Alles Wordt Onthuld

 

Met de geboorte van de 5D aarde is een nieuw tijdperk aangebroken

De Duistere Machten, die honderdduizenden jaarlang onbeperkte vrijheid hebben gehad op planeet Aarde, staan nu tegenover onze hulpvaardig buitenaardse broeders en zusters, onze Lichtkrachten, Digitale Soldaten en Patriotten, die door grote inspanning, vooruitgang boekten om deze negatieve krachten van planeet Aarde voor goed te verwijderen. Het waren negatieve krachten die positieve initiatieven saboteerden en het onmogelijk maakten het negatief isolement te doorbreken. Maar dat is nu definitief afgelopen.

 

Op aarde hebben wij hulp gevonden bij de buitenaardse Palladians met hun inherent verlangen spirituele en geestelijke krachten in de wereld te activeren. Zij zijn eng verbonden met de wereld van Lichtwerkers.

Palladians stimuleren waardevolle inspanning, vreugde, licht en liefde op onze wereld en ascensie te bevorderen om de 5D wereld binnen te gaan. Buitenaardsen zijn in staat grote vordering te brengen in het mentaal en spiritueel bewustzijn van mensen op planeet Aarde. Weet, dat Palladians en Aardbewoners in veel opzichten op elkaar lijken.

 

Palladians leven en komen van de sterrenconstellatie die bekend staat als de Plejaden. Er zijn 7 sterren in de Plejaden. Ze komen van een ster die Taygete heet en die de planeet Erra als thuisbasis heeft.

 

De Covid pandemie, met inbegrip van ‘vrijwillig’ verplichte giftige injecties, alle vrijheid beperkende maatregelen zoals het dragen van gezichtsmaskers en lockdown, zijn gebaseerd op valse resultaten van o.a. PCR-tests. Uitkomsten gekwalificeerd ongeschikt als basis voor Corona-maatregelingen die terzijde hadden kunnen worden gelegd.

 

Slapers moeten zichzelf overtuigen om te geloven en te zien wie hun werkelijke vijand en tirannen zijn. Kortom, de Covid pandemie is een propagandaleugen om de mensheid op aarde uit te roeien.

 

Hoe eerder de mensheid wakker wordt voor de leugens en het bedrog, hoe beter het is voor ons allemaal. Wees niet bescheiden; laat dit een uitdaging zijn voor iedereen om mee te werken ons maximale potentieel te benutten.

 

Onze planeet is grondig vervuild door enorme hoeveelheden, giftig chemische stoffen, stralingen, leugens, bedrog, desinformatie, vervorming, nepnieuws, etc. In stand gehouden met halve waarheden, fraude, vervalste beelden, bedrieglijke luchtspiegelingen, propaganda en vooral hersenspoeling.

 

Ons fysiek lichaam is “grondig vergiftigd en vervuild” veroorzaakt door straling en luchtvervuiling, maar ook door zware metalen en gevaarlijke toxines via farmaceutische medicijnen en levensmiddelen. Dit alles is opgeslagen in het menselijk organisme, waarom lichamelijk ontgifting noodzakelijk is geworden.

 

De grote omwenteling is begonnen! Dit proces is niet meer te stoppen! Zowel van boven als van onder komen op aarde de energieën samen. Dit is nu, sinds vele duizenden jaren het langverwachte moment. Om verder te kunnen gaan naar onze nieuwe 5D-Wereld!

 

Als eerste bereidt Rusland bereidt zich voor op vereniging van landen door voeging van naties die ooit deel uitmaakten van de Federatie aangevuld met enkele landen die dat eerder niet waren.

 

De NAVO en de Khazariaanse CIA weten dat ze een sterk Rusland niet kunnen verslaan en dat hun elitaire levensstijl gevaar loopt. Sommige Khazaren hebben geprobeerd geld op te slaan in andere landen om hun kostbare levensstijl veilig te stellen. Daar zal een einde aan komen als ze worden opgejaagd en wereldwijd opgespoord worden door militaire roepen die onze planeet afspeuren met technologieën die iedereen en elke locaties kan opsporen.

 

De Deep State cabal is definitief verslagen, wat over is gebleven zijn cabal marionetten en hun trawanten, die nu stuk voor stuk worden verwijderd nadat het grootste deel van de mensheid wakker is geworden.

