Planetaire bevrijding

Het heldere licht komt!

De grootste DNA-upgrade komt eraan

 

Er komen grote veranderingen

Ondanks de gebruikelijke klachten dat niets verandert, niets beter wordt, de chaos toeneemt, en zoveel andere verhalen van hen die geen ogen hebben om te zien of oren om te horen. Maar, dit jaar 2022 zal genereus zijn, vooral voor hen die hun huiswerk hebben gedaan om een Nieuwe Aarde te helpen opbouwen.

 

Zij die tarwe hebben gezaaid, zullen tarwe oogsten. Maar zij die onkruid hebben gezaaid, zullen van hun eigen zaad oogsten.

 

In eerdere FWC-artikelen is al zo vaak gezegd dat iedereen zijn eigen werkelijkheid bouwt. Je moet dus niet verwachten dat anderen dat voor je doen.

 

Feitelijk gebeurt verandering altijd van binnenuit, omdat iedereen zijn eigen sleutel heeft om de verandering in gang te zetten. Wachten tot iemand anders het voor je doet is een optie die nooit komt. De kreet is altijd dezelfde:

 

“ze praten en praten maar er gebeurt niets”.

 

En in feite zal voor deze mensen niets gebeuren.

 

De strijd tegen de wereldwijde maffia is gewonnen, maar zombies overtuigen van wat is gebeurd is onmogelijk; ze zullen het eerst zelf moeten ervaren, nadat de bevrijding van planeet Aarde een feit zal zijn.

 

Hiermee zijn de komende grote veranderingen geschetst en waarom het zo lang duurt voordat ze gerealiseerd worden. Het wachten is op de ontwaking van de massa’s, want zij kunnen niet op andere wijze overtuigd worden dan door dit zelf te ervaren.

 

Een van de belangrijkste veranderingen is GESARA dat een zeer belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van de mensheid zal blijken te zijn en tijdens ons leven zal worden ervaren!

 

Op de vraag wanneer dit zal gebeuren? Is het antwoord; wanneer de massa’s in opstand komen tegen de moord op hun kinderen vanwege de nep Covid Pandemie en hun giftige injecties. Of, door inflatie, omdat ze niet genoeg te eten hebben. Punt uit!

 

Planeet Aarde beweegt zich naar haar 5e Dimensie positie, wat een positieve dimensie is voor Milieu, Voedsel en Geluk.

 

5D creëert meer banen voor het redden en zuiveren van planeet Aarde. De ‘ bruto omzet’ verkoop metriek is achterhaald voor het uitgeven van geld. Het is niet meer dan een illusie, zoals cijfers voor de waarde van aandelen of onroerend goed, enz.

 

Mensen zullen zich hun ware levensdoel gaan realiseren, dat door de meerderheid is vergeten.

 

De hele bevolking zal profiteren van GESARA. De Aarde is een van de meest overvloedige en mooiste planeten in ons Universum. Er is voor iedereen meer dan genoeg goud gedekt geld op Aarde om miljonair te worden, zonder schuld van welke aard dan ook.

 

Deze enorme verandering brengt grote wijziging in het lot van de mensheid. Het veroorzaakt zichtbaar en onmiskenbare gevoelens van gelukzaligheid. Mensen gaan zich beter voelen, terwijl degenen die niet wakker zijn niet zullen weten waarom.

 

Het komt erop neer dat GESARA meer is dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk dat op het punt staat plaats te vinden. Zodra het werkelijk begint, zal dit het absolute einde betekenen van de tirannie van de Diepe Staat, en de vestiging van onze nieuwe positieve 5D-Wereld.

 

 

Hieronder geeft Michael Love in dit verband vitaal ontvangen informatie;

 

 

Planetaire bevrijdingsgebeurtenis

 

Earth Alliance ruimteweer informatie 10032022

 

Het heldere licht komt!

We schommelen nu, omdat de aarde wordt gebombardeerd met super hoog vibraties van kosmisch licht!

 

De Lichtkrachten bestoken de planeet met de ene krachtige golf van hoogfrequent licht na de andere, waardoor de vibratie rond de aarde gestaag toeneemt. Dit krachtig inkomend licht wordt naar de aarde gestuurd door grote intelligentie en beste intentie, met als doel alle slapende DNA-strengen van ons wezens te activeren.

