Inleiding

Hoe Hitler de bankiers trotseerde

Duitse regering gaf haar eigen geld uit

Eigen geld niet door goud gedekt schept meer banen

Geen schulden en geen inflatie

Verdraai de Waarheid om de geschiedenis te herhalen

Conclusie en Oplossing

Wie controleert ons geld?

Inleiding

Kennis is de sleutel voor vernietiging van de Deep State Cabal en planeet Aarde voorgoed van hen te bevrijden. Voor duurzame verspreiding van deze openbaring; Kopieer de volledige tekst op uw computer en stuur het naar iedereen die je kent.

 

Het bewijs is al in de praktijk bevestigd door Adolf Hitler in de periode 1933 – 1945, wat bewust nergens is gepubliceerd; Centrale Banken en alle andere grote banken zijn de controlearm van de Global Deep State Maffia, opgezet om burgers kaal te plukken, arm en onderdanig te houden. Er bestaat niet zoiets als armoede, er zijn geen tekorten op planeet aarde.

 

Mensen wordt wakker en kom op voor je recht, je kunt een zorgeloos leven lijden, gezond blijven en werken wanneer je wilt, een leven lijden als een prins/prinses in het Paradijs, zoals onze lieve Vader Moeder GOD had beloofd. Lees dit artikel tot het einde en deel het met ieder die je kent.

 

Zonder veel moeite kunnen we gezamenlijk ons natuurlijk recht herstellen. Het is gemakkelijker dan je denkt!

 

Hoe Hitler de Bankiers trotseerde

Wordt wakker en wees je bewust van wat gaande is, hoe door de uitgifte van ons geld door centrale banksters – in werkelijkheid gangsters – onze samenleving wordt geruineerd, gecontroleerd en gestuurd. Deze Satanistische gangster parasieten – van de Archon bloedlijn – kortweg cabal genoemd, willen geen sterke natie. Zij hebben afhankelijke naties nodig met afhankelijke bevolking, die “in de bijstand” leven. Dit zijn de kandidaten voor deelname in politieke partijen en sociale onrust makers, om het volk ontvankelijker te maken voor invoering van de Nieuwe Wereld Orde.

 

Het plan is, elke natie te verzwakken door middel van werkloosheid, hoe hoger hoe beter, zoals nu gebeurt in de EU en Amerika; ontdaan van hun rijkdom. De naam van dit spel is MACHT. Onze “gekozen” leiders, de omgekochte marionetten van de misdaad cabal, mogen deze crisis niet oplossen. Zij worden gecorrumpeerd om de levensstandaard van het volk stapje voor stapje te verlagen, om burgers afhankelijk te maken van overheidssubsidies, teneinde meer bereidheid te creëren voor invoering van de Nieuwe Wereldorde.

 

Booms en busts, oorlog en vrede, prijsstijgingen, zelfs stakingen, zijn zorgvuldig ontworpen op basis van energie-input en output. Silent Weapons – een topgeheim document uit mei 1979 werd gevonden in een tweedehands kopieerapparaat in 1986 bij een uitverkoop werd gekocht. Dit document belicht de gevaren als intelligente slimme mensen zich bewust worden van de manier waarop het systeem werkt, en met welk doel. De aanhef tekst luidt,

 

“Ik kan u verzekeren dat we nu slechts een paar meter verwijderd zijn van ons doel. Zodra de cirkel zich sluit, worden alle staten van Europa geklemd als in een bankschroef.” Illuminati-Protocol 3:1

 

De machtige Illuminati die zich Zionisten noemen, stellen: “Ons leven komt eerst.” Wat betekent, dat alle andere mensen op aarde tot hun doodsvijand zijn verklaard, terwijl slechts enkele wakkeren zich bewust van wat gaande is!

 

De vijanden van de machtselite zijn in eerste instantie alle landen waar de nationale bank niet meer naar de pijpen van Rothschild danst, zoals o.a. Rusland, China.

