•  Geheime genootschappen

 • Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen

 

Oorsprong en Missie

Toen de Anunnaki lang geleden vanaf hun planeet Nibiru op planeet Aarde landden om goud te delven, creëerden ze uiteindelijk hun aardse slaven om dit werk te verrichten. Nibiru is de 12e planeet in het aardse zonenstel met een omloopbaan van 3.600 aardjaren. Vader Anu met zijn twee zonen Enlil en Enki had de leiding. Enki werd opgedragen de mensslaaf te concipiëren. Een lange geschiedenis goed voor andere artikelen.

 

De Anunnaki benoemden Farao’s en later Koningen, de Black Nobility, om de aardse slaven onder controle te houden. Tot aan de vroege middeleeuwen waren dat Farao’s en Koningen die met de toename van de aardse bevolking ontoereikend werden voor deze taken. Ze zochten naar andere methoden. Eerst werd dat het kerkelijk gezag via het geloof, later in de 18e eeuw via het geldsysteem.

 

Het was Rothschild die de beste oplossing bood. Ze mengden zich door inteelt in de Europese Royalty. De Europese adel kreeg ceremoniële taken toebedeeld, om de uitvoerende macht te concentreren in geheime onzichtbare genootschappen en regeringen; tegenwoordig bekend als de Deep State.

 

Nu, inmiddels honderden duizend aardjaren later, is de aardse mensheid aangeland op het punt zichzelf te bevrijden. Alle uitverkoren inkarnaten zijn op Aarde in stelling gebracht voor bevrijding van planeet aarde en haar bevolking uit deze langdurige onderdrukking en slavernij.

 

De schoolgeschiedenis beschrijft wereldgebeurtenissen die het resultaat zijn van machinaties, verzonnen door machtige, verborgen cliques van geheime organisaties, welke wereldwijd bestaan uit de elite; t.w. de bankiers, rijke families zoals o.a. de Rothschilds en Rockefellers, niet-officiële organisaties zoals de Bilderberg, de Council of Foreign Relations, de Trilaterale Commissie, georganiseerde misdaad, schimmige instituten binnen de overheid, geheime genootschappen zoals, Jezuïeten, Vrijmetselaars, Skull and Bones, enzovoorts.

 

Achter al deze groepen is een groep die nog geheimer is, en bestaat uit de ware heersers van planeet Aarde, die Premiers en Presidenten als hun directe marionetten gebruiken.

 

Sommige theoretici zeggen dat deze Illuminati die de touwtjes in handen hebben menselijke wezens zijn; anderen zeggen dat ze buitenaardse bondgenoten hebben. Ze zijn een geheim genootschap binnen geheime genootschappen, ondersteund door een bankelite, geleid door de Rothschild-dynastie, die het ultieme plan hebben voor de afschaffing van alle religies behalve de bevordering van hun eigen satanische religie, en de verwijdering van alle burgerlijke regeringen om uiteindelijk alles onder eigen controle te centraliseren en te globaliseren, in feite de Nieuwe Wereldorde.

 

De “Black Nobility”, vertaald Zwarte Adel, vindt zijn oorsprong in de oligarchische families van Venetië en Genua, Italië, die in de 12e eeuw de bevoorrechte monopolistische handelsrechten in eigendom hadden.

 

De eerste van drie kruistochten, van 1063 tot 1123, vestigde de macht van de Venetiaanse zwarte adel en versterkte de macht van de rijke heersende klasse. In 1171 kreeg de aristocratie Black Nobility volledige controle over Venetië, toen de benoeming van de Doge werd overgedragen aan wat bekend stond als de Grote Raad, die bestond uit leden van de commerciële aristocratie, waaronder de beruchte familie de Medici.

 

Venetië is sindsdien in hun handen gebleven, maar de macht en invloed van de Venetiaanse Zwarte Adel reikt tot ver buiten haar grenzen, en tegenwoordig is deze voelbaar in alle uithoeken van de wereld. Doordat in Italië het moderne banksysteem is begonnen.