 

Besef; de nieuwe wereld is reeds een feit; de omwenteling is al begonnen recht voor jullie ogen. Was dat oorspronkelijk ook niet jouw keuze? Begin met alles te vergeten wat je eerder hebt geleerd en vergeet dat voor goed.

 

Krijg een totaal nieuwe kijk op het leven, en ontdek echte waarheden. Heb liefde voor onze nieuwe mooie wereld met echte vrijheid, dat brengt je dichter bij de Heer. Het is belangrijk te weten dat het ergste kwaad voorbij is en nooit meer terugkomt.

 

Het is nu ieders taak dit goede bericht aan alle mensen die je kent door te geven. Help hen met het vergroten van het bewustzijn. En herstel het vertrouwen dat ieder ooit heeft bezeten!

 

 

Onze terugkerende Exterrestriale correspondent Vital Frosi geeft hieronder zijn aanvullende visie en informatie over dit gebeuren.

 

 

ALLES WORDT ONTHULD

 

Geliefden!

De huidige gebeurtenissen die velen al kunnen waarnemen, convergeren naar de voltooiing van de planetaire cyclus. Elke dag komt meer en meer informatie binnen bij degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. En alles convergeert in dezelfde richting, namelijk dat we ons inderdaad in de grote planetaire verandering bevinden.

 

Een nieuwe aarde wordt geboren en daarmee een nieuwe mensheid. Als vroeger het woord Apocalyps bij de meesten van jullie kippenvel veroorzaakte, is er nu genoeg begrip om troost en vertrouwen in de toekomst te brengen.

 

Het nieuwe Licht kwam eind 2012 op Aarde en bracht hogere energieën binnen, waarmee het Watermantijdperk begon, dat onze Planeet naar de Vijfde Dimensie zal brengen.

 

De op angst gebaseerde stellingnames zijn wreed geweest voor de mensheid op aarde. Vanwege hun beperkt bewustzijn, en ook vanwege de sluier van vergetelheid, geloofde men dat geen verandering ten goede mogelijk was.

 

Integendeel, ons werd wijsgemaakt dat de Apocalyps het Armageddon zou zijn dat op een dag het einde van de mensheid en de vernietiging van Planeet Aarde veroorzaakt.

 

Maar dat was niet het Goddelijke Plan! Noch was dit het plan van elke hulpvaardige ziel die aanvaardde door de ervaring van polariteiten in deze wereld van dualiteit te gaan. Integendeel, alleen moedige en hoogontwikkelde zielen aanvaardden dergelijke ervaringen te ondergaan, onderworpen aan de sluier van vergetelheid en uiterst beperkt in bewustzijn.

 

Alles versnelt nu! Wat vroeger eeuwen duurde, toont zich nu in maanden of een paar jaar. En de Apocalyps die voorheen zo bang maakte, begint nu vertrouwen te geven, omdat het niets anders is dan de openbaring van wat verborgen was. Het is het venster dat opengaat, zodat het Licht de omgeving kan verlichten en de werkelijkheid kan tonen die voorheen niet kon worden waargenomen.

 

Dit Licht lost de sluiers één voor één op, en het menselijk bewustzijn zal beginnen zich alles te herinneren. Ze zullen zich herinneren wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze hier kwamen doen.

 

Zij zullen zich vorige levens herinneren en kennis hebben van de toekomst. Zij zullen alle aangeboren kennis activeren uit de tijd dat dit bewustzijn werd geïntegreerd in hun Superziel. Het zal inderdaad een tijd van openbaringen worden!

 

Alles zal worden blootgesteld! En wat zal komen is zo groots dat het niet eerder kon komen omdat ons beperkt bewustzijn een dergelijke realiteit niet kan absorberen.

 

Zoals we altijd zeggen: de vrucht kan niet eerder geplukt worden, anders gaat hij verloren. En niet te laat, want het zou kunnen rotten aan de stengel. Het moment van openbaringen is nu.

 

In feite begon alles al in 2012, maar er was een periode van 4 jaar voor de mensheid om te wennen aan de nieuwe energieën. Deze energie heeft het bewustzijn van iedereen aangepast, naargelang de opnamecapaciteit van het individu. En vandaag, hier op aarde, hebben we in aantal voldoende wakkere mensen die het bewustzijn hebben en klaar zijn om de gebeurtenissen die spoedig zullen komen te begrijpen.

