Jezuïeten betrokken bij Misdaden en Moorden

Het Doel heiligt de Middelen

 

Machtsstructuur

Hebzucht, armoede, ongelijkheid, vernietiging van het milieu, oorlogen, hoe krijgen ze het voor elkaar? Hoe kan een systeem in staat zijn, waarin weinigen alle belangrijke beslissingen nemen, die comfortabel achterover zitten in hun immense hoeveelheid rijkdom, terwijl de rest van de wereld met de dag behoeftiger en armer wordt? Anders gezegd; Hoe kan een kleine groep mannen in nette pakken in staat zijn alle touwtjes in handen houden om onze samenleving te besturen?

 

Als we onszelf uit deze puinhoop willen bevrijden, moeten we nu onze macht terugwinnen om een betere wereld te maken. De hoeveelheid angst die verspreid wordt in onze samenleving lijkt op een all-time high te staan! De mensheid evolueert snel, en veel mensen worden gelukkig eindelijk wakker, we zijn gearriveerd in de meest enerverende tijd in onze evolutie binnen het Universum!

 

De wijze waarop de Deep State cabal in staat is dit alles te realiseren, wordt bereikt door middel van hun verborgen dictatuur die als volgt werkt:

 

Rothschild controleert de schepping van het ‘geld’ door middel van kredietverlening, zo kunnen ze de gehele wereldeconomie controleren. Ze kunnen deze naar eigen wil laten groeien of crashen. De depressie van 2008 is een eerdere Rothschild creatie om de mondiale financiële sector verder te centraliseren t.b.v. de invoering van een reeds lang geleden geplande centrale wereld bank.

 

Zodra een land schuldplichtig is aan de Deep State bankiers door acceptatie van hun niet-bestaand krediet, wordt het land gedwongen controle van haar zaken aan de banken te overhandigen, t.w. de Wereldbank en het IMF. Deze dicteren vervolgens op elk niveau het economisch en sociaal beleid.

 

De Wereldbank en het IMF zijn volledige dochtermaatschappijen van het Deep State misdaadsyndicaat en hebben hun vertrouwensmensen aan het roer. Arme landen met schulden die worstelen hun schuld terug te betalen, worden gedwongen te bezuinigen op sociale programma’s, gezondheidszorg, onderwijs en humanitaire projecten te beëindigen om de niet bestaande ‘schuld’ die. verschuldigd is aan de banken terug te betalen.

 

In tegenstelling tot de sombere omstandigheden waarin de wereld nu verkeert, behoeft geen armoede te bestaan, en nog minder conflicten. Deze worden nl. met opzet veroorzaakt om de Archon bloedlijnagenda van de cabal te dienen en route naar totale wereld dictatuur.

 

De ARCHON bloedlijnfamilies verhandelen op de aandelenmarkten voor biljoenen dollars per dag over de hele wereld en zij bepalen of markten omhoog of omlaag gaan, m.a.w. boom of bust optreedt. Markt crashes gebeuren niet zomaar, ze worden gemaakt om te gebeuren.

 

Als je weet wanneer de crash komt, omdat je zelf ervoor zorgt, kun je hoog verkopen om laag terug te kopen zodra de crash heeft plaats gevonden. Op deze manier kunnen ze hun bezit risicovrij gigantisch vergroten door overname van ondernemingen tegen een fractie van de waarde van vóór de gemanipuleerde instorting.

 

De oorsprong van de problemen van vandaag, laten duidelijk zien dat de geschiedenis niet bestaat uit een willekeurige reeks van gebeurtenissen, maar verloopt volgens een zorgvuldig geredigeerd ‘ontwerp’, uitgevoerd om de rijkdom, en de resources van het land en de bevolking in bezit te nemen door een klein groepje bevoorrecht rijke lieden die op wereldheerschappij rekenen.

 

Dit geschiedt op zo’n grote schaal, in de openheid dat het onbegrijpelijk is dat velen dit niet zien., Maar zoals een oud gezegde luidt,

 

“Het best bewaarde geheim is in het volle zicht verborgen.”

 

 

Jezuïeten betrokken bij Misdaden en Moorden

De Negende cirkel Satanisch cultoffers, is een document uit de geheime archieven van het Vaticaan, in het bezit van het Internationaal Gerechtshof voor Gemeenschappelijk Recht (IGGR) in Brussel. Het bevestigt dat de Paus en Kardinalen deelnemen aan satanische riten.

 

Een negende cirkel Satanisch cultoffer onder leiding van Paus Francis Jorge Mario Bergoglio vond plaats tijdens de zomerzonnewende op 21 juni 2018. Kinderen voor deze Satanische rite werden geleverd door een internationale ring van kinderexploitatie, gefinancierd door de global elite, uitgevoerd door de maffia, en georganiseerd door het Vaticaan.

