Moderne Slavernij

Uw rijkdom wordt geroofd

Wereldwijd niet-naleving breekt het systeem

We moeten ons verenigen

 

Moderne Slavernij

De afschaffing van de goudstandaard in 1971 door Nixon verbrak de fundamentele band tussen de economie en het geld. Zonder de link met goud, konden bankreserves worden gecreëerd door fiat, zoals ze deden. Dit leidde tot een enorme uitbreiding van de geldhoeveelheid en schulden.

 

De macht om deze schulden te benutten en de creatie van nieuw geld te controleren, is de machtigste factor in de huidige economie. De overheid kan nu onbeperkte hoeveelheden krediet creëren om de economie te controleren, omdat het de kern vormt van de economische structuur. Het verleent ook een bevoorrechte status aan bepaalde bedrijven – met name banken. Zo privatiseert fiatgeld de voordelen van het Nieuwe Socialisme.

 

De meesten begrijpen misschien niet, hoe de historische band met goud het onmogelijk maakt, dat het banksysteem buiten haar duidelijke grenzen groeit. Het antwoord is: goud beperkt de hoeveelheid geld in omloop, wat op haar beurt de hoeveelheid geld beperkt, dat banken kunnen uitlenen.

 

Onder de goudstandaard was de maximaal totale schuldquota beperkt tot ongeveer 150%. Maar zodra de band met goud werd verbroken, begon de totale schuldquota te groeien. Het is nu 750% of zelfs hoger in sommige landen zoals bijvoorbeeld in Japan.

 

“Zonder de band met goud, werd de hoeveelheid economisch onheil die de overheid kon veroorzaken praktisch onbeperkt. Geen sociaal doel was te absurd… geen oorlog te duur… en geen overheidsverzekering te duur om niet te financieren.”

 

Uw rijkdom wordt geroofd

Gecorrigeerd voor schuld en inflatie, blijkt dat mensen helemaal niet rijker zijn geworden. Ze zijn misschien welvarender geworden. En sommige individuen zijn veel rijker geworden. Maar als je de schulden die in het verleden zijn gemaakt, optelt, is de natie helemaal niet rijker geworden. Sinds het einde van de goudstandaard in 1971, stagneerden na belastingen de reële lonen per hoofd van de bevolking. “Gemiddeld zijn we in 50 jaar niet rijker geworden…”

 

Wat gebeurde er de afgelopen 50 jaar? Waarom hebben zoveel mensen zich zo gretig in de schuld gestoken? Waarom leenden ze meer en meer om dezelfde dingen te kopen tegen steeds nominaal hogere prijzen – opnieuw, en opnieuw, en opnieuw? En waarom blijven mensen dag in dag werken voor banen zonder kansen, met dalende reële lonen? En het belangrijkste: hoe zijn een paar mensen uiteindelijk zo rijk geworden van dit draaimolen-systeem dat ons nooit ergens brengt?

 

Het juiste antwoord op deze vragen ligt in slechts één kernvraag: Wie profiteert ervan?

 

“Wiens rijkdom en macht neemt toe met de inflatie? Wiens status in de samenleving groeit naast de regering? Wie profiteert van verhoogde uitgaven aan oorlogen en sociale programma’s die gedoemd zijn te mislukken? En het belangrijkste… wie profiteert van een explosie van schulden?”

 

Een bepaalde klasse heeft de macht om zich niet alleen te beschermen tegen dit beleid, maar er ook van te profiteren. Deze mensen hebben de laatste 50 jaar gebruikt om enorme hoeveelheden papieren rijkdom te produceren. En ze proberen nu wanhopig die papieren hoeveelheden om te zetten in echte rijkdom, wat de exploderende prijs van alle soorten activa verklaart, behalve goud en zilver die kunstmatig naar beneden worden gemanipuleerd.

 

Zoals iedereen inmiddels zou moeten weten, zijn de beloften van het socialisme niet betaalbaar. Peter beroven om Paul te betalen is inefficiënt en doodt de prikkels van Peter. Het resultaat is meestal economische stagnatie, depressie, en uiteindelijk een crisis die mensen bevrijdt van de confisquerende repressie van de overheid.

 

Wil je geen slaaf zijn en elk jaar minstens drie tot vier volle maanden salaris betalen om te voldoen aan je belastingaanslag van de overheid, geld dat niet wordt uitgegeven in het algemeen belang, maar rechtstreeks verdwijnt in de zakken van de dertien bloedlijnfamilies, die al superrijk zijn.

 

Dit zijn hoeveelheden geld die de hele wereld zouden kunnen laten bloeien: Begrijp je vijand, en de wapens die ze gebruiken. Gebruik dan diezelfde wapens tegen hen. Het geldsysteem is de kop van de reptielenslang. Snij de kop van de slang af en de rest zal verdorren en sterven.

 

Er is geen behoefte aan geweld, geen wapens, geen spandoeken, geen slogans, geen groepsdenken – alleen een gezamenlijke daad van wereldwijd niet-naleving zal het systeem breken.

 

Wereldwijd niet-naleving doorbreekt het systeem

Vergeet de verdeling tussen rassen en religies, die ons werden opgedrongen door het “verdeel en heers” principe van de cabal; de wereld heeft een historisch keerpunt bereikt. Maak gewoon een eind aan het fascistische NWO banksysteem. Het is NU de tijd voor actie.

 

Aangezien de wereldwijd niet-naleving het systeem breekt – moet de macht die de mensen hebben gegeven, nu worden teruggenomen.

