Klimaatverandering is verlakkerij

Door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde is bedrog

Het is de zon Onbenul

Weersverandering

  

Klimaatverandering en Kooldioxidevergiftiging zijn Bedrog

 

Wees niet bang; Global Warming, tegenwoordig ‘Klimaatverandering’ is niet waar. Het is aangekleed als wetenschap, maar het is geen wetenschap het is propaganda:

 

“Globale temperaturen gaan omhoog, onze gasemissies vernietigen de atmosfeer,” zeggen de paniekzaaiers, “er is meer kooldioxide in onze atmosfeer dan ooit tevoren, de migratiepatronen van dieren veranderen erdoor,” en zo gaat hun lijst verder.

 

Ze vertellen ons leugens. Er is geen direct bewijs dat de opwarming van de aarde verbonden is met broeikasgassen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat ‘kooldioxide (CO2) het klimaat beïnvloedt, ze hebben dat zeker in het verleden niet gedaan. Als de CO2-toename in de atmosfeer broeikasgassen veroorzaakt, dan moet de temperatuur omhoog gaan.

 

Maar gegevens uit historische ijsboringen verschaffen juist blijk van het tegenovergestelde. De fundamentele theoretische veronderstelling dat klimaatverandering te wijten is aan de mens is aantoonbaar onjuist.

 

De door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde is niet langer een theorie over het klimaat, het is een alles bepalend moreel- en politiek argument van deze tijd. Het typische P-R-S gedoe om het publiek bang te maken, waardoor ze nog meer afhankelijk zullen worden van de overheid, en het volk financieel te belasten met nieuwe milieu en CO2-belastingen, alleen maar om nog meer te van de burgers te stelen.

 

De ‘wereldopwarming-schijnheiligen’ zijn door de cabal betaalde lieden om dit soort onzin te verkopen om de mens van de noodzaak te overtuigen nog meer geld uit de zakken te kloppen.

 

Dus, de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde is fantasie, ontworpen door de globaal-warmingfanaten zelf.

 

Klimaatverandering gebeurt – zoals altijd al is geweest – onschadelijk. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de grenzeloos onverantwoorde voorstelling van zaken van de wetenschappers wiens ego’s hun kennis ver overtreft. Wat zij wensen is niet “carbon cap and trade”, het is gewoon “economische cap and trade.” M.a.w. de economie nog verder achteruit helpen.

 

De planeet Aarde is ​​vijf miljard jaar oud. Onze zon oefent meer controle uit over planeten dan enig andere factor. Ons klimaat is nooit gestopt met veranderen en dat zal zich nooit wijzigen. Ongeacht de gevolgen van kooldioxide – een vulkanische uitbarsting brengt genoeg materiaal in de atmosfeer om de planeet een decennium lang af te koelen.

 

Er is ongeveer 50 keer zoveel opgeloste koolstof aanwezig in de oceanen in de vorm van CO2 en koolzuur, bicarbonaat en carbonaat ionen als aanwezig is in de atmosfeer. De oceanen fungeren als een enorme carbon afvoerput, waarin “tot nu toe ongeveer een derde van alle door de mens geproduceerde CO2-uitstoot is geabsorbeerd.”

 

Prof John Christy, eerste auteur, van het IPCC (International Panel for Climate Change) zegt over de uitspraken als:

 

‘er is bij duizenden wetenschappers een consensus over het probleem van de opwarming van de aarde dat die een dramatische verandering in het klimaatsysteem veroorzaakt – en dat de mensen deze dramatische verandering van het klimaatsysteem veroorzaken’, “ik ben een wetenschapper, maar velen meer zoals ik zijn van mening dat dit gewoon niet waar is.”

 

De door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde is niet zomaar een wetenschappelijke theorie. Het wordt in de media gepresenteerd alsof het de autoriteit van een enorme internationale organisatie zelve is. Prof Philip Stott, van het Dept. of Biogeografie van de universiteit van Londen:

 

“Het IPCC van de Verenigde Naties, zoals elk ander orgaan van de Verenigde Naties, is politiek, de eindconclusies zijn dan ook politiek gedreven.”

 

Het klimaat op Aarde is door de eeuwen heen altijd veranderd. Er is niets ongewoons aan de huidige temperatuur, en geen enkel wetenschappelijk bewijs ondersteunt het idee dat het klimaat wordt gedreven door de mens veroorzaakte CO2 uitstoot, of anderszins.

 

Iedereen die je vertelt dat klimaatverandering onomstotelijk bewezen is, en wij mensen het klimaat en het leven op Aarde vernietigen; vertelt absoluut flagrante leugens.

 

Uiteraard moet het milieu zo goed mogelijk worden bewaard. Niemand ontkent dat, en niemand ontkent dat we op diverse vlakken dramatische verbeteringen kunnen maken. Maar er is een component bij de opwarming van de aarde, waarover niemand praat. Het staat niet in de media, of in elk ter zake artikel op het Internet, of is besproken in een talkshow, maar het is wel de belangrijkste oorzaak van het hele opwarmingsverhaal.

