Hoe je vrijheid veranderde in slavernij

Agenda 2030 stappenplan

Wolven in Schaapskleren

 

Hoe je vrijheid veranderde in slavernij

Het voorgaande artikel is een éénmalige analyse over het ontstaan van ons slavenbestaan. Hiervoor is veel kennis van zaken geïnvesteerd met diepgaand onderzoek. Helaas weinigen hebben een ter zake comment geschreven. Wel nonsens zonder enige relatie tot dit belangrijke onderwerp. Wordt er nog gelezen? Het is droevig vast te stellen dat het gemiddeld intellect van de burger verder is gedaald dan aanvankelijk de indruk was. Duidelijk lijdt het merendeel van de bevolking onder het ‘Kokend Kikker Syndroom’, zoals hieronder wordt beschreven.

 

De echte bedreiging voor de mens komt van de onzichtbare regering, die als een reusachtige octopus zijn slijmerige poten over onze steden, staten en naties uitstrekt, het zijn een kleine groep machtige bankiers, die gewoonlijk de internationale bankiers worden genoemd, die onze wereld besturen.

 

Deze kliek van machtig internationale bankiers stuurt praktisch alle regeringen, ten behoeve van hun eigen baatzuchtige doeleinden. Zij controleren praktisch alle politieke partijen, schrijven politieke platforms, maken marionetten van partijleiders, controleren de leiders van particuliere organisaties en bedrijven. Ze nemen hun toevlucht tot elk middel om alleen kandidaten te nomineren voor hoge openbare ambten, die meewerken aan de dictaten van het corrupt grootkapitaal regime.

 

Nog erger, ze beheersen de geldstroom, informatie, in feite alles om de volksmassa’s te domineren, direct en indirect.

 

Mensen moeten eerst werken, voordat ze rijkdom mogen verwerven. Ze krijgen niet vooraf hun brood. En zo kwam het dat, door het gradualisme van de Jezuïeten en de Illuminati, de menselijke vrijheid werd omgezet in slavernij, zonder dat volkeren dit besefte. Ze weten dat alles bereikt kan worden met gradualisme, vaak aangeduid als het “Kokend Kikker Syndroom” Er is geen behoefte aan absoluut agressieve onderwerping.

 

De Kokende Kikker is een uitdrukking die een kikker beschrijft die langzaam levend wordt gekookt. De vooronderstelling is dat als een kikker plotseling in kokend water wordt gezet, hij eruit zal springen, maar als de kikker in lauw water wordt gezet dat vervolgens langzaam aan de kook wordt gebracht, zal het beestje het gevaar niet waarnemen en dood gekookt worden. Deze uitleg wordt vaak gebruikt als metafoor voor het onvermogen of de onwil van mensen te reageren op, of zich bewust zijn van onheilspellende dreigingen die niet abrupt maar geleidelijk ontstaan.

 

Realisatie was oorspronkelijk in 1948 gepland om in 1984 te worden voltooid, maar het volk was toen daarvoor mentaal niet rijp genoeg. Het kan de elites niet schelen of het 50 of 100 jaar langer duurt. Zij zijn geduldig. De vraag nu is, hoe hebben ze dat precies gedaan?

 

H

Wat werkelijk is gebeurd, is dat de echte rijkdom van het volk is overgeheveld in hun zakken, en in handen gegeven van enkele insiders met goede connecties in de Deep State. Ze maakten regeringen het werktuig voor deze exclusieve groep om iedereen uit te buiten.

 

Daartoe, creëerden ze het nepgeldsysteem als belangrijk instrument, hen te helpen deze doelen te bereiken. Ze ontwierpen een geheim stappen plan, om geleidelijk hun langverwachte doel te bereiken.

 

Het stappenplan

Verander het monetaire systeem in fiat papiergeld. Dit vervangt rijkdom door fiat papier en draagt het over aan de Diepe Staat via valuta inflatie en geldontwaarding.

 

Maak alle mensen slaaf met dit eufemistisch genoemd fiat “reserve valuta”.

 

Verfoei de goudstandaard opdat deze nergens ter wereld wordt gebruikt.

 

Vervolgens, voer een progressieve inkomstenbelasting in, met regelmatige verhogingen van alle soorten belasting.

 

Controleer de media, en gebruik dit medium om agenda 2030 te promoten.

 

Gebruik verfijnde propaganda, om het publiek te beïnvloeden in en over alle kwesties.

 

Verdeel en heers door oorlogen te creëren.

 

Houd rassenongelijkheid in stand middels klassenoorlog en haat.

 

Vernietig de gezinseenheid door moeder, de vrouw aan het werk te zetten.

 

Verneder vrouwen.

 

Bevorder homoseksualiteit.