 

Deze super DNA-activatie beweegt de planeet verder langs de nieuwe 5D gamma tijdlijn op weg naar de vijf-dimensionale nieuwe Aarde!

 

Tijdens speciale bijeenkomsten vanmorgen zeggen de Aard Alliantie dat alle ogen zijn gericht op de nieuwe monsterzonnevlek AR3112, die op dit moment naar de aarde draait!

 

Deze supergrote zonnevlek bevat meerdere positieve donkere gebieden waar negatief magnetische polariteiten tegen elkaar botsen. Deze onstabiele magnetische velden zijn een aanwijzing dat deze regio op het punt staat een enorme ontlading te veroorzaken!

 

Zonnevlek AR3112 lijkt een recordbreker qua omvang en plasma-ontladingspotentieel, en het zou degene kunnen zijn die de grote zonnevlam richting aarde afvuurt!

 

De Earth Alliance geeft voor de komende 14 dagen een verlengd kritische ruimteweer-wacht en waarschuwing voor zonne-ontlading, terwijl dit explosieve veld rond de aarde draait!

 

Hoewel alle informatie van de Earth Alliance voorspelt dat deze grote kosmische flits tussen het jaar 2022 en 2024 zal plaatsvinden, is het belangrijk te weten dat het inderdaad elk moment kan gebeuren!

 

De Earth Alliance en alle Galactische Krachten in het zonnestelsel van de aarde blijven alert op deze op handen zijnde kosmische gebeurtenis!

 

Wanneer de grote zonneflits plaatsvindt, veroorzaakt het vrijgekomen gamma licht een doorbraakcompressie die de 4e streng van het DNA van alle 3D-wezens op aarde zal activeren.

 

Op hetzelfde moment zal dit gamma licht de 5e streng activeren voor de wezens van de aarde die resoneren in de 4e dimensie en zal het tot 12 strengen activeren voor sommige van de meer geavanceerde Sterrenzaden van de aarde!

 

Elk menselijk wezen op aarde zal onmiddellijk geëvolueerd zijn naar een veel geavanceerdere staat, en dit zal de gebeurtenis aan de oppervlakte in gang zetten.

 

Dit zal een planetair bevrijdingsgebeuren zijn, naar waar overvloed heerst en waar verbazingwekkende technologieën en een lang leven beschikbaar zullen komen voor aardwezens!

 

Vijf keer eerder in de prehistorie van de aarde heeft deze superzonnevlam een groot cataclysme van uitsterven veroorzaakt, maar er wordt een ongelooflijk magnetisch veld van stabiliserende technologie aangelegd door de Licht Krachten, die nu in Antarctica zijn, om het omslaan van de polen tijdens de zonnevlam te compenseren.

 

Het hele elektrisch en elektronisch netwerk van planeet aarde zal worden uitgeschakeld als de grote zonnevlam inslaat. Dit is gewoon de manier van het Universum om de oude 3D-illusiematrix uit te schakelen!

 

Wees niet ongerust, want miljarden hoog-bewuste lichtwezens met nieuw verbeterd DNA-vermogen en technologie zullen snel over de hele aarde samenkomen om voor deze situatie te zorgen.

 

Welwillende Lichtkrachten houden alles wat zich nu beweegt in de gaten, en zij zeggen dat deze grote zonneflits de meest spectaculaire, positieve gebeurtenis zal zijn die ooit in dit Universum heeft plaatsgevonden!

 

Geliefden

Terwijl de aardezon meer en meer reageert op het hoog-vibrerend licht van de galactische kern, bereiken de niveaus van zonneactiviteit epische proporties en we weten dat elk moment een groot licht naar de planeet Aarde zal komen, waardoor deze wereld zal terugkeren naar het paradijs dat zij altijd bedoeld was te zijn!

 

Wees bemoedigd en hoopvol, en weet dat wij hier naast jullie meekijken en wachten tot alle dingen vervuld zijn!

Laat ons weten welke ascensie-symptomen je op dit moment ervaart.

God-snelheid,

Michael en de Pléiadiens

 

Het is misschien een goed idee deze informatie door te geven aan iedereen die je kent, zodat velen voorbereid zullen zijn op de immense veranderingen die komen gaan.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

 

De grootste DNA-upgrade komt eraan