Geld zonder waarde grootste zwendel in de geschiedenis

 

Ontmaskering van het geldsysteem

Centrale banken runnen de drukpersen

Kwantum Financieel Systeem – QFS

Verborgen Geheimen van het Geld

Ontmaskering van het geldsysteem

Wie bezit de centrale banken? Je staat op het punt een van de grootste geheimen in de geschiedenis van onze wereld te leren kennen, een geheim dat enorme gevolgen heeft voor iedereen die op deze planeet leeft. De meeste mensen voelen diep van binnen dat er iets niet klopt met de wereldeconomie, maar weinigen weten wat het is.

 

Voorbij zijn de dagen dat een gezin kan overleven van slechts één salaris, elke dag lijkt het alsof de dingen meer en meer uit de hand lopen, maar slechts één op de miljoen begrijpt waarom. – Je staat op het punt het systeem te ontdekken dat uiteindelijk verantwoordelijk is voor de meeste economische problemen en ongelijkheden in onze huidige samenleving.

 

De Deep State wil niet dat je dit weet, want dit systeem heeft hen minstens de laatste 200 jaar aan de top van de financiële voedselketen gehouden. Dit onderricht zal je leven veranderen, omdat het de keuzes die je maakt zal veranderen. Als genoeg mensen dit leren, zal het de wereld veranderen, omdat dat het systeem zal veranderen. Want dit is het grootst Verborgen Geheim van Geld. Nooit in de geschiedenis van de mensheid zijn zovelen geplunderd door zo weinigen, en het is allemaal bereikt door dit; de grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid.

 

Om de devaluatie van je geld te camoufleren, wordt ongeacht de vraag de prijs van edelmetalen kunstmatig naar beneden gemanipuleerd. En dit is de reden dat goud na het hoogtepunt van 2011 nooit meer dat niveau heeft bereikt of overtroffen, het had onder de huidige omstandigheden naar meer dan US$ 50.000 per ounce moeten schieten.

 

Erger nog, als gevolg van de groei van de geldhoeveelheid met meer dan 10 miljard per dag, veroorzaken ze een enorme kredietinflatie. Daarbij worden prijsstijgingen vertraagd en ongelijkmatig, als gevolg van het Cantillon-effect, zodat vroege ontvangers van het nieuwe geld goederen en diensten kunnen kopen tegen bestaande prijzen. Latere ontvangers, of degenen die het nieuwe geld helemaal niet ontvangen, hebben te maken met hogere prijzen en een daling van hun levensstandaard. Toch leggen de meeste mensen geen verband tussen hogere detailhandelsprijzen en een eerdere uitbreiding van de geldhoeveelheid. Het zal moeilijk zijn een effectievere methode te bedenken voor de vernietiging van de moderne samenleving.

 

 

Centrale banken runnen de drukpersen

Je werkt je hele leven en bent, laten we zeggen, $1 miljoen waard. Dan drukt de Centrale Bank zomaar $40.000 miljoen bij, of meer per maand. Vervolgens geeft ze het nieuwe geld aan de mensen die dicht bij hen staan, zoals de banken die gered moeten worden, of mensen die speculeren in aandelen, kortom het is het individu dat campagnebijdragen levert, of de fabrikanten met Deep State contracten die wapens maken, etc.

 

De centrale banken laten hun drukpersen draaien – in feite geven ze geld aan hun vriendjes in de financiële industrie. Van daaruit sijpelt het in het geldsysteem, waardoor de prijzen van financiële activa en onroerend goed, etc. stijgen.

 

Centrale banken verstrekken goedkoop geld aan banken, geld dat de prijzen van activa kunstmatig opblaast; om insiders met goede connecties stinkend rijk te maken.

 

Kwantum Financieel Systeem – QFS

Na het nu bestaande op schulden gebaseerde financiële systeem, dat binnenkort definitief ter ziele gaat, zal het kwantum gehoste ruilsysteem QFS online komen. Het grote publiek zal worden geïnformeerd wanneer dit gebeurt, door wereldwijd implementatie van GESARA/NESARA act.

 

GESARA staat voor Global Economische Security and Reform Act, ondertekend door alle 209 soevereine naties van de wereld, en is de meest baanbrekend hervormingswet voor planeet Aarde.

 

Ter voorbereiding voor onze lezers hieronder een samenvatting van ons nieuw, door goud gedekte geldsysteem dat zal worden ingevoerd op het moment het bestaande, door de cabal geleide schuldgeldsysteem instort.

