moest gaan! Je hebt het gehaald. Je bent een winnaar!

 

Je wist dat het niet gemakkelijk zou zijn! Maar je besloot toch de ervaring te aanvaarden om één van de Opgestegen Meesters van de Aarde te worden. Zulke kennis zal geïntegreerd worden in je hogere zielsversies, en dan samengevoegd worden tot je hoger zelf.

 

Daarom zul je, na je hemelvaart, al deze kennis kunnen beoefenen, in vergelijk met anderen die nog op doorreis zijn in lagere Dimensies.

 

Op dit moment ben je al op het nulpunt aangekomen. Nu begint de terugkeer. Je bewustzijn is nog verward omdat het zich nog niet van alle sluiers heeft ontdaan. Maar elke dag, één voor één, zullen al deze sluiers verwijderd worden. Dit zal een ruimere visie geven op alles wat je hebt meegemaakt, en zelfs op ‘wie je werkelijk bent’. Je laat de noodzakelijke illusie van 3D achter je.

 

Van nu af aan, ondanks de twijfels die je misschien nog tijdelijk kwellen, zal alles reëler en sneller gaan. Al snel zal je bewustzijn steeds meer informatie kunnen absorberen en zal het verleden een sprookje lijken. Jullie zullen begrijpen dat alles slechts een enscenering was om ervaringen op te doen in een Derde Dimensie Wereld.

 

Vertrouwen! De moeilijkheden van nu af aan zijn het niets meer dan frequentie aanpassingen. Er zijn geen Tests meer en geen Expiraties meer voor hen die de ommekeer op Punt Nul reeds gemaakt hebben. Op de terugweg zal niets meer te leren zijn. Op de terugweg zal worden geëvalueerd wat is geleerd.

 

De weg terug zal zeer snel gaan. Het is als een heenreis te voet, met de terugweg in een vliegtuig. Dus, wat gisteren was, is vandaag niet meer. En dat wat vandaag is, zal morgen ook niet meer zijn.

 

Je bent angstig en rusteloos. Je bent ook bevreesd, want je lijkt op die student aan het eind van zijn cursus, wachtend op de resultaten van zijn examens. Maar als dit onderwerp je interesseert, twijfel niet aan dat je het goed deed in die tests. Je zult geen punten tekort komen voor je definitieve goedkeuring.

 

Houd vertrouwen en wilskracht, want sommigen zullen het nog opgeven, ook al zijn ze op het laatste rechte stuk van deze wandeling.

 

Ga je gang, zielenbroeder! Heb moed en vertrouwen omdat je op de goede weg bent! Zelfs als iemand je nog probeert af te leiden, hou vol! Je bent een baken. Toen je de bocht bij Ground Zero maakte, werd je licht weer ontstoken. En nu schijnt het helder genoeg om je de weg te wijzen en ook om de stappen te verlichten van hen die besloten naast je te lopen. Je bent een vuurtorenJe bent het bewustzijn van het licht! Je hield nooit op Licht te zijn, zelfs toen je door de donkere nacht van de ziel liep. Geloof erin en vertrouw erop! Je bent een winnaar!

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

Ancient Sumer And Eridu