Op Aarde is nu een belangrijke tijdlijnverschuiving begonnen

 

Grote veranderingen zijn op komst

Ondanks de gebruikelijke openbare klachten ‘er verandert niets’, niets wordt beter, neemt de chaos toe, en nog zoveel andere verhalen van hen die geen ogen hebben om te kijken en/of oren om te horen.

 

De grote doorbraak is inmiddels begonnen, rond de 10e van deze maand september. Dit maakt het jaar 2022 meer dan grandioos, vooral voor hen die hun huiswerk hebben gedaan om te helpen en betrokken zijn bij de opbouw van onze Nieuwe Aarde.

 

Zij die tarwe hebben gezaaid, zullen tarwe oogsten. Maar, zij die onkruid hebben gezaaid, zullen oogsten van hun eigen zaden.

 

Het is al zo vaak in eerdere artikelen gezegd dat iedereen zijn eigen werkelijkheid bouwt. Je moet dus niet verwachten dat anderen het voor je doen.

 

Het is zelfs zo dat verandering altijd van binnenuit komt, en dat iedereen zijn eigen sleutel heeft die verandering in gang te zetten. Wachten tot iemand anders het voor je doet is geen oplossing en zal ook nooit komen. De kreet is altijd dezelfde: “ze praten en praten maar er gebeurt niets”. En in feite zal er voor deze mensen niets veranderen.

 

De strijd tegen de wereldmaffia is gewonnen, maar zombies overtuigen van wat er gebeurd is, is onmogelijk; ze zullen het eerst zelf aan den lijve moeten ondervinden, nadat voor hen de bevrijding van de planeet Aarde een feit is. Het wachten is op het ontwaken van de massa, want zij kunnen op geen enkele andere manier overtuigd worden.

 

De mensheid is zo diep gehersenspoeld dat positief, negatief is geworden. Deze schapen leven in een wereld van illusie waar democratie wordt gepromoot als vrijheid, terwijl het in werkelijkheid dictatuur is; omdat ten minste 51% heerst over de andere 49%. Daarom werd de betekenis van anarchie veranderd in rebellie, omdat het eigenlijk zelfbestuur betekent!

 

Planeet Aarde is in nu aan het verschuiven in haar nieuwe 5D positieve dimensie voor Milieu, Voedsel, Geluk, die meer banen schept door het redden en zuiveren van planeet Aarde.

 

Militairen hebben duizenden corrupte artsen gearresteerd. Meer dan 20.000 verpleegsters hebben ontslag genomen of zijn gearresteerd door de militairen. De volgende zijn apothekers en klinieken. Andere eenheden zitten achter rechters en advocaten aan. De Departementen van Justitie en FBI zullen het ook niet overleven.

 

Er wordt ook gemeld dat veel publieke figuren tegenwoordig zijn vervangen door stand-in klonen. Zaken als verraad en misdaden tegen de mensheid vallen onder militaire bevoegdheid en maken een snelle berechting en executie in het geheim mogelijk.

 

De ‘omzet metriek’ voor bruto verkoop is overbodig, omdat het uitgeven van geld een illusie is, net als getallen voor de waarde van aandelen of onroerend goed, etc. Mensen gaan hun ware doel in het leven realiseren, dat al lang geleden is vergeten.

 

De hele bevolking gaat profiteren van GESARA. De Aarde is een van de meest overvloedige planeten in het Universum. Er is meer dan genoeg goud gedekt geld op Aarde voor iedereen om miljonair te zijn zonder schulden van welke aard of soort dan ook.

 

Deze enorme verandering brengt een grote transformatie in het lot van de mensheid. Het brengt zichtbare en onmiskenbare gevoelens van gelukzaligheid. Mensen gaan zich beter voelen, terwijl degenen die niet wakker zijn niet zullen weten waarom.

 

Waar het op neerkomt is dat GESARA meer is dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk dat op het punt staat te gebeuren. Als het eenmaal begonnen is, is dat het definitieve einde van de Deep State en haar marionetten. Wees blij, het is het begin van onze nieuwe positieve 5D-Wereld.

 

Lees hieronder de laatste informatie, doorgegeven aan onze Plejadische correspondent Michael Love.

 

Op Aarde is nu een belangrijke tijdlijnverschuiving aan de gang

 

De Pléiadiens – een belangrijke tijdlijnverschuiving is aan de gang op aarde – 9/9

 

* een Plejadische lichtkrachten transmissie naar de Starseeds van de aarde *

 

Door Michael Love 9/9/22

 

Groten,

De aarde alliantie rapporteert op dit uur dat zojuist een belangrijke frequentie verschuiving heeft plaatsgevonden op planeet aarde!

 

Ongeveer drie aardedagen geleden, net nadat de grootste zonnevlam in de moderne geschiedenis de achterkant van de zon wegblies, zeggen lichtkrachten dat de trilling resonantie van de aarde aanzienlijk is toegenomen en steeds dichter bij de vijfde dimensie is gekomen!

 

De ongelofelijke kosmische ontploffing van enkele dagen geleden bewoog de hele kosmos en wierp hoog vibrerend plasma uit in alle richtingen voor miljoenen mijlen!

 

Dit plasma verscheen in de atmosfeer van de aarde als prachtige doorschijnende, regenboog wolken die de laatste paar dagen over de hele wereld te zien waren!