 

Het GESARA welvaartsprogramma is gebaseerd op waarde fondsen zoals het Saint Germaine World Trust Fund. Sanctus Germanus (St. Germaine), is de inspirator en promotor van innovaties, waaronder computers en internet. Dit fonds bevat leverbare edelmetalen en valuta ter waarde van meer dan een quattuordecillion US dollars. Het woord quattuordecillion wordt soms gespeld als quatrodecillion. Dat betekent 1040, of $1 met veertig nullen. De Saint Germaine World Trust fondsen staan naast en los van de World Global Settlements Funds en de Global Collateraal Accounts.

 

QFS is niet te vergelijken met iets dat ooit eerder aan de wereld is gepresenteerd. Het heeft geen tegenstander; het heeft geen equivalent in geavanceerde technologie dat enig ander systeem voorheen bezat. Het is ontworpen buiten onze wereld, dus gloednieuw op planeet Aarde. Het is superieur in toegepaste technologie, zodat het 100 procent financiële veiligheid en transparantie biedt aan alle houders van valutarekeningen. Met het QFS kan de wereld gemakkelijk worden veranderd in door goud gedekte valuta die de werking van het oude centrale banksysteem van de Cabal volledig buitenspel zet.

Samengevat;

 

  • QFS zal het nieuwe wereldwijde goud of asset-gedekt money transfer netwerk zijn dat al is opgezet en functioneert in Rusland, China en andere gelieerde landen ter vervanging van het centraal gecontroleerde Swift systeem.
  • QFS werkt op een kwantumcomputer, geplaatst op een satelliet in een baan om de aarde, en wordt beschermd tegen hackers door een geheim ruimteprogramma. Deze kwantumtechnologie werd geleverd door onze welwillende Palladiaanse Broeders en Zusters.
  • Het doel van het nieuwe financiële systeem is voorgoed een einde te maken aan corruptie, woeker en manipulatie door criminelen binnen de bankenwereld. De kracht ervan is de toegepaste beperkingen die verhinderen dat corrupte bankiers aanzienlijke winsten kunnen maken.
  • QFS is volledig onafhankelijk van het bestaande gecentraliseerde banksysteem en maakt alle andere transfersystemen zoals SWIFT en crypto blockchains overbodig.

 

Bovendien zullen na de komende geldherwaardering (RV) alle soevereine valuta’s goud of asset-gedekt zijn, met vaste wisselkoersen t.o.v. elkaar, dat duurzame waarde garandeert, en de noodzaak van ongedekte cryptos overbodig maakt. Let op; cryptos zijn niets meer dan getallen in computergeheugens.

 

Met de activering van QFS heeft de Galactische Alliantie het Centrale Bankwezen buitenspel gezet, een geldsysteem ontworpen door de Diepe Staat om de wereldeconomie te vernietigen en de wereldbevolking in schuldslavernij te houden.

 

Een weinig bekend praktische zaak is dat QFS al geruime tijd parallel loopt aan het Centrale Bankwezen, en vele hackpogingen van de Bank Cabal heeft doorstaan. Als gevolg daarvan zijn talrijke bankiers op heterdaad betrapt tijdens illegale geldtransfers en ter plaatse gearresteerd.

 

Het is nog minder bekend, dat dit QFS geld overboekingssysteem oorspronkelijk bedoeld was als voorbereiding op de overname van het schuldgeldsysteem van de centrale banken, om definitief een einde te maken aan financiële fraude, schuldslavernij en bevolkingscontrole.

 

Het is belangrijk te weten dat de beëindiging van alle Centrale Banken niet zal leiden tot een crash van de valuta-, obligatie- of aandelenmarkten. Deze drie markten worden momenteel gecontroleerd door het Exchange Stabilisatie Fund.

 

Verborgen Geheimen van het Geld

Grootste Oplichting in de Geschiedenis van de Mensheid. Je wordt dringend verzocht deze video te bekijken, omdat het de kennis over ons dagelijks geld vergroot. Zoals o.a. de ontdekking; dat dit systeem verantwoordelijk is voor de grote ongelijkheid in onze wereld van vandaag.

 

De machthebbers willen niet dat je dit weet, omdat dit systeem hen de afgelopen 200 jaar aan de top van de financiële voedselketen heeft gehouden. Deze kennis zal je leven veranderen, omdat het de keuzes die je gaat maken zal veranderen. Als genoeg mensen dit weten, zal het de wereld veranderen, omdat het systeem dan in duigen valt.