Conclusie en Toekomstvisie

Buitenaardse wezens bestaan

De Galactische Federatie

De Waarheid bevrijdt

 

Bekendmaking

Om de aandacht af te leiden, worden keer op keer Leugens over Leugens gepubliceerd. Reeds in 1974 voordat hij in 1977 overleed, vertelde Werner von Braun, de in Duitsland geboren NASA wetenschapper, aan zijn assistent Carl Rosin, de waarheid over de verzonnen alien invasie en bewapening projecten die de VS in gedachte had. De meeste van zijn voorspellingen zijn intussen waar  geworden.  Bekijk deze korte video, om beter te begrijpen wat echt aan de hand is, en wat het uiteindelijke doel is van de Deep State Cabal.

 

In deze video geeft Dr. Carol Rosin, voormalig NASA wetenschapper en getuige iz. het Disclosure Project, zeer belangrijke informatie. Vergeet niet dat dit in het jaar 2000 was, vóór 9/11, toen het alleen nog Oklahoma City en de bomaanslag op het WTC in ’93 hadden plaatsgevonden. Waardoor, de Cabal zich realiseerden dat iets groters moest gebeuren.

 

Begrijp goed, deze cabal wezens kan het niets meer schelen. Ze komen met terreuracties al zo lang weg dat hun verwaandheid en buitensporige activiteiten een sport is geworden. Ze weten goed dat niemand van het grote publiek iets leest van wat wordt gepubliceerd.  Als iemand het wel leest, wordt het altijd afgedaan als grapje of samenzweringstheorie, het zogenaamd ridiculiserend “excuus”.

 

Ze publiceren hun 2030 agenda en praten erover hoe de wereldbevolking met 90% moet worden gereduceerd; maar ook de over het gebruik van eugenetica en economisch terrorisme. Als scherpe reacties komen, wordt gezegd dat het een, “een grapje” is. Hun goed betaalde geleerden, zijn de gecompartimenteerde experts, die op elk gebied actief zijn om iedereen onder de top van de piramide te manipuleren. In het kort; sociale engineering.

 

Deze groep is een gigantisch, wereldwijd intergenerationeel geheime Luciferiaans occulte organisatie van onvoorstelbaar kwaad, gebaseerd op oud Babylonisch Talmudism, beter bekend als Baäl-aanbidding. Hoe dan ook zij zullen nooit instemmen met beëindiging van hun terreurmacht en monetaire hegemonie over wereld. De enige verstandige aanpak is dat ze zichzelf vernietigen, Dat gebeurt nu in real time voor onze ogen.

 

 

Conclusie en Toekomstvisie

Dit artikel maakt duidelijk dat overheden en banken criminele ondernemingen zijn die eenvoudigweg bezittingen en fondsen van het volk in eigen zak steken.

 

Geen normaal denkend mens wil eeuwigdurende oorlogen en planetaire vernietiging beleven, pijn lijden, verdriet en ziekten doormaken. Nog minder de dictatuur die de Cabal op deze planeet uitoefent.

 

Deze criminele misdadigers zullen binnenkort ter verantwoording worden geroepen voor hun gruweldaden en misdaden. Het zijn zij die de mensheid hebben geplunderd, sinds het prille begin van het Centrale Bankwezen en daarna. De dag van verandering ten goede zal komen.

 

Maar nu, wordt de Deep State Cabal nerveus. Hun wanhoop is niet langer meer internetpraat. De positieve veranderingen komen ten goede aan het hele volk. In de plaats van negatieve gebeurtenissen die de wereld tot nu toe hebben overspoeld en verwoest, komen nu positieve evenementen.

 

Vooruitlopend hierop, voel je dankbaar en probeer je in te leven onze wereld opnieuw op te bouwen, in volledige vrijheid, met vrije energie, onbeperkt welvaartcreatie, zonder hongersnood, beëindiging van armoede, met creatieve banen ten bate van de mensheid en de planeet.

 

Omarm het concept dat wij mensen, de middelen verkrijgen dat alles en meer uit te voeren. Expansie door innovatie en onbeperkt initiatief, creativiteit, ondernemerschap, cultuur, enz. Denk hierover eens na, want dit is de manier om dingen te realiseren. Wees ervan verzekerd dat we overwinnen en zullen evolueren. We gaan ons potentieel als menselijk ras waarmaken. Wat nu gaat gebeuren is precies op tijd. Oftewel, onze tijd.

 

Buitenaardse wezens bestaan

Buitenaardse wezens bestaan in hun werelden net zoals wij op Aarde. Maar zij zijn vele malen verder ontwikkeld, begaafder en meer geavanceerd. Je hoeft niet bang voor ze te zijn, ze hebben nog nooit iemand kwaad gedaan. Ze zijn gekomen om ons te helpen met adviezen, maar de uitvoering moeten we zelf verrichten. Elke nacht kun je aan de hemel een of meer van hun reusachtige ruimtevaartuigen observeren.

 

In tegenstelling tot de mainstream media en overheden die proberen ons wijs te maken dat ze een bedreiging zijn. Ze bestaan, het zijn vreedzame liefdevolle wezens. Hun beschaving is gebaseerd op liefde, compassie, empathie, integriteit, wijsheid en spiritualiteit.