 

Dit is niet de eerste keer dat Paus Franciscus wordt beschuldigd van het verkrachten en vermoorden van kinderen. In juli 2014 getuigden twee adolescente vrouwen in het IGGR-Hof, die beweerden dat Paus Franciscus in het voorjaar van 2009 en 2010 ze tijdens kinderofferplechtigheden had verkracht. Volgens een voormalig medewerker van de Curie in Rome vonden de verkrachtingen en moorden plaats in het Carnarvon Kasteel in Wales en in een niet bekendgemaakt Frans kasteel. Een officier van justitie had notariële verklaringen ingediend van acht andere slachtoffers die beweerden soortgelijke misdaden te hebben meegemaakt.

 

Het Hof had ook documenten ontvangen uit geheime archieven van het Vaticaan, waaronder het Magistraat Privilege van 25 december 1967. Dit kanonwetstatuut verklaarde dat voordat elke nieuwe Paus aantreedt, hij verplicht is deel te nemen aan de Ninth Cirkel Satanische Cult kinderofferrituelen. Het document verwees specifiek naar ceremoniële moorden op pasgeboren baby’s, gevolgd door consumptie van hun bloed.

 

Ooggetuigen tijdens het proces beweerden ook dat koningin Elizabeth II, haar man Prins Philip, andere Britse koninklijke familieleden en de katholieke Jezuïet-overste generaal Adolfo Pachon in aanwezigheid van Paus Franciscus en voormalig Paus Ratzinger bij de kinderoffers van de Negende Cirkel aanwezig waren.

 

Door bewijzen van ooggetuige zijn deze vreselijke feiten geen samenzwering meer:

 

“Een samenzwering wordt zelden of nooit bewezen door een positieve getuigenis. Wanneer een misdrijf van grote omvang op het punt staat te worden gepleegd door een combinatie van individuen, handelen ze niet openlijk, maar heimelijk en in het geheim. Het ontworpen doel is alleen bekend aan degenen die het aangaan. Tenzij een van de oorspronkelijke samenzweerders zijn metgezellen verraadt en tegen hen het bewijs levert, kan hun schuld alleen worden bewezen door indirect bewijs… omdat omstandigheden niet kunnen liegen. “Zoals geciteerd in The Trial van de Samenzweerders.

 

Een andere kwestie van wereldformaat is o.a. waarom de Jezuïeten van het Vaticaan geen wapenverkopen aan Israël tolereerden? Waarom trok de door de Jezuïeten gecontroleerde President Johnson zich terug, terwijl het Egyptische leger door de Sinaï-woestijn trok om hun aanval op Israël in 1967 uit te voeren?

 

Omdat de aanval op Israël geprovoceerd moest worden. Die aanval werd geprovoceerd door de internationale inlichtingendienst van de Jezuïeten, door Egypte ten onrechte de zwakte van het Israëlische leger en de vermeende verlating van Israël door het Amerikaanse Empire te geven.

 

Het Doel heiligt de Middelen

De zesdaagse oorlog, die hierop volgde was ontworpen door Knight of Malta James Angleton. Hij had één hoofddoel: het innemen van Jeruzalem samen met de Tempelberg.

 

Het schijnbare gebrek aan militaire hardware aan de kant van Israël provoceerde de geplande aanval door Egypte. Daarop lanceerde Israël een preventieve aanval en in zes dagen was de heilige stad in handen van de zionistische regering in Rome.

 

Als, Kennedy toen Israël bewapend had, zouden de Egyptenaren nooit aangemoedigd zijn geweest om tegen Israël ten strijde te trekken. Zonder een uitgelokte oorlog zou er geen Israëlische aanval zijn geweest. Zonder Israëlische aanval zou Jeruzalem nooit zijn ingenomen door de zionisten, en worden gecontroleerd door Mossad Jezuïeten. Met Jeruzalem in Arabische handen, zouden de Zionisten nooit de Tempel van Salomo op de Tempelberg kunnen herbouwen – voor Egypte onbekend – maar niet voor de “onfeilbare” Paus van de Jezuïeten.

 

Het grootste deel van de filosofie van de Jezuïeten is gebaseerd op de doctrine

 

“Het Doel heiligt de Middelen””,

 

uitgedrukt als:

 

“Het is uit geloof dat de Paus het recht heeft om ketters en rebellerende koningen af ​​te zetten. Vorsten die door de Paus zijn afgezet, worden tot beruchte tirannen bekeerd en kunnen worden gedood door degenen die hen het eerst kunnen bereiken.

 

“Als de publieke zaak haar verdediging niet kan ontmoeten in de dood van een tiran, wettigt het voor de eerste die hem/haar bereikt, deze te vermoorden.”

 

Met andere woorden;

 

“Het is acceptabel een dwarsligger te vermoorden.”

 

Meer in het volgende artikel, inzake het “Vaticaan”

 

Er volgen nog meer onthullingen. Blijf alert hiervoor ….

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.