 

De betrokken Koninklijke huizen zijn;

 • Huis van Bernadotte, Zweden
 • Huis van Bourbon, Frankrijk
 • Huis van Bragança, Portugal
 • Huis van Grimaldi, Monaco
 • House of Guelphs*, Groot-Brittannië (de belangrijkste)
 • Huis van Habsburg, Oostenrijk
 • House of Hannover, Duitsland (de tweede belangrijkste)
 • Huis van Hohenzollern, Duitsland
 • Huis van Karadjordjevic, Joegoslavië (voorheen)
 • Huis van Liechtenstein, Liechtenstein
 • Huis van Nassau, Luxemburg
 • Huis van Oldenburg, Denemarken
 • House of Orange, Nederland
 • Huis van Savoie, Italië
 • Huis van Wettin, België
 • Huis van Wittelsbach, Duitsland
 • Huis van Württemberg, Duitsland
 • Huis van Zogu, Albanië

 

Note; al deze families zijn stamleden die worden aangetroffen in de stamboom van Windsor.

 

De Guelphs worden ook wel de Black Guelphs of Black Nobility genoemd en steunden William of Orange, bij zijn inbeslagname van de troon van Engeland, dat uiteindelijk resulteerde in de vorming van de Bank of England en de East India Company, die vanaf de 17e eeuw de wereld ging regeren.

 

Alle staatsgrepen, revoluties en oorlogen in de 19e en 20e eeuw zijn gecentreerd rond de strijd van de Guelphs om hun macht te behouden en te vergroten, dat nu de Nieuwe Wereldorde wordt genoemd.

 

De macht van de Guelphs heeft zich verder uitgebreid via Italiaans financiële centra naar het noorden van Frankrijk vanuit Lombardije – een regio in Noord Italië met Milaan als hoofdstad – alle Italiaanse bankiers werden “Lombards” genoemd. Lombard in het Duits betekent “depositobank“, de Lombards waren de bankiers voor de hele middeleeuwse wereld.

 

Alle hierboven genoemde families zijn descendenten van het House of Guelph, een van de oorspronkelijke Black Nobility-families van Venetië, waaruit het House of Windsor en dus de overleden koningin van Engeland, Elizabeth II afstamt.

 

De Guelphs zijn via het Huis van Hannover met de Duitse aristocratie verweven. Bijna alle Europese koningshuizen zijn nazaten van het huis van Hannover en dus van het huis van Guelph, dat de zwarte adel is.

 

De Guelphs – het huis van Windsor – domineren de grondstoffenmarkt, en manipuleren de prijs van goud, een product dat ze noch produceren noch beschikking over hebben. The House of Windsor bepaalt ook de prijs van zilver, koper, zink, lood en tin. Het is geen toeval dat de toonaangevende handelsbeurzen zich in Londen, Engeland bevinden.

Bedrijven van Black Nobility-families zijn o.a. British Petroleum, Oppenheimer, Lonrho, Philbro, BlackRock  en velen meer.

 

De European Black Nobility werkt samen met Amerikaanse families zoals de Harrimans en de McGeorge Bundys. The House of Hannover lijkt Duits, maar is puur joods. Zo is ook het huis van Habsburg. Het waren geen echte Duitsers die de Britse troon veroverden, maar zelfbenoemde Joden. Nog minder de echte Joden. Ze noemen zichzelf Zionisten die beweren Joods te zijn. Maar echte Joden zijn geen zionisten. https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil02.htm

 

Geheime genootschappen

De Black Nobility zijn de oprichters van geheime genootschappen, die zijn verbonden met de Illuminati – en zijn afkomstig uit het Comité van 300. Evenals, de Club van Rome, de CFR, de RIIA (Royal Instituut of International Affaires), de Bilderberg groep, de Ronde Tafel, afkomstig uit Europese Black Nobility-families.

 

In 1871 werd de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika overgenomen om een Corporation van te maken onder de naam USA INC, dat met opzet geheim werd gehouden en voor het Amerikaanse volk een ramp is geworden.

 

Mede, door bewust de reële levensstandaard voor 90% van de bevolking te verlagen, is dat sinds 1972 merkbaar. Toen de overgang werd doorgevoerd van goudstandaard dekking naar petrodollar dekking.

 

Verder, door verandering van medisch en gezondheidszorgstandaard, ondersteund door Rockefeller medische maffia om de verkoop van farmaceutische producten in hun voordeel te bevorderen. Waaruit excessieve verhoging van alle medische kosten volgde, welke inmiddels de hoogste ooit zijn geworden.