 

Begrijp dat het veel gemakkelijker is om voor principes te vechten dan om ze na te leven, en er is een veel moediger mens voor nodig om op te komen voor wat juist is en het gezag in het gezicht te spugen, dan om blindelings bevelen op te volgen uit angst voor de geadverteerde gevolgen.

 

 

Begrijp dat we allemaal één zijn en dat de sleutel tot echte verandering en eenheid in deze wereld in de liefde ligt. Het wordt tijd dat mensen in de wereld stoppen en zich realiseren dat de verdeeldheid die zogenaamd onder ons bestaat een illusie is.

 

Er is geen verdeeldheid en het wordt tijd dat iedereen de waarheid hiervan inziet. Het is door de voortdurend gepropageerde illusie van verdeeldheid dat het systeem kan functioneren, maar om dat te kunnen doen, is het de gehoorzaamheid van het publiek nodig.

 

Stop met het naleven ervan, zo kun je het uitschakelen.

 

Het is tijd voor ons allemaal om gezamenlijk de oorzaak van de problemen aan te pakken. Om dit in verhouding te zetten: Er zijn 8 miljard mensen tot slaaf gemaakt en een handjevol doet de slavernij. De weg hieruit is samenkomen in wederzijdse steun, liefde, vriendelijkheid en begrip.

 

Zet opzij de gefabriceerde irrelevante zaken die ons verdelen – religie, politiek, ras, cultuur en inkomen. Dat wil niet zeggen dat mensen hun geloof moeten verwerpen, maar laat het geen wapen van verdeeldheid zijn.

 

We zitten allemaal samen in deze boot, we moeten de uitdaging collectief aangaan, in plaats van te stelen, te plunderen, te rellen, of de andere kant opkijken omdat iets wat iemand anders overkomt ‘niet mijn probleem’ is.

 

De Deep State cabal probeert ons allemaal tot slaaf te maken, ongeacht religie, ras of huidskleur. Ze verwijderen één voor één onderscheidene groepen, net zoals de Nazi’s deden in Duitsland in WO2.

 

De ergste nachtmerrie van de cabal is onze niet-naleving – de weigering om belasting te betalen, de weigering om huizen te verlaten wanneer banken er beslag op leggen vanwege een door diezelfde banken veroorzaakte economische ineenstorting; duidelijk weigeren we te voldoen aan onze eigen slavernij in welke vorm dan ook.

 

Het systeem kan geen massale ongehoorzaamheid aan. En juist dat maakt het punt om deze actie door ons allen samen te ondernemen.

 

We moeten ons verenigen

In plaats van naleving hebben we niet-naleving nodig, want dit is een vreedzaam protest zonder geweld, omdat er een verschil is in het niet-naleven van dat wat oneerlijk, onrechtvaardig of gericht is op onze vrijheid en die van anderen.

 

Deze benadering verwerpt de essentie van vijandigheid, woede of geweld, maar toont onze liefde en lach – en onze onwankelbare vastberadenheid om niet mee te werken aan onze eigen onderwerping.

 

Let wel, de volgende fase zal de actie zijn van regeringen om mensen op te sluiten om namens de Deep State de burgers te controleren, onder het mom van gemeenschapsdienst of burgerveiligheidsdienst, die niets meer is dan oplichterij waar men zich perse niet bij aan moet sluiten.

 

We moeten beginnen samen te komen, lokale munteenheden en ruilhandel regelingen initiëren die buiten het systeem om werken. Massale protesten zijn een optie zolang ze vreedzaam zijn, maar ze moeten deel uitmaken van de campagne van geweldloze non-coöperatie, en niet het middelpunt ervan zijn.

 

Zonder het kanonnenvoer in uniform kan er geen oorlog zijn. Hetzelfde geldt voor het systeem zelf, hetwelk. de regering, het bankwezen, de grote bedrijven, de media, enzovoort omvat. Al deze instellingen van controle en manipulatie hebben onze medewerking nodig om te functioneren, en zonder die medewerking zal hun kaartenhuis instorten.

 

Wees bewust, wij het volk werkt niet samen met degenen die ons tot slaaf willen maken, en als wij dat niet doen, zijn zij machteloos.

 

Bedenk dat het systeem is opgezet om te handelen op geweld, als er geen geweld is kunnen ze niet handelen. Daarom worden provocateurs betaald en klaargestoomd door de regering en wachten ze tussen de coulissen om rellen en burgerlijke onrust te veroorzaken om de bestaande orde aan te vechten, die is gecreëerd door hetzelfde netwerk van Deep State families die de “nieuwe wereldorde” willen creëren, waarvoor zij onze medewerking nodig hebben.

 

Laat er geen twijfel over bestaan, zij die ervoor kiezen om te rebelleren en te plunderen als reactie op wat gaande is, lopen regelrecht in de val die voor hen is uitgestippeld. Regering en militaire provocateurs zullen dat weten; de nuttige idioten die volgen niet, het wordt tijd dat ze dat beseffen.

 

Regeringen willen rellen en plunderingen zien, ze willen chaos zien, want dat kan worden beantwoord met politie en militair geweld en is reden om de politiestaat toe te passen met uitgaansverboden, gevangenissen zonder proces, militairen op straat, en activeert de FEMA-concentratiekampen voor ‘andersdenkenden’ waar velen al lang voor waarschuwen.

 

Denk aan de geschiedenis;

 

Wat door geweld wordt vernietigd, zal door geweld worden vervangen.