 

Het zullen beslissende momenten zijn in de laatste fase van de planetaire overgang. Deze openbaringen worden niet door iedereen begrepen, maar in ieder geval door een deel van de mensheid, genoeg om de rest te kunnen leiden. Je bent een van die onbaatzuchtige Lichtwerkers die op Aarde zijn geïncarneerd. Jullie zijn duizenden jaren voorbereid, en weten waarvoor jullie gekomen zijn.

 

Het is geen toeval dat jullie vandaag geïnteresseerd zijn in deze Planetaire Overgang en Zielsverheffing. Je herstelt het hele kosmisch cel-geheugen. Jullie lossen de sluiers van vergetelheid op om de aangeboren kennis in het huidig bewustzijn te brengen. Je bent een baken dat de wegen voor anderen verlicht.

 

Alles zal worden blootgesteld en onthuld! Eerst voor jou en voor andere ontwaakten. En jullie, als een groot leger, zullen de hele Planeet bezetten en anderen leiden. Alles zal intens en diepgaand zijn. De nieuwe energieën zullen door de tralies breken die de Aarde voor lange tijd gevangen hebben gehouden. Jullie, met jullie licht, zullen diegenen leiden die hun ogen beginnen te openen.

 

Velen zullen je nodig hebben. Zelfs degene die nog niet weet wat zijn missie is, zal leren wat hij /zij moet doen, omdat alles van binnenuit komt. Het is alsof je het altijd hebt geweten! Het is alsof je het nooit bent vergeten! Alles zal zich openbaren als een magische pas.

 

Het wordt inderdaad een groots evenement!  Het zal de gebeurtenis zijn waarover veel zal worden gesproken, maar waarover weinig bekend is. En het zal niet bij één enkele gebeurtenis blijven; er zullen vele cascadegebeurtenissen volgen, die uiteindelijk een Nieuwe Aarde en een Nieuwe Mensheid laten zien.

 

De Oude Cyclus sluit. De angsten lossen op. De Aarde is bevrijd. Het Gamma Licht intensiveert. Het bewustzijn wordt verruimd. Waarheden worden getoond. Gelimiteerde overtuigingen lossen op in het Licht.

 

Dit alles mag beangstigend lijken, maar in werkelijkheid zal het een tijd van vreugde zijn voor de mensheid op Aarde en in alle delen van de Melkweg.

 

De maskers zullen vallen en de ziel van elke geïncarneerde sterveling zal zich openbaren! Een naakte ziel kan niets verbergen. Iedereen zal de best bewaarde geheimen van elkaar kennen. Iedereen zal begrijpen dat alles een ervaring was in het Grote Dualiteit Theater van het Leven.

 

Er zullen geen oordelen zijn zoals voorheen. Iedereen zal begrijpen dat ieder zijn lesje heeft geleerd volgens zijn Ziele plan. Iedereen zal begrijpen dat er nooit kwaad en goed was zoals is verondersteld, en altijd is geleerd. En iedereen zal zich zijn eigen ervaringen herinneren uit al zijn op Aarde geïncarneerde levens.

 

Als je je alles herinnert, zul je weten dat ook je ziel wordt blootgesteld. Deze zal ook worden uitgekleed en iedereen zal weten over jouw traject. En niemand zal iemand veroordelen. Alles zal worden blootgelegd en iedereen zal eindelijk begrijpen dat alles een illusie van het bewustzijn is geweest, noodzakelijk om dualiteit binnen polariteiten te ervaren in een Derde Dimensionale Wereld.

 

Alles zal worden blootgesteld! Wat verborgen was, zal worden onthuld. Dit is de Apocalyps die zo gevreesd werd toen het bewustzijn nog sliep. Maar nu zijn de tijden aangebroken. Alles is aangekondigd door de Heerser van de Melkweg, Sananda, die alleen mens werd om ons het Goede Nieuws na te laten, dat wil zeggen de troostende boodschap dat er een Nieuwe Tijd zou komen, die de Nieuwe Aarde brengt.

 

Deze tijd is hier! Een nieuw tijdperk is aangebroken. Tijden om te vieren en niet om te vrezen! Nu wordt alles blootgelegd! En zoals de Grote Meester zei:

 

“Gij zult de waarheid kennen en de waarheid zal u bevrijden”.

 

Bevrijd jezelf! Je kunt het!

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

Er volgen nog meer onthullingen. Blijf dit volgen ….

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

Aartsengel Michael ~ Ben je Klaar Voor Bevrijding | Ontwaak Nu