Alles staat op het punt zich op te blazen als God het Kwaad vernietigt

Komende gebeurtenissen zijn Bijbels

Money is een slavernij-instrument

Kwantum Financieel Systeem

BRICS-landen kondigen plan aan voor gezamenlijke munt

 

 

Alles staat op het punt zich op te blazen als God het Kwaad vernietigt

De planeet Aarde is aangekomen op het belangrijkste kruispunt in de beschaving. Met het doel zichzelf te verrijken hebben de globalisten, met behulp van het politieke establishment, grote schade toegebracht aan onze planeet, onze samenleving, industrie, cultuur, enz.

 

Nu beginnen de globalisten in paniek te geraken nadat hun corruptie overal ter wereld wordt erkend en bevestigd. De onderdrukkers, de bedriegers, de uitbuiters, de slavendrijvers, kortom alle macht die door enkelen over ons allen wordt uitgeoefend, zal ophouden te bestaan. Moeder Aarde, als bron van vrouwelijke energie, zal haar kinderen alles geven wat ze nodig hebben.

 

Wanneer alle heersende machten zijn verwijderd, en concurrentie plaats maakt voor samenwerking; dan zal, eindelijk, de tijd aanbreken van Overvloed en Voorspoed!

 

Als alle ontwaakten, één slaper wakker maken, is voldoende meerderheid voor ons volledig succes gegarandeerd. Ten minste 70% wakkere deelname garandeert een soepele overgang naar een betere wereld, zonder grote chaotische calamiteiten.

 

We hebben de strijd tegen de Deep State maffia reeds gewonnen, maar de doorbraak zonder gevecht kan alleen komen, als de cabal uit zichzelf instort, of als de bevolking in groten getale ontwaakt en in opstand komt. Het moment waarop een van beide zal gebeuren, is alleen bekend bij GOD, die de uiteindelijke beslissing neemt. Op dat moment is de doorbraak definitief een feit en realiteit.

 

Deze periode in de geschiedenis, biedt de beste en enige kans om onze beschaving te redden. Het is nu of nooit; hopelijk beseft de hele wereld dat de handelende machten, met hun introductie van de Nieuwe Wereld Orde, erop uit zijn om de mensheid te vernietigen, onder andere zichtbaar gemaakt met giftige Covid injecties. Gepromoot door de corporate media, die niet in het minst geïnteresseerd is in journalistiek, maar alleen in de sponsoring van de politieke agenda; namelijk de vernietiging van de beschaving en de mensheid.

 

Buitendien, geeft de timing van de Bijbelse cyclus aan dat de reservevaluta van de wereld, de Amerikaanse dollar, dit jaar zijn laatste klap toegediend krijgt. Het drukken van geld dat voor het kwaad wordt gebruikt, loopt ten einde, en het kwaad wordt financieel verpletterd.

 

Komende gebeurtenissen zijn Bijbels

Tijdens Covid periode werden alle massakerken gesloten. De cabal misbruikte de naam van God, maar predikte’ niet het ‘woord’ van God. Dus we zullen ook de ineenstorting van het kerkensysteem zien. Georganiseerde religie is over en wordt een relikwie uit het verleden, doordat het controlesysteem van de cabal op het punt staat zich op te blazen.

 

Dit is Gods interventie, en geen mens kan dit tegenhouden. De komende gebeurtenissen zijn Bijbels, dat betekent dat God alle eer krijgt. De ineenstorting van de dollar is de ineenstorting van het financiële systeem, dat voor veel mensen zeer pijnlijk zal zijn.

 

Er zullen miljonairs en miljardairs zijn die mogelijk in de voedselbedeling terechtkomen. Zij zullen hun rijkdom verliezen. Waarom? Omdat ze slechte zaden plantten, en werkten voor het kwaad. Ze dachten dat ons ontwaken nooit zou plaatsvinden, en dat de waarheid nimmer aan het licht zou komen.

 

In het Babylonisch systeem willen ze de waarheid niet horen, omdat de waarheid hen vernietigt. Het is het LICHT dat al het kwaad blootlegt. Terwijl ze alles door misleiding proberen te verbergen.

 

Dit is een strijd tussen goed en kwaad welke al duizenden jaren gaande is. De Verenigde Staten werden het nieuwe Babylon. Het dollar systeem werd gekozen door de cabal om de wereld reserve valuta te worden. Dat nu over de hele wereld uit elkaar valt nadat het in 1971 een fiat geld systeem is geworden. De hele wereld werd dronken gevoerd door de overvloed aan geld. In beeldspraak met Babylon, veranderde het nu wereldwijd in een moeras.

 

Op de “sleuteldatum” van 6 april, valt Pesach. Toen, Jezus Christus meer dan 2000 jaar geleden op Pesach werd gekruisigd. De volgende grote Bijbelse datum is 1 mei. De dag en het uur waarop God het kwaad gaat treffen is geheim. Of Hij op 6 april toeslaat? Is nog niet bekend, maar “Pesach begint op de avond van de 5e en gaat over in 13 april.”

 

Money is een slavernij-instrument

“De Amerikaanse dollar is een bondage instrument. Als je een hypotheek, een studentenlening of een creditcard hebt, ben je verslaafd aan een geldsysteem dat uit het niets is gecreëerd. Ze zetten een rentevoet op de lening, en belasten elke schuldenaar dubbel.

 

Het geldsysteem van de cabal is een spel van rook en spiegels, terwijl mensen denken dat ze vrij zijn. Je kunt de lijn niet hoog genoeg trekken, om te laten zien hoeveel geld er uit het niets is gecreëerd om mensen tot slaaf te maken. Het loopt in de quadriljoenen.