 

Verheerlijk het samenleven met elke variant zoals uniseks en/of transgenderisme om alle soorten van perversie te bevorderen.

 

Creëer overheidsscholen onder de naam van gratis openbaaronderwijs.

 

Houd mensen dom opdat ze niet zelfstandig denken.

 

Indoctrineer het volk door middel van mind control.

 

Bevorder “broederliefde” volgens het concept altruïsme.

 

Houdt historisch goed klinkende namen in stand, zoals grondwet, privacy-rechten, privébezit, nationale vlag, stemrecht, democratie, gekozen vertegenwoordigers, vrije pers, etc., om deze instellingen te modificeren.

 

Houd het grote publiek onwetend over goud en zilver, dat echt geld is, dit moet uit het begrip worden gewist.

 

Geef ze waardeloos crypto valuta ter afleiding van goud en zilver bezit.

 

Controleer geweren en pistolen. Om het publiek bang te maken voor wapens door het idee te promoten dat wapens gevaarlijk zijn.

 

Blaas wapenongelukken en wapenincidenten op in de landelijke media. Om het begrip wapent negatief en sensationeel te maken.

 

Houd de Deep State vertrouwelingen aan de macht, ongeacht wie tot president/premier wordt gekozen.

 

Het eindresultaat heiligt alle middelen, van moorden tot leugens, verraad, misleiding, bijvoorbeeld spreek over vrede dat oorlog is.

 

Manipuleer overheidsstatistieken; inflatie, banen, geldvoorraad.

 

Bevorder vrede terwijl je wapens produceert voor de export. Dat creëert de grootste wapenproducent en exporteur van terrorisme.

 

Mensen met “buitenlandse bankrekeningen” lastigvallen, omdat het gebruik van belastingparadijzen uitsluitend voor insiders is.

 

Grondbezit “privé-eigendom” noemen, maar wel eeuwigdurend en progressieve eigendomsbelastingen heffen.

 

Verwar termen als liberaal, conservatief, socialisme, communisme, fascisme, democratie, republikein, en promoot anarchie – dat feitelijk zelfbestuur betekent – als gevaarlijk voor het publiek.

 

Wolven in Schaapskleren

De controleurs streven ernaar deze waarden te decimeren om zich achter hun maskers, terug te keren naar het tijdperk van de rechtmatige heerschappij. Zij zijn de revisionisten. Zij zijn de oligarchen. Het zijn wolven in schaapskleren. Ze roepen “de onderdrukten” op om voor hen op te treden.

 

Ze blaffen en jammeren over sociale rechtvaardigheid, terwijl rechtvaardigheid het laatste is waar ze aan denken. Dit is slechts een deel, maar het laat het gemeenschappelijke thema’s zien, die regelmatig terugkeren. Ze verwijzen naar enorme immigratie om de “nationale identiteit” te vernietigen.

 

En vergeet niet hoe Dr. Richard Day in 1969 de vergadering vertelde dat reeds lang bestaande gemeenschappen moeten worden vernietigd door werkloosheid en massale immigratie. Dit is de werkelijke reden voor de grenzeloze EU en waarom de VS onder Obama en Biden de grensverdediging met Mexico introk als voorbereiding op de grenzeloze Noord-Amerikaanse Unie.

 

Geen enkel item is in het belang van het volk. De Jezuïeten/Illuminati geven niets om homoseksuelen, net zo min als om kinderen die ze misbruiken terwijl ze beweren ze te beschermen.

Rothschild-fronten zoals de Anti-Smaad-League (ADL) houden zich niet bezig met racisme. Ze gebruiken het gewoon om meer controle te rechtvaardigen, de vrijheid van meningsuiting te onderdrukken en “haatwetten” in te voeren om persoonlijke meningen een misdrijf te kwalificeren, waarbij de waarheid geen verweer is.

 

Waar geen racisme bestaat, vinden de autoriteiten het gewoon uit om hun “oplossingen” te rechtvaardigen.

 

Er bestaan een aantal manieren je bewust terug te trekken uit het systeem dat de meerderheid van de planeet in haar greep heeft. Besef waar het systeem uit bestaat, door bewuste keuzes te maken om je uit dat systeem te verwijderen, en anderen te helpen bij de opvoeding en ondersteuning van dat wat “vreedzame niet-naleving” wordt genoemd.

 

Laat je geest verschuiven; de cabal, wil ons allemaal tot slaaf maken, ongeacht religie, ras of huidskleur. Hun ergste nachtmerrie is onze niet-naleving – de weigering om hun waanzin te accepteren waartoe de “Politieke Correctheid” is afgegleden, om belasting te betalen, of huizen te verlaten als banken beslagleggen; weiger gewoon te voldoen aan onze eigen slavernij in welke vorm dan ook.