 

Toen Hitler aan de macht kwam, was Duitsland hopeloos blut. Het Verdrag van Versailles had het Duitse volk vermorzelende herstelbetalingen opgelegd. Het eiste dat de Duitsers alle kosten van de WW1 oorlog in elk land moesten terugbetalen. Deze kosten bedroegen drie keer de waarde van alle bezittingen in Duitsland.

 

Particuliere valutaspeculanten lieten de Duitse mark kelderen en veroorzaakten tot dusver de ergste op hol geslagen inflatie in de moderne geschiedenis. Met een kruiwagen vol bankbiljetten van 100 miljard kon zelfs geen brood worden gekocht. De nationale schatkist was leeg. Talloze huizen en boerderijen gingen verloren aan speculanten en banken. Duitsers leefden in schuren. Ze leden honger.

 

Duitse regering gaf haar eigen geld uit

Zoiets was nog nooit eerder gebeurd; De totale vernietiging van de nationale munt, plus het wegvagen van het spaargeld van bedrijven en het volk. Daarbij kwam nog wereldwijd een depressie. Duitsland had geen andere keus dan zich te onderwerpen aan de schuldslavernij van internationale – cabal – bankiers, totdat in 1933 de Nationaal Socialisten aan de macht kwamen.

 

Op dat moment dwarsboomde de Duitse regering de internationale bankkartels door eigen geld uit te geven. De Diep Staat reageerde met wereldwijd een boycot tegen Duitsland.

 

Hitler begon een nationaal kredietprogramma door een plan van openbare werken op te stellen dat o.a. omvatte overstromingsbestrijding, reparatie van openbare gebouwen en particuliere woningen, de aanleg van nieuwe wegen, bruggen, kanalen en havenfaciliteiten. Dit alles werd betaald met geld dat niet langer afkomstig was van de particuliere internationale bankiers.

 

De geraamde kosten van deze verschillende programma’s werden vastgesteld op één miljard eenheden van de nationale munt. Om dit te betalen gaf de Duitse regering – en niet de internationale bankiers – wissels uit, genaamd Arbeidskasbons. Zo zetten de nationaalsocialisten miljoenen mensen aan het werk, en betaalden hen met schatkistcertificaten.

 

Eigen geld niet door goud gedekt schept meer banen

Onder de nationaalsocialisten was het Duitse geld niet gedekt door goud, dat eigendom is van het volk maar beheerd werd door internationale bankiers. Het eigen geld was in wezen een ontvangstbewijs voor arbeid en materiaal geleverd aan de regering. Hitler zei,

 

“Voor elke uitgegeven mark, eisen we het equivalent van een mark aan gedane arbeid, of geproduceerde goederen.”

 

De regering betaalde de arbeiders in Certificaten. De arbeiders gaven de certificaten uit aan andere goederen en diensten, en creëerden zo meer banen voor meer mensen. Zo klom het Duitse volk uit de verpletterende schuld die de internationale bankiers hen had opgelegd.

 

Geen schulden en geen inflatie

Binnen twee jaar was het werkloosheidsprobleem opgelost, en stond Duitsland weer op haar benen. Het had een solide, stabiele munt, zonder schuld en zonder inflatie, terwijl miljoenen mensen in de Verenigde Staten en andere westerse landen – gecontroleerd door internationale bankiers – nog steeds zonder werk zaten. Binnen vijf jaar veranderde Duitsland van de armste natie in Europa in de rijkste.

 

Duitsland slaagde er zelfs in de buitenlandse handel te herstellen, ondanks de boycot van buitenlandse kredieten aan Duitsland door de internationale bankiers en ondanks de wereldwijde obstructie door industrieën eigendom van de Deep State.

 

Duitsland slaagde erin materieel en goederen rechtstreeks met andere landen te ruilen, via het barter ruilsysteem dat de bankiers buiten spel zette. Duitsland floreerde, want ruilhandel elimineert nationale schulden en handelstekorten. – Venezuela doet tegenwoordig hetzelfde, door olie te ruilen voor grondstoffen, plus medische hulp, enzovoort. Daardoor kunnen de maffiose bankiers Venezuela niet verpletteren.

