Voel Je Geen Slachtoffer

 

Keerpunt in onze beschaving

We leven in een prachtige tijd! En elke dag die voorbijgaat, nadert het einde van een lange Cyclus. Dat toont ons het Nieuwe Tijdperk. Wat een voorrecht op dit moment hiervan getuige te mogen zijn, en deel te nemen aan de grote gebeurtenis van planetaire overgang!

 

Planeet Aarde is aangekomen op het belangrijkste kruispunt in onze beschaving. Met het doel zichzelf te verrijken hebben de globalisten met de hulp van het politiek establishment, grote schade aangericht in onze samenleving, industrie, cultuur, etc.. Ze zijn nu in paniek omdat over de hele wereld hun corruptie wordt herkend en bevestigd.

 

Dit is de laatste kans onze belangen en beschaving te redden. Het is nu of nooit, inmiddels weet de hele wereld dat de wereldmachten met hun New World Order eropuit zijn de mensheid te vernietigen o.a. d.m.v. Covid gif-injecties. Verspreidt met vele leugens door de corporate media, die niet in het minst is geïnteresseerd in journalistiek, maar uitsluitend in promotie van de politieke agenda; t.w. de vernietiging van de beschaving en de mensheid.

 

Het herstel van de schade die is toegebracht aan alle volkeren op onze planeet kan langduren. Maar uiteindelijk zal alles worden gecorrigeerd, tenminste als de mensheid massaal wakker wordt, en de controle terugneemt door invoering van het nieuwe QFS-geldsysteem en de vervanging van het geldend zeerecht door landrecht.

 

De Deep State agenda heeft recentelijk drie belangrijke aanvallen op het menselijk immuunsysteem uitgevoerd. Vaccinatie, PCR-testen en het dragen van maskers. Met alle drie introduceren ze nano-deeltjes in je gezond systeem, die na verloop van tijd het immuunsysteem vernietigen.

 

Het wachten is op de grote doorbraak in de ontwaking van de massa, anders zouden we eerder bevrijd zijn uit onze eeuwenoude geldslavernij en onderdrukking. Bedenk; Dit is onze enig en unieke kans op succesvol en definitieve verwijdering van de criminele Deep State cabal van planeet Aarde.

 

Als alle ontwaakten één slaper wakker maken, is voldoende meerderheid voor ons volledig succes. Minstens 70% deelname garandeert dat zonder grote chaotische problemen deze criminelen voor goed kunnen worden verwijderd van Moeder Aarde.

 

De mensheid heeft op grote schaal haar verstand en verantwoordelijkheid weggegeven aan corrupte overheden. Denk eens na over de bredere gevolgen van dit gedrag voor het menselijk bestaan. Als we ons verstand en onze verantwoordelijkheid weggeven, geven we ook onze vrijheid weg en in wezen ons leven.

 

Het is inmiddels duidelijk, dat het ontwaakt menselijk ras dit plan niet laat geschieden. En. wat nog belangrijker is, we bereid zijn ervoor te vechten in het belang van de toekomst van onszelf, onze kinderen en komende generaties.

 

De overheersers, de bedriegers, de uitbuiters, de slavendrijvers, kortom, alle macht die enkelen over anderen uitoefenen, zal ophouden te bestaan. Moeder Aarde, als vrouwelijke energiebron, zal alles geven wat haar kinderen nodig hebben.

 

Als, alle dominerende machten zijn verwijderd, en concurrentie plaats maakt voor samenwerking; Is eindelijk de tijd aangebroken van Overvloed en Voorspoed!

 

Onze terugkerende buitenaardse correspondent Vital Frosi rapporteert hieronder de laatste ontwikkelingen.

 

 

Voel Je Geen Slachtoffer

 

Geliefden!

Er komen ongelooflijk mooie tijden aan voor de mensheid op aarde! De gordijnen van het Theater van het Leven gaan wijd open, zodat allen naar hun vermogen kunnen aanschouwen in de uitbeelding van hun karakters, beleefd in elk van hun existenties en de polariteiten in een Derde Dimensionale Wereld.

 

Je bent niet meer dezelfde als vroeger! In feite ben je niet meer dezelfde als voorheen! Alles versnelt in dit laatste stuk van de lange levensreis en ervaring in de illusie. De Portalen gaan de een na de ander open, en alles openbaart zich naarmate elk bewustzijn in staat is de veranderingen te begrijpen.

 

Het Goddelijke Plan is zo volmaakt dat een bewustzijn van de derde dimensie de omvang ervan nog niet kan bevatten. Maar de ontwaking zal geleidelijk alle assimilaties brengen die elk inkarnaat nodig heeft, ook al is het niet voor iedereen in dezelfde mate.

 

Niemand is ooit hulpeloos! En niemand is dat ooit eerder geweest, want de Schepper verliest geen van zijn schapen. In werkelijkheid moet je begrijpen dat elke ziel die op Aarde is geïncarneerd tegelijkertijd Licht en Schaduw is gaan ervaren, en met een tot het uiterste beperkt bewustzijn ervaren al deze zielen het gevoel los te staan van de Bron.

 

Dit gevoel is zo sterk dat het de aardse mensheid heeft doen geloven dat alles eindigt met de dood van het fysieke lichaam. De des-incarnatie van de ziel is echter een noodzakelijk proces, juist opdat het ziet dat de dood niet bestaat. Los van het fysieke lichaam herkent de ziel het voortdurende leven.

 

In het hiernamaals verruimt het bewustzijn zich voldoende om haar prestaties en leerproces tot op dat moment te evalueren. Het zal zich herinneren dat het al vele incarnaties achter de rug heeft en dat het nog vele incarnaties nodig zal hebben.

