Nieuw ‘crowd-sourced’ media

Belangrijke onthullingen komen

Khazariaanse maffia grootst georganiseerde misdaadsyndicaat

Bankencrisis staat voor de deur

HELLSTORM onthult de echte genocide in nazi-Duitsland

 

Nieuw ‘crowd-sourced’ media

Het verhaal over wat staat te gebeuren is het grootste nieuwsverhaal in de geschiedenis van de mensheid op planeet Aarde. De Deep State Cabal onderdrukkers met hun criminele marionetten en

leugenachtige verhalen over schuld-bankieren, inside jobs, massamoorden, massasurveillance, terreuraanslagen, neerhalen van vliegtuigen en religieus bedrog, vallen uiteen. Aan meer dan dertien eeuwenlang door elites geleide misinformatie komt spoedig een einde. Onthulling betekent LICHT en verandering voor de genezing van de mensheid en onze planeet.

 

Mensen, binnen en buiten regeringen, beginnen de waarheid te spreken met meer energie en helderheid, met minder angst dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis. Hun woorden zullen worden gehoord, bewaard en vermenigvuldigd buiten het bereik van onze onderdrukkers. Veel zaken zullen aan het licht komen, om de wereld in een ander licht zien, openbaring van deze waarheden laat zien hoe de mensheid is misleid.

 

Veel historische feiten zullen onder de loep worden genomen om de exacte waarheid te vinden. Zoals hoe tsunami’s, abnormale weersomstandigheden en aardbevingen in Japan, Midden-Amerika en Haïti opzettelijk door de cabal middels geheime regeringsinstanties werden veroorzaakt. Het lot wereldwijd van duizenden vermiste kinderen zal bekend worden. Ook, hoe en waarom opzettelijk ziekten zoals Kanker, Ebola, AIDS, SARS, MERS, H5N1, Zika en Morgellons werden gecreëerd.

 

Een einde maken aan de global warming hoax of klimaatverandering charades voor opzettelijke milieuvernietiging, zoals armoede, oorlogen, ziekten om de planeet en de mensheid te herstellen voor optimale gezondheid.

 

Voorts vergroting van begrip hoe opzettelijk bio terrorisme, waaronder GMO, chemtrails, voedselvergiftiging, enz. worden toegepast door overheidsinstanties die de wereldbevolking willen decimeren.

 

De 188 landen tellende BRICS-alliantie, geleid door China, Rusland, Brazilië, India en Zuid-Afrika, zal centraal komen te staan in wereldwijd de verstrekking van waarheidsgetrouwe nieuwsstromen.

 

Nieuw “crowd-sourced” mediakanalen worden gestart. Ter verspreiding van uitgekomen getuigenissen van klokkenluiden. Openbaring van effectiever en patriottischer remedies om wetenschappelijk onderzoek, bank-, veiligheids- en militaire cultuur aan te passen.

 

 

Belangrijke onthullingen komen

Meer belangrijke onthullingen worden verwacht over endemische professionele corruptie in de gezondheidszorg. Aangetoond wordt dat farmaceutische geneeskunde een manipulatief instrument is, ontworpen om mensen ziek te maken i.p.v. te genezen.

 

Hulpmiddel van deze manipulatie zijn geavanceerde giffen, verkleed als dure medicijnen of vaccins. In worden voorgeschreven als noodzakelijk medicijn, evenals ingrijpende operaties, die weer kostbare medicijnen noodzakelijk maken.

 

Als het spoor van het geld wordt gevolgd, is het duidelijk waarom alternatieve kruidenmiddelen, die beter genezen en minder kosten, onderdrukt of verboden zijn. Meer informatie over overbodige Ritalin Samenzwering, en Statine Scam om productie van cholesterol te remmen, terwijl cholesterol juist goed is voor het lichaam. Bovendien is cholesterol niet de oorzaak van hartziekten, er bestaat helemaal geen probleem.

 

Statines zijn goed voor artsen maar slecht voor patiënten. De naam van dit spel is; Hypercholesterolemie, waarvoor assistentie van artsen noodzakelijk is om de aanwezigheid ervan op te sporen. Het is een gezondheidsprobleem dat patiënten afhankelijk maakt van artsen. Artsen zijn verkopers geworden van de geneesmiddelenindustrie. Medicijnen die geld verdienen voor de onzichtbare Deep State die in de top van de farmaceutische industrie zit.

 

Teneinde, alle fraudes en oneerlijkheden voor goed te elimineren wordt wereldwijd het nieuwe internationaal QFS betalingssysteem ingevoerd voor door goud gedekte nationale en internationale betalingen, waarmee marktmanipulatie en papieren derivaten onmogelijk en onbruikbaar worden.

 

QFS is met niets te vergelijken dat ooit eerder aan de wereld is gepresenteerd. Het heeft geen concurrentie; het heeft geen equivalent in geavanceerde technologie dat enig ander systeem voorheen bezat.

 

Het is ontworpen buiten onze aardbol door de Palladianen, en gloednieuw op planeet Aarde. Het is superieur in toegepaste technologie, zodat het 100 procent financiële veiligheid en transparantie garandeert aan alle houders van valutarekeningen.

 

Met het QFS kan de wereld gemakkelijk worden veranderd in door waarde gedekte valuta’s die de werking van het oude centrale banksysteem volledig buitenspel zet.

 

Er bestaat geen vergelijkbare technologie om de exclusiviteit van QFS uit te leggen en te begrijpen.