 

Bewust is de levenskans van de bevolking teruggebracht; onderwijsnormen verlaagd naar het laagste niveau in de geschiedenis; mogelijk gemaakt door Zionist gecontroleerd congres, die geen vertegenwoordiging van  het volk is, omdat alle verkiezingen worden gemanipuleerd.

 

De Black Nobility verdiende haar titel vanwege hun gemene trucs, toen de bevolking in opstand kwam tegen de monopolies van de overheid, werden zoals overal, de leiders van de opstand snel ingerekend en brutaal opgehangen. The Black Nobility maakt gebruik van geheime moorden, doodslag, chantage, om tegenstanders zowel burgers, als bedrijven failliet te laten gaan, te ontvoeren, verkrachten, enzovoort, klinkt bekend, vandaar hun naam.

 

Na de sluiting van het Lutherans Verdrag in 1929 verkreeg de Zwarte Adel een dubbel burgerschap, in Italië en Vaticaanstad. Volgens de bepalingen van het verdrag werden adellijke titels verleend door de paus, die in het Koninkrijk Italië werden erkend. Veel van deze families waren lid van grotendeels ceremoniële Pauselijke Elite Garde; anderen waren buitenlanders die op verschillende manieren bij de Heilige Stoel waren aangesloten. In 1931 weigerde paus Pius XI het verzoek van Alfonso XIII van Spanje om de Nobel Guarda verder uit te breiden met edelen uit katholieke landen.

 

In de Tweede Wereldoorlog bewaakte de Pauselijke Elite Garde de paus met de hulp van de Zwitserse Garde.

 

In dit verband is het interessant te vermelden dat Epstein een sleutelpositie had tussen de gecontroleerde marionetten en het House of Saud, Rothschilds en Soros – ter ondersteuning van hun wereldwijd chantagering, d.m.v. afpersing en intimidatie; ondersteund door de drughandel; kinderhandel; orgaanhandel en pedofolie, waarmee effectief alles kon worden bereikt.

 

Epstein was verantwoordelijk voor het faciliteren van de chantage en afpersing van de allerhoogste personen over de hele wereld. Toen president Trump aantrad, openbaarde hij deze feiten.

 

Het kan niet genoeg worden benadrukt dat een Q-drop op 11 november 2017 de hele Epstein-verbinding met de Deep State samenvat. Zoals Q altijd zegt: ‘De toekomst bewijst het verleden.’

 

Er is maar één kans de Deep State te elimineren. We kunnen het ons niet veroorloven overhaast te zijn of een enkele fout te maken. Vertrouw op het plan! De timing is perfect. De Alliantie heeft alles onder controle. Alles verloopt volgens het PLAN.

 

Luister ondertussen naar je hart als beste bron in de oceaan van Intel en desinformatie. Alleen jij bepaalt welke waarheid met je hart resoneert.

 

Deel dit bericht met iedereen die je kent. Als meer mensen wakker worden, is het machtsspel van de cabal over.

 

Abonneer je gratis op deze site om volgende afleveringen niet te missen.

 

Waar wij een gaan, gaan we allemaal.

 

 

Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen

“De meest angstaanjagende kracht van de dood, komt uit de handen van ‘Mensen’. Ze proberen zich met andermans zaken te bemoeien om voor zichzelf en hun geliefden te zorgen. Ze weerstaan elke mpuls terug te vechten, kennend de permanente verandering van leven die daaruit voortvloeit.

 

Ze weten dat op het moment dat ze terugvechten, het leven zoals ze dat geleefd hebben, voorbij is. Het moment dat de “Mannen die met rust gelaten wilden worden” gedwongen worden terug te vechten, een vorm van zelfmoord is.

 

Ze doden letterlijk degenen wie ze waren. Daarom vechten deze “Mannen die met rust gelaten wilden worden”, niet, wanneer ze gedwongen worden om geweld te gebruiken, met onheilige wraak tegen degenen die hun vroeger leven hebben verpest.

 

Ze vechten met rauwe haat, en een gedrevenheid die niet te doorgronden is door hen die alleen maar politiek en terreur spelen. De ware terreur zal bij de deur van links komen, en zij zullen huilen, schreeuwen en smeken om genade… maar het zal tegen dove-mans oren zijn.” ~ Lt. Col. Jeff Cooper

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

Neem de tijd deze leerzame video uit 2013 te beluisteren