 

De door de Christus Jezus aangekondigde tijd loopt werkelijk ten einde. Dit is de reden voor de versnelde veranderingen die de meesten van u tegenwoordig kunnen waarnemen.

 

Er is al gezegd dat dit de laatste incarnatie in de dualiteit zal zijn op deze Planeet Aarde. De Planetaire Overgang valt samen met de massale Ascensie van ten minste 1/3 van de momenteel geïncarneerde mensheid. Dat maakt nu het verschil.

 

De tijdlijn van de aarde is veranderd en niets kan nog stoppen wat komt. Voor het collectief wordt het beste gehoopt, aangezien deze tijdlijn een zo soepel mogelijke overgang mogelijk maakt. Maar individueel heeft elke geïncarneerde ziel de vrije keuze hoe zij haar weg door deze laatste tijd wil gaan.

 

Vanaf 2012 is het optreden van het Gamma Light zodanig geïntensiveerd dat er inderdaad veranderingen waarneembaar zijn. Alles bevordert ontwaking en individuele keuzes. Voor wie ogen heeft om te zien en oren om te horen, zijn nu veel alternatieven.

 

De boodschappen van hogere niveaus houden vol dat de meeste pijn en lijden dat velen nog steeds voelen niets anders is dan het resultaat van de weerstand die de geïncarneerden bieden tegen deze veranderingen. Daarom, verzet je niet! Stap in de stroom van de renovatiegolf en berijd de top van deze golf.

 

Neem het voorbeeld van de surfer! Hij is niet geïntimideerd door de kracht van de zee. Integendeel, hoe groter de woede van de golf, hoe meer hij van het moment profiteert om de grote uitdaging te overwinnen en te winnen.

 

We zijn dicht bij de grote dageraad van de Nieuwe Aarde. Als we het vergelijken met de aardse dagen en nachten, begrijpen we dat het donkerste uur van de nacht het uur voor de dageraad is aangebroken.

 

Daarom beëindigt onze ziel bij het aanbreken van een nieuwe tijd ook haar donkerste uur. Alles zal slechts blijven bestaan in de herinnering aan de ervaringen die ieder heeft opgedaan in deze lange 3D-reis.

 

We hebben zo vaak gesproken dat je vanaf 2019 de mogelijkheid hebt om je voorouders te helen. Alle pijn en al het lijden dat in vorige levens is ervaren, moet nu worden begrepen om los te laten. Angst, woede, schuld, schaamte, pijn, wrok, kortom, al deze laagfrequente energie moet achtergelaten worden.

 

Het is tijd om beperkende overtuigingen te herzien, die je in deze energieën hebben gevangen. Begrijp dat alles een theater was en dat je een goede acteur bent geweest, die in elk bestaan een ander personage speelde, om de polariteiten binnen de dualiteit die op deze Planeet mogelijk is, ook werkelijk te ervaren.

 

Er was nooit een slachtoffer of kwelgeest, alles was slechts een theatervoorstelling, zodat de geïncarneerde ziel, onderworpen aan sluiers van vergetelheid, de werkelijkheid kon ervaren van elke situatie die zich voordeed.

 

Alles leek zo echt dat het diepe sporen achterliet in onze zielenregisters. Het is noodzakelijk om deze registers op te schonen. Dit noemen we voorouderlijke genezing.

 

Maar er is nog steeds iets heel sterks in elk menselijk bewustzijn: Vitalisme. Het is indrukwekkend hoeveel geïncarneerde mensen zich nog steeds slachtoffer voelen van iets of iemand! En al zolang niet begrijpen hoe het mechanisme van incarnatie werkt, zullen zij zich niet kunnen bevrijden van dit onnodige lijden?

 

Het ervaren van polariteiten tijdens opeenvolgende incarnaties vereist dat een ziel in wisselende levens komt, soms als kwelgeest, soms als slachtoffer. Maar, zoals we al eerder zeiden, niets is echt, want alles is slechts een theatrale presentatie.

 

Natuurlijk blijven gewaarwordingen en pijnen in het transpersoonlijke geheugen, maar door te begrijpen dat alles tijdelijk is, moeten dergelijke pijnen niet worden uitgesteld of voortgezet naar volgende incarnaties.

 

Het moment van nu is van het grootste belang voor de mensheid. Inzicht in dit mechanisme van de derde dimensie; inzicht in hoe het leren werkt in een wereld van beproevingen en boetedoeningen, doet dergelijke pijnen oplossen en transmuteren. Op deze manier zal alleen het doorgaan worden geleerd in het bewustzijn van elke ziel.

 

Er is nooit een slachtoffer geweest in deze school van zielen. Wat het altijd was, was leren en ervaringen opdoen in elk geleefde les. Slachtofferschap is niet echt; het is slechts een pijnlijke herinnering aan iets dat op enig moment in de vele incarnaties die de ziel op deze Planeet van dualiteit heeft gehad, is ervaren, geleefd en gevoeld.

 

Als je om de een of andere reden je nog steeds slachtoffer voelt, besef dan dat het niet echt is. Het is slechts een kans waar je ziel om vroeg, zelfs voordat ze incarneerde in dit huidig bestaan, om zich te bevrijden van de last die je meedraagt uit vorige levens.

 

Begrijp dat alles niets anders is dan ervaring en leren. Vergeet niet dat binnenkort alle herinneringen aan vorige levens zullen herleven in je huidig bewustzijn, en je zult begrijpen dat je werkelijk een groot acteur was. Dit zal de definitieve genezing bevorderen van alle pijnen die nog in je bestaan.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Gigantische gebeurtenis nu

Levensgebeurtenis en Grote Zonnevlam – 𝐏𝐥𝐞𝐢𝐚𝐝𝐢𝐚𝐧s