 

De economische vrijheid van Duitsland was echter van korte duur, maar het liet verschillende monumenten na, waaronder het beroemde Autobaan-netwerk, ‘s werelds eerste uitgebreid supersnelwegsysteem.

 

Deze economische vrijheid maakte Hitler uiterst populair bij het Duitse volk. Duitsland werd gered van de Engels economische theorie, die zegt dat alle valuta moet worden geleend tegen het goud dat eigendom is van een particulier en geheim bankkartel – zoals de Federal Reserve, of de Centrale Bank van Europa – in tegenstelling tot uitgave door de eigen regering ten behoeve van het volk.

 

De Canadese onderzoeker Dr. Henry Makow zegt dat de belangrijkste reden waarom de bankiers een wereldoorlog tegen Duitsland organiseerde, was dat Hitler de bankiers omzeilde door zijn eigen geld te creëren, waardoor het Duitse volk van alle schulden was bevrijd.

 

Erger nog voor de cabal, deze vrijheid en welvaart dreigde zich te verspreiden naar andere landen. Hitler moest gestopt worden!

 

Makow citeert uit het verhoor in 1938 van C. G. Rakovsky, een van de oprichters van het Sovjet-bolsjewisme en een intiem Trotski. Rakovsky werd in fake showprocessen berecht in de USSR onder Stalin.

 

Volgens Rakovsky werd Hitler aanvankelijk gefinancierd door de internationale bankiers, via hun agent Hjalmar Schacht. De bankiers financierden Hitler om Stalin, die de macht had overgenomen van hun agent Trotski, in bedwang te houden.

 

Hitler werd echter een nog grotere bedreiging dan Stalin, toen hij zijn eigen geld begon te drukken. Stalin kwam aan de macht in 1922, elf jaar voordat Hitler aan de macht kwam. Rakovsky zei:

 

“Hitler nam het voorrecht over om geld te produceren, en niet alleen fysiek geld, maar ook financieel. Hij nam de vervalsingsmachine over en zette die aan het werk ten bate van het volk.

 

Kunt u zich voorstellen wat er zou zijn gebeurd als dit een aantal andere staten had besmet?

 

“Hitler wilde geen Oorlog.”

 

Econoom Henry C K Liu schrijft over de opmerkelijke transformatie van Duitsland:

 

“De Nazi’s kwamen aan de macht in 1933 toen de Duitse economie totaal was ingestort, met ruïneuze oorlogsverplichtingen en nul vooruitzichten voor buitenlandse investeringen of krediet. Door een onafhankelijk monetair beleid van soeverein krediet en een programma van openbare werken met volledige werkgelegenheid was het Derde Rijk in staat om een failliet Duitsland, ontdaan van overzeese koloniën, binnen vier jaar om te vormen tot de sterkste economie van Europa, zelfs voordat de bewapeningsuitgaven begonnen.

 

Sheldon Emry merkte op:

 

“Duitsland gaf vanaf 1935 schuld- en renteloos geld uit, wat de verbazingwekkende opkomst van Duitsland uit de depressie tot een wereldmacht in vijf jaar verklaart. De Duitse regering financierde haar hele operatie van 1935 tot 1945 zonder goud en zonder schuld. Het kostte het welzijn van de hele kapitalistische en communistische wereld om de Duitse revolutie te vernietigen, en Europa terug te brengen onder de hiel van de bankiers.”

 

Verdraai de Waarheid om de geschiedenis te herhalen

Deze feiten staan nog steeds in geen enkel leerboek, omdat zionistische joden de  meeste uitgeverijen bezitten. Wat wel werd gepubliceerd, is de rampzalige inflatie in 1923 door de Weimar Republiek, die Duitsland regeerde van 1919 tot 1933.

