Schokkende waarheden worden bekend

Het Einde van privaat Centraal Bankieren

Bestaande Schuld Nul en Ongeldig

Openbaarmaking is Licht en Vooruitgang

Het verhaal van wat er gaat gebeuren in 2022 en daarna zal het belangrijkste nieuwsverhaal zijn in de geschiedenis van de mensheid op planeet Aarde. De Global Maffia-rovers met hun crimineel bedrog van schuld gedekt-bankieren, inside jobs, massamoorden, massasurveillance, terreuraanslagen, neerhalen van passagiersvliegtuigen, en religieus bedrog, zijn aan het desintegreren.

 

Eeuwen van élite-geleide misinformatie komen spoedig tot een einde. Openbaarmaking betekent licht en verandering voor genezing van de mensheid en onze planeet Aarde.

 

Het grootste deel van de ingrijpende veranderingen zal worden onthuld in een lawine van opzienbarende nieuws-schokken, gelijktijdig vanuit meerdere bronnen. En dat zal het begin zijn van een nieuw tijdperk in de menselijke geschiedenis op planeet Aarde. De mensen zullen getuige zijn van grote veranderingen op onze planeet sinds Atlantis zonk, ongeveer 12.000 jaar geleden.

 

Schokkende waarheden worden bekend

Honderdduizenden Uitzonderlijke Sterfgevallen worden elke week geregistreerd. Mensen werden geïnstrueerd thuis te blijven om het gezondheidszorgsysteem te beschermen. Maar terwijl ze dat deden, hadden de ziekenhuizen in feite vakantie, gesteund door officiële gegevens. Mensen kregen het advies de Covid-19 injectie te nemen. Maar nu ze dat gedaan hebben, staat het zorgstelsel op instorten. De wachttijden voor ambulances zijn nog nooit zo lang geweest.

 

Het aantal noodoproepen voor mensen met een hartstilstand is nog nooit zo hoog geweest. Het aantal mensen dat sterft is nimmer zo hoog geweest, met elke week honderdduizenden extra sterfgevallen over de hele wereld.

 

Officiële regeringsrapporten bewijzen zonder enige twijfel dat dit allemaal te danken is aan de Covid-19-vaccins. Covid-vaccinatie verhoogt het risico op myocarditis met een schokkend 13.200%.

 

Myocarditis is een aandoening die een ontsteking van de hartspier veroorzaakt en het vermogen van het hart bloed te pompen vermindert, en snelle of abnormale hartritmes kan veroorzaken. Uiteindelijk verzwakt myocarditis het hart, zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt. Dan kunnen zich stolsels in het hart vormen, wat tot een beroerte of hartaanval leidt. Andere complicaties van deze ziekte is plotselinge hartdood.

 

Er bestaat geen milde versie van myocarditis, het is zeer ernstig vanwege het feit dat de hartspier niet in staat is te regenereren. Als de schade eenmaal is aangericht, kan de klok niet meer worden teruggedraaid.

 

Binnenkort, met minder angst dan ooit tevoren in de geschiedenis van de mensheid, zullen binnen- en buitenstaanders in overheidsfuncties, met meer energie en helderheid de waarheid vertellen. En hun woorden zullen worden gehoord, bewaard en vermenigvuldigd buiten het bereik van Khazariaanse onderdrukking.

 

Vele dingen zullen onbelemmerd worden, de wereld in een ander licht zetten, de waarheden openbaren hoe de mensheid is misleid.  Vele historische feiten zullen onder de loep genomen worden om de echte waarheid te vinden.

 

Het stoppen van de “global warming hoax” of “klimaatverandering charades” voor opzettelijke milieuvernietiging, het beëindigen van armoede, oorlogen, eliminatie van ziektes en het herstel van planeet Aarde voor totale gezondheid. Het begrijpen van opzettelijk bio-terrorisme, zoals voedselvergiftiging, GMO, chemtrails, enz. welke worden toegepast door overheidsinstanties om de wereldbevolking te reduceren.

 

Het Einde van privaat Centraal Bankieren

Het wereldwijde financiële systeem is aan het instorten, valuta’s dalen en markten raken ontkoppeld. Te zijner tijd zal het hele systeem instorten. Dit is het geheim dat aan het publiek wordt prijsgegeven. Later zal een publieke uitleg komen waarom de Fed en de Centrale Banken niet de baas mogen zijn over het financiële systeem, dat inmiddels geen geheim meer is voor vaste FWC-lezers.

 

De wereldeconomie implodeert en kan zichzelf niet langer in stand houden. Het nieuwe QFS-systeem wordt ingevoerd, ontworpen om de nieuwe wereldeconomie naadloos over te laten gaan in het unieke kwantum-financiële systeem.

 

De Geldherwaardering is ingesteld om op het juiste moment te beginnen, deze veranderingen zijn het startsein voor de QFS. Het nieuwe kwantum financiële systeem – QFS – is reeds geïntegreerd klaar om het huidige monetaire fiat systeem te vervangen. Veel banken zijn inmiddels van het oude SWIFT-systeem overgestapt naar het nieuwe CIPS-geldoverdrachtsysteem.