 

Helaas, bestaan ook Buitenaardse rassen die ons niet welwillend of neutraal zijn en zich op aarde genesteld hebben. Zij zijn al honderdduizenden jaren actief op onze planeet om goud te delven en ons te verslaven. Ze hebben onze planeet in bezitgenomen en willen nu de mensheid op aarde voorgoed vernietigen, door middel van giftige Covid injecties.

 

Dit zijn negatieve wezens, verstoken van mededogen en emotie. Luciferianen die Satan aanbidden in plaats van God. Ze hebben geen respect voor onze planeet, en nog minder voor het leven op Aarde. Het zijn kwaadaardige ET-rassen waaronder de Draco’s en Grays die ons mensen onderdrukken en terroriseren.

 

Dat is de reden dat nu goedwillende ET ‘s ons te hulp zijn gekomen en inmiddels alle vluchtwegen voor hen hebben afgegrendeld.

 

Ook zij zijn reeds vele jaren op aarde en hun aantal groeit dagelijks. Zij zijn gekomen om het menselijk bewustzijn te ontplooien, de mensheid te leiden en te ontwaken. Ze kunnen naar verkiezing hun ruimteschepen zichtbaar of onzichtbaar maken.

 

De aardfrequentie ondergaat een ongekende verschuiving van 7,8 Hz naar uiteindelijk 40Hz, voor overgang naar hogere 5D-ascensie. Het is een Spirituele evolutie die leidt tot de bevrijding van de mensheid. Dit is absoluut uniek in de geschiedenis van het universum.

 

De Galactische Federatie

Het is belangrijk te weten dat deze buitenaardse bezoekers onze broeders en zusters uit de sterren werelden zijn; zij zijn onze familie van het Licht. Familie komt altijd helpen wanneer het meest nodig is. Het zijn liefdevolle rassen afkomstig van verschillende sterrenlichamen die samenwerken om de aardse mensheid te helpen. Zij zijn verenigd in de Galactische Federatie.

 

De Galactische Federatie is een grote groep van geavanceerd spirituele wezens die waakt over de evolutie en het bewustzijn op Gaia. Gaia is de voorouderlijke moeder van al het leven op Aarde in het Universum.

 

De Waarheid bevrijdt

Het zijn negatief ingestelde wezens die geen mededogen, noch respect en liefde kennen. Ze aanbidden Satan in plaats van God. Ze hebben geen eerbied voor planeet Aarde, en nog minder voor het leven erop. Het zijn kwaadaardige ET-rassen waar onder andere, de Anunnaki, Draco en Grays onze planeet al 500.000 jaar lang terroriseren. Dat is de reden waarom goedwillende ET-wezens onlangs op onze planeet zijn geland en in grote getalen met gigantische luchtschepen door ons luchtruim bewegen, om ons te beschermen

 

In een negatieve wereld is het gemakkelijker mensen te misleiden dan hen ervan te overtuigen dat ze misleid zijn. – Mark Twain

 

Het is nuttig een exposé over de waarheid te bieden dat de werkelijkheid weerspiegelt, en begrijpbaar is voor het logisch en emotionele begrip. In de 3D-waarheid van nu is veel vervormd door onderdrukking van cruciale kennis. Hierdoor ontstaat slechts een beperkt werkelijkheidsbesef met weinig diepgang.

 

Alhoewel, talloze verschillende ruimte rassen bestaan. Is de vermelding van vijf hoofdgroepen van hogere wezens die nu op onze planeet aanwezig zijn belangrijk. Zij zijn aanwezig om de mensheid met adviezen te assisteren. Ze komen uit verschillende Galaxies, het zijn humaan achtige rassen met verschillende visuele kenmerken.

 

De Galactische Federatie bestaat voornamelijk uit de volgende vijf Sterren Naties; Pleiadeanen, Andromedines, Serians, Arcturians en Lyrans. Het zijn hoogontwikkelde spirituele wezens uit verschillende werelden die samenwerken als familie van het Licht.

 

Al deze groepen hebben gedegen verbindingen met planeet Aarde, en hebben daardoor onze oproep voor bevrijding uit tirannie en onderdrukking gehoord. Zij besloten zich aan ons kenbaar te maken en over ons te waken en onze evolutie op planeet Aarde te begeleiden.

 

Mensen op onze aarde die vasthouden aan een beperkt geloof dat wij de enigen zijn in het universum zullen hun geest moeten verruimen. Er zijn zo’n honderd keer honderd miljard sterren in het heelal waar menselijk leven bestaat. Denk daar eens over na.

 

Sinds 1945 zijn honderden meldingen van UFO activiteit verschenen die over nucleaire faciliteiten vlogen. Deze ongeïdentificeerde vliegende objecten, UFO ‘s, hebben de functies van aarde kernraketten gemanipuleerd en geneutraliseerd. Opdat planeet Aarde niet nogmaals wordt getroffen door kern explosies, zoals in het heel verre verleden is gebeurd.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Anunnaki, Draco Geschiedenis en het Geheime Plan