 

De huidige schoolboeken gebruiken deze inflatie om de waarheid te verdraaien in het tegendeel. Ze halen de radicale devaluatie van de Duitse mark aan als voorbeeld van wat misgaat als regeringen hun eigen geld drukken, in plaats van het te lenen van particuliere kartels! Dat een pertinente verdraaiing is van economische feiten.

 

In werkelijkheid begon de financiële crisis van Weimar met de onmogelijke herstelbetalingen die het Verdrag van Versailles oplegde. Hjalmar Schacht, de Rothschild agent die valutacommissaris was voor de Republiek – was tegen het feit de Duitse regering haar eigen geld ging drukken…

 

“Het Verdrag van Versailles is een model van ingenieuze maatregelen voor de economische vernietiging van Duitsland. Duitsland kon geen andere manier vinden om het hoofd boven water te houden dan door het inflatoire middel van het drukken van bankbiljetten.”

 

Schacht, als agent van Rothschild, keurde dit fiatgeld van de overheid af, en werd uiteindelijk ontslagen als hoofd van de Reichsbank toen hij weigerde het geld uit te geven. Niettemin erkende hij in zijn latere memoires dat het toestaan dat regeringen het benodigd geld zelf uitgeeft, niet de prijsinflatie veroorzaakte die de klassieke economische theorie voorspelde, dat zegt dat geld moet worden geleend van particuliere kartels.

 

Wat hyperinflatie veroorzaakt is ongecontroleerde speculatie. Wanneer speculatie gepaard gaat met schulden – aan particuliere bankkartels – is het resultaat desastreus.

 

Aan de andere kant, wanneer een regering op zorgvuldig afgewogen wijze geld uitgeeft, en ervoor zorgt dat vraag en aanbod gezamenlijk toenemen, waardoor de prijzen onaangetast blijven. Er is dus geen inflatie, geen schuld, geen werkloosheid en geen behoefte aan inkomstenbelasting.

 

Natuurlijk maakt dit resultaat de bankiers bang, omdat het hun macht uitschakelt. Het jaagt ook de zionistische joden angst aan, omdat hun controle over het bankwezen hen ook in staat stelde de media, de regering en al andere instituten om te kopen.

 

Daarom, aan hen die graag stellen “Joden financierden Hitler”, wordt gevraagd naar alle feiten te kijken.

 

Let wel; Zionistische Joden, zoals o.a. Rothschilds,  zijn geen echte Joden, terwijl authentieke Joden nimmer Zionistisch zijn.

Bron https://www.radicalpress.com/?p=1389

 

Conclusie en Oplossing

De eind conclusie is dat noch goud of zilver vereist zijn om een stabiel welvarende economie met volledige werkgelegenheid te garanderen. Gelduitgave door de eigen overheid mits in balans met vraag en aanbod is reeds voldoende. Eenvoudiger kan het niet zijn!

 

Daarvoor is het noodzakelijk dat wereldwijd het cabal gecontroleerde matrix system wordt verwijderd; te beginnen met de uitschakeling van het gehele banksysteem, cryptos, medisch gezondheidszorg en farmaceutische industrie. Voorts sluiting van alle giftig voedselketens. Beëindiging van ‘mind control’ door eliminatie van sw openbare media.

 

De gigantische hoeveelheid illegaal verkregen cabal rijkdommen worden zo snel als mogelijk verdeeld onder het volk.

 

Om het achterblijvend voetvolk te motiveren; Begin met het verspreiden van deze belangrijke positieve informatie, iedereen gebruikt geld slechts weinigen weten waar het vandaan komt. Als meer volgelingen begrijpen waar het naartoe leidt, begint sneller de definitieve doorbraak naar volledige bevrijding van planeet Aarde. Hetgeen, inmiddels een voldongen feit is geworden. – Op de vraag wanneer dit gaat gebeuren, is het antwoord: zodra de menigte in opstaat!

 

Verspreid het woord in ons aller belang.

 

Wie controleert al ons geld?