 

Khazariaanse maffia grootste georganiseerde misdaadsyndicaat

De Khazariaanse maffia is ‘s werelds grootste Georganiseerde Misdaadsyndicaat, dat in 1913 in Amerika infiltreerde en het land kaapte. Een eeuw eerder werd deze maffiabende naar Europa gebracht door de bankster familie Bauer, die hun naam veranderde in Rothschild. Gebaseerd op Babylonisch Talmoedisch “Geldmagie” bekend als “geld maken uit niets”. Zo, verkregen ze absolute controle over het wereldwijde Ponzi banksysteem. Dat uiteindelijk volledig wordt ontmaskerd om de Global Supremacisten te berechten.

 

De identiteit van de verborgen Khazariaanse Zionistische bazen, die zijn ingebed in corporate Amerika, zal worden onthuld. Het gebruik van menselijke klonen bij het besturen van Europees Koninklijke families, internationaal banksters, religieus spiritueel fascisme, industrieel militarisme en politieke moorden zal voor iedereen zichtbaar worden  gemaakt.

 

Zelfs, het feit dat geest gestuurde menselijke klonen “democratisch gekozen” zijn in nationale leiderschappen, die staats- en religieuze papieren hebben ondertekend, en naar believen verwijderd worden om vervangen te worden door anderen, zal allemaal onthuld worden. De huidige Paus Jorge Mario Bergoglio, genaamd “Franciscus”, zal worden geëxecuteerd. Zoals, Koningin Elizabeth II van Engeland reeds is verwijderd.

 

Mensen vertrouwen blindelings op hun regering en gaan bijgevolg akkoord met verwoestende mandaten en destructieve maatregelen, omdat zij geloven dat de politieke leiders het beste met hen voor hebben. Dit valse geloof is de belangrijkste reden voor de verwezenlijking van de kwaadaardige operaties door criminele overheden.

 

Ontwaken betekent verlicht worden! Laat het licht niet alleen je kamer binnenkomen, maar doordringen tot in elke cel van je hersens en lichaam. Het proces is veel breder dan je je kunt voorstellen. Het is zo diepgaand dat dit daadwerkelijk het bewustzijn van elke ontwaakt persoon vergroot. In feite is reeds veel veranderd! En het is deze verandering die de niet-ontwaakte mens parten speelt.

 

Je geduld en standvastigheid in het licht zullen goed worden beloond met de welkome veranderingen zichtbaar aan de horizon, met vele wonderbaarlijke veranderingen in de nabije toekomst!  Alle lichtwezens in dit universum juichen je toe en steunen je met ongeëvenaarde kracht van onvoorwaardelijke liefde.

 

Zo nu en dan komt iets voorbij dat alles kan veranderen. En nu is het zo’n moment. De strijdlijnen zijn getrokken om de inspanning te leveren de wereld te redden van deze kwaadaardige, verachtelijke satanische wezens die geen enkel respect hebben voor wie dan ook.

 

George Herbert Walker Bush zei in 1992:

 

“Als het Amerikaanse volk er ooit achter komt wat we gedaan hebben, zullen ze ons de straat op jagen en lynchen.”

 

Nu krijgen de mensen de kans dit te doen!

 

Bankencrisis staat voor de deur

De schuld groeit wereldwijd elke dag met ruim een tiental biljoen, door de enorme tekorten die alle financiële verplichtingen hebben vernietigd. Er is dus geen andere uitweg uit deze ellende dan het afschaffen van alle ongedekte papierenvaluta’s!

 

Het volk moet weten dat dit een gemanipuleerd spel is; de Centrale Banken ruïneren opzettelijk het vertrouwen in de eigen valuta. Dat betekent het einde van het wereldwijd financiële systeem.

 

Tot mensen wakker worden en inzien wat er gebeurt, zal dit belachelijke spel nooit kunnen worden beëindigd.

 

Mr. Market doet zijn zegje. Dat doet hij altijd. Onder de nepmarkt, gecreëerd door kunstmatige interventie, ligt een echte markt van echte kopers en echte verkopers.

 

Dit zal niet meer stoppen, totdat de doorbraak feit is!

 

De Centrale Banken creëren gezamenlijk elke dag over 10 miljard nieuwe Euro’s / Dollars, dit is inflatie oftewel koopkracht verlaging van het geld, met andere woorden diefstal door de overheid.

 

Op een gegeven moment is het aanbod van geld groter dan de vraag. Dan worden de slimste zakenmensen ongerust. Ze gaan stilletjes naar de uitgang. Dan merken de volgende slimmeriken dat de genieën weg zijn – en ook zij gaan door de uitgang. Dan komen de short sellers. De prijzen dalen. En al snel is de markt in vrije val.

 

Het gebeurt altijd; Bubbels barsten zonder enige twijfel. Het gebeurde met de dotcoms, met huizen, met subprime hypotheken, met olie en met schulden. We zitten nu in wat de laatste adempauze lijkt te zijn. Het kan nog een poosje doorgaan … zelfs nog een beetje langer. Vaak heeft een hausse van deze omvang een alles verslindende, laatste fase nodig, een ‘superduper’ voordat deze explodeert!

 

 

HELLSTORM – Openbaarmaking van de echte genocide in Nazi Duitsland

Na WW2 hebben de geallieerden moedwillig in opdracht van Eisenhower en Churchill in een jaar tijds vier keer meer onschuldige Duitsers vermoord dan in de hele WW2 waren gesneuveld! Bekijk deze leerzame niet eerder gepubliceerde documentaire om de sluiers van vergetelheid definitief op te tillen.

De grootste doofpotaffaire in de geschiedenis!
Deze documentaire vertelt het verhaal dat de overwinnaars nog steeds niet willen dat je dat weet.

https://www.hellstormdocumentary.com/product/hellstorm-dvd/