 

Zodra deze herwaardering begint, zullen alle landen beginnen met het opnieuw uitgeven van nieuwe goud/activa-ondersteunde valuta op basis van het nieuwe kwantum financiële systeem (QFS). Verwacht wordt dat deze veranderingen tegelijkertijd zullen gebeuren. Een hele reeks dominostenen zullen tuimelen, massa-arrestaties komen in de openbaarheid. GESARA wordt gelanceerd. De Waarheid gaat ons bevrijden!

 

Reeds 20 jaar geleden werd wereldwijde een inspanning gestart om een nieuw financieel systeem op te zetten, genaamd de ‘global reset’, waarin op soevereine rijkdom gebaseerde valuta’s voor wereldwijde uitwisseling de ongerechtvaardigde macht van de ‘Deep State’ banksters te vervangen. Omdat ze daarmee voortdurend oorlogen over de planeet hebben aangewakkerd. Deze verandering is nu zeker en wordt gerealiseerd.

 

De stap om een einde te maken aan de dominantie van de dollar werd meer dan tien jaar geleden gezet vanuit Azië, alwaar de grootste hoeveelheid harde activa zich bevinden welke vanaf het allereerste begin de ruggengraat vormden van het mondiale financiële systeem. Dat werd geaccordeerd en ondertekend als basis van de Bretton Woods overeenkomst van 1944. Dat opzettelijk nooit werd gerealiseerd.

 

Het initiatief om een einde te maken aan de dominantie van de dollar kreeg meer tractie toen Rusland zich aansloot bij de oprichting van de BRICS-alliantie: De rest is geschiedenis, en is al eerder uiteengezet in diverse artikelen op FWC-sites.

 

Bestaande Schuld Nul en Ongeldig

Zodra de centrale banken verdwijnen, is het eerste dat bekend wordt, dat hun schuldvorderingen van nul en generlei waarde zijn. Als accountants de boeken van de centrale banken controleren, ontdekken ze dat de banken niet eerlijk zijn geweest tegenover het volk, en dat de schuld en alles wat ze hebben gedaan, volledig tegen hun handvest is, waardoor alles nietig is. Het is wel duidelijk dat wat nu gebeurt, erop wijst dat dit zo uitpakt.

 

In een laatste poging verhogen de Centrale Banken nog de rente, dat het systeem definitief laat instorten, waarbij ze zelf de schuld op zich nemen, zoals de bedoeling is.

 

De huizenmarkt gaat instorten, de auto-industrie krijgt een heel moeilijk, mensen zullen niet gemakkelijk meer een lening kunnen krijgen, alles begint in te storten.

 

De huidige economie is geen volkseconomie, het is de economie van de Deep State centrale banken. De patriotten gebruiken de economie van de centrale banken en hun nepgeld, om de nieuwe infrastructuur te creëren die ze tegen hen gebruiken. Dat is wat op dit moment gebeurt.

 

De economie heeft twee gezichten, de gemanipuleerde economie die al heel lang aan de gang is, meer dan honderdtwintig jaar, en de volkseconomie. De volkseconomie is de echte economie, dat is wat de mensen elke dag voelen. Dat is het geld dat je op je bankrekening hebt, de baan die je hebt, of je genoeg geld hebt om de huur te betalen, de hypotheek, of om een huis te kopen, een auto of wat dan ook.

 

Als de huizen van mensen in marktprijs stijgen, voelen ze zich geweldig. Alles gaat hun kant op. Ze hebben nog steeds een baan, maar ze voelen zich beter omdat hun eigendom in waarde stijgt.

 

Dit is het concept dat de centrale bankiers tegen ons gebruiken. Sommige mensen hebben het voordeel dat ze kunnen profiteren van de gecreëerde inflatie, maar anderen hebben veel verloren door ditzelfde proces.

 

De banksters gebruiken deze manipulatie om de mensen psychologisch te overtuigen dat het goed gaat met de economie. Zelfs de aandelenmarkt wordt omhoog gebracht, zodat de mensen denken dat het goed gaat met de staathuishouding.

 

 

Ieder mens heeft een eigen wil en kan zelf besluiten wat goed of slecht is. Gebruik je wil en wordt wakker om de cabal onderdrukking te stoppen, of de koers ervan te wijzigen! Het mensdom in aantal is vele malen groter dan de politiek, dus we moeten zegevieren.

 

Geef dit bericht door aan al uw contacten met de motivatie, dit te lezen, om het op dezelfde manier door te sturen naar hun contacten.

 

Neem dezelfde houding aan, als wat de Russische President Poetin zegt over de Rothschilds banksters;

 

“Zij bezitten de wereld niet, ze hebben geen Carte Blanche om te doen wat ze doen. Als we hen niet aanpakken, zullen andere problemen komen. We laten ons niet door hen intimideren.”

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

De duistere machten, verliezen hun macht over de mensheid

Dat zich openbaart achter de schermen