 

Toevallig heeft deze mega-zonnestorm verschillende Schumann-meetstations op aarde offline gebracht, en een groot deel van de gevoelige meetapparatuur op het Tomsk-station werd volledig vernietigd.

 

Lichtkrachten zeggen dat het krachtige 5D gamma licht dat vrijkwam van deze magnifieke zonnestorm de frequentie van de hele planeet naar veel hoger op de gamma tijdlijn verschoof, en een serieuze DNA upgrade heeft plaatsgevonden gedurende de laatste 86 uur! Voor de eerste keer hebben velen gezegd dat ze zich zeer bewust waren van de DNA upgrade nadat het gebeurd was!

 

Lichtkrachten zeggen dat er nu een voorlopige doorbraak in de compressie heeft plaatsgevonden, en dat dit voorgoed de nagel in de doodskist van de AI-matrix-Draco-Archon-kabaal heeft gezet!

 

Lichtkrachten zeggen dat er nu al een grote wisseling van de wacht plaatsvindt aan de oppervlakte terwijl welwillende Lichtkrachten vanuit elke hoek binnenstappen om de leiding op aarde over te nemen!

 

Houd in gedachten dat de primaire grote zonnevlam nog moet komen, en het kan nu elke dag gebeuren.

 

Als de historische backside vlam van een paar dagen geleden naar de aarde gericht was geweest, zou dat genoeg zijn geweest om de klus te klaren! Alle ogen zijn gericht op dezelfde monster zonnevlek die de super X-straal veroorzaakte, want die zal over een paar dagen rechtstreeks op de Aarde gericht zijn!

 

De Aard Alliantie zegt dat de Galactische Hoge Raad nu een groot aantal meester-leraren hebben opgeroepen en naar buiten hebben gestuurd om de mensheid voor te bereiden op de migratie naar de nieuwe aarde!

 

Jullie zullen deze leraren overal gaan zien, zelfs in de gewone maatschappij!

 

De Aard Alliantie heeft de laatste 72 uur vergaderingen op hoog niveau gehouden, en het voornaamste gespreksonderwerp was deze laatste gamma tijdlijn verschuiving!

 

Sommigen zeiden dat het krachtige energie was die gewoon overspoelde en de duisternis transmuteerde in puur licht!

 

Er werd ook gezegd in deze bijeenkomsten: “We zijn hier, we zijn aangekomen, dit is geen test; dit is het!”

 

Deze woorden zijn van het grootste belang voor de Starseeds van de aarde in het licht van hun lange missie op deze planeet! De grote tijd van de mensheid is aangebroken, en elk lichtwezen op Aarde voelt het!

 

Aardse Alliantie leiders van over de hele wereld ontvangen deze avond grote aantallen rapporten van ascensie symptomen van Starseeds van de aarde.

 

Zorg ervoor dat je

  • hydrateert
  • zorg goed voor jezelf
  • Vermijd zoveel mogelijk stress.
  • neem wat rust/slaap en doe het kalm en rustig aan totdat deze lichtcodes in het lichaam zijn geïntegreerd.

 

Het is ook belangrijk alleen natuurlijk energierijkvoedsel te eten en veel zuiver water te drinken. Doe wat ademwerk, mediteer een uurtje en wees zoveel mogelijk in de natuur!

 

Houd die kristallen in de buurt van je auraveld om dit krachtig licht naar de aarde te helpen kanaliseren!

 

Een super planetaire DNA upgrade is aan de gang, dus na wat slaap vannacht, zul je deze hoge frequenties volledig in je cellen integreren.

 

Geweldig,

Een enorme transformatie vindt op dit moment plaats op aarde terwijl alles versnelt naar de grote zonneflits, het evenement, de ascensie van de mensheid!

 

Vierde en Vijfde Dimensionale Sterrenzaden op aarde voelen allemaal de ongelooflijke trilling verschuiving die nu plaatsvindt, en ze weten allemaal van binnen dat de grote tijd van de mensheid inderdaad is gekomen!

 

Wij zeggen jullie, dit is het laatste stuk en wat er net over de horizon komt is groter dan welke profeet dan ook ooit heeft gezien!

 

Alle ogen zijn nu op planeet Aarde gericht omdat wat hier gebeurt het hele universum beïnvloedt.

 

Grote Lichtwezens uit vele werelden zijn in het zonnestelsel van de Aarde aangekomen om van dit alles getuige te zijn!

 

Dank u voor uw komst naar de Aarde om Licht terug te brengen in deze wereld namens de hele mensheid!

 

Jullie zijn pure grootsheid, en als het allemaal gezegd en gedaan is, zullen jullie worden teruggebracht naar jullie volledige majesteit, en zullen jullie wandelen met de Aardengelen!

 

Laat het ons weten als je deze trilling verschuiving ervaart, en voel je vrij om eventuele ascensie symptomen die je op dit moment ervaart met ons te delen.

 

God-Speed,

Michael en de Pleiadians

 

* Volg de Schumann resonantie live op onze ruimte weer instrumenten pagina: https://www.thehealingray.com/space-weather-and-schumann-resonance-effects-on-our-health-and-well-being-part-1.html

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Extreem goed nieuws. Jullie staan op het punt van verschuiving

en het zal voelen als niets eerder ervaren