 

Het is letterlijk een onvoorstelbare implicatie van een wetenschappelijk feit om kennis van te nemen:

 

“Elke planeet in ons zonnestelsel ondervindt exact dezelfde veranderingen als ervaren wordt op aarde. Uranus, Pluto, Mercurius, Mars, noem ze maar op.

 

Opwarming van de aarde is niet een uniek fenomeen van de aarde, maar is een universeel fenomeen dat in het hele zonnestelsel gebeurt en wel op een manier die is gedocumenteerd door Hubble, NASA, BBC, CNN, mainstream hoogleraren en wetenschappers over de hele wereld.

 

Elk hemellichaam in ons zonnestelsel ondergaat dramatische veranderingen, wat betekent dat de opwarming van de aarde ook gebeurt, als deze onbewoond was. De zon geeft sinds 1940 meer activiteit dan in de voorgaande 1.150 jaar gecombineerd.

 

Het is verbazingwekkend dat niemand ooit praat over hoeveel vreemde ontwikkelingen aan de hand zijn binnen ons zonnestelsel. Elke planeet ondergaat letterlijk een klimaatverandering, dus niet alleen onze aarde.  Er zijn enkele mainstream wetenschappelijke rapporten die dit fascinerende fenomeen verder hebben onderzocht: 11 jaar geleden, meldde de BBC over een enorme zonnevlamactiviteit die nog nooit eerder was waargenomen. Sommige deskundigen zeggen dat de Zon actiever is dan deze ooit is geweest.”

 

Het is de Zon Onbenul

Hier is waar het interessant wordt.

 

“De activiteit van de zon gedurende de laatste 11.400 jaar, dat wil zeggen, vanaf het einde van de laatste ijstijd op aarde, is nu voor het eerst kwantitatief gereconstrueerd door een groep van internationale onderzoekers onder leiding van Sami K. Solanki van het Max Planck Instituten voor Solar System Research – in de plaats Katlenburg-Lindau, Duitsland. De wetenschappers hebben de radioactieve isotopen in bomen geanalyseerd welke duizenden jaren geleden leefden.”

 

Zowel wetenschappers uit Duitsland, Finland en Zwitserland rapporteerden in de het wetenschappelijke tijdschrift “Nature” van 28 oktober 2014. dat men meer dan 8.000 jaar moet teruggaan om een ​​tijdstip te vinden waarop de zon zo actief was als in de laatste 60 jaar. Op basis van statistische studies van eerdere perioden van verhoogde zonneactiviteit, voorspellen de onderzoekers dat het huidig niveau van hoge zonneactiviteit waarschijnlijk nog een paar decennia zal voortduren.

 

Dit betekent dat de zon meer zonnevlekken heeft geproduceerd, maar ook meer zonnevlammen en uitbarstingen, die enorme gaswolken in de ruimte uitstoten, dan in het verleden ooit is voorgevallen. Er is geen astrofysicus voor nodig om de punten met elkaar te verbinden en te beseffen dat het merendeel van alle planetaire veranderingen in elk hemellichaam in ons zonnestelsel wordt beïnvloed door deze hyperactiviteit van de zon.

 

Dus, de volgende keer als iemand probeert je te vertellen dat de Aarde zich opwarmt als gevolg van klimaatverandering veroorzaakt door de mens, vergeet dan niet dat Mars, Jupiter en Pluto dezelfde opwarming als de aarde ervaren. Dat is al tientallen jaren het geval, terwijl mainstream wetenschappers van het hoogste niveau dat ook hebben bekrachtigd.

 

Weermodificatie Chemtrails HAARP GEO-Engineering Klimaatverandering NWO Ontvolking

Het zijn de gevallen engelen die in hun streven de wereld te regeren door weersmodificatie in de afgelopen eeuw en daarna.

Door o.a. het sturen van gevaarlijke stormen zoals Sandy, Katrina, Charley en IAN om angst en financiële mogelijkheden te creëren teneinde regionaal nieuwe groei en financiële winsten voor de elite te stimuleren.

 

In de loop der decennia zijn Lasers, Elektromagnetische stralen, Sprays, HAARP, Cloud Seeding, Nexrad Deeltjes Manipulaties, en Heavy Metal Sprays ontwikkeld die in het wortelstelsel van de bomen zinken en de bomen van binnenuit doen verbranden.

 

Het blijft een gevaarlijke wereld en het wakker schudden van de zelfgenoegzame mens moet een prioriteit worden om planetaire consensus tot stand te brengen over de aanpak van deze gevaarlijke technologieën die door een groep gevaarlijke wezens worden aangedragen. Bekijk deze 4 uur durende video en deel die met elke wakkere die je kent.

video https://rumble.com/v17evk5-weather-modification-chemtrails-haarp-geoengineering-climate-change-nwo-dep.html