 

De meeste mensen gaan elke dag naar hun werk om hun schuld aan de moderne farao’s terug te betalen. Het is niet anders dan wat duizenden jaren geleden ook gebeurde met de Farao. Mensen jagen op geld om een systeem terug te betalen dat niet afgelost kan worden. Je kunt het nooit allemaal terugbetalen, het is waanzinnig onmogelijk gemaakt.

 

Met de ineenstorting van het financiële systeem, zoals we nu kennen, zullen de farao’s van deze wereld vernietigd worden. Dat zal betekenen. Dat Goud en Zilver een verticale maanreis zullen maken.

 

Waarom? Omdat als het financiële systeem explodeert. En, God ingrijpt, staat alles op z’n kop. In Mattheus 24 zegt Jezus:

 

“Laat je niet misleiden, het einde is nog niet gekomen… Dit zal het begin zijn van geboortepijnen.”

 

Dus door Gods tussenkomst vinden de opkomende Bijbelse gebeurtenissen plaats. Dat betekent dat Vader/Moeder God alle eer krijgen, voor dit initiatief. De echte waarheid wordt nu volledig gepresenteerd.

 

Deze week is het begin van de doorbraak naar onze algehele bevrijding. Volgens de timing van de Bijbelse cyclus, stort het papierengeldsysteem van de cabal in, voor het einde van dit jaar. Het gedrukte geld, gebruikt voor het kwaad, komt ten einde en zal totaal vernietigd worden.

 

Het nieuwe QFS systeem treedt in werking. Sla voedsel en eerste levensbehoeften in voor 2 weken. Tijdens de omschakeling worden bestaande bevoorradingsketens omgezet, wat enkele dagen tot weken kan duren.

 

Om verlost te zijn van het oude controlesysteem, verdwijnen alle georganiseerde religies en kerken. De wereld zal letterlijk op zijn kop worden gezet om van alle onderwezen valse kennis af te komen. Niets zal meer zijn zoals het vroeger was! Als het financiële systeem explodeert, verliezen de ‘rijken’ hun macht en rijkdom. Alles wat voor waar werd aangenomen verdwijnt als sneeuw in de zon.

 

Kwantum Financieel Systeem – QFS

QFS heeft geen vergelijk met alles wat tot nu toe aan de wereld is gepresenteerd. Het heeft geen tegenpool; het heeft geen equivalent in geavanceerde technologie dat enig ander systeem voorheen bezat. Het is ontworpen buiten onze wereld, dus gloednieuw op planeet Aarde. Het is superieur in toegepaste technologie, zodat het 100 procent financiële veiligheid en transparantie biedt aan alle houders van valutarekeningen. Met het QFS kan de wereld gemakkelijk worden veranderd in door goud gedekte valuta die de werking van het oude centrale banksysteem van de Cabal volledig buitenspel zet.

 

Er is geen vergelijkbare technologie om de verfijnde structuur van QFS uit te leggen en te begrijpen.

 

QFS is het nieuwe wereldwijde geldoverboeking netwerk op basis van goud of andere activa dat al is opgezet en functioneert in Rusland, China en andere met BRICS geallieerde landen ter vervanging van het centraal gecontroleerde Swift-systeem.

 

QFS werkt op een kwantumcomputer, geplaatst op een satelliet die in een baan om de aarde draait, en wordt beschermd tegen hackers middels een geheim ruimteprogramma. Deze kwantumtechnologie is geleverd door de welwillende buitenaardse Galactics.

 

Het doel van het nieuwe financiële systeem is een einde te maken aan corruptie, woeker en manipulatie door criminelen binnen het bankensysteem. De kracht is de toegepaste beperkingen die voorkomen dat corrupte bankiers winsten maken.

 

QFS is volledig onafhankelijk van het bestaande gecentraliseerde banksysteem en maakt alle andere transfersystemen zoals SWIFT en crypto, blockchains overbodig.

 

Bovendien zullen na de komende geldherwaardering (RV) alle soevereine valuta’s goud of asset-gedekt zijn, met vaste wisselkoersen, dat duurzame waarde garandeert, en de noodzaak van ongedekte cryptos overbodig maakt. Onthoud: cryptos zijn niets meer dan getallen in computergeheugens.

 

Met de activering van QFS heeft de Galactische Alliantie het Centrale Bankwezen vernietigd, dat ontworpen was door de Diepe Staat om de wereldeconomie te vernietigen en de wereldbevolking in schuldslavernij te houden.

 

Een weinig bekende realiteit is dat QFS al geruime tijd parallel loopt aan het Centrale Bankwezen systeem, en vele hackpogingen van de Cabal heeft doorstaan en verhinderd. Als gevolg daarvan werden talrijke bankiers op heterdaad betrapt tijdens illegale geldtransfers en ter plaatse gearresteerd.

 

Minder bekend is, dat dit QFS-geldoverboeking systeem bedoeld was als voorbereiding op de overname van het schuldgeldsysteem van de centrale banken om definitief een einde te maken aan financiële fraude, schuldslavernij en bevolkingscontrole.

 

De ineenstorting van de dollar is het startschot voor de ondergang van het financiële cabal geldsysteem. Er zullen miljonairs en miljardairs zijn die ridders te voet worden, als ze hun rijkdom verliezen.

 

Het licht heeft uiteindelijk gewonnen! Het is de strijd tussen goed en kwaad die vele duizenden jaren heeft geduurd, en nu tot haar ontknoping komt.

 

Meer details worden onthuld zodra deze volgen. Deze gebeurtenis wordt opgevolgd door een periode van drie jaar waarin planeet Aarde volledig en grondig zal worden gezuiverd van al het kwaad. De volledige overgang naar de 5D wereld wordt feit.

 

BRICS-landen kondigen plan aan